Ieşirea Din MATRIX: Dar dacă marijuana a vindecat cancerul ? (11.03.2011)

vineri, 11 martie 2011

Dar dacă marijuana a vindecat cancerul ? (11.03.2011)


WHAT IF CANNABIS CURED CANCER? (2010)

Inca un articol si un documentar tradus, marca deja consacrata a lui Marian Matei (blogul Dezvaluiri!). Multumim draga prietene! Munca ta este ca de obicei, exceptionala si valoroasa! 

"Un alt actor celebru, Peter Coyote, de această dată, dând dovadă de o verticalitate exemplară, riscă să prezinte acest excepţional documentar, What If Cannabis Cured Cancer, lansat în vara lui 2010 şi care a câştigat 2010 Stony Award din partea High Times Magazine, premiu ce a fost înmânat luna trecută şi, de asemenea, “Best Documentary” la Williamsburg Film Festival şi “Reel Peace Award” la Berkeley Film Festival, având în distribuţie un grup de doctori şi cercetători minunaţi, ce şi-au asumat curajos sarcina de a dovedi întregii lumi, care sunt virtuţile curative ale hulitei marijuana: dr. Robert Melamede, dr. Sean McAllister, dr. Jeffrey Hergenrather, dr. David Bearman, dr. Manuel Guzman, dr. Raphael Mechoulam şi dr. Donald Abrams.

În 2007, era lansat un alt documentar superb (postat pe blogul nostru n.n.), The Union: The Business Behind Getting High, care argumenta, mai degrabă, stupiditatea impunerii unui regim de prohibiţie, evident neeficient, care nu face decât să îmbogăţească traficanţii şi să subvenţioneze aparatele represive statale, menţinând în funcţiune vaste forţe poliţieneşti, implicate în impunerea "legii" şi imorale închisori private, care storc profit de pe urma celor ce au riscat să sfideze regulile.

Ceva extrem de important părea să fi rămas nespus, pe atunci, vârful aisbergului fiind doar sugerat de efectul marijuanei, asupra unui bolnav de scleroză multiplă, fără a se insista însă pe latura medicinală a canabisului, problemă extrem de complexă, care este elucidată, magistral, de documentarul de faţă.

La fel ca şi în cazul DMT, în interiorul organismului uman dar şi al multor animale, există substanţe înrudite cu ingredientele chimice esenţiale din canabis, încorporate într-un sistem complex, numit sistemul endocanabinoid, ai cărui receptori CB1 (prezenţi în creier, ţesut gras, tract gastrointestinal, ficat şi muşchi scheletic) mediază funcţii importante ale sistemului (reglarea aportului alimentar, implicarea în metabolismul lipidic şi glucidic) blocarea lor pe cale medicamentoasă, aşa cum s-a încercat prin drogul Rimonabant, al firmei Sanofi-Aventis, având efecte dezastruoase, putând induce chiar un comportament suicidar.

Canabisul - un nume generic pentru trei specii înrudite, Cannabis sativa, indica şi ruderalis - s-a dovedit a fi o plantă extrem de complexă, având peste 400 de compuşi chimici, toţi cu efecte mai mult decât benefice asupra organismului uman.

Una dintre componentele de bază, THC sau delta 9 tetrahidrocanabinol, a fost izolată pentru prima dată în 1964, de Yechiel Gaoni şi Raphael Mechoulam (care apare şi în documentar) de la Weizmann Institute of Science, din Rehovot, Israel şi să nu uităm că tot Weizmann Institute - împreună cu două departamente ale Universităţii Bar-Ilan - a analizat şi componentele mirului (Shemen Afarshimon) şi ale tămâiei (Ha Ketoret), folosite în Sfânta Sfintelor (Beit HaMikdash) de către cei care se apropiau de Chivotul Legii, ingrediente descoperite în cavernele din Qumran de Vendyl Jones, pe baza indicaţiilor din Sulurile de Cupru, fiind posibil ca tocmai prezenţa THC, în componenţa mirului sfânt, să fi trezit interesul celor doi cercetători, pentru această plantă extrem de importantă, pentru noi oamenii.

