Ieşirea Din MATRIX: ISTORIA FURATĂ - Ridicarea vălului înșelăciunii - TARTARIA, un imperiu pierdut al istoriei

joi, 29 septembrie 2022

ISTORIA FURATĂ - Ridicarea vălului înșelăciunii - TARTARIA, un imperiu pierdut al istoriei

STOLEN HISTORY

- Lifting the Veil of Deception (2020)

Iată în sfârșit un subiect despre care nu am mai discutat până acum. Și nu nu este vorba despre tăblițele de la Tărtăria, deși este interesantă asocierea de nume, ci de un imperiu, o istorie pierdută a unei zone mari a lumii, care acum se numește Siberia, zona de la Est de Urali, dar se întindea și mult către Sud (în unele hărți - vezi mai jos - se învecina cu India) o istorie îngropată la propriu și la figurat, de niște evenimente catastrofice, posibil intenționate.

Știu că istoria a fost modificată, contrafăcută, scrisă de învingători, dar modul grosier cum a fost ștearsă din istorie Tartaria (ca și informațile despre imperiul Khazar, care ar fi fost o regiune a Tartariei), dar și modul uimitor cum s-a șters cu buretele o istorie relativ recentă, despre potopul de noroi, duc cu impresia că odată la câteva sute de ani se produce o mare restare planetară, care împiedică populația să-și cunoască rădăcinile, adevărata identitate, acesta fiind se pare unul dintre marile războaie ale umanității: ștergerea memoriei și implicit a identității populației planetare. Deci nu numai nouă ni s-a șters istoria și s-a fabricat una nouă, falsă, conform interselor de moment ale Vaticanului iezuit și ale sioniștilor rotschildieni și ale altora care ne vor sclavi, ci a multor altor popoare. 

Cercetarea subiectului este absolut imensă. Nu sunt istoric, însă cred că orice istoric ar trebui să investească timp să cerceteze ideile de mai jos. Din fericire există, surprinzător, multe materiale traduse, pe subiect. Mai jos câteva informații mai mult sau mai puțin credibile, preluate de AICI (recomand un discernământ maxim și o investigație minuțioasă a celor afirmate, deoarece nu prea sunt oferite surse - posibil ca unele poze să fie preluate din jocuri cu civilizații inventate sau machete și/sau imagini din filme sf șamd ...  habar nu am, însă acum se pot face falsuri de orice tip). Acesta este un prim articol pe subiect și cred că vor mai fi și altele. Sper să stârnesc mai mult interes pe subiect.

Legenda tartarilor e sustinuta de Herodot - un trib nobil si glorios. Numiti si „teutari” /„titani”, acestia erau, relata Homer, „favoritii zeilor”, „intreceau pe toti oamenii in inaltime, forta si frumusete”.

Unele insemnari spun ca Tart Aryan puteau fi mostenitorii imperiului Atlantidei.





TARTARIA a fost (cică) continentul stabilit si construit de giganti.

-Tartaria sau Imperiul Tartary/Tartarian trasat in vechile harti a fost inlaturat din hartile moderne. Nu suntem invatati despre el la scoala. Tartaria era Scitia, scitii au fost aruncati in urma in istoria falsificata. Mongolia, copiii lui Magog. Multi istorici considera tartarii, mongolii, moscovitii, ca fiind un singur grup. Gingis-han e descris ca fondatorul Tartariei, imperiul mongol. 

Tartaria (“Tataria” ) e numele imperiului premongol. Era lider in tehnologie avansata, free energy si arhitectura grandioasa.. Cuvantul grecesc “Tartar” face referire la lumea subpamanteana, lumea de sub lumea noastra (mitologia greacă legată de TARTAR este foarte interesantă și din nou, nu cred că e întâmplător numele).

Se presupune ca imperiul tartar a fost ingropat si maturat de pe fata pamantului de un potop de noroi.

E posibil ca tartarii sa fie poporul fondat de fii lui Noe . Erau un popor foarte inalt, chiar urias.

Se crede ca Tartarienii erau “Breatherians,”, ca se hraneau cu energie direct din eter, cu energia aerului si alte energii . Pt ca ar fi avut alt fel de digestie decat noi, nu aveau nevoie de toaleta.

