ORGONUL, ENERGIA VIETII ! (30.07.2012)

09:23 Posted In , , , Edit This 0 Comments »
RECLAMĂ

“Sunt perfect constient de faptul ca omenirea a stiut, de multa vreme, de existenta unei energii universale, aflata la baza vietii. Totusi, sarcina de baza a stiintelor naturii consta in a face utilizabila aceasta energie. Aceasta e diferenta fundamentala dintre munca mea si toata stiinta anterioara.” – Wilhelm Reich 1897-1957

In anii ’30, dr. Wilhelm Reich, un remarcabil medic si psihanalist austriac, a descoperit o noua energie fizica, puternica si, pentru urmatoarele decenii, si-a dedicat viata investigarii legilor si proprietatilor ei. El a confirmat existenta acestei energii in corpul uman… a verificat prezenta ei in atmosfera… a dezvoltat un instrumentar pentru a o observa si colecta si a captat-o pentru diverse utilizari, de la tratarea cancerului, pana la alimentarea unor motoare si experimente climatice. Reich si-a denumit descoperirea: energie orgonica. Dar tragedia a fost ca era o descoperire pentru care lumea nu era pregatita, inca.

ARTICOL ORIGINAL SI FILM, AICI:Fascinat ca si voi de aceste informatii, m-am apucat sa studiez, sa inteleg si sa simt, mai apoi, cum functioneaza aceasta energie minunata. De multe ori, obosit fiind, nu reuseam sa imi regasesc linistea interioara, pentru a ma deconecta de la activitatile zilnice, printr-o meditatie, ori altceva care sa ma ajute sa ma conectez la sursa mea interioara, astfel ca mi-am propus sa incerc si eu sa construiesc un orgonit dupa cum am inteles. Azi asa, maine asa, pana cand am simtit ca sunt mai putin agitat, ca ma odihnesc mai bine si ca eram mai optimist. Stiu ca totul se gaseste in noi si totul depinde de noi, dar eu ma bucur ca mi-am gasit si acest ajutor, zicandu-mi: “chiar functionez /functioneaza, la alti parametrii vibrationali” – si asa este, pentru ca energia orgonica regularizeaza fluxul energetic din corp, apoi protejeaza si de perturbatii electromagnetice, perturbatii care se pare sunt tot mai multe in aceasta perioada.

 Daca doriti mai multe informatii, va invit sa vizitati urmatoarele adrese:
In aceste doua filmulete, ce urmeaza, gasiti un rezumat de pe link-ul anterior, cu tot ce am considerat a fi util de stiut:
In urmatoarele doua filmulete gasiti demonstratii ale functionarii energiei orgonice, pe care nu le-am facut eu, dar care sunt adevarate fiindca am experimentat astfel de energie:
Mentionez ca orgonitele pe care le confectionez, nu influenteaza clima si nici nu intervin brutal in modificarea starii de constiinta (gen control mental, cum am vazut ca se scrie prin diverse locuri), ci purifica aerul curatandu-l de impuritati si lasand loc pentru a curge mai multa prana, rezultatul fiind: energie mai multa, protectie, sanatate si tot ce rezulta de aici. Este normal sa ne putem ajuta si de "dispozitive", pana vom stapani respiratia pranica. Eu tot construind orgoane am facut tot felul de teste, caci curiozitatea mea de inginer, mereu mi-a fost un prieten bun, ajutandu-ma sa fac cate un pas inainte. Astfel, am constatat cu ajutorul prietenilor ce vad aurele si prin masuratori cu ansa,  ca daca pun un orgon deasupra unui magnet sau in apropiere de un magnet, campul orgonic se condenseaza putand fi usor vizibil si de catre cei ce inca nu si-au dezvoltat atat de mult vederea in astral. Asta m-a facut sa fac cateva teste cu apa de baut.  Am constatat ca daca pun un pahar de apa pe un orgon ce contine in compozitie si un magnet, se energizeaza mai repede, iar daca pun un orgon identic si deasupra paharului am o apa energizata si purificata instantaneu Este normal sa se intample asa, caci energia fiind mai condensata, trece prin lichid astfel:
Se formeaza o elicoida de transfer, dupa cum observati mai sus. 
M-am gandit sa va prezint acest aspect, intrucat suntem majoritatea tot mai devalizati energetic, din multiple motive. Energizarea organismului se realizeaza prin desfundarea circuitelor energetice (a chakrelor) si circulatia energiei vitale (pranice) corespunzatoare pana la nivel celular. De aceea este bine sa avem aceste dispozitive orgonice.
Pentru protectie impotriva undelor de tot felul (emisii telefonice, televizor, alte aparate electrocasnice,  diverse emisii...), purificare energetica, sunt foarte eficiente orgoanele fara magneti, dar pentru energizare rapida si mentinerea sanatatii, sunt bune cele ce contin si magneti. Daca la acestea adaugati si cate o mandala gen „cristale de apa” (asa cum le descrie Masaru Emoto) efectul este unul mai mult decat benefic, obtinand rezultate deosebite in privinta sanatatii trupului fizic, astfel creeand mediul propice si sufletului ce locuieste in el, putand sa ne desfasuram misiunea pentru care ne-am intrupat pe pamant, in conditii optime.
Fiecare poate sa isi faca propriile programe cu care sa incarce un orgonit (aceasta incarcare venind din interior, de la eu-ul nostru superior care este cel mai bun prieten). Totul este atat de simplu, caci avem atatea minunatii in jurul nostru, in semenii nostri, in natura, in tot ceea ce ne inconjura. Putem lua toate aceste aspecte si sa le amplificam in noi, cu iubirea noastra, apoi prin tehnici specifice de meditatii, in care ascultam o muzica ce ne face sa vibram (ce rezoneaza cu noi - este un mod de activare celulara...) vizualizam o imagine superba, cantam, dansam, pictam, sculptam, scriem, ori facem orice altceva ce simtim ca ne umple de bucurie si satisfactie - apoi le redam universului. Pentru cei  mai „pragmatici”(printre care si eu)  sunt foarte utile aceste orgonite pe care sa le incarcam cu frumoasa noastra energie despre care tocmai scriam mai sus – prin puterea noastra mentala. Oamenilor le place in general sa se sprijine pe obiecte "palpabile" pentru intarirea increderii in ei.  Sigur ca este foarte bine sa existe si astfel de instrumente in jurul nostru, care sa purifice mediul in care stam, sa ne energizeze, alaturi de o alimentatie sanatoasa, miscare fizica in natura, etc
Daca va doriti un astfel de orgonit si nu il puteti realiza singuri, va stau la dispozitie cu aceasta lista ce urmeaza, mentionand ca pentru informatii suplimentare ma puteti contacta direct pe acest site, pe e-mailul personal:
sau la telefon:  0742.162067 
Iata ce confectionez:


