RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 4 februarie 2011

SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV (4.02.2011)

"S.N. Lazarev este un binecunoscut terapeut de origine rusa, a carei serie de volume “Diagnosticarea Karmei” a fost rezultatul unei lungi perioade de cercetare si terapie, a numeroase seminarii sustinute in colturile lumii. Lazarev impartaseste din experientele sale si ale pacientilor sai, si concluziile la care a ajuns mai apoi. El a incercat atunci sa identifice cauzele bolilor si a alcatuit un sistem propriu de diagnosticare pe care l-a imbunatatit de-alungul carierei.

Dotat cu nişte calităţi ieşite din comun, S.N.Lazarev a început încă din tinereţe să practice, cu rezultate foarte bune, masajul bioenergetic. Parapsihologia şi medicina neconvenţională deveniseră o adevărată modă în Rusia anilor ´70, căreia nu i s-a sustras nici autorul cărţii de faţă. Au apărut într-un timp relativ scurt, foarte mulţi bioenergoterapeuţi care la prima vedere, făceau adevărate minuni. S.N.Lazarev s-a detaşat însă de toţi aceşti vindecători printr-un sistem original de abordare a metodelor medicinii neconvenţionale şi prin crearea unei teorii proprii privind utilizarea bioenergiei în terapie. Este vorba de fapt, nu doar de o simplă teorie ci de o descoperire senzaţională, cunoscută deja pe tot mapamondul şi care ar putea revoluţiona întreaga concepţie contemporană asupra diagnosticării şi tratării bolilor.

Aplicând „masajul” bioenergetic în tratarea pacienţilor săi, S.N.Lazarev a observat că boala de fapt nu se vindecă, ci migrează de la un organ la altul, lucru dovedit şi în cazul metodelor convenţionale de tratament la care recurge medicina contemporană „oficială”. De pildă, un pacient vindecat de ulcer gastric revine după aproximativ două luni cu o serioasă afecţiune renală, iar la şase săptămâni după vindecarea acesteia, pacientul se îmbolnăveşte de plămâni... Asemenea cazuri, întâlnite cu sutele în practica sa, îl duc pe S.N.Lazarev la concluzia că, acţionându-se asupra bolii, se acţionează doar asupra efectului, cauza rămânând, în continuare, neschimbată. Lazarev meditează îndelung la acest fenomen, studiază cu seriozitate textele medicale şi filozofice ale Orientului antic, pentru a ajunge în cele din urmă la conceptul dekarmă. Karma, noţiune preluată din filosofia orientală şi identificată de multe ori cu destinul, reprezintă în viziunea lui S.N.Lazarev, „un mecanism de răsplătire a faptelor pământeşti”. Cunoscând acest mecanism, (iar scopul cărţii acesta este), omul îşi poate ameliora starea de sănătate, dar şi destinul.
Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglării câmpurilor reprezintă debutul editorial al lui S.N.Lazarev, produs în trombă (concomitent la două edituri din spaţiul ex-sovietic) în 1994, fiind prima serie de şase cărţi cu titlul generic Diagnosticarea karmei."


Interesant de citit este si un fragment din cartea "Diagnosticarea karmei" , intitulat Cazinoul, de la pagina 31:
LAZAREV


O buna parte din cartile lui Lazarev le puteti gasi aici:
elefant.ro

Urmariti si 2 filme traduse in lb. romana cu S. N. Lazarev:

Iti multumim Gabriel Vasilescu, pentru aceste filme!

4 comentarii:

Nelunnn spunea...

WOAW ... materialul a fost postat pe Dincolo de Limite si acum si pe Iesirea Din Matrix... felicitari free ... ca ai pus pe site si S.N. Lazarev...
Cartile lui Lazarev au fost primele carti de spiritualitate, pe care am inceput sa le citesc ... dupa Lazarev la scurt timp am dat tot fara sa-mi spuna nimeni peste Osho si de care atunci habar n-aveam cine este... eram zero la capitolul spiritualitate cu exceptia ca inainte eram un credincios constiincios mergeam mai mereu duminica la biserica, tineam post, dadeam acatiste, ma rugam, dar toate acestea erau ceva palid si fara vreun rezultat satisfacator.
Lazarev a aparut intr-un moment extrem de dificil din viata mea ... nimeni nu mi l-a recomandat ...pur si simplu am dat peste el la momentul potrivit... parca parea un fel de raspuns din partea existentei la multele intrebari pe care mi le puneam neincetat... atunci imploram existenta sa-mi raspunda... / Sincer, a fost ceva incredibil...
Totusi vreau sa mentionez ca Lazarev nu este simplu de inteles si cu atat mai mult de acceptat ... ceea ce spune depaseste de multe ori logica noastra umana si prin urmare riscam sa-l intelegem gresit sau si mai rau, incepem sa condamnam spusele sale asa ca insusi autorul cartilor atrage atentia asupra acestui aspect. La mine informatiile din cartile lui Lazarev au venit intr-un moment de cumpana in care absolut tot ce se cladise in mine pana atunci... credinte , prejudecati... se prabuseau din temelie vazand cu ochii ...si chiar a fost o perioada in care vechiul era la pamant si noul inca nu aparuse ... eram ca o foaie alba...
Cartile lui Lazarev pot ajuta f. mult dar depinde ... Cand nu poti intelege ceva atunci fii rabdator si asteapta poate ca inca nu a sosit clipa ... nu forta lucrurile pt ca in loc sa ai de castigat poti rata momentul...

FreeYourMind spunea...

Cam asa eram si noi cand l-am citit prima oara pe OSHO prin '94. Pentru noi OSHO a fost un deschizator de drumuri si ochi. Am auzit insa si de altii care au fost marcati de Lazarev ...

Anonim spunea...

Adevarul lui Lazarev e acel adevar care ne poate elibera.Acum dau de aceste invataturi si mi se par atat de...nepamantene.Acum tot ce am citit legat de esoterim si religiile lumii se impletesc ca un puzzle,parca de la sine.Vreau sa va spun ca nu e deloc greu de inteles acest Lazarev mai ales cand incerci sa aplici logica divina de care amintea in film.

Lucian spunea...

Nu cred ca Lazarev este greu de inteles.Poate sa fi fost asa in urma cu 15 ani.Personal,chiar acum 15 ani am citit prima lui carte,aparuta la o editura din Basarabia si cumparata la taraba.Lazarev vorbea pe atunci de inceputul cercetarilor sale si metodologia sa intr-adevar mi se parea ciudata dar, nu stiu,s-a intimplat ca in anul acela sa-i intilnesc pe Osho,Steiner,apoi Krishnamurti (dar nu numai;oricum anul acela a fost un an magic pentru mine)deci am asimilat destul de usor informatiile din cartea.Am fost si eu ortodox practicant dar lucrul acesta m-a ajutat sa patrund filonul profund religios in jurul caruia se desfasoara munca si activitatea acestui om extraordinar care este S.N.Lazarev.
De aceea spun ca astazi,cel putin,dupa toti acesti ani de deschidere spirituala,in care fiecare dintre noi am avut posibiltatea de a absorbi pe cit am vrut si ne-a stat in putinta informatiile potrivite structurii noastre sufletesti,sa-l intelegi pe Lazarev nu e deloc o treaba dificila.Daca esti atent la ceea ce intuitia iti sopteste,daca esti ferm si consecvent in intentie,Lazarev e pur si simplu rotita potrivita in angrenajul evolutiei tale spirituale.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...