RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

marți, 18 decembrie 2012

NIBIRU, PLANETA XXX si alte manipulari (18.12.2012)

Deoarece 21.12.2012 se apropie vertiginos urmarim sa prezentam materiale care au legtura cu acest eveniment, materiale cu care simtim noi ca rezonam mai mult. Astazi va prezentam un filmulet realizat de un roman pe nume Viorel Micu, un film cu ale carui informatii rezonam in mare parte (nu credem in conspiratia apei asa cum e prezentata in film , insa credem ca da, se doreste obtinerea unui monopol pe resursele de apa si hrana).  
Este interesanta teoria cu apa care ar fi venit pe Pamant din Cosmos (fiind si un produs al Soarelui - nu retinusem faptul ca Nassim Haramein a spus asta) si credem ca astfel se poate raspunde si celui care ne-a intrebat odata cand am vorbit despre Teoria universului care se expansioneaza la scara, de unde a aparut apa pe Pamant (o intrebare pertinenta la acea vreme, care ne-a lasat fara cuvinte) ... Iata soarele generator si de caldura si de apa si de lumina ... intr-un cuvant de viata ... De ce totusi nu este apa si pe alte corpuri ceresti din Sistemul Solar, care ofera conditiile de retinere a acestei ape, nu stim. Poate ca este si nu ni se spune . Aceasta este alta intrebare.
Noi ne-am exprimat opinia de foarte multe ori pe acest subiect al anului 2012 (vezi Categoria 2012) si de aceea va prezentam in continuare si ideile altora:

“Despre Nibiru, sfârşitul lumii şi alte mărunţisuri. Adevărul nostru este mai frumos decât adevărul lor!”

Ateneul Pastia a găzduit în această seară un eveniment cultural menit să deschidă ochii celor care vor să vadă că tot ce se întâmplă în jurul nostru are o altă explicaţie decât cea oficială, vârâtă pe gât de grupurile de interese financiaro-politice. Moderatoarea evenimentului, Odette Irimiea, psihologul Viorel Micu şi inginerul Liviu Grosu au oferit o seară plină de revelaţii pentru cei aproape 100 de focşăneni care au onorat invitaţia gazdelor.
“Vă invit să petreceţi alături de noi o apocalipsă, adică să aveţi o revelaţie, pentru că asta, de fapt, înseamnă termenul respectiv”, a spus Viorel Micu, în contextul în care televiziunile se joacă cu termenii pentru a manevra oamenii şi a-i speria fără sens, de dragul audienţei sau pentru că interesele grupurilor financiare o cer. “Să nu uităm că grupurile de interese Bildeberg şi Rockfeller au ajuns la concluzia că suntem prea mulţi pe această planetă. Nu că sunt şi ei prea mulţi, ci că noi, cei din afara sferei lor, suntem prea mulţi”, a adăugat Micu.
Psihologul a vorbit apoi despre atomi, uragane, cutremure, tehnici de manipulare în masă, dar şi despre cum ar trebui să ne comportăm faţă de cei de lângă noi. Dând citate din Biblie, mai exact din Geneza, prezentând filme în care se regăseau expresii ca “Lumina ne-a ajutat să trecem peste momentul februarie 2003″, când “Creatorul şi-a salvat creaţia” sau “Mulţumim Divinităţii că Pământul nu a fost distrus”, Viorel Micu a scos în evidenţă, fără s-o spună direct, intervenţia lui Dumnezeu în viaţa oamenilor, de-a lungul anilor.
“În februarie 2003 o cometă de două ori mai mare ca planeta Jupiter (cea mai mare din sistemul solar) a fost la un pas să provoace seisme şi tsunami în lanţ pe Terra, însă o explozie solară i-a anulat traiectoria iniţială şi a condus la evitarea catastrofei. Practic, Creatorul şi-a salvat creaţia”, cu referire la Dumnezeu, desigur. “Nu veţi auzi şi citi detalii despre evenimentul din februarie 2003 decât în foarte puţine locuri, de la foarte puţini oameni”.
Cei care conduc lumea nu au vrut să scoată în evidenţă ce minune a făcut Dumnezeu atunci (sau poate niste extraterestrii mai avansati tehnologic decat noi n.n.), dând încă o dată dovada puterii Sale. 

Un satelit al NASA a filmat momentul în care Cometa NEAT, de două ori mai mare decât Jupiter, a fost deviată de pe orbita sa după o explozie solară. “Dacă nu s-ar fi întâmplat această minune, nu am mai fi fost astăzi împreună”, le-a spus fizicianul Nassim Haramein (considerat un fel de Einstein II) invitaţilor la o conferinţă.


“Cei care tot prezintă la televizor şi în ziare că vine sfârşitul lumii, că va dispărea apa şi că gazele răspândite în atmosferă prin ţevile de eşapament duc la încălzirea globală sunt aceeaşi care nu au putut să prevadă că va apărea criza economică. Doar 0,54 la sută din gazele care poluează atmosfera sunt de pe urma maşinilor care circulă pe şosele. De ce nu spune nimeni de emisiile instalaţiilor petroliere (sau de activitatea ciclica a soarelui n.n)?”

Odette Irimiea si Viorel Micu


Acestea fiind spuse va lasam sa vizionati filmuletul: 


FILMUL DE ASTAZI ESTE OPEN SOURCE.

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...