Ieşirea Din MATRIX: LUAŢI-VĂ ENERGIA ÎNAPOI - Pericolul Contoarelor Inteligente

joi, 17 decembrie 2015

LUAŢI-VĂ ENERGIA ÎNAPOI - Pericolul Contoarelor Inteligente

TAKE BACK YOUR POWER (2015)

 Contoarele consumatorilor de energie din Romania vor fi schimbate in perioada 2015-2020 cu unele inteligente, probabil cu capacitati software si de comunicatie moderne.” La o simpla cautare pe net veti gasi informatii doar despre beneficiile acestora,  insa in articolul si in filmul de astazi veti descoperi latura extrem de intunecata a acestora.

"In anul 2013 a existat un scandal imens legat de faptul ca  NSA (Agentia de Securitate nationala a SUA) spioneaza intreaga planeta si au fost expuse (mai ales de Edward Snowden) niste programe foarte vaste de monitorizare a comunicatiilor private.  Acum, cei care ne ofera energie, dar şi guvernele ajung şi pe altă cale în casele dvs., prin intermediul acestor contoare de urmărire rapidă, ce conţine o tehnologie de spionaj. Dar ce-ar fi dacă aţi avea de ales? Se află în joc până la urmă nişte riscuri de sănătate majore , încălcări ale dreptului omului la viaţă privată, creşteri ale facturilor în realitate şi vulnerabilităţi faţă de hackeri.

Documentarul de astăzi conţine înţelegeri cuprinzătoare venite de la oameni din sistem, cercetători, agenţi guvernamentali, avocaţi, doctori şi oameni de la protecţia mediului.  Acest documentar premiat "Take Back Your Power" ne duce într-o călătorie prin care ni se dezvăluie corupţia corporatistă şi guvernamentală şi modul în care drepturile noastre umane fundamentale sunt încet încet erodate în numele "inteligenţei" şi al aşa zisei "protecţii a mediului". Ceea ce veţi descoperii vă va surprinde, descumpăni şi vă va reda puterea. 

Produs și Regizat de: Josh Del Sol

In film apar: B. Blake Levitt, Foster Gamble, Bill Vander Zalm, Jeffrey Armstrong, Dr. Dietrich Klinghardt, James Turner esq, Dr. David O. Carptenter, Viginia Farver, Ian R. Crane, Michael Mitcham, Cal Washington, Anura Lawson.

Nota noastra: Printre “avantaje” neprecizate mentionam: Posibilitatea de a “fura la KW” (din moment ce electrica poate controla de la distanta softul si datele din ele), posibilitatea de a ti se opri curentul de la distanta, urmarirea comportamentului de consum al utilizatorului (cam cand e acasa si cand nu dupa consumul de curent), iar un ataca cibernetic al hackerilor poate opri curentul in tot orasul.

In plus fiecare consumator are o “amprenta” a punerii in functiune si cei de la electrica isi pot da seama cand dai cu aspiratorul cand pornesti televizorul cand folosesti masina de spalat vase sau rufe, daca folosesti aparat de sudura, daca ai aspirator peste 1600W interzis de UE, daca ai becuri cu incandescenta INTERZISE de UE, etc.

"Dr David Carpenter, absolvent Harvard Medical School, director al Institutului pentru sănătate şi mediu al universităţii Albany, o somitate în domeniul impactului câmpurilor electromagnetice şi al microundelor asupra sănătăţii, a depus un memoriu la cererea AQLPA şi Quebec Energy Board, în care declară că reţeaua de contoare inteligente poate constitui un pericol serios şi poate crea prejudicii ireversibile pentru sănătate altele decât cele rezultate de la efectul termic al undelor RF”. El atrage atenţia şi asupra faptului că cel care a prezentat proiectul ca fără nici un risc pentru sănătate este Dr Michel Plante, care are puternice legături cu Hydro Quebec, fiind consultantul lor timp de 29 de ani." SURSA

Nota traducatorului: "Exista documentare si documentare... Acesta este o capodopera." SURSA

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI

4 comentarii:

  1. Sint curios in ce masura putem sa ne opunem in tara asta de mizerie... ar trebui sa ne adunam din timp si sa ne opunem insa eu nu stiu cum... cica ar fi o directiva europeana prin care te obliga sa accepti contorul inteligent
    .. la fel cum ni se baga pe git mizeria cu certificate verzi si alte taxe ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca singura solutie este ruperea de sistem, cautarea unr solutii energetice alternative, gen Keshe, samd sau datul in judecata a statului de catre cat mai multi oameni, printre care sa fie si oameni influenti, cu putere financiara..altfel, nu vad cum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Keshe nu ofera solutii. Este un escroc care face jocul sistemului.
    Solutiile imediate:
    - raspanditi informatiile;
    - adresati petitii "autoritatilor". La inceput vor raspunde formal, apoi o vor da cotita, iar in final nu vor mai raspunde. Eu asta am facut. Acum am dat in judecata ANRE. Juridic si tehnic sunt foarte slabi. Sunt politruci numiti pe functii grase. Compromisi. Vezi si cazul ANRM;
    - castigati dreptul la alternativa de a va pastra vechile contoare. Daca nu, atunci le ecranati pe cele noi, astfel incat sa nu mai transmita nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum le ecranezi spre perete? Ele oricum transmit si pe fir informatii ...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...