CON MARE a.k.a. The King

D = 10,5 cm,  I = 11,5 cm, un cristal de cuarţ alb de cca 5-6 cm, spirală cupru, interior de aluminiu, oţel, cupru, etc. Aşezarea cristalelor nu se face sub formă de cruce (la bază) pentru a nu bloca energiile prin intersectarea lor, acestea lasandu-se sa curga liber.
Preţ = 117 lei

Cu 3 cristale = 157 lei.
Cu 4 cristale = 187 lei.
Cu 5 cristale = 207 lei.

Bun pentru purificare, protecţie şi energizare întreaga locuintă.

 CON MIC a.k.a. La Petite Fusée 

D = 4 cm, I = 4 cm,  spirală cupru, interior aluminiu, oţel, cupru, etc.

Preţ = 27 lei, fară cristal
Preţ = 47 lei, cu un cristal de cuarţ alb.

Bun pentru deschiderea şi energizarea chackrei coroană şi terapie pe locurile dureroase – regenerează câmpul energetic şi energizează.
 
TRUNCHI  DE  CON a.k.a. Cosmic Handle 
foarte eficient (din testările personale)
I = 8.5 cm, D = 5 cm, d = 2.3 cm

Preţ = 47 lei, cu spirală de cupru
Preţ = 67 lei, cu spirală de cupru şi un cristal de cuarţ alb.

Bun pentru purificare, energizare, protecţie locuintă şi eficient în terapii locale.
PIRAMIDA MICĂ a.k.a. The Spirit Of Egypt


I = 3.3 cm, L = 5 cm

Preţ = 47 lei – fară cristal; 67 lei – cu un cristal de cuarţ alb.

Bună pentru terapii, la protecţie, purificare, energizare şi împământare.

 
PIRAMIDĂ MARE a.k.a.  The Keops
I= 7cm, L (baza) = 9cm

Preţ = 167 lei – cu un cristal de cuarţ alb;
Preţ = 247 lei – cu 5 cristale de cuarţ alb.

 Bună pentru întreaga locuintă, la protecţie, purificare .

 NOTĂ: - pentru piramidă se foloseseşte doar un cristal sau 5 cristale (unul central şi câte unul la fiecare muchie). Nu se aşează cristalele sub formă de cruce, pentru a nu bloca energiile în punctele de intersecţie.

DISC MARE a.k.a. The Full Moon

D = 7.5 cm,  I = 1.5 cm        
 - pentru purificarea şi energizarea apei din căni, pahare, etc.

Preţ = 47 lei (fară cristal)
Preţ = 67 lei – cu 3 cristale de cuarţ roz

La acestea (discurile pentru apă) se pot adauga magneţi cilindrici terapeutici, având dimensiunea de 1cm, - de preferinţă 1 buc. sau 3 buc., aşezaţi  în formă de triunghi. Preţul unui magnet fiind de 3 lei.
 
MINIORGONIT (DISC MIC) a.k.a. The Energy Candy
D = 4 cm, I = 1.5 cm, interior aluminiu, oţel, cupru, etc.

Preţ = 17 lei/buc. (fară cristal).  Set de 4 buc (pentru protecţia locuinţei) = 57 lei
Preţ = 27 lei/buc (cu cristal de cuarţ alb), iar set de 4 buc. = 87 lei.

      Dacă sunt folosite pentru diverse afecţiuni (de exemplu pentru urechi), se poate ataşa un magnet terapeutic (ca cel descris pentru discurile mari).

Bune şi pentru protecţie individuală, la purtător.

METATRON’S CUBE
CUB - cu simbol Reiki
D=4/4 cm

      Conţine un cristal de cuarţ alb, două simboluri CHO KU REI  - unul pentru palmă şi celălalt pentru locul de energizat - din cupru, (pe două laturi) metale diverse, etc.
Acesta este simbolul (CHO KU REI):

Eficient in lucrul pe chackre (deschide, energizează şi fixează energiile).
Preţ= 57 lei.

NOUTATI !

ORGONITE BIJUTERII  -  PANDATIVE
  1. – Floarea vietii cu 4 cristale de cuart roz (imagine foto=prima din stanga) = 37 lei;
  2. – Cilindrii cu un cristal de cuart roz (imagine foto=mijloc, stanga/dreapta) = 17 lei;
  3. -  Fantezie cu 3 cristale de cuart roz (imagine foto=mijloc, intre cilindrii) = 27 lei;
  4. – Floarea vietii cu 3 cristale de cuart roz (imagine foto, dreapta) = 27 lei.
          Urmează şi alte modele de pandative,  plus orgonite ce se pot folosi la deschiderea şi energizarea chakrelor. Această listă se va actualiza constant.


NOTĂ: - pentru toate tipurile de orgonite, pentru comenzi de la 200 lei in sus şi pentru cea de a doua comandă, transportul prin Poşta Romană, este gratuit!