Raphael Mechoulam face o afirmaţie cu care nu sunt de acord, însă, considerând prezenta canabinoizilor într-o plantă, o simplă problemă evolutivă şi din nou mă văd obligat să combat "teoria" masonului materialist Darwin, argumentând prin două experimente ale lui Bruce Lipton, mai mult decât relevante pentru excluderea argumentelor genetice şi aşa-zis evoluţioniste, din orice conversaţie:

1. Un prim experiment, efectuat cu celule stem, genetic identice, dar puse în trei vase de cultură ce au fost supuse la condiţii de mediu diferite, au condus la crearea, de către acestea, a trei tipuri diferite de ţesuturi: osos, muscular şi gras.

Concluzia experimentului exclude ideea predeterminismului genetic, care susţine că ADN-ul, moştenit parental, este cel ce ne dictează din start, evoluţia ulterioară, din moment ce, plecând de la celule absolut identice, s-au obţinut rezultate total diferite, numai datorită factorilor de mediu.

2. Un al doilea experiment, a supus aceleaşi bacterii, aflate în cinci medii identice, la aceleaşi condiţii de mediu, toate dezvoltând exact aceleaşi mutaţii genetice, pentru a supravieţui condiţiilor exterioare.

Experimentul demolează teoria de bază a evoluţionismului darwinist, conform căreia mutaţiile genetice sunt, pur şi simplu, aleatoare, cele mai "reuşite" fiind selectate de evoluţia naturală, pentru a fi transmise ulterior urmaşilor.

O plantă perfect complementară omului, prin întreaga sa compoziţie chimică, într-un moment al civilizaţiei când fiinţa acestuia este copleşită de radicali liberi, poluanţi şi, mai ales, droguri farmaceutice, mi se pare mult prea mult ca să fie o simplă coincidenţă iar, pe de altă parte, sper să fie lămurită cândva şi problema interacţiunilor complexe - tratată tangenţial în documentar - dintre endocanabinoizi şi neurotransmiţătorii despre care am spus, cândva, că sunt înrudiţi cu DMT, dopamina şi serotonina.

Marijuana este prezentă din vremuri imemoriale alături de om, una dintre cele mai vechi atestări, de circa 5.000 de ani, provenind din România, unde au fost descoperite, într-un mormânt antic, un vas cu mangal şi seminţe de canabis, asocierea celor două "articole" spunând multe despre scopul lor, un fapt ce contrazice teoria oficială a răspândirii acestei plante doar în arealul asiatic şi nu este deloc exclus ca, vechii Kapnobatai, să fi folosit fumul marijuanei pentru inducerea unor stări de transă.

Începând din 1937, sub presiunea SUA, corporaţia Satanei, aproape toate ţările din lume au restricţionat sau interzis utilizarea marijuanei şi, nouă muritorilor de rând, nu ne mai rămân decât două opţiuni: fie să sfârşim în chinuri - în condiţiile unei epidemii mondiale de cancer, nerecunoscută însă - fie să riscăm să consumăm şi să trăim sănătoşi... în închisori.

Odată cu marijuana, a fost demonizată şi cânepa, aparent inexplicabil dacă ţinem cont de cele peste 25.000 de produse industriale, ce o pot avea la origine, dacă nu începem să răscolim puţin în viaţa lui Harry Anslinger, fost comisar al Biroului Federal al Prohibiţiei, care nu putea fi lăsat pe drumuri fiind numit, la relegalizarea alcoolului, prim comisar al Trezoreriei şi şef al Biroului Federal al Narcoticelor, post de care, nici un preşedinte american, nu va mai reuşi să-l dezlipească, timp de 32 de ani.

Înalta "competenţă" a impostorului rasist, este dată de un mariaj, inspirat, cu Martha Kind Denniston, nepoata Secretarului Trezoreriei, Andrew J. Mellon, cel mai bogat om al Americii, care făcuse investiţii masive în noua fibră minune a industriei chimice, nylon-ul şi pe care, desigur, concurenţa dată de produsele superioare, din cânepă, îl deranja cumplit.

Unui astfel de escroc nu-i rămânea altă cale, pentru a scăpa de cânepă şi de canabis, decât să inventeze "calităţi" de drog, marijuanei, care devine, subit, din medicament minune, o otravă numai bună de consumat de afro-americani şi latino - în viziunea lui - deşi, cu tot talentul mai marilor lumii la falsificat statistici şi impus minciuni prin mass media, nu s-a putut proba nici un deces produs de marijuana, vreme de mii de ani, toxicitatea ei reală fiind nesemnificativă, după cum veţi constata şi din film.

