Ieşirea Din MATRIX: VINDECÂND CANCERUL DINSPRE INTERIOR - Adevărul despre Cancer

sâmbătă, 24 iulie 2010

VINDECÂND CANCERUL DINSPRE INTERIOR - Adevărul despre Cancer

“HEALING THE CANCER FROM INSIDE OUT” 
A practical guide to healing cancer with THE RAVE DIET and Life Style
 Un ghid practic pentru vindecarea cancerului folosind Dieta naturista si un nou mod de viata

"Filmul de astazi este un documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari $$$ investite în tratarea cancerului sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cine pierde de fapt… BOLNAVUL DE CANCER! Aflaţi totodată, în a 2-a parte, unde să vă îndreptaţi atenţia dacă suferiţi de această boală şi care sunt adevăratele remedii." 
Iata inca un documentar important din Categoria pentru SANATATE ce merita vizionat si dat mai departe.
"Acest film este impartit in 2 parti: 


Partea 1, Tratand Cancerul , se ocupa de esecurile tratamentelor conventionale impotriva cancerului si arata cum medicina conventionala la scara larga si in mod inselator exagereaza beneficiile tratamentelor in timp ce minimizeaza riscurile . Acest video va va da informatiile de care aveti nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile si beneficiile oricarui tratament si le ofera si doctorilor specialisti argumente inteligente in sprijinul unor astfel de  tratamente. Exista de asemenea o sectiune Ïndustria Cancerului" care explica istoria tratamentelor pentru cancer , reprimarea tratamentelor alternative si de ce chimioterapia, radiatia si chirurgia sunt singurele tratamente disponibile din medicina obisnuita .

Part 2, Vindecand Cancerul , arata cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale. Acest film explica conceptia comuna gresita despre cancer ,arata cum dietele destinate sa lupte impotriva cancerului sunt mai de succes decat tratamentele conventionale , discuta despre surprinzatoare descoperiri in cercetarea cancerului cu T. Colin Campbell (The China Study) si are interviuri cu oameni care si-au revenit din cancer folosind diete . Vorbeste de asemenea despre folosirea suplimentelor si de ce atitudinea este importanta in vindecarea nu doar a cancerului ci a oricarei boli." - traducerea si adaptarea de aici http://www.amazon.com

DOWNLOAD RAPID (AMBELE PARTI)
 VIZIONATI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:
Curing Cancer (Tratarea Cancerului)
Healing Cancer (Vindecarea Cancerului)

sau AICI (dintr-o bucata)



Pentru o mai buna documentare in aceasta privinta va recomandam sa studiati articolele si documentarele din Categoria SANATATE, in special urmatoarele :


1) Bomba ultimului Congres Mondial al Cancerului de la Paris

2) MMS Vindeca Cancerul Si Sida


3) Dr Lester Packer - Miracolul Antioxidant





5) Franciscan care trateaza CANCERUL


6) FOOD MATTERS


7) ALIMENTATIA - despre dieta vegana

8) FOOD INC

9) PUR SI SIMPLU CRUD


10) CANCERUL - Tratamentele interzise 


11) RUDOLF BREUSS - Tratamentul Total al Cancerului


12) CANCERUL ESTE O CIUPERCA SI SE POATE VINDECA



si nu in ultimul rand, am primit un email despre un  posibil ....


Remediu natural contra CANCERULUI !

     "Dragi prieteni : ceea ce veti citi in continuare , a fost publicat in ziarul  " Listin diario " , in Santo Domingo , cu o luna in urma . Citind acest articol , nu credeam in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan , din Belén ( Brazilia ) , pe nume Fray ( calugarul ) Romano, de origine braziliana . Actualmente , este profesor la Seminariul din Belén. El zicea :  "  Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca , fara sa faca miracole , doar aplicand produsele pe care le produce Natura . Inainte de a va da reteta , vreau sa va spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete . Stiu diverse persoane care s-au vindecat , dupa ce au baut remediul ( persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait , avand diverse tipuri de cancere terminale ) .
     Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural , mi-am propus sa fac sa circule , prin Internet, ptr. ca fiecare persoana care are un prieten , parinte, ruda cu aceasta teribila boala , sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea . O sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati , este ceva ce lucreaza rapid .

     Reteta pentru curarea CANCERULUI :
     1.   1/2   sau 1 kg .de miere de albine  .
     2.   2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera )
     3.   3 linguri de Cognac , Whisky sau Tuica ( ca dilatator ) .

     Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza . Apoi , planta se taie in bucati mici.  Astfel taiata  planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
     Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.

     NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!

     Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi , cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
     Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
     De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.
     Trateaza cancerul de piele, de creier,  de plamani, de prostata, leucemia.
     De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de  scleroza.  Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul :  ( 809 ) 247-2316 . Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait .
     As vrea sa mentionez (nu eu , ci cel ce scrie articolul) , ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar .

    TE ROG  DA MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII.  AJUTA SI PE CELE CE SUFERA DE CANCER DE SAN.  