Mai multe imagini, gasiţi aici:
SURSA: http://emilemil.multiply.com/

Post Comment

ALEX JONES - ORDINUL MORTII - Secretele Intunecate Din Interiorul Bohemian Grove (27.07.2012)

14:54 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »
THE ORDER OF DEATH (2000)

Despre ALEX JONES v-am mai vorbit si tot mai des este acuzat ca ar fi si el o marioneta a elitei oculte, supapa pentru prosti, pentru milioanele de „teoriticieni ai conspiratiei” care sunt priviti de aceasta oculta ca fiind veritabili teroristi sau potentiali teroristi. Principalele capete de acuzare puse pe capul lui Jones ar fi faptul ca nu vorbeste de iezuiti, sionisti (noi aici ne referim la sionistii de tip Rothschild), demoni si Vatican si astfel prezinta doar un adevar partial si ca acesta e mai rau ca o minciuna. Crestinii ortodocsi fanatici (care sunt multi multi multi) mai au un dinte impotriva lui deoarece se pare ca AJ ar fi crestin (dar nu ortodox) si atata timp cat nu e cu ei, inseamna ca e impotriva lor. De fapt oricat de bun ai fi chiar daca prezinti 100% adevarul, daca nu esti crestin ortodox tot degeaba, inseamna ca e ceva in neregula cu tine ... inseamna ca esti cu SATANA (marele tap ispasitor al tuturor relelor pamantului). Ori esti crestin ortodox,  ori esti cu Satana, cam asta e viziunea ingusta a bigotilor.
Din punctul nostru de vedere o alta bila neagra pentru Alex Jones, este faptul ca nu prezinta singura cale adevarata si cea mai accesibila de eliberare din tirania elitei oculte exterioare si anume revolutionarea interioara a indivizilor si eliberarea din sclavia mintii si a Egoului la care toti, absolut toti, putem avea acces mai usor decat prin orice alta cale exterioara. Solutia individuala, revolutia interioara e raspunsul cel mai accesibil la toate framantarile lumii exterioare.  Am subliniat acest aspect de nenumarate ori pe acest blog. Acum, dincolo de toate aceste acuzati, informatiile prezentate de Alex Jones sunt bune si merita studiate. Poate ca nu sunt adevarul ultim despre lumea exterioara si despre caracatita oculta, dar pot reprezenta un prim pas in cercetarea acestei realitati. Sincer, nu stim daca omul e pur si simplu, limitat in conceptii sau daca e rau intentionat, insa are meritele lui si pentru asta Jos Palaria!
Despre documentarul de azi:
- filmul prezinta niste lucruri pe care noi le consideram adevarate, concluziile la care ajunge sunt foarte logice si de bun simt: lumea este condusa de niste ocultisti, o elita profund ancorata in ritualuri ciudate, intunecate, terifiante; exista legaturi la varf, intre toate aceste retele oculte: Skulls & Bones, Illuminati, Masonerie, mafia, liniile de sange regale, smad si toate aceste societati secreto-discrete isi au radacinile filozofiilor lor in Egipt si Babilon.
La un moment dat in film sunt prezentate niste manifestatii impotriva intalnirilor de la Bohemian Grove . Nu am putut sa nu zambim si sa nu ne intristam totodata vazand cat de anemice si fanatic new ageiste erau acele manifestatii care combinau magia alba si fel si fel de invocatii si ritualuri ciudate, izbitor de asemanatoare cu celelate ritualuri facute de intunecati. De multe ori ne-am spus ca o invocatie , o rugaciune facuta cu credinta valoreaza destul de putin in comparatie cu o actiune facuta avand acea credinta. Este infinit mai dificil sa crezi doar ca poti misca o cana de ceai de pe masa sa o duci la gura si aceasta chiar sa se miste si chiar sa faci gestul. O actiune valoreaza cat triliarde de rugaciuni. Intunecatii cred anumite lucruri si actioneaza in virtutea credintelor lor, insa multi dintre cei care cred ca protesteaza doar cred anumite lucruri si nu actioneaza in niciun fel. Si raman la nivelul meditatiilor de sustinere, la nivelul gandirii pozitive, la nivelul trimiterii de iubire si lumina, insa neactionand in plan concret in niciun fel, nici ca practica spirituala concreta, nici ca protest concret anticeva, o actiune concreta. Se joca cu ideile, neactionand in niciun fel. Sigur e mai bine decat nimic, tot e ceva, insa actiunea concreta, fizica, valoareaza cat tone de ganduri si idei. In fine, poate gresim in logica noastra, asta ne-a fost inspiratia de moment. Asta am simtit vazand pe acei asa zis protestatari care se credeau foarte eficienti in a combate ceea ce se intampla acolo la Boehemian Grove. Ceea ce faceau acolo era la fel de eficient cu dansul pinguinului facut de protestatarii romani in fata guvernului impotriva aberatiilor politicienilor nostrii.

Mai multe despre Boehemian Grove gasiti in articolul Ritualuri păgâne, homosexualitate şi beţie: aşa se distrează în ”timpul liber” cei care conduc planeta.
Acestea fiind spuse, cu multumirile de rigoare pentru traducatorii acestui film, va prezentam filmul tradus,  aici:


Mai multe documentare traduse si articole cu/despre Alex Jones gasiti in categoria Alex Jones de pe blogul nostru.

Post Comment

AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apa (24.07.2012)

01:46 Posted In , , , , , Edit This 4 Comments »
„In lume exista peste 3000 de oameni care traiesc fara sa consume hrana solida, multi dintre ei si fara sa consume lichide. Sunt numiti "autotrofi", o denumire data organismelor capabile sa transforme energia solara in hrana, prin fotosinteza. Numai ca specialistii nu pot explica mecanismul prin care autotrofii umani supravietuiesc -

