Ieşirea Din MATRIX: MICHAEL TSARION - Arhitectii Controlului - Programul I - Discul I si II

marți, 6 iulie 2010

MICHAEL TSARION - Arhitectii Controlului - Programul I - Discul I si II

ARCHITECTS OF CONTROL
- Program One (2008)
Disk I and II
Mass Control and Future of Mankind
(Controlul Maselor si Viitorul Omenirii)


“Adevaratul razboi este razboiul asupra constiintei. Este foarte important ca intotdeauna, sa va amintiti asta. Controlul mental este omniprezent. Aproape ca se pune intrebarea : cine nu este de fapt controlat mental? Aceasta problema referitoare la ceea ce este constiinta si cum poate fi ea manipulata, este una dintre cele mai importante intrebari ale timpurilor noastre.


Produs de  Michael Tsarion si Blue Fire Film, Architects of Control: Program One, exploreaza viitorul umanitatii si lumea postumana. Va fi oare "omul "perfect" prostit la maxim si inregimentat intr-un purgatoriu cibernetic creat de elitele nevazute?

In film sunt discutate urmatoarele subiecte: Controlul maselor, Controlul mintii si istoria ei, Armele radiotronice, dictatura psihica, ucideri ritualice in masa, oamenii in alb, Operatiunea  Cointelpro, Operatiunea Chaos, furia adolescentina, atentatele din scoli, manipularea mediatica, Proiectul Monarch si MK Ultra, Operatiunea Paperclip, vrajitorie si magie, Cultul lui Dionysus, Astro-Teologie, anatomia gandului, catalizatorul schimbarii, trezirea globala, mitul progresului, satul global, viata neautentica, drogata, aflata sub medicatie si controlata, ciclul distrugerii, ridicarea si prabusirea civilizatiilor, moartea sentimentelor, 2012: era revelarii, Igiena psihica, samd. ". - traducerea si adaptarea de aici http://freeviewdocumentaries.com

Multumim  Little Grey  pentru traducere!

VEDETI PRIMUL DISC, TRADUS,  AICI - link 1
Stapani pe mintile noastre
sau AICI - link 2

VEDETI AL II-lea DISC, TRADUS,  AICI 


VA URMA ...

Mai multe informatii despre Michael Tsarion puteti gasi aici : 
https://fymaaa.blogspot.com/2009/03/michael-tsarion-originile-irlandeze-ale.html

17 comentarii:

  1. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    alina2006sm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru acest documentar!!!!!
    Michael Tsarion este cu adevarat o persoana deosebita. Sper sa urmeze si celelalte documentare realizate de domnia sa.
    Va MULTUMESC inca o data!!!!
    http://www.michaeltsarion.com/


    >Buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  3. In locul documentarului mentionat este altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult pentru acest documentar, astept cu nerabdare si urmatoarele parti.

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Va anuntam cu bucurie, ca aparut si discul II .. Este postat pe blog!
    http://fymaaa.blogspot.com/2010/07/michael-tsarion-arhitectii-controlului.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru postari... faceti treaba excelenta!
    Imi place ce ai spus sus "Avertisment!" :) Good ideea!

    Wake up peoples... It's time...

    RăspundețiȘtergere
  7. dap. buna asta cu Avertismentul. Mie documentare gen The Secret mi au intors viata pe dos

    RăspundețiȘtergere
  8. buna tuturor ..in primul rand felicitari celor ce intretin acest blog ..fac o treaba excelenta si le urez spor la tot ce isi propun sa faca in continuare... dar vreau sa fac o precizare si anume ...o alternativa a unor documentare aflate pe acest blog... daca ati auzit de Chris White sau de Zeitgeist Refuted ..cred ca ar face un pic "diferenta"(dintre cea ce ni se spune si ce este adevarat)... uitati doua linkuri(sunt mai multe) http://www.youtube.com/watch?v=7kBYu-eOcVw
    http://www.youtube.com/watch?v=GYNmFQkHBaE
    poate stufful acestui blog gaseste interesant aceste lucruri si fac o traducere pt a ajunge la un public mai larg... numa bine

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne-am exprimat si noi dorinta de a fi traduse aceste filmulete ale lui Chris White atunci cand am postat filmele cu Zeitgeist.
    Spuneam atunci asa " Ne-ar place însă, ca în spiritul obiectivităţii, să fie traduse şi filme Anti Zeitgeist sau care vorbesc despre Zeitgeist, atât pozitiv cât şi negativ, să fim cât mai informaţi şi să avem un oarecare discernământ. De ex. ne-am dori tare mult să se traducă Zeitgeist 2 Addendum is NWO Propaganda (Zeitgeist 2 este Propagandă a Noii Ordini Mondiale) , Take the Zeitgeist Challenge (Ia provocarea Zeitgeist), Zeitgeist Challenge responds to Acharya S (Provocarea Zeitgeist îi răspune lui Acharya S), nu în ultimul rând Alex Jones Interviews Zeitgeist Producer Peter Joseph [full] (Alex Jones îi ia interviu lui Peter Joseph, producătorul filmelor Zeitgeist) şi tot ce este atât pro, cât şi contra Zeitgeist."
    http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MI%C5%9ECAREA%20ZEITGEIST
    Sa speram ca se vor traduce si acele filme.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu tin sa va multumesc!
    Noul Motto-ul al blog-ului, imi aminteste de introducerea din cartea dl-ului Toni Victor Moldovan ("Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii") si din filmul, Matricea/Matrix. Excelente si bine ati facut!!!


    Cactus \|/


    P.S. A inregistrat cineva dintre voi ultimile doua emisiuni ale dl-ului Emil Strainu (avindu-l ca invitat pe Codrin Stefanescu)? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte util anuntul de introducere al site-ului, bravo pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  12. Feedback-ul vostru pozitiv in ceea ce priveste avertismentul ne bucura!
    Multumim si pentru aprecieri si SA VA FIE DE FOLOS! Va imbratisam pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Echipa Site Brasov, dupa cum specificati pe siteul vostru, "avand o experienta de peste 5 ani in domeniu", pai nu prea se vede.
    Care sint siteurile pe care le-ati creat pina acum? Pentru ce firme, persoane fizice etc. ati lucrat pina in prezent?
    Este ca o carte de vizita daca vrei, unde acea persoana interesata, sa observe maniera de executie a creatiilor voastre si sa opteze sau nu, pentru serviciile voastre!!!
    Dar din nefericire, siteul vostru este creat intr-o maniera infantila. Nu tu un logo deosebit, nu un fundal atragator, totul, aducind aminte de-o maniera interminabila de tip Neo-Retro, amatoriceasca, de incepatori.
    Ce fel de echipa sinteti??? ...in orice caz firma nu sinteti!
    Sper sa nu o luati ca pe o ofensa dar din ce am vazut asta este parerea mea.

    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  14. Scuze Cactus, dar tocmai le stersesem mesajul publicitar alora si ai postat si tu imdeiat dupa!

    RăspundețiȘtergere
  15. @FreeYourMind, nu este nici o problema.
    Mi-am spus punctul de vedere, stiind ca astfel de 'firmulite', 'echipe cu N ani de experienta' si alte cuvinte pomoase isi orienteaza si intensifica activitatile (intr-o astfel de perioada critica prin care trecem) pe Net!

    Cu intelegere,
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte foarte buna aceasta postare! Multumesc mult! Si eu spun ca avertismentul afisat acum in partea de sus a paginii a fost o idee excelenta! La mai multe inregistrari cu Michael Tsarion!

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari realizatorilor acestui site,faceti o treaba minunata.Pot spune ca sunt un fan al acestui blog.Tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...