În fapt, "rata terapeutică" a THC este de 1000:1, incomparabil de mare faţă de alcool (10:1), cocaină (15:1) sau heroină (6:1), toxicitatea THC fiind mult sub cea a cafeinei.

Actualmente, DEA, recunoaşte  efectele benefice ale THC (fiindcă altfel nu ar mai primi asasinii chimici, din industria farmaceutică, aprobarea de vânzare a Marinol, care a şi reuşit să omoare câteva persoane, între timp) argumentând, menţinerea prohibiţiei, prin efectele nocive ale fumatului.

Hmmm... oare ce altceva se mai poate fuma şi provoacă 400.000 de decese, anual, numai în SUA şi 5.000.000 în întreaga lume, dar continuă să se vândă la orice colţ de stradă, fără ca mincinoasele guverne "umanitare", să se mai scandalizeze de efectul avut asupra sănătăţii noastre ?

În ce priveşte susţinerea acestei teorii stupide - născută din neant, între 1937 şi 1942, a toxicităţii canabisului rebotezat peiorativ, marijuana - de către aproape întreg aparatul farmaceutic şi medical internaţional - cu excepţiile notabile menţionate în documentar - cred că ne este cunoscută tuturor, autosuficienţa cretină a acelor doctori, care trăiesc cu senzaţia că ştiinţa s-a oprit la ei, cu care, pur şi simplu, nici măcar nu poţi dialoga pe o temă ce ţine de profesia lor, fiindcă nu te consideră calificat şi demn să aduci în discuţie un astfel de subiect.

Am ajuns să simt profundă repulsie, pentru cuvântul ştiinţă şi toate asocierile cu el - "om de ştiinţă", "cercetare ştiinţifică" ş.a.m.d. - fiindcă este mai mult decât evident că, ceea ce se află în cărţile noastre, poate fi catalogat ca orice altceva, dar nu ştiinţă: propagandă, dezinformare, minciună şi toate sinonimele posibile, George Bernard Shaw având perfectă dreptate să afirme:

"De mic am fost obligat să-mi abandonez educaţia... pentru a merge la şcoală."

Vreme de ani de zile, am fost deopotrivă uimit şi întristat, de incapacitatea "ştiinţei" actuale de a descoperi un leac eficient contra cancerului, în pofida fondurilor  imense alocate, începând de la declanşarea oficială a "războiului" anticancer, prin OMS şi ONU, pe la jumătatea secolului trecut.

Şi, acum, aflăm stupefiaţi că, aceste lepre academice, nu doar s-au îmbuibat, zeci de ani, pe seama nenorocirii unor condamnaţi, la una dintre cele mai umilitoare şi dureroase morţi, strângând averi şi titluri răsunătoare, dar ei şacalii nemernici - şi să mă ierte bietele animale inocente, cu care fac păcatul de a-i compara - au ştiut dintotdeauna de existenţa unei simple plante minune şi au luptat din răsputeri să o scoată în afara legii lor infecte, umplând închisorile cu cei ce au îndrăznit să le încalce embargoul şi lăsând să moară, în chinuri cumplite, zeci de milioane de fiinţe nevinovate.

Se spune că este creştineşte să ierţi şi să nu judeci şi exact aşa voi proceda... de a doua zi după ce, aceşti criminali demenţi, cu halate albe şi politicienii mizerabili care le fac jocul, vor fi dispărut de pe faţa Pământului, de preferat, de pe urma aceleiaşi boli neiertătoare.

Aşa să ne ajute Dumnezeu !