Zeita Amba si hrana divina

Indianul Prahlad Jani are 83 de ani, dar nu a mai mancat si nu a mai baut nimic de la varsta de 8 ani, cand, spune el, a fost binecuvantat de Zeita Amba. Jani este numit Mataji - un adept al Zeitei Mama a Tuturor, Amba sau Durga, foarte populara in Gujarat, locul lui natal. Zeita este o aparatoare a razboinicilor, dar cea mai importanta functie a ei este de a aduce si de a mentine fertilitatea terenurilor agricole. Ea aduce ploaia binecuvantata care uda ogoarele, hranind pamantul. De aceea si Mataji Jani este convins ca pe el il hraneste Amba cu apa divina, tinandu-l in viata.
In 2010,Jani a fost supus unei atente supravegheri medicale, la Spitalul Sterlin din Ahmedabad. Timp de zece zile, o echipa formata din 30 de medici specialisti i-au monitorizat functiile vitale. Rezultatele i-au naucit, desi in India sunt multi yoghini care fac tot felul de demonstratii ce anuleaza legile fizicii, dar si pe cele fiziologice. Lui Prahlad Jani i s-a interzis sa faca baie, stiut fiind ca apa hidrateaza si prin piele. Oamenii normali pot trai fara apa doar trei, patru zile, dar cu urmari uneori foarte greu de ameliorat. Jani nu a avut nici o complicatie. In ciuda faptului ca nu consuma nici un mililitru de lichide, urina se forma in vezica, dar, cu totul inexplicabil pentru medicii care l-au asistat, era absorbita ulterior de peretii vezicii. Cat a durat experimentul, Jani nu a mancat, nu a baut si nici nu a avut necesitati fiziologice.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaMataji Jani
Insa functiile organelor interne nu s-au modificat in nici un fel si nu a manifestat nici o afectiune. Prahlad Jani este un om sfant, care traieste ca un pustnic, intr-o pestera, de la varsta de 8 ani, cand i s-a aratat Zeita Amba. El sustine ca este hranit cu apa divina printr-o gaura in bolta pesterii, si ca nu a simtit niciodata nevoia de a manca, de a urina sau defeca. Nu incearca sa explice in nici un fel conditia sa, lasandu-se total in grija zeitei protectoare, pe care o slujeste cu rugile sale si meditatii zilnice. Dr. G. Ilavazahagan, directorul Institutului Apararii Nationale din India, care a participat la examinarea lui Jani, nu intelege cum un om poate supravietui in intregime ca o planta. "Pare evident ca mai exista o sursa de energie care poate fi procesata de corpul uman, in afara caloriei, dar va dura pana o vom descoperi".

"Fenomenul HRM"


Hira Ratan Maneck, in varsta de 67 de ani, este tot din India. Este inginer si a renuntat la mancare in mod deliberat, in urma cu opt ani, vrand sa demonstreze ca organismul uman are mai mult de suferit prin consumul de mancare solida, decat prin nealimentare. Ratan se hraneste cu apa, sucuri si energie solara.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaHira Ratan Maneck
Invitat de specialistii NASA pentru un studiu, a trait doar cu apa si absorbtie de energie solara, pe toata durata supravegherii, timp de 130 de zile. Nestiind cum sa denumeasca procesul prin care supravietuia, specialistii NASA l-au numit "fenomenul HRM", de la initialele subiectului.
Ratan a incetat sa consume hrana solida dupa un pelerinaj in Himalaia. "In fiecare dimineata, statea la soarele ce rasarea, cate o ora, fara sa clipeasca", spune sotia sa, Vimla. "Acesta era meniul principal. Ocazional, mai consuma cate o cafea, ceai sau alte lichide". Ratan crede ca aceasta metoda reda corpului abilitatea naturala de a trai, fara sa fie ingreunat de toxinele generate de hrana solida. "Si creierul se simte mai bine astfel hranit", spune Ratan. "Este o metoda straveche, practicata de ascetii Hindu si Jina. Este chiar demonstrabila stiintific".

Mic dejun cu soare

Ceea ce s-a si facut. In urma unor cercetari efectuate de "British Royal Medical Institution", s-a constatat ca, intr-adevar, energia solara este ideala pentru viata. In prezent, se face o publicitate negativa Soarelui, din cauza exploziilor solare, care afecteaza tehnologia, in primul rand. Dar, din punct de vedere al vietuitoarelor, mult mai multe efecte negative sunt cauzate de lipsa expunerii la soare. Dimineata, la rasarit, soarele este o adevarata hrana energetica. "Consumand legumele care sunt dependente de energia solara, ca sa se dezvolte, oamenii traiesc, practic, dintr-o sursa indirecta de energie solara", este de parere Ratan. "Noi ne hranim cu ceea ce a fost deja procesat de plante. Trebuie sa reinvatam sa absorbim energie solara din sursa directa". Metoda lui Ratan de a "gati" energia solara e simpla: incepi prin a privi cateva secunde la soarele care rasare dimineata; treptat, se prelungeste sedinta pana la 30 de minute. Cand se ajunge la 15 minute de privit soarele diminetii, deja se diminueaza necesitatea de a manca. La 30 de minute, creierul dezvolta capacitatea de a stoca energia solara si de a o transforma in energia necesara activitatilor umane. O plimbare de 40 de minute, cu picioarele goale in soarele diminetii, incarca "bateriile" umane si inlatura orice afectiune psiho-somatica. Cel mai important, spun ascetii indieni, este faptul ca se formeaza in jurul trupului o coroana de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cat aceasta coroana este mai puternica, riscul de imbolnavire scade, pana la a fi eliminat definitiv.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaSolarian
Neurofizicianul Sudhir Shah, care i-a monitorizat si pe Jani, si pe Ratan, in cursul unui experiment ce a implicat mai multi subiecti, desfasurat la Health Care International Multitherapy Institute, nu poate da o explicatie stiintifica fenomenului. "I-as spune, mai degraba, "adaptarea cronica" a unui organism la conditii vitrege impuse. Astfel, organismul isi reduce voluntar necesarul de energie, pentru a procesa reactiile chimice, fenomen ce intervine cam dupa a 16-a zi de post a ascetilor. Organismul slabeste dramatic, chiar si 40 de kilograme in 200 de zile, dar, in ciuda asteptarilor medicilor, nu se observa nici o dereglare a functiilor vitale. Dupa acest "hop", organismul se adapteaza. Este posibil si sa se activeze acel lob temporal unde credem ca s-ar afla sediul celui de-al saselea simt, responsabil de proprietatile parapsihice. Celelalte parti ale creierului, inclusiv hipotalamusul, glanda pituitara si medulla oblongata, nu sufera nici o modificare".
Ratan, practicant jainist, este ferm convins ca procentul foarte mare de functii ale creierului inhibate la oamenii ce consuma hrana solida se activeaza cu hrana solara. Si ceea ce resimte imediat orice subiect care renunta la hrana solida este inclinatia spre sfere spirituale, uitand de grijile materiale.