S-au gasit multe cladiri care nu aveau wc in bai. Tartarii erau maestrii ai masoneriei, zidariei, constructiilor, tehnologii cu abur si electricitate, stapaneau free energy si arhitecturi grandioase. Stilul lor arhitectural Roman/Gothic poate fi vazut si azi in apeductele de apa, pietele din orase, banci, baraje, catedrale, biserici, spitale , teatre, guverne si alte cladiri publice.

Potopul lui Noe ar fi doar unul dintre potopurile din vechime.

Tartaria este o nuca tare. putini stiu de ea si nimic precis. Nu se vorbeste de ea in manualele de istorie, in media. Gasim documente ca era o tara cu propriul guvern, propria limba, propriul steag, dar si ca era cel mai mare imperiu din lume lasandu-si urmele pe toate continentele in arhitectura si arta si apoi pur si simplu dispar din istorie, ca mayasii, fara explicatie.



In hartile si scrierile din 1650, 1700 se vorbeste de tara Tartaria si era bine cunoscuta si cartografiata, iar istoricii de azi invata in facultati ca Tartaria nu a fost niciodata o tara ci doar un tinut.

- CIA in 1982 publica un document din 1944, despre cum comunistii rusi au dat directive clare sa se rescrie istoria si sa stearga referintele la Tartaria. De fapt in toate statele islamice cucerite de rusi s-a rescris/falsificat istoria, rusii aparand mereu in lumina favorabila. Cei care mai scriau adevarul erau distrusi sau ucisi. De ce tot acest secret?

- Din maretia cladirilor se vede ca nu suntem prima civilizatie dezvoltata din istorie, ca au fost altii inaintea noastra.

Pot fi societatile secrete implicate; si intelegem acum de ce sunt secrete. Doar ele pastreaza cunoasterea reala a istoriei si noua ne servesc dezinformari si istorii falsificate, o noua ordine a lumii, distrugand documentele popoarelor vechi pe oriunde au trecut sub pretext ca sunt eretice. Ce s-a intamplat cu vechea ordine a lumii?

Arhitectura tartara e fabuloasa

-Tartaria era cunoscuta pt maretele cladiri artistice, frumoase statui , cladirile inalte erau pline de antene pe care inca nu le intelegem. Folosea simbolul bufnitei si al grifonului si al vulturului bicefal. Imperiul nu a fost numai cucerit, dar pur si simplu inlaturat din istorie.

-cladirile vechi de sute de ani din toata lumea au acelasi model de cladiri, cu arcuri si obeliscuri,cupole si turnuri cu antene. Multe constructii grandioase par decorative, cu putina functionalitate. Foarte multe constructii au usi uriase pana la 10 m si cu incaperi foarte inalte, total nepractice pentru locuit, incalzit, intretinut. Au sens doar daca au fost locuite de uriasi.




Sunt uriasi in toata lumea surprinsi in picturi, sculpturi, poze. Documentarele de mai jos sunt fabuloase in bogatia de poze cu uriasi, arbori uriasi , arhitecturi asemanatoare de cladiri in toata lumea, cladiri ingropate in noroi in toata lumea, ce trimite la un cataclism ce ar fi avut loc in urma cu 200 de ani si despre care nu se vorbeste. Sunt poze de la 1850 cu orase complet goale, pare un fel de resetare a istoriei, o repopulare in 50 de ani a vechilor orase.

-Multe cladiri ingropate sunt din caramida nu din piatra, nu au mai mult de 200 de ani, poate mai putin. Cum de nu mai exista amintirea lor? Multe cladiri le vedem dezgropate, recladite si introduse in noile orase.

-Peste tot in lume gasim cladiri in stilul romano-gotic. Se pune intrebarea de ce guvernele din toata lumea ar vrea toate sa aiba acelasi tip de cladiri antice? Il gasim in Americi, in Japonia, in Ausralia, il gasim si la multe cladiri din Romania. De ce?

Gasim peste tot in lume chiar si aceleasi simboluri.