SURSA: http://antiiluzii.blogspot.com

Download rapid

VEZI FILMUL "What If Cannabis Cured Cancer? "TRADUS, AICI:


15 comentarii:

  1. Mi-a placut prezentarea aceasta;vorbeam recent cu fratele meu si dezbateam problema "natural" versus "sintetic" in alimentatia si medicatia omului modern ,eu sustinand ca natura ar trebui sa ne furnizeze totul in ce priveste atat alimentatia cat si medicatia,intrucat sunt convins ca biosistemul a fost conceput ca un intreg,echilibrat si interdependent;argumentul fratelui meu a fost ca omul modern nu mai traieste in acel mediu initial,echilibrat,deci...el trebuie sa adapteze alimentatia si medicatia la conditiile noi de mediu...asta insemnand sa aplice noi tehnologii alimentare si farmaceutice;din punctul meu de vedere asta e un mare Rahat,caci e dovedit se pare ca schimbarea mediului duce la schimbari profunde la nivel celular,o "adaptare" la ceea ce initial era toxic pentru organism;nu vad de ce ar trebui sa ne "adaptam" la toxine...oare scopul nostru e sa devenim mutanti?nu ar fi mai logic sa ne straduim sa readucem mediul la echilibrul initial si astfel sa redevenim ceea ce am fost meniti sa fim?adica o particica integrata echilibrat intr-un sistem minunat conceput si care are puterea de a se autoperpetua fara interventia tehnologiilor moderne.Daca e vreo solutie pentru rasa umana mutanta(sau sa zic moderna?)e sa renunte la pretentia de a controla un sistem autosuficient(natura inconjuratoare)si sa nu-si mai aroge drepturi si merite care nu-i apartin.Sa ne plecam smeriti inaintea Inteligentei care ne-a daruit aceasta minunata planeta s-o locuim si sa ne bucuram de ea,sa ne intoarcem la Natural cat mai avem inca posibilitatea de a judeca,inainte ca substantele sintetice sa provoace mutatii ireversibile in creierele noastre...Asta e o opinie personala,extrem de subiectiva... deci nu va obositi s-o combateti ca nu pentru polemici am postat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Strabunicul meu (1889-1980),a mancat toata viata doar ceea ce putea cultiva in propria gradina,nu-mi amintesc sa-l fi vazut manacand ceva procesat sau cumparat de la altii;nu avea incredere decat in alimentele pe care si le culegea singur;cunostea plantele dupa proprietatile lor,nutritive sau curative,si organismul sau avea minunate capacitati naturale pe care nu le-am intalnit nici macar la generatia urmatoare(bunicii),care deja consuma alimente procesate;intre altele o capacitate exceptionala de autodiagnostic(glicemie,tensiune etc.)fara aparate de masura,o limpezime a mintii si un optimism ereditar,nealterat de-a lungul vietii si de circumstantele acesteia,un tonus fizic de invidiat si cel mai important...multa Viata in anii vietii.Cand isi pregatea mancarea lua doar atat cat avea nevoie pentru masa respectiva,majoritatea alimentelor le consuma in starea lor naturala,fara prea multa preparare termica,avand ideea ca ceea ce introduci in organism trebuie sa fie "viu" ca sa produca "viata"(nu va imaginati ca avea ceva studii de nutritie...pur si simplu intuia toate acestea cu acea intuitie a omului care e mai apropiat de natural decat de artificial)...si cate multe altele ar fi de povestit!

    RăspundețiȘtergere
  3. P.P.S.(promit ca asta-i ultimul comment...)Codexul era planificat inca de prin anii 60-70...doar ca a fost implementat mult mai tarziu ca sa mai poata testa otravurile "legale" introduse in alimentatia prostimii; stiam de Codex de cand eram prin clasa a 5-a(anii'80) dar nu credeam ca se va ajunge la o asa marsavie; masele largi pierd pt ca traiesc cu impresia ca cineva are o dorinta nativa sa le poarte de grija...omul de rand chiar crede in democratie si asta-l face vulnerabil; dimpotriva, elitele isi duc inainte planul lor si chiar daca uneori acesta stagneaza sub presiunea miscarilor sociale ,imediat ce au ocazia reiau mersul agendei de lucru ,neschimbat(sau chiar perfectionat)...vezi evolutia pretului carburantilor,vezi codul muncii,etc.totul in pasi mici caci atunci miscarile sociale nu se produc tumultuos; doar ca acum pare-se oamenii din popor au inteles in sfarsit ca daca nu-si poarta singuri de grija...nimeni nu o va face in locul lor; oricum forta adevarata va veni cand din punct de vedere al constiintei se va ajunge la un plafon de egalitate(relativa)...caci acum oamenii fiind pe diferite nivele nu pot ajunge la consensul care sa-i faca semnificativ puternici.Deocamdata ne pregatim ca pe lista plantelor interzise sa fie adaugate usturoiul si plantele medicinale(ceaiurile)...asta in timp ce peste ocean se liberalizeaza consumul cannabis-ului...deh!daca se poate de ce nu?(intrebare retorica valabila pentru ambele variante de mai sus)