Organismul uman este dotat ca si plantele

In conditii de experiment similare, la unii subiecti s-a constatat o scadere dramatica a nivelului de zahar in sange, pana la limita de risc letal maxim, dar ascetii nu prezentau nici un simptom. Ratan nu a mancat si a baut doar apa fiarta, in timpul zilei, pe durata experimentului, ce a durat 200 de zile, dar, in viata de zi cu zi, consuma noua tipuri de lichide, pe langa sedintele solare.
Un grup de calugari jainisti, care fac parte din Societatea Energiei Solare, s-au supus testarilor medicilor pentru a demonstra ca postul ascetic regleaza tensiunea, pulsul, sistemul urinar, sistemul digestiv, sistemul circulator, practic, toate functiile organismului si ale creierului in special. Medicii se straduiesc acum sa dezvolte o strategie de vindecare a anumitor boli prin post, o metoda practicata de animale, care cand se imbolnavesc renunta la mancare si reduc consumul de energie, dormitand tot timpul.
Un studiu de nutritie destul de recent arata ca vitamina B12, absolut necesara organismului uman, se regaseste doar in hrana de origine animala, deci vegetarienii n-ar putea sa supravietuiasca doar cu legume. Si totusi, in organismul autotrofilor se gaseste, inexplicabil, o cantitate suficienta de B12. Continuand cercetarile, s-a descoperit ca in intestinul uman exista o bacterie care genereaza componentele vitaminei B12. Un alt studiu a aratat ca intestinul uman este capabil sa produca o bacterie ce intra in compozitia aminoacizilor, deci omul este dotat cu o microflora capabila sa-l intretina, fara aport din afara. Pana la urma, mitologiile care vorbesc despre cei dintai oameni, ce nu consumau hrana solida, se vor dovedi a fi fost adevaruri demult uitate.

A renuntat la pizza pentru... nimic

Dar nu numai indienii, practicanti ai unor culte diverse, pot deveni autotrofi. Doctorul Michael Werner, din Brunswick, specialist in chimia cancerului, traieste de patru ani doar cu hrana solara. Werner are 60 de ani, alearga in fiecare dimineata peste trei kilometri, apoi ia micul dejun cu sotia sa, Angelica. Ea mananca destul de consistent, el bea doar o ceasca de cafea. La serviciu, are un program incarcat, dar tot isi face timp si pentru o partida de tenis, sportul lui preferat. Dupa ce se intoarce acasa, cei trei copii, fiecare cu problemele lui, il tin ocupat. Viata lor pare absolut normala.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaDoctorul Michael Werner
Asa si este, doar ca Angelica nu trebuie sa gateasca pentru Michael. Deloc. Michael Werner n-a mai consumat hrana solida de la Revelionul din 2001, cand a mancat o uriasa portie de salata de cartofi si o bucata mare de tort, dupa care i s-a facut rau. A fost doar o indigestie, dar Michael, doctor in chimie, s-a hotarat sa renunte la mancare. A citit, s-a informat, dar ideea i-a dat-o o prietena de familie care experimenta hrana solara, renuntand la mancarea solida. Treptat, Michael a trecut si el pe hrana solara. I-au trebuit doar trei saptamani sa se adapteze la noua conditie, care ii confera infinit mai multa vitalitate. "E prana din textele sfinte, ki-ul cosmic, energia ideala!", spune Werner. Dieta lui zilnica este formata din patru cesti de cafea si doua sucuri de fructe naturale, plus, ocazional, un pahar de vin. In rest, ...soarele diminetii. "Sunt o persoana absolut normala, fericita si in deplinatatea sanatatii", spune Werner. "Inainte eram dependent de pizza, eram supraponderal si ma simteam epuizat dupa o zi de munca. Multi colegi doctori mi-au spus ca e o nebunie ceea ce incerc sa fac. La un moment dat, chiar mi-au recomandat sa vorbesc cu un psiholog".

Foamea din minte

Adevarul este ca transformarile care se produc in primele 21 de zile par ingrijoratoare, mai ales slabirea dramatica si aspectul de "pruna uscata" al pielii. Dupa care organismul incepe sa proceseze noua dieta. Nu toti reusesc sa se adapteze. "Cei mai multi dintre cei care renunta o fac pentru ca nu reusesc sa-si scoata foamea din minte", spune Werner. Ca specialist in reactii chimice, a observat ca organismul capata o rezistenta uluitoare si o putere de regenerare mult mai mare decat inainte, fapte dovedite de el prin analize si radiografii. Sistemul imunitar pare o reduta de necucerit. Doarme doar cinci ore pe noapte, suficient cat sa se odihneasca pe deplin. O alta functie care a suferit modificari considerabile este memoria, care acum pare un "stick" modern, cu o capacitate de stocare uriasa. Cand reporterii l-au intrebat daca dieta sa nu e cumva o forma de anorexie, dr. Werner a raspuns prompt: "Eu nu mananc, pentru ca imi iubesc corpul, nu pentru ca-l urasc! Si asta schimba toate reactiile din organism, fiind un catalizator".
Dr. Werner nu lipseste de la mesele copioase date de prietenii de familie, desi nu simte nevoia sa consume
nimic. Mintea lui nu mai are nici o relatie cu hrana solida. Corespondeaza cu vreo 30 de oameni care se supun voluntar aceluiasi regim. Foarte invocat este si numele lui Wiley Brooks, cel care in 1983 a infiintat, in America, "Institutul Celor ce se Hranesc cu Aer". Din pacate, a fost surprins cand tocmai ingurgita o placinta de pui, dupa ce sustinuse in public ca nu consumase hrana solida de 19 ani! De atunci, multi dintre cei care traiesc cu aer sunt supusi unor teste de control. In 1999, o alta adepta renumita a dietei cu aer, australianca Ellen Greves, a picat testul medicilor, dupa numai patru zile de hrana solara. Sanatatea ei s-a deteriorat atat de sever, incat medicii au pus capat testarii. Dr. Werner a participat insa la doua experimente, de cate zece zile fiecare, si a reusit cu succes sa demonstreze ca prana este hrana ideala.