-Exista o presupunere ca mii de copii numiti 'orfanii' au fost adusi dintr-un nivel de extinctie ce a avut loc acum 250 ani si ca noi suntem progeniturile lor. Vedem trenuri de copii orfani adusi si imprastiati prin orasele pe care le-au decimat; copii care nu au memoria a ce s-a imtamplat sau a fost acolo.
Vedem usi gigantice, instrumente muzicale uriase ,sabii uriase, pusti si topoare uriase

-Schelete de uriasi s-au gasit multe si in toata lumea dar nu se popularizeaza. Au ramas doar grandioase constructii . Se pare ca nu avem istorie. Istoria se spune ca incepe acum 6000 de ani sau 450000 de ani dar de fapt incepe doar de vreo cateva sute de ani. A fost tiranic modificata si alterata sub Julius Augustus Caesar. Julius Caesar, care a adaugat lunile July si August, a schimbat calendarul intr-unul ce ii poarta numele.

Epic, “Mud Flood” e un termen ce zugraveste evenimente intamplate acum cateva sute de ani in timpul si la sfarsitul imperiului Tartar. Cladiri de cateva sute de ani din toata lumea, de o maretie fara egal sunt prinse si ingropate partial cu un etaj sau mai multe in noroi. Unii spun ca a avut loc un fel de cataclism, un potop cu noroi care a sters imperiul tartar, asimilat apoi de Rusia. Sunt multe dovezi care vin ca argument, de la statui ingropate si orase

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/mudflood50.png

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/mudflood12.png

“Inundatia de noroi” e un topic aparut de cativa ani, si se bazeaza pe toate aceste fapte descoperite, de cladiri si orase ingropate despre care istoria nu spune nimic. Incredibile arhitecturi despre care nu avem nicio idee cine le-a facut si cum au fost construite. Cine au fost acei oameni. Cladirile nu par mai vechi de cateva sute de ani, poate mai putin. De ce nu a povestit nimeni nepotilor ?

Foarte multe cladiri in toata lumea au un nivel sau doua ingropate in pamant. Sunt chiar orase ingropate in interiorul oraselor, ca si cum s-ar fi construit peste orasele vechi.

-Multe excavatii au dezvelit etaje ingropate sub cladiri. Nu se vorbeste despre asta, multe au intrarile zidite sub parter. Cladirile sau scufundat dar nu exista referinte istorice.

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/oras_ingropat.png

-Cladiri construite ca centrale de putere Electromagnetice de tip tehnologie Tesla ar fi fost responsabile (accidental sau intentionat) de lichefierea pamantului cauzand un potop cu noroi in toata lumea care a ingropat multe cladiri si orase.

Vedem nave aeriene si masini electrice care au disparut sa apara din nou dar pe benzina. Vedem orase cu strazile ingropate sub ape. Orase fara copaci. Dovezi ale unor cataclisme de vreme extrema.

-Nu exista mentiuni in cartile de istorie de Tartaria, de uriasi , de inundatii cu noroi in toata lumea , de folosirea free energy, masini electrice, depopulare si repopulare, resetarea istoriei. Nimeni nu povesteste oficial despre toate acestea.

Sunt destule dovezi in documentarele existente sa putem face conexiuni in puncte lipsa din istorie.

-Hopi vorbesc de civilizatii anterioare . 

Sunt orase sub ocean care nu se potrivesc in istoria curenta. 

-Acceptam ideea ca mayasi au disparut brusc, magic, ca Atlantida e un mit. Sunt cu siguranta unele anomalii ciudate in istoria noastra.

-Nu exista nicio fotografie a statuii Libertatii cum a fost ridicata.

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/rusia_1.png



Falsificarea istoriei

Jean Jack Rousseau - “Falsificarea istoriei s-a facut sa induca in eroare mai mult decat orice altceva omenirea.”

Honore de Balzac -” sunt doua istorii- una predata in scoli, o compilatie de minciuni, si o istorie secreta, care are la baza adevaruri istorice si o cronica scandaloasa”

Napoleon Bonaparte - “istoria a un set de minciuni la care agream cu totii”

"Istoria este un pachet de minciuni despre evenimente care nu s-au intamplat niciodata, povestita de oameni care nu au fost acolo." George Santayana (1863-1952)





-Toti presedintii SUA incepand cu Washington sunt nu doar inruditi dar sunt si descendenti din nobilimea khazara. Khazaria a fost o regiune a Tartariei. Cei 14 presedinti dinainte de Washington au fost stersi din cartile de istorie.