    RăspundețiȘtergere
  4. 100 % de acord cu tine XXXWho. Din punctul nostru de vedere tu ai o gandire foarte sanatoasa si nu e cazul sa te indoiesti de asta.
    "Beneficiile civilizatiei" , mai ales in domeniul sanatatii se vad foarte clar prin explozia de cancere, diabete, boli de inima samd. Nu trebuie sa fii un geniu sa realizezi ca umanitatea e in DEEP SHIT!

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. Ceea ce e mai grav este ca aceste boli au inceput sa apara si la copii mici, la prunci, ceea ce este ceva nou. Este clar ca suntem pe o panta degenartiva .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc pentru acest articol extrem de interesant!!

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna

    De unde se contacteaza administratorul acestui blog ?

    Incer sa o fac de pe noul site dar imi da eroare iar banera unde se scrie numele e blocata pt adminitratori si nu te lasa sa-ti scrii numele!!!!!!
    Iar pe vechiul blog un gasesc unde sa va contactez !!!!
    Bizar ,hm !!
    Cum fac ?

    Ui-te mesaju ce am incercat si ieri sa-l trimit si azi de trei ori !!!!

    Poti sa-mi raspunzi te rog -pe mail eventual ?

    mail: prs76@hotmail.com

    Merci

    .....................

    ,,Hei ,salut

    V-am scris aseara un mesaj dar mi sa sters ...zicea ca datele nu-s corecte ,ceva de genul asta !!!!
    Sau l-ati primit poate?

    Ui-te nu sunt fan de nici o biserica ,blog ,cintaret ,asociatie sau alte bazaconii dar imi plac multe lucruri ,iar unele chiar in mod particular.

    Despre blogul vostru ?
    Pai il gasesc f bine facut si cu multe informatii neconformiste si demascatoare de ideologism si abrutizare.

    Cum ziceti si voi pe prima pagina- cu pilula rosie si aia albastrà.

    Deci bravo ,jos palaria domnilor;
    Dar sa nu uitam ca chiar daca informatiile sunt preluate din viata normala ele sunt traduse intr-un fel care riscà sa fie subiective.
    Si in plus suntem pe net ....

    Dar asta e opinia mea personalà.

    Deci, vin la voi cu o jalbà: acum vre-o douà luni am inceput sa ma uit la un filmulet postat de voi dar din cauza ca mi se incarca greu( reusesc sa vad mai usor doar cu VIMEO) am lasat pe alta data dar nu mai stiu de ce filmera vorba.

    In orice caz se vorbea despre experimentul facut in spatiu cu cablul ala de 14km(sau cit avea) si filmat in infrarosu iar acolo de vad niste discuri mai mari sau mai mici ce apar si dispar....UFO ?

    A-ti gasit despre ce film e vorba ?

    Va rog faceti-mi si mie cunoscut caci dupa arhiva nu reusesc sa-mi dau seama ....

    Va multumes si sper ca de data asta sa ajunga mesajul meu pina la voi.

    Cu bine
    Radu

    http://prs76.vip-blog.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Lex1

    Va rog frumos sa faceti un articol si despre ce s-a intamplat cu adevarat in japonia. Uitati aici niste link-uri din care sa va inspirati.

    O televiziune din Chile spune adevarul: Cutremurul din Japonia produs de tehnologia HAARP

    http://www.youtube.com/watch?v=9t2FWVTOcNY&feature=player_embedded

    Presedintele Venezuelei Hugo Chaves a acuzat SUA pt. crearea sesimului din Haiti (din 17.Ian 2010)

    http://www.youtube.com/watch?v=ryJVNpJwMCw&feature=channel_video_title

    Benjamin Fulford: Toate cutremurele sunt produse de guvernul din umbra prin tehnologia HAARP

    http://www.youtube.com/watch?v=-ImqI6nkPbg&feature=channel_video_title

    M-as bucura daca ati aduga la articol si clipurile ce vi le-am pus la dispozitie. Este posibil ca cutremurul din Japonia sa fi fost creat de guvernul secret prin tehnologia HAARP.