De ce exista foamete in Africa?!

Problema pe care o ridica acesti oameni nu este una usoara. Cum reusesc ei sa traiasca si sa fie sanatosi, cand in lume exista tari unde oamenii mor literalmente de foame, mai ales in Africa, unde, se spune, soarele este mai stralucitor?! Si pentru aceasta problema, dr. Werner are un raspuns, dar nu o explicatie: "Mor de foame, pentru ca sunt convinsi ca asta se intampla daca nu mananca. A trai cu energie solara este un concept pe care creierul, in primul rand, trebuie sa si-l insuseasca. Sunt convins ca metoda folosita de noi ar salva omenirea de la foamete, dar nu cred ca omenirea este gata sa treaca la acest mod de viata, care este foarte spiritual. Eu, personal, n-as indrazni sa sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce fac eu". Chiar si el, care si-a "calit" creierul, mai pofteste uneori la pizza si ciocolata. Si chiar vrea sa-si satisfaca pofta, dar imbucatura i se opreste in gat. "Mentalitatea omului guverneaza. E cel mai aprig razboi s-o invingi!".
Expertii nutritionisti nu accepta aceasta idee si au si ei dreptatea lor. Cum ai putea, de exemplu, sa convingi copiii ca pot trai cu soare si aer?! "Poti sa tii un bebelus in soarele diminetii cat vrei, dar, daca nu-l hranesti, va muri", spune dr. Helmut Oberritter. "Numai plantele traiesc cu hrana sintetizata din energia solara, dar vorbim de alt regn". Admite, totusi, ca cei care se hranesc ca dr. Werner au o mentalitate aparte, dar cum poate aceasta mentalitate sa-i tina sanatosi, fara sa se hraneasca cu mancare solida, nu poate explica stiintific. "Sunt inclinat sa cred ca acesti oameni fac parte dintr-o alta rasa umana, foarte restrictiva, care a fost in trecut si a lasat mostenire anumite gene, pe care, cu metodele din prezent, inca nu le-am detectat", spune dr. Oberritter, mai in gluma, mai in serios. "In orice caz, sistemul prin care autotrofii umani supravietuiesc este prea complicat sa se fi dezvoltat intr-o scurta perioada de timp".

Alaptare pana la 7 ani, apoi... soare

Si in Rusia cea plina de cercetatori ai fenomenelor neobisnuite se gasesc autotrofi. Avand o tara greu de hranit, conducatorii au finantat multe studii de nutritie, insa doar filosofii au reusit sa se apropie de "fotosinteza" autotrofilor. Verdanski, de exemplu, era convins ca omul este o fiinta energetica si trebuie sa fie capabil sa se hraneasca doar cu energie din spatiul cosmic. In Rusia, exista un grup de autotrofi, care se intalnesc cu regularitate la Muzeul Konstantin Vasiliev din Moscova. Acestia cred ca au descoperit si solutia pentru copiii autotrofi.
AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare si fara apaZinaida Baranova
"Un copil trebuie alaptat pana la varsta de 7 ani, dupa care este perfect capabil sa devina autotrof", spune Zinaida Baranova, din Krasnodar, cea mai renumita dintre acestia. "Mama, chiar daca nu consuma hrana solida, are suficient lapte pentru a hrani copilul pana la 7 ani". Zinaida a lasat clar sa se inteleaga ca exista femei din grupul lor care au facut acest experiment. Zinaida s-a supus testarii sub supraveghere medicala. Cercetatorii de la Institutul Bauman au constatat ca varsta biologica a femeii pare a fi de 20 de ani, desi e trecuta de 65. Explicatia: ea nu consuma hrana solida de peste patru ani. "Organele ei parca s-au regenerat", a constatat profesorul Spiridonov. Inainte de a renunta la mancare, avea chiar si o boala cronica, la stomac, plus diverse simptome specifice varstei. Acum nu mai are nimic. Nu i-a fost usor sa se adapteze la dieta cu aer. A suferit de epuizare, avea crampe si gura uscata. Starea de bine a inceput sa se instaleze dupa o luna.
Biologii sustin ca orice organism viu are nevoie de energie ca sa supravietuiasca. Plantele, prin fotosinteza, proceseaza energia solara. Mai sunt organisme care isi procura energia din anumite reactii chimice proprii, dar ambele procese necesita enzime sofisticate. Omul nu are asemenea enzime, deci ar trebui sa nu supravietuiasca fara mancare. Totusi, peste 3000 de oameni dovedesc contrariul!
Nota Noastra: Credem in aceasta posibilitate si pare foarte logic sa putem trai asa, insa nu stim cat de valabile sunt formulele oferite oamenilor de diverse persoane despre care se spune ca sunt autotrofe. Articolul de astazi v-a prezentat unele persoane care sunt verificate si ofera un plus de credibilitate acestei viziuni, insa ca si filme va vom prezenta un workshop sustinut de Jasmuheen in iunie 2012 la Bucuresti, o vestita autotrofa (cel putin din spusele ei, caci se pare ca a picat unele verificari si vom despre acest aspect). Inainte de a urma cele spuse de Jasmuheen este bine sa aflam si alte puncte de vedere in ceea ce o priveste. Ea a primit mai multa atentie din partea mass mediei centrale si a fost mai atacata decat altii asa ca ceea ce va vom prezenta mai jos poate fi manipulator sau intentionat defaimator (nu avem de unde sa stim) insa dorim sa tragem un semnal de alarma. (despre Jasmuheen am vorbit pe larg pe blog aici). 
Numele real al lui Jasmuheen este Ellen Greve si se spune ca in cultul ei exista peste 5000 de oameni in intraga lume (greu de verificat). Nu stim in ce masura sunt reale urmatoarele date insa va invitam si pe voi sa cercetati mai departe: unul dintre discipolii ei, o australianca pe nume Verity Linn a murit in timp ce incerca sa urmeze calea oferita de Jasmuheen, in apropiere de Cam Loch in Scotia in septembrie 1999. Ea isi anuntase dorinta de a urma aventura autotrofa, si in ciuda dezmintirilor lui Jasmuhen, se pare ca langa trupul mort al acesteia au fost gasite 3 dintre cartile lui Jasmuheen („A trai cu lumina”, „In Rezonata” si „Camelotul nostru”).  Inainte de asta, in vara lui 1998 Lani Morris din Melbourne s-a infometat pana la moarte si  Timo Degen, un educator de gradinita a , a facut la fel in1997. 

