Ieşirea Din MATRIX: FIȚI ATENȚI LA MATRICE (20.03.2017)

luni, 20 martie 2017

FIȚI ATENȚI LA MATRICE (20.03.2017)


MIND THE MATRIX (2015)

"Un film documentar (tradus) despre trezirea conștiinței umanității, realizat de producătoarea de filme și vizionara  Christianne Van Wijk. 

Iată ce spune Chrstianne la începutul filmului:


"Bună, numele meu este Christianne van Wijk. Pe 10.10.2010 am luat parte la o ceremonie Ayahuasca. Șamanii sud-americani beau această mixtură de plante pentru a vedea prin vălul iluziei.

Ceea ce mi s-a arătat în experiența mea m-a condus să cred că umanitatea este blocată într-o Matrice, o Matrice care nu se dizolvă pur și simplu după moarte. Este unul dintre motivele ciclului nostru nesfârșit de reîncarnări.

Mi-era greu să determin cine sau ce ținea umanitatea înrobită astfel. Mi s-a spus de către o voce ghid să mă întorc în corpul meu și să fac singurul lucru pe care eu și restul umanității îl poate face: să ne extindem conștiența dincolo de barierele limitatoare ale Matricei.

Am decis să aflu mai multe despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele scenei.
Cum ar fi cine produce acest spectacol?

Și ce poate face umanitatea pentru a se elibera prin extinderea conștienței."

Realitatea noastră exterioară este o expresie a ceea ce am creat împreună colectiv și considerăm asta ca fiind REALITATE.

Realitatea în cazul acesta înseamnă "GÂNDURILE NOASTRE MANIFESTATE" ... Deci da, este într-adevăr o formă de realitate.

Totuși, o mulțime dintre realitățile pe care noi le-am creat nu sunt în armonie cu adevărata noastră ființă și cu planeta Pământ. "Civilizația" vestică este una a consumului în care ceea ce este luat nu este dat înapoi. Asta va duce într-un final la o epuizare a resurselor planetei.

Modul cu tratăm planeta Pământ este un rezultat a modului cum ne tratăm pe noi înșine și pe ceilalți. 

Avem tendința să gândim într-un mod liniar și nu într-unul ciclic în care ceea ce iese afară se întoarce și vice versa:


Un dans între spiritul nostru interior etern și ținutul extern fizic. 

Este ca și cum am devenit atât de fermecați că noi credem că lumea exterioară fizică este tot ceea ce există. Noi ne agățăm de aceasta de dragul vieții noastre în acest corp fizic și din moment ce noi știm că resursele noastre sunt finite, frica și lăcomia ne pun într-o fugă după supraviețuire continuă.

În același timp ființa noastră reală nu este integrată atât cât este necesar pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Este ca și cum ne-am plimba de colo colo ca zombii.

Filmul observă toate acestea și cu ajutorul unor diverși experți, oferă privitorului instrumente despre modul cum să ne întoarcem la starea naturală de armonie interioară și exterioară.

Acesta este locul unde începe schimbarea globală: în noi înșine, cu noi înșine.

Imediat ce descoperim natura a cine suntem noi, asta se va reflecta automat în exterior. "Realitatea" noastră se va ajusta apoi de la sine.

Rămânând focalizați în exterior, așteptând schimbările și dorind să realizați schimbările doar acolo, asta ar putea deveni obositor, căci în aparență adeseori nu se pot vedea vre-unele, însă este vremea să faceți aceste schimbări în voi înșivă în primul rând așa cum spunea și Mahatma Gandhi : "Fiți schimbarea pe care doriți s-o vedeți în lume".

Multumim Paul Marian pentru efortul depus in a traduce aceste informații!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI 
(Calitate HD 720p)

FII ATENT LA MATRICE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...