-Uitandu-ne la arhitectura rezistenta si la incarcatura de sculpturi si arta ce o contin e clar ca stramosii erau mult mai avansati decat ni se preda noua astazi ca ar fi fost.

-Ni se spune ca Marele zid chinezesc are 1000 de ani sau mai mult. Dar el nu are urme de eroziune care ar arata aceasta vechime, iar in scrierile lui Marco Pollo din sec 13, 14 nu este mentionata aceasta minune a lumii.

-Pe o harta din 1492 sunt cartografiate orase intregi din America, iar marile lacuri nu sunt prinse. Faptul ca Columb a descoperit America e o poveste. Pe harti ulterioare 1499 apar primele lacuri. America antica a fost a tartarilor. Sunt si legende despre taramul uriasilor. Marco Pollo apare cu steagul tartarian pictat. Tot ce predau prin universitati sunt minciuni. Suntem condusi de pshihopati.

- Imperiul tartar - dupa revolutia bolsevica din 1917 tartarienii erau tinta pt exterminare. Executiile intelectualilor si persecutiilor continua pana in 1950

Ai nevoie de 2 generatii pentru a uita ... si 4 generatii sa ascunzi istoria.

E ca la judecata cand se impusca martorii ca adevarul sa nu poata fi demonstrat chiar daca se stie. Au fost mii de actiuni de distrugere a dovezilor in istorie. Distrugerea bibliotecii din Alexandria , distrugerea scrierilor mayase, toltece.

Si documentele despre Dacia si daci au fost si sunt sistematic distruse sau s-au pierdut inexplicabil.

Dovezile sunt peste tot in jur dar le ignoram. Piramidele din egipt, marele zid chinezesc, muzeul Hermitage, ruinele europei. Ni se da prin intermediul manualelor si mass mediei o cheie de lectura intentionat deformata. Daca ai doar o singura sursa de insformatie poti crede toata viata o minciuna , oricat de mare e, daca ti se repeta ani la rand.

Energia liberă a Tartariei

Sunt multe cladiri uriase ca acestea, care nu au o functionalitate , pare o risipa inutila de resurse si timp.

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri_freeenergy1.png

https://cni-hd.ro/forumelevi/Mudflood/cladiri-ornament3.png

Există și o filmare din anii 1900 în care putem vedea tramvaie fără fir, doar cu o antenă care probabil era conectată la un turn de energie fără fir, gen Tesla. De asemenea pe la minutul  7 vedem și o antenă, posibil de transmitere a curentului fără fir.


Imaginile sunt din Bruxelles, Belgia din 1908 ... În aceste imagini extinse din secolul trecut, putem vedea priveliștea acestor palate și structurile arhitecturale impresionante ale lumii vechi ,care nu se potrivesc cu tehnologia lor.

Cine a realizat clădirile imense cu coloane dintr-o bucată, cu uși enorme, cu încăperi enorme?

Cum încălzeau pe atunci acele clădiri?

Cine a realizat infrastructura electrică de atunci?

Oare puteau oamenii îmbrăcați la fel, cu cai și căruțe să realizeze așa ceva?

Se vede în video o imagine unde omul mic încerca repararea unei clădiri.

Se vede astăzi ce case avem, ce uși mici, ce ferestre, mai degrabă închisori decât case.

Cine a construit acele clădiri, identice pe tot mapamondul?

Era oare o singură nație atunci de uriași care le-au construit?

Biserici, catedrale, moschee, si alte cladiri de venerare erau original statii de putere eterica, centre de sunete rezonante vindecatoare. Cladirile folosite astazi pentru religie original functionau ca spitale pt energie vindecatoare si energizanta in imperiul Tartar. Cladirile tartarilor sunt mult mai similare piramidelor egiptene in functionare si templelor gasite prin toata lumea decat pentru ce incearca istoria sa ne faca sa credem ca foloseau. Peste tot se vede o inginerie creativa, arhitectura complicata si tehnologie avansata, Tartarienii au transformat pamantul intr-un circuit de putere prin eter. La fel ca anticii au facut asta prin temple si piramide. Crucile tartarilor de pe acoperisurile cladirilor erau folosite ca antene eterice. Crucile si structurile metalice bizare de pe acoperisuri colectau eterul si distribuiau energia prin cladire.”

