Ieşirea Din MATRIX: LUIS MARCELO MARTINEZ DOCTOR ÎN GENETICĂ - O ARMĂ BIOLOGICĂ CU SCOPUL DE A NE DISTRUGE

sâmbătă, 5 februarie 2022

LUIS MARCELO MARTINEZ DOCTOR ÎN GENETICĂ - O ARMĂ BIOLOGICĂ CU SCOPUL DE A NE DISTRUGE


Aceasta este o prezentare făcută Dr. Luis Marcelo Martinez din Argentina, specialist în genetică medicală, master în inginerie genetică și biologie moleculară, pe tema plandemiei și a vaccidentării.

Așa cum am spus și în articolul anterior dedicat subiectului, personal cred că am spus cam tot ce putea fi spus pe marginea acestui subiect. Continui să public în continuare totuși avalanșa de informații care apar zi de zi, că poate poate se mai trezește vre-un rătăcit care dă pe aici pentru prima dată (ceea ce mă îndoiesc). 

Cine nu e convins de acest film și de cele câteva alte grămezi de linkuri noi adăugate la final, îl invit să studieze categoria PLANDEMIE.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

BONUS

(câteva filme mai noi despre terapiile genice covid și alte minciuni plandemuiste)


Avocatul Robert F. Kennedy Jr, nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, a scris un raport cuprinzător la începutul lunii februarie 2021, în care îl acuză pe Gates de practicarea neo-feudalismului. De ce? În timp ce mass-media îl aclamă pe Gates ca fiind un salvator al lumii datorită politicii sale climatice, americanilor li se spune că visul proprietății private s-a terminat, ca parte a unei "Mari Resetări". 

Ingredientele periculoase ale vaccinurilor: este imperativ un discurs deschis 

În vara anului 2021, oameni de știință din Japonia au găsit părți metalice în vaccinul Covid 19 de la Moderna. Cu puțin timp înainte, o echipă de cercetători spanioli a detectat în vaccinurile Covid 19 chiar oxid de grafen, cu tot pericolul său potențial și a tras un semnal de alarmă. În prezent, este vital să se faciliteze un discurs public privind problemele explozive și să se ajungă la un consens care să fie benefic pentru toți


De la începutul lunii septembrie 2021, Comisia permanentă pentru vaccinare (STIKO) a recomandat, de asemenea, ca femeile însărcinate și care alăptează din Germania să primească vaccinul Covid 19 cu vaccinul cu ARNm BioNTech sau Moderna. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că în alte țări există tot mai multe rapoarte de decese în urma vaccinării, precum și de malformații la fetuși.

Deputatul australian Craig Kelly: Panica legată de climă și Covid este o tactică

Deputatul australian independent Kelly a declarat pentru Sky News despre politica privind clima și Covid: "Acestea seamănă în mod deliberat panică în societate, în speranța că oamenii vor renunța la libertățile lor și că politicienii vor renunța la suveranitatea țării lor în favoarea birocraților ONU însetați de putere". El i-a numit ca forțe motrice pe Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, și pe Tedros, șeful OMS.





Melissa Ciummei e o investitoare financiară din Irlanda de Nord. Ne îndreptăm cu viteză mare spre drăcescul sistem de credit social al Chinei!



Soluţia la plandemie: Nu le mai faceţi jocul!!!








DEZBATERE RATIONALA IN SENATUL DIN TEXAS - SENATORUL HALL - CINE ISI ASUMA RESPONSABILITATEA ?

(doctor celebru Oxford, vorbind despre vaccinurile mArn )
 Marturia publica a Dr Sean Brooks.


"Cand modifici genomul cu un vaccin adenovirus, acea persoana vaccinata este o persoana transgenica, transumana si din punct de vedere legal, dreptul international stabileste ca esti proprietatea titularului brevetului."

Atat masca, cat si vaccinarea favorizeaza infectarea.

 - Vaccinul este cel care reinfecteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...