Ieşirea Din MATRIX: PANDAMNAȚI - lumea sub vraja plandemoniei (documentar) + BONUS

luni, 8 august 2022

PANDAMNAȚI - lumea sub vraja plandemoniei (documentar) + BONUS

 PANDAMNED (2022)

„În ultimii doi ani, populația mondială a fost sub vraja coronavirusului. Au fost instituite stări de urgență, libertățile civile au fost desființate, au fost implementate programe de supraveghere și a fost derulat un program de vaccinare globală fără precedent.

Un control tot mai strâns al vieții oamenilor, care se transformă treptat din dictatură în tiranie - totul sub pretextul unei pandemii mortale.

Pandemie care este condusă de un grup de oligarhi super-bogați, multimiliardari, în esență indivizi foarte bolnavi, însetați de putere, care cu greu pot fi considerați oameni, deși par a fi oameni.

Documentarul PANDAMNED, realizat de regizorul european independent Marijn Poels, se întreabă: "Facem ceea ce trebuie, sau am făcut un pact cu diavolul în schimbul unui avantaj?"

Prin intermediul unor interviuri cuprinzătoare cu abordări critice din diverse domenii de expertiză, PANDAMNED a încercat pentru prima dată să prezinte imaginea de ansamblu și să facă lumină în întuneric.

PANDAMNED încearcă să spună întreaga poveste, nu doar versiunea oficială a realității, validată de guvern și de Big Tech.

Nu este vorba în special despre COVID, ci despre recunoașterea modelelor pe care le creăm. Cred că acesta este subiectul principal al filmului: oamenii trebuie să înceapă să vadă tiparele și să recunoască modul în care acestea sunt copiate cu fiecare nouă amenințare globală.

Este vorba despre COVID-19?

Sau există ceva mai adânc sub aceasta ”realitate”, pe care noi nu ar trebui să îl vedem?

Aceasta este adevărata întrebare. Se iau o mulțime de măsuri, se presupune că pentru a ne proteja sănătatea !! Dar acestea nu ne ajută deloc sănătatea. O alta întrebare ar fi dacă guvernele sunt incompetente, sau dacă acest lucru face parte dintr-un plan, deoarece acestea sunt singurele întrebări pe care le poți pune dacă ești sceptic.

Regizor Marijn Poels
Scenariu Marijn Poels
Cu: Mary Bauermeister, Sucharit Bhakdi, Thomas Binder, Dolores Cahill
Lansare : 19.05.2022 - Germania
Tradus în romana: Ionel Trandafir - 06.08.2022” SURSA

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

 

BONUS
(Ultimele noutăți pe tema plandemoniei)


Corpurie vaccinaților și testaților RT-PCR (cei care au făcut vaccinul pe bune nu la chiuvetă și nici cei care au nimerit soluția sarina) emit frecvențe bluetooth (mai ales dacă au telefoanele deschise sau se află într-o zonă cu semnale wifi).



#LaQuintaColumna #CompleteResumateRegardingVaccinesGenocide

Aici se arată cum globaliștii pun Oxid de Grafen și în celelalte vaccinuri, nu doar cele anti-covid. Un exemplu e vaccinul DPT; se mai pune și în insulina bolnavilor de Diabet, în anestezicul local, în vaccinul anti-meningită, anti-Pneumonie, anti-Gripal, anti-pneumococcic, anti-Rujeolă, Oreion, Varicelă, în cel anti-Difterie, Tuse Convulsivă, și Tetanos, anti-Varicelă, anti-Poliomielită, anti-Hepatită. Se pune și în Serul Fiziologic.

Și după cum se știe deja – se pune și în vaccinele Pfizer, Asta-Zeneca, Moderna, Johnson!


#DoloresCahill #VaxxedPeopleWillVanish 

Toți cei care au primit un vaccin cu ARN-Mesager vor muri într-un interval de timp de 3 până la 5 ani, chiar dacă au primit o singură doză! Acest experiment cu pandemia reprezintă cele mai periculoase studii clinice efectuate vreodată, deoarece au murit mai mulți oameni de la vaccin într-un an – în 2021 – decât muriseră în ultimii 30 de ani la un loc! Mecanismul vaccinului e special conceput pt a distruge mușchiul cardiac – Miocardul – urmând ca mai apoi inima să se deterioreze permanent! Credit pt traducere se acordă celor de la Veritas Necenzurat! Distribuiți tuturor!  




#LaQuintaColumna #NanoparticlesInDentalAnesthezic 

Iată otrăvirea întregii populații prin produse medicale, deoarece se plasează Oxid de Grafen în compoziția anestezicului destinat uzului din clinicile dentare! Delgado face în direct o analiză nanoscopică conținutului din clinicile dentare, și arată tuturor prezența Grafenului. Asta vine în concordanța cu declarația demonului Klaus Schwab care a spus în cadrul unei conferințe WEF că: “Până la sfârșitul anului 2022 se va regăsi Hidrogel și Grafen în toate produsele de uz casnic, fie ele alimentare sau nu!”. Denumirea anestezicului este Ultracain, iar în România se numește Lidocaină.

Aerosolizarea Nanoparticolelor - a micilor unități robotice

Dr. James Giordano, șef al programului de studii de neuroetică vorbește cadetilor și cadrelor didactice despre modul în care progresele în neuroștiințe și neurotehnologie vor avea impact asupra viitorului războiului Smart Dust.













- netradus, dar pentru cei ce inteleg engleza, merita vazut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...