VEDEȚI O LISTĂ DE FILME TRADUSE AICI
(inclusiv Tartaria - Istoria furată - Ridicarea vălului înșelăciunii în 3 părți)



În completare vedeți o serie de documentare netraduse despre Mud flood - Tartaria - giants 

- misterul turnului inclinat din Rusia. Construit in 1712 are paratrasnet inainte cu 30 de ani ca Banjamin Franklin sa il inventeze. Partile metalice din constructie nici acum nu prezinta coroziune




-in fotografiile prezentate din anii 1850 se remarca marimea oraselor, majoritatea capitale si lipsa aproape totala a populatiei .Orasele sunt pline de cladiri impozante, multe blocuri ce par vechi si care ar adaposti milioane de oameni, si totusi nu exista populatie. Vedem constructii asemenatoare peste tot in lume in 1850 in stilul romano-gotic, constructii monumentale si lipsa totala a oamenilor. Primele fotografii sunt tot din acest timp, primele marturii par sa coincida cu inceputurile istoriei contemporane, orase pustii care au inceput sa fie repopulate cumva. Pare ca ar fi fost o calamitate dar nimeni nu vorbeste de ea. In 1850 orase pustii dar cu monumentale constructii. Cine le-a construit? Avem povesti desigur, dar par sa nu se potriveasca cu ce vedem. Apoi avem marea ciuma care a distrus jumatate din europa, incendii multe, multa distrugere in acest timp. Ar mai fi teoria ca au construit orasele si apoi le-au ocupat, cum se intampla azi in China. Sunt orase complete in China construite fara sa le ocupe nimeni. Ce planuri ascunse justifica aceasta cheltuiala nu se stie.

Nu se vad masini parcate, nici animale,nu iasa fum pe cosurile caselor, nu e comert, e straniu de tot

- sunt zeci de turnuri de 100 m in Bolognia Italia la care nu se stie originea si se spune ca sunt construite pe la 1300. Acelasi gen de turnuri apar si in Tibet, in zone care nu au drumuri, nu au munte sa ia piatra din el. Oamenii din zona nu stiu cine le-a facut . Datarea cu C14 le situeaza originea acum 1000 de ani dar pare nefiresc.


Gasim cladiri impozante stil roman- cu coloane care au putine functionalitati, nu au camere, nici usi, par o risipa de resurse, par sa aiba functii pe care nu le ghicim. Par mai mult masini arhitecturale


4 Static in the attic


Alte articole ce merită studiate, despre TĂRTARIA, în limba română:

EXCLUSIV! O mare enigmă din istoria Imperiului Rus: unde a dispărut „Tartaria”, un imens teritoriu din Europa şi Asia?

Marea Tartaria

Unde era statul Tartaria? Tartaria sau cum au ascuns un întreg continent

Tartaria sau cum au ascuns tot continentul? Marea Tartaria - Imperiul Rus Tartaria în noua cronologie.

Marea Tartaria - marea tăcere a istoriei Ruse

Tartaria info. Marea Tartaria - Imperiul Rusului




4 comentarii:

  1. foarte fain articolul. am mai citit/vazut despre subiectul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e nimic adevarat! sunt doar mituri! povestiri din alte dimensiuni. Nu aceasta! Cum va dat seama de ceva ce e fals? simplu: youtube lasa sa fie postat! (youtube apartine mafiei americane) si doar nu e post de libertate..e controlat si spionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Kaura Total gresit! Noi omenirea actuala daca atingem maxim 2 metri inaltime, deci e total ILOGIC sa faci cladiri imense cu usi ca ptr uriasi de 10 metri. Pe langa asta sunt niste cladiri in toata lumea,pe toate continentele,de o frumusete extraordinara,cladiri pe care noi civilizatia actuala nu suntem in stare sa facem asa ceva. Nici piramidele din Egipt nu suntem in stare sa le construim nici macar cu tehnologia din zilele noastre. Cladirile din fosta Tartaria sunt de o frumusete de nedescris,iar noi oamenii din ziua de azi suntem buni doar sa facem niste cladiri,asa zise "blocuri" ca niste cazarme amarate,urate si fara nici un simt artistic,sau de frumos,nu putem copia acele cladiri frumoase, tartariene,nici macar acele sculputuri sau acele statui misterioase ce sunt pe unele cladiri. Ca de ce lasa youtube acele videouri despre tartaria,e simplu.Cine crede in ziua de azi asa ceva? Nici in existenta fostei Atlantide sau a Lemuriei,sau Hyperboreei nu crede multa lume.Daca insa incepi sa stergi de pe youtube unele filmulete nu faci altceva decat sa atragi atentia unora ca ceva este totusi adevarat in aceste filmulete.Deci lasi la vedere,dar le ridiculizezi,cunoscund prostia si naivitatea omenirii,si sti ca asa toata lumea nu va lua in serios aceste filmulete si toata lumea va lua in deradare ADEVARUL din ISTORIA ASCUNSA al omenirii.Sa nu uitam ca chiar si Biblia care e drept e un fals in multe locuri,scrie clar ca pe vremuri traiau uriasi intre oameni,asa zisi nefilimi.Daca nu cunoastem ceva,sau nu stim de existenta unor lucruri,nu inseamna ca acel lucru nu exista sau nu a existat candva in trecutul omenirii.Nu degeaba scoala,politica,mass media si chiar si religiile MANIPULEAZA intreaga omenire,deci cea ce omenirea INVATA in scoli de fapt e MINCIUNA. Istoria umanitatii e FALSA,geografia la fel,astronomia la fel,medicina sau stiintele din multe domenii sunt FALSURI SI MANIPULARI GROSOLANE. Traim toata viata in MINCIUNA,MANIPULARE,si asta de la nastere pana la moarte. NIMIC NU E CEA CE PARE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Kaura Total gresit! Noi omenirea actuala daca atingem maxim 2 metri inaltime, deci e total ILOGIC sa faci cladiri imense cu usi ca ptr uriasi de 10 metri. Pe langa asta sunt niste cladiri in toata lumea,pe toate continentele,de o frumusete extraordinara,cladiri pe care noi civilizatia actuala nu suntem in stare sa facem asa ceva. Nici piramidele din Egipt nu suntem in stare sa le construim nici macar cu tehnologia din zilele noastre. Cladirile din fosta Tartaria sunt de o frumusete de nedescris,iar noi oamenii din ziua de azi suntem buni doar sa facem niste cladiri,asa zise "blocuri" ca niste cazarme amarate,urate si fara nici un simt artistic,sau de frumos,nu putem copia acele cladiri frumoase, tartariene,nici macar acele sculputuri sau acele statui misterioase ce sunt pe unele cladiri. Ca de ce lasa youtube acele videouri despre tartaria,e simplu.Cine crede in ziua de azi asa ceva? Nici in existenta fostei Atlantide sau a Lemuriei,sau Hyperboreei nu crede multa lume.Daca insa incepi sa stergi de pe youtube unele filmulete nu faci altceva decat sa atragi atentia unora ca ceva este totusi adevarat in aceste filmulete.Deci lasi la vedere,dar le ridiculizezi,cunoscund prostia si naivitatea omenirii,si sti ca asa toata lumea nu va lua in serios aceste filmulete si toata lumea va lua in deradare ADEVARUL din ISTORIA ASCUNSA al omenirii.Sa nu uitam ca chiar si Biblia care e drept e un fals in multe locuri,scrie clar ca pe vremuri traiau uriasi intre oameni,asa zisi nefilimi.Daca nu cunoastem ceva,sau nu stim de existenta unor lucruri,nu inseamna ca acel lucru nu exista sau nu a existat candva in trecutul omenirii.Nu degeaba scoala,politica,mass media si chiar si religiile MANIPULEAZA intreaga omenire,deci cea ce omenirea INVATA in scoli de fapt e MINCIUNA. Istoria umanitatii e FALSA,geografia la fel,astronomia la fel,medicina sau stiintele din multe domenii sunt FALSURI SI MANIPULARI GROSOLANE. Traim toata viata in MINCIUNA,MANIPULARE,si asta de la nastere pana la moarte. NIMIC NU E CEA CE PARE !

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...