ACTUALIZARE 30.07.2010

RETETA MONICAI TATOIU PENTRU VINDECAREA CANCERULUI : - 4 grame laptisor de matca - 1 kg si jumatate de miere de salcam de mai - 300 gr. polen -200 gr. ser fiziologic - 150 gr.tinctura de propolis. Se amesteca bine pana cand polenul devine pasta,se pun in sticle la frigider.Se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese,dimineata, la pranz si seara.

24 de comentarii:

  1. Multumim pentru documentar!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. inca un documentar din seria - "cu ce sa-i mai aburim...:))))" si aici ma refer la cei care produc aceste documentare si nu la cei care ni le arata, le prezinta.../ nu se spune adevarul gol golut ci doar se arunca niste firimituri si noi repede punem botu ca uite ni s-a servit o mare minune ... o vindecare miraculoasa ... si atat de simpla!!! sunt de acord ca o dieta sanatoasa bazata pe vegetale ajuta omul sa se vindece, repet AJUTA dar sa spui ca cancerul poate fi vindecat cu totul si cu succes doar cu tratament bazat pe dieta si suplimente naturale mi se pare cam exagerat.
    se stie ca omul nu este numai corpul fizic si chiar daca vindecam corpul tocmai cu acest tratament-dieta asta nu inseamna ca gata am scapat de boala... dar asa cum spuneam se spun franturi de adevar se arunca in fata cu vezi doamne ce minune pt ca apoi noi sa o luam de buna in goana noastra disperata de a mai trai...
    au aparut acuma fel de fel de sfaturi despre boala, cancer indeosebi incat ti se invarte capul de atatea informatii care mai decare si ajungi sa nu mai stii ce este bine si ce te poate ajuta...
    a fost o parere, doar un punct de vedere care poate ca difera de al vostru ... asta e ...
    cu drag nelu_nnn

    RăspundețiȘtergere
  3. UMAMI ,Al cincile gust periculos de bun care creeaza dependenta http://salvatiromania.wordpress.com/otravurile-din-farfurie

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord Neluun, insa exista un feedback intre corpul fizic si cel energetic, subtil (astral, mental, cauzal, samd). Cele doua sunt interdependente, corpul fizic fiind doar o mica parte, vizibila, a acestui corp universal. In cultura chineza se spune insa ca o alimentatie corecta, naturala, te poate ajuta sa-ti rezolvi si problemele psihice. Hrana fizica poate fi o hrana care sa ajute si corpurile subtile sa se vindece. Purificaqndu-ti corpul fizic, incet incet se va purifica si corpul energetic. Exista un feedback. Se poate merge si de la subtil la grosier si de la grosier la subtil, cu vindecarea. Din pacate , adeseori, oamenii nu-si schimba si mentalitatea, iar practicarea unei diete fara schimbarea modului de a gandi, a credintelor fundamentaale, separatiste, ajuta cel mult, corpul fizic, grosier, iar cauza mai profunda ramane neatinsa. S-a observat insa ca tinerea unei astfel de regim de viata pe termen lung, ajuta si la schimbarea mentalitatii, dar nu este obligatoriu. Depinde de fiecare.
    @ Ultimul Anonim ..Umami ar fi al 6lea gust, dupa cel dulce, acru, sarat, amar si astringent.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Nelunnn am vrut sa iti raspund dar @FYMAAA a spus excact ceea ce doream sa iti transmit.

    Energia dinspre spirit fizic e "TWO WAY STREET" adica si FIZIC - SPIRIT. Vindeci una si o vindeci pe cealalta. Conceptiile, preconceptiile credintele, dogmele, paradigmele te tin in puscarie.

    Eu am o dieta exclusiv naturala de 3 ani de zile la care am recurs intuitiv faca a avea vreo problema de sanatate si ma simt extraordinar, imi vine sa zbor.

    Inainte sa iti dai cu parerea ce ar fi sa experimentezi ce inseamna natural, fara foc, fara carne, doar crud, seminte, fructe, legume, seminte incoltite si dupa aia da-ti cu pararea din cunostiita de cauza. ACEST LUCRU POATE fi incercat de ORICINE.



    Peace.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici este o prezentare a unui doctor roman de vreo 3 ore, Dr clujean Calin Marginean care pretinde ca vindeca CANCER prin DIETA de 10 ani si putin bun simt:

    Calin Marginean

    Omu nu menajeaza pe nimeni si nimic, le spune verde-n fata ceea ce imi place.

    RăspundețiȘtergere
  8. mda... am spus cum vad eu lucrurile ca deh de aia avem rubrica de comenturi...:)))) nu??? dar in primul coment nu am vrut sa intru in detalii... dar acum voi incerca sa detaliez putin la ce m-am referit cand am spus ca documentarul spune franturi de adevar si ne abureste si nu pune accentul pe ceea ce este esential.
    Sunt de acord ca omul isi mai face boala si cu mana lui dar trebuie sa ne gandim ca comportamentul unui om asa cum este chiar nociv pt el este peste puterea noastra de intelegere si situatia respectiva nu este intamplatoare caci din perspectiva divina boala,viciul, necazul omului oricare ar fi acestea sunt ca un fel de medicament amar administrat omului pt salvarea sa, pt salvarea structurilor sale spirituale in detrimentul corpului fizic. Boala daca o privesti doar la nivelul corpului consideri a fi ceva rau, o pedeapsa, dar in