Reteta oferita de Jasmuheen poate fi gasita in cartea „A Trai  Cu Lumina”.
Insa cel mai rasunator esec al lui Jasmuheen a fost inregistrat la emisiunea 60 de minute in versiunea australiana. In casa ei, a fost descoperita o mare cantitate de mancare, insa ea a afirmat ca era a sotului ei.  Ea a fost de acord sa fie testata  timp de o saptamana sa demonstreze ca ceea ce face este real, insa dupa numai 4 zile, semnele ei vitale aratau foarte prost, a scazut in greutate, dand semne clare de malnutritie si deshidratare, pupilele erau dilatate, pulsul se dublase, iar medicul care supraveghea evolutia sanatatii acesteia a stopat testul. Puteti vedea un fragment netradus, din emisiunea 60 de minute aici. O alta afirmatie a lui Jasmuheen a fost ca acum ADN-ul ei s-a extins de la 2 lanturi la 12 lanturi pentru a „absorbi mai mult hidrogen”. Din cate am inteles i s-au oferit 30.000 de $ sa dovedeasca spusele ei printr-un test de sange, iar ea a spus ca nu poti vedea la microscop energia spirituala. ... In 2005, James Randi, i-a oferit 1 milion de $ ca sa-si dovedeasca afirmatile. Nu am auzit sa fi castigat premiul. Trageti singuri concluziile. Cercetati, cercetati, puneti intrebari ...  (cele prezentate de noi despre Jasmuheen sunt preluate de pe http://en.wikipedia.org ).

Acestea fiind spuse va invitam sa urmariti WORKSHOPUL de 3 zile sustinut de Jasmuheen in Romania anul acesta. Multumim site-ului FileDeLumina.ro.

VEDEȚI CELE 20 DE FILME AICI sau AICI.

Post Comment

DISPOZITIVUL BIO SYNERGY - Pentru Întinerire şi Regenerare ADN (23.07.2012)

02:13 Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »
RECLAMĂ

FORŢA VITALĂ,
energia superioară care ne guvernează fiinţa

O stare bună de sănătate înseamnă ca tu să accepţi că există în tine o inteligenţă divină, o forţă vitală care guvernează şi armonizează întreaga ta fiinţă.

Cu câteva secole în urmă, abordarea predominantă asupra stării de sănătate era focalizată pe credinţa într-o forţă vitală care posedă inteligenţa şi puterea de a guverna nenumărate procese implicate atât în sănătate, cât şi în boală (când organismul tinde să se refacă). Atunci, oamenilor le era clar că anumite forţe superioare animă corpul uman, dincolo de aspectele care ţin de materie.

Forţa vitală influenţează toate aspectele organismului, se adaptează la influenţele mediului, însufleţeşte viaţa emoţională a individului, îi conferă idei inspirate, creativitate şi îl conduce spre evoluţie spirituală. Echilibrarea funcţiilor organismului în starea de boală este o parte integrantă a forţei vitale, dar aria ei de acţiune este mult mai vastă şi mai profundă (incluzând cele trei niveluri ale fiinţei umane: fizic, mental şi emoţional/spiritual).

De-a lungul ultimilor 200 de ani, s-a înrădăcinat foarte puternic o concepţie materialistă despre Univers, care încet, dar sigur a devenit gândirea societăţilor industrializate, iar conceptul de forţă vitală a fost abandonat. Lumea văzută de ştiinţă este explicabilă în termeni pur mecanici. Această abordare newtoniană (biomoleculară/mecanicistă) nu a avut însă succes în explicarea observaţiilor asupra domeniilor atomic şi subatomic ale existenţei. Einstein, Heisenberg şi alţii au elucidat aceste fenomene prin dezvoltarea unor noi concepte cunoscute acum ca teoria câmpului, teoria cuantică şi teoria relativităţii.

Aceste noi înţelegeri în fizică au schimbat total aspectul realităţii. Albert Einstein a demonstrat că MATERIA ŞI ENERGIA SUNT UNUL ŞI ACELAŞI LUCRU.
COMANDA AICI DISPOZITIVUL

Descoperiri foarte incitante sunt făcute astăzi de către biologii moderni, descoperiri ce confirmă credinţa străveche în existenţa unei forţe vitale care guvernează întreaga fiinţă umană şi este legată de cele mai înalte niveluri vibraţionale, corelate cu glandele pineală şi hipofiză. Dacă aceste glande funcţionează în parametri normali, atunci întreg sistemul hormonal îşi desfăşoară armonios activităţile.

