Ieşirea Din MATRIX: EXPLOZIA TĂCUTĂ - O VIZITĂ LA CENTRUL OSHO DIN POONA (23.12.2011)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

vineri, 23 decembrie 2011

EXPLOZIA TĂCUTĂ - O VIZITĂ LA CENTRUL OSHO DIN POONA (23.12.2011)


THE SILENT EXPLOSION
- a visit to the Osho International Meditation Resort 

 Deoarece în această perioadă mulţi caută locuri de petrecere a sărbătorilor ne-am gândit să le oferim o idee celor care îşi permit, să facă o călătorie mai complexă, una atât exterioară cât şi interioară. Ne bucurăm că există astfel de locuri pe acest pământ şi sperăm să fie o inspiraţie şi pentru alţii şi de pe la noi.  Este vorba aşadar, după cum aţi văzut în titlu, despre Centrul De Meditaţie Internaţional Osho din Poona (Pune, Puna) India.
Sigur, nu îşi permite oricine o astfel de călătorie, dar poate fi un loc la care să aspiri să ajungi măcar odată în viaţă (o Mecca a misticilor de toate naţiile). Probabil că există multe alte locuri de genul acesta, însă  acest centru se mulează foarte bine pe conceptul lui Osho despre omul nou, Zorba-Buddha, fiind un centru în care găseşti de toate: centre de meditaţie în natură sau în spaţii amenajate, zone de distracţie (discoteca, bistrouri, terenuri de sport, piscina samd) , multe workshopuri si multi indrumatori, din multe traditii si orientari.
Nu o să spunem mai multe despre acest centru. Am dorit doar sa impartasim cu voi ceva ce ne-a impresioant placut. Mai multe detalii despre acest centru (programe, costuri, samd) le puteti gasi pe site-ul http://www.osho.com/ şi în filmuleţul tradus de mai jos:

VEDEŢI AICI, UN FILM TRADUS DESPRE ACEST CENTRU:


Dacă nu porneşte automat subtitrarea în limba română, apăsaţi pe CC.

Mulţumim Neluun pentru că ne-ai adus la cunoştinţă acest film şi mulţumim traducătorilor romani care traduc aceste filme cu Osho prin programul initiat de cei de la Osho Talks. Dacă simţiţi că filmuleţele cu sau despre Osho vă inspiră, puteţi contribui cu subtitrări în proiectul iniţiat  aici http://www.oshotalks.info - propus de Proiectul pentru traduceri ale filmelor video cu discursurile lui OSHO (OSHO Talks Video Translation Project).
VEDETI FILMUL CU INVITATIA , AICI
Pentru mai multe articole si filmulete traduse cu OSHO vizitati Categoria OSHO de pe blogul nostru.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si pe mine m-a impresionat acest super centru de meditatie a lui Osho deci nu sunt doar vorbe frumoase ci sunt si fapte, dovezi... Acest centru intradevar imbina partea materiala cu cea spirituala adica Zorba-Buddha. A trai doar axat pe spiritualitate nu te face intreg, a trai doar in latura materiala deasemeni ...
Multumesc admin pt postare, iar cand mai gasesc ceva interesant despre osho iti voi spune...
Inca o data urez intregii echipe Fymaaa "Sarbatori Fericite" si toate cele bune
cu bine Nelu-nnn

FreeYourMind spunea...

Multumim Neluun! La fel si tie!

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...