Ieşirea Din MATRIX: CÂMPUL VINDECĂRII - Explorând Energia și Conștiința

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 21 noiembrie 2017

CÂMPUL VINDECĂRII - Explorând Energia și ConștiințaTHE HEALING FIELD 
- Exploring Energy and Consciousness (2016)


The Healing Field este un documentar ce explorează descoperirile din domeniile medicinei energetice, fizicii cuantice, ADN-ului și geneticii și în biochimia emoțiilor. Vedem cum vechile modele convenționale de îngrijire a sănătății, care s-au bazat pe chirurgie și recomandarea de pastile, sunt puse la încercare de un val de tehnici de vindecare bazate pe energie, neinvazive pentru corp și minte.  

Deși multe dintre aceste tehnici sunt vechi de secole, ele acum generează studii la nivel mondial, cu rezultate remarcabile. Ne vom întâlni cu experți de clasă mondială, precum și cu practicieni americani și energeticieni apreciați și vom fi martorii unor povesti personale inspiraționale. Vom explora modul în care această schimbare cuantică a înțelegerii ne afectează sănătatea, societatea și viitorul nostru.

În film veți întâlni următorii experți și autori best seller:

Dr. Bruce Lipton - biolog celular, preeminent om de știință în fizica cuantică, ADN și biologie celulară și autorul best - seller-uilor Biologia Credinței și Evoluție Spontană. (prezent în aproape 20 de articole și documentare pe blogul nostru).
Lynne McTaggart – Un lider vorbitor pe subiecte legate de conștiință și noua fizică și autorul premiat a șase cărți, inclusiv cele mai bine vândute Câmpul și Experimentul Intenției (Lynne este prezentă pe blog aici și aici).
Candace Pert, PhD – Om de știință neurolog de clasă mondială și farmacolog, expert în Medicina corp-minte și autor al cărții  The Molecules of Emotion (prezentă pe blog aici și aici).
Beverly Rubik, PhD – Biofizician și președintele al "Institute for Frontier Science" din San Francisco, CA. Hyla Cass, MD – Psihiatru, expert și lider în medicina integrativă și autor a 10 cărți populare, incluzând Eight Weeks to Vibrant Health.
Ron Lavin, MA – Fondator al One Light Healing Touch, o școală de vindecare energetică, internațională, cu care a participat la 5 studii de reper alături de National Institutes of Health.
Ken Cohen – Qigong Master, erudit educat în China, educator pe domeniul sănătății, și autor al cărții best - seller The Way of Qigong.   
Gerry Epstein, MD – Psihiatru, pionier în imagistica mentală și autor a 7 cărți, incluzând bine vânduta carte,  Healing Visualizations.  
Produs, regizat și scris de Penny Price. 
Durata aprox. 82 minute

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI, CALITATE HD
(cu subtitrarea separată de film)
Subtitrarea se activează din meniul  de setări (SETTINGS) 

din dreapta sus de pe imaginea în full screen

sau AICI (cu subtitrarea pe film - mai multe alternative)

Mulțumim Paul Marian pentru efortul neobosit de a aduce și publicului român aceste informații rare și deosebit de importante.

Mult mai multe informații despre ce fel de lucruri veți găsi în acest documentar, puteți afla AICI.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...