Cauza profundă a oricărei boli de care suferim este slăbirea forţei vitale. Din nefericire, trăim într-o societate care, în general, nu doar că nu ne susţine să trecem prin viaţă sănătoşi şi plini de energie, ci, dimpotrivă, ne sabotează pe toate nivelurile fiinţei noastre. Suntem sub impactul unor surse de poluare care acţionează continuu, unele mai lent, altele mai violent – poluarea aerului pe care îl respirăm, a alimentelor cu care ne hrănim, a apei pe care o bem, poluare prin promovarea comportamentelor şi a mesajelor negative, poluare prin jocuri de scenă menite să ne distragă atenţia de la ce este cu adevărat important: conexiunea cu inteligenţa divină din noi. Suntem rupţi de respiraţia şi ritmurile benefice ale Pământului, de natura noastră spirituală. Suntem aruncaţi în afara spaţiului nostru intim, vindecător şi armonios. Asemenea unui vampir energetic, societatea, aşa cum este construită astăzi, ne slăbeşte forţa vitală şi ne împinge treptat în braţele bolii, ale depresiei, ale nefericirii şi prea devreme în ale morţii...

Aşa cum epuizarea forţei vitale şi evoluţia unei boli sunt procese care se desfăşoară în timp, tot aşa fenomenele de vindecare necesită timp, răbdare şi încredere într-o putere superioară nouă, capabilă să reechilibreze totul. Reinstaurarea stării de sănătate presupune schimbări mici, dar perseverente. Supraefortul sau transformările bruşte solicită organismul într-un mod nefavorabil.

În homeopatie, de exemplu, (un domeniu important al medicinei vibraţionale), scopul medicului este să stimuleze forţa vitală în mod benefic, exact la frecvenţa de rezonanţă care permite întărirea mecanismului de apărare, astfel încât aceasta să-şi îndeplinească funcţiile şi să restabilească starea de echilibru a organismului.

În România, AIM Group, grupul de cercetare în domeniul ştiinţelor de frontieră (înfiinţat în 1993), şi-a propus şi a reuşit să găsească alternative armonioase pentru reechilibrarea organismului prin trezirea şi amplificarea forţei vitale. BIO SYNERGY este un dispozitiv realizat în acest sens.
 
BIO SYNERGY este un aparat pe bază de aur, un regenerator celular, pe care îl poţi considera pentru început un fel de spa încorporat într-o baterie bioenergetică. Acest dispozitiv este prevăzut cu două brăţări lucrate cu fire de argint, brăţări care se conectează la una dintre mâini şi la piciorul opus (în X). În interior, există o fiolă cu soluţie de aur coloidal şi alte elemente esenţiale. Pe scurt, procesul care are loc atunci când lucrăm cu BIO SYNERGY este următorul: creierul uman, aşa cum ştim deja, generează impulsuri electrice. Corpul nostru este încărcat cu un soi de bioelectricitate. Aşa cum în meditaţie postura lotusului are rolul de a închide nişte circuite energetice, la fel şi brăţările biobateriei sunt conectate la una dintre mâini şi la piciorul opus pentru a închide circuitul energetic. Astfel, potenţialul nostru energetic activează dispozitivul şi informaţiile subtile ale elementelor din care este construit acesta. Prin urmare, energia care intră înapoi în corp este acum îmbogăţită cu proprietăţile benefice subtile ale aurului.

Alchimiştii din toate timpurile au ajuns la concluzia că aurul reprezintă un remediu universal şi are capacitatea uluitoare de a regenera complet organismul. Este demonstrat de către specialişti şi oameni de ştiinţă că aurul alchimic este un puternic antioxidant, curăţând corpul de toate impurităţile, şi totodată un generator excelent de energie. În plus, studiile medicale arată că aurul activează funcţionarea naturală a celulelor, prin urmare amplifică forţa vitală, fortifică sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că te fereşte de boli şi infecţii.

Viorel O. – Medic, Paris. Unul dintre cazurile în care am folosit BIO SYNERGY şi am avut rezultate excepţionale este cel al unei tinere care a suferit un accident cerebral şi a rămas cu probleme grave de adaptare a echilibrului la trecerea din poziţia orizontală la cea verticală. Cu alte cuvinte, atunci când voia să se ridice îşi pierdea cunoştinţa (leşina) aproximativ 40 ‒ 60 de secunde. De multă vreme stătea în pat. După două zile de şedinţe cu BIO SYNERGY am constatat că la schimbarea poziţiei nu-şi mai pierdea cunoştinţa, iar tensiunea ortostatică a revenit la normal. A continuat să-l folosească, iar în următoarele zile tânăra a reuşit să meargă singură 12 metri şi tensiunea s-a păstrat în limitele normale. Având în vedere că de opt ani de când suferise accidentul cerebral niciun tratament nu a produs vreo ameliorare, deşi nu înţelegem încă mecanismul, rezultatul nu se explică decât printr-o regenerare spectaculoasă a creierului.

Mai multe mărturii aici

Comandă BIO SYNERGY accesând site-ul Aimgroup. Găseşti pe site un manual de utilizare cu mai multe detalii pe care îl poţi descărca gratuit.

PUTEŢI VEDEA AICI O EMISIUNE CU EUGEN BÂRGĂOANU, FONDATORUL AIMGROUP, unde se vorbeşte şi despre dispozitivele AIMGROUP. 
Mai jos gasiti si alte emisiuni cu Eugen Bargaoanu.

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu 1/5  

Restul episoadelor pot fi vizionate direct pe youtube (click aici) 

IAR AICI, O EMISIUNE DESPRE PUTEREA GÂNDULUI 
(Eugen Bârgăoanu invitat la Codul lui Oreste)  

AICI gasisti si alte filmulete despre dispozitivele AIMGROUP. 

De asemenea puteţi revedea cele două documentare despre RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC AICI:

De asemenea, puteţi să studiaţi mai multe despre Legea Rezonanţei în următoarele articole şi documentare:
1) LEGEA REZONANŢEI
http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/legea-rezonantei-30082011.html
2) SECRETUL - Legea Atracţiei
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html
 
 VEDETI AICI, ULTIMA EMISIUNE CU EUGEN BARGAOANU, LA CODUL LUI ORESTE, DESPRE TESLA:


COMANDĂ AICI DISPOZITIVULBIO SINERGY

Post Comment

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din stânga și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt aprope 1000 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptîm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...