Ieşirea Din MATRIX: Au folosit Covidul și războiul ( Ucrainano - Rus) ca să deturneze democrația

joi, 14 aprilie 2022

Au folosit Covidul și războiul ( Ucrainano - Rus) ca să deturneze democrația

Subiectul războiului începe să se fâsâie din punctul meu de vedere (de Covid nu mai zic). Propaganda anti-rusă și pro-ucrainiană este din ce în ce mai transparentă și mai ridicolă și simt să ofer tot mai puțină atenție subiectului. Am demontat deja suficient frecțiile MSM în primele articole dedicate subiectului (vezi categoria UCRAINA și COVID-19). Azi mai aduc și alte câteva argumente, așa din inerție.

Iată și câteva iei suplimentare cu care rezonez și subscriu, scrise de un tip Angelo David, dar și de Marius Stan:

"De ce postez ce postez, sacrificând din timpul propriu? 

Nu pentru ruble, cum cred scelerații. Ci pentru a opune forță, atât cât pot, furtunii mediatice oficiale care spală creiere nevinovate.

Nicicând n-a existat un pericol mai mare de a subjuga mintea oamenilor decât acum. 80% din trusturile media mondiale sunt deținute de 9 miliardari. Care, de mână cu Forumul Economic Mondial, modelează opinia masei de pe planetă. 

De Rusia, de China, de problemele lor, de deficitul de democrație, se ocupă ei. Și noi le știm. Cineva, însă, trebuie să scoată la suprafață și putregaiul din Occidentul care își reneagă originile, neomarxist scelerat. Nu mai prezintă nicio încredere. 

Nu poți ca în contrapartidă la Estul autocrat să susții dictatura care se instaurează acum în Occident, bazată pe minciună, contrafacere, manipulare. Care va avea ca finalitate un totalitarism mai feroce decât cel rusesc. Orchestrat de Schwab, Soros, Rotschild, Gates și alți masoni iluminați, în numele salvării planetei. 

Trebuie să fii spălat la creier. Trebuie să se trezească tot mai mulți, să se creeze masa critică. Și eu cred că se vor trezi."

Precum autorul, şi eu cred că se vor trezi - dar nu ştiu ce să zic în privinţa creării masei critice. Pentru că e un proces energetic, la urma urmei, care depinde de prea mulţi factori, unii chiar necunoscuţi acum, care pot să reducă sau să lungească foarte mult procesul.

Şi eu, şi mulţi alţii, scriem cu aceeaşi motivaţie - pentru a prezenta o alternativă la "furtuna mediatică oficială care spală creiere nevinovate", cum o numeşte foarte bine autorul. Alternativa aceasta se bazează pe un lucru simplu (în teorie) numit discernământ - care, din păcate, lipseşte multora. Omul nu este capabil, în masa de informaţii care îl înconjoară, să simtă o manipulare evidentă şi să ia o minimă poziţie împotriva ei. Pandemia a fost un bun exemplu în acest sens, ce se întâmplă acum lângă noi la fel, situaţia internaţională în ansamblu, un alt exemplu. E doar propagandă pe care lumea o ia drept realitate fără discernământul de a-şi da seama de asta. Nu e vina lor, am mai zis, larga majoritate sunt prinşi într-un uriaş câmp mental-emoţional care îi conduce, fără să reuşească să se "individualizeze" din el, încă.

O altă idee bună a postării - alternativa occidentală faţă de cea orientală, ambele la fel de rele. La un eventual razboi pe faţă NATO-SUA plus alte state prietene versus Rusia, China, poate şi India cu ei şi alte state prietene, oricare ar câştiga ar fi la fel de rău pentru omul de rând. Orânduirea socială pe care ar impune-o ar fi la fel de distructivă. Indivizii ăia menţionaţi acolo, frontmani care duc mai departe ordine ale adevăraţilor stăpâni, nici măcar nu mai sunt oameni în adevăratul sens al cuvântului. Alternativa "democratică" propusă de ei la "dictatura" celorlalţi nu are nicio legătură cu progresul fiinţei umane, ci cu remodelarea ei într-o simbioză dezastruoasă cu inteligenţa artificială - ceea ce este oficial, incepând cu acest an, dacă aveţi curiozitatea să citiţi documentele publicate pe site-ul Forumului de la Davos. Totul e pe faţă - deşi şi acum se găsesc unii care cred că e doar o "metaforă" 😃 😃 apropo de spălarea pe creier invocată în postare 🙂 

Singura alternativă benefică pentru oameni ar fi o a treia, care acum pare SF - o revoltă împotriva împotriva întregului tip de organizare a societăţii, o reorganizare a modului  în care acţionează corporaţiile, partidele, organizaţii globale etc care să asigure "puterea împreună cu oamenii, nu împotriva lor". Pare SF acum dar ... nu se ştie niciodată ....”

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

BONUS

(mai multe filme traduse, articole și emisiuni care au apărut de la ultima postare pe subiect și care sunt în antiteză cu propaganda mincinoasă deșănțată din mass media șpăguită)

Replica unui moderator indian la declaratiile unui american

Mărturia Mariannei Podgurskaya, vloggerita din Ucraina, care a devenit fără să vrea o vedetă a propagandei hoitarilor pro război, despre monstruoasa punere în scenă de la maternitatea din Mariupol

Pe scurt, nu a avut loc nici un atac aerian, s-au auzit două explozii de obuze. Imediat după explozii, femeile aflate în travaliu au fugit afara, un cameraman de la presă le aștepta deja lângă ieșire să le pozeze. Extremiștii ucraineni le-au luat toată mâncarea femeilor gravide. Credeți că veți vedea această mărturie măcar la un singur post de televiziune din România? Credeți că așa-zișii jurnaliști români își vor cere scuze pentru un ALT FAKE NEWS de proporții? Credeți că cenzorii stalinisti de la CNA își vor cere scuze pentru amenzile abuzive date pe tema maternității? 


Marianna: „Au spus că trebuie să ne mute, invocând faptul că armata va veni aici, trebuie să se stabilească aici, deoarece există panouri solare. Am fost mutați la singura sectie rămasă. Militarii nu au făcut nimic pentru a ajuta, au venit odată și au spus: „Dați-mi mâncare, nu am mâncat nimic de 5 zile”. Și ne-au luat mâncarea. Pe 9 martie, am auzit un bubuit de obuz, urmat de un al doilea bubuit. Am coborât la subsol, am început să discutăm dacă a fost un raid aerian. Au spus că nu a fost niciun raid aerian. Au spus că a fost un proiectil. Când plecam, un reporter stătea la parter și a început să mă filmeze. Au fost acolo imediat: ne-a luat 2-3 minute să coborâm la subsol și poate 10 minute am stat acolo. Presupun că erau deja acolo”




Acest pasaj scandalos al interviului a fost tăiat atunci când a fost difuzat, probabil pentru a evita șocul telespectatorilor americani  care  habar nu au că SUA finanțează și susține din 2014 un sistem nazist, care își răspândește ideologia chiar prin intermediul televiziunii de stat ucrainiene.    https://t.me/veritasadevarulnecenzurat












Copiii ucrainieni vă salută! Eu zic să-i luați acasă!





Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...