    Exista si un docxumentar despre Haar - Teoria conspiratiei pe youtube cu Jessie Ventura

    HAARP - Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura [1din4]
    http://www.youtube.com/watch?v=TSuJLGf3uns

    V-am rugat pe voi sa faceti acest lucru, deoarece sunt multi oameni care intra pe blogul vostru. Sper ca nu v-am deranjat. Numai Bine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Oameni buni trebuie sa ne trezim o data la realitatea adevarata,suntem mintiti in fiecare moment de cei pe care i-am ales,dupa marea cacialma din decembrie 89 ,cei care ne-au oprimat inainte s-au cocotat in carca noastra si isi bat joc de viata noastra si ne exploateaza fizic,mental,financiar si mai ales ne fura dreptul divin la o viata fericita.Nu uitati romani ca atunci cand am fost uniti pentru o cauza dreapta am reusit sa distrugem un sistem ticalosit si criminal ,a venit timpul sa cerem politicienilor sa dea cu subsemnatul in fata poporului pentru ce i-am platit de 22 de ani ,cu ce ne-am ales noi poporul roman ca i- delegat sa ne conduca si nu sa ne jefuiasca si mai ales sa ne ia de prosti.Gata a venit timpul in care poporul roman sa pedepseasca prin extirparea tumorilor care sunt politicienii care au distrus ROMANIA si prin masurile economice,sanitare,educationale,prin politica interna si externa vor sa distruga poporul roman.Nu voi zice la arme ci asa cum spune imnul nostru ,,DESTEAPTA-TE ROMANE !...,,

    RăspundețiȘtergere
  10. Oameni buni trebuie sa ne trezim o data la realitatea adevarata,suntem mintiti in fiecare moment de cei pe care i-am ales,dupa marea cacialma din decembrie 89 ,cei care ne-au oprimat inainte s-au cocotat in carca noastra si isi bat joc de viata noastra si ne exploateaza fizic,mental,financiar si mai ales ne fura dreptul divin la o viata fericita.Nu uitati romani ca atunci cand am fost uniti pentru o cauza dreapta am reusit sa distrugem un sistem ticalosit si criminal ,a venit timpul sa cerem politicienilor sa dea cu subsemnatul in fata poporului pentru ce i-am platit de 22 de ani ,cu ce ne-am ales noi poporul roman ca i-am delegat sa ne conduca si nu sa ne jefuiasca si mai ales sa ne ia de prosti.Gata a venit timpul in care poporul roman sa pedepseasca prin extirparea tumorilor care sunt politicienii care au distrus ROMANIA si prin masurile economice,sanitare,educationale,prin politica interna si externa vor sa distruga poporul roman.Nu voi zice la arme ci asa cum spune imnul nostru ,,DESTEAPTA-TE ROMANE !...,,

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebarea mea este cu ce drept interzic ei o PLANTA lasata de Dumnezeu pe pamant? Oare ni se va interzice si musetelul, menta sau poate chiar graul si porumbul..... ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Din acelasi motiv pentru care interzic si Ayahuasca, Amanita muscaria, Salvia Divinorum si multe multe alte plante lasate de Dumnezeu pe acest Pamant cu un scop specific ... tratamente spirituale. Menta, usturoiul si multe multe alte plante vor fi interzise cat de curand ... Stati pe aproape.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fratilor, sunt pur si simplu revoltata de ceea ce incearca sa faca acesti "oameni". Nu se poate sa ne interzica plantele, fructele pamantului, ca doar oamenii traiesc cu ajutorul lor de mii de ani... E pur si simplu penibil si de neacceptat asa ceva. Ce Dumnezeu oameni buni, chiar nu putem face nimic? Trebuie sa facem ceva...

    RăspundețiȘtergere
  14. http://gandeste-liber-exista.blogspot.com/2010/12/ue-se-indoieste-ca-iaurtul-mierea-si.html

    RăspundețiȘtergere
  15. http://alice-in-wondernet.blogspot.com/2011/05/un-copil-cu-tumoare-pe-creier-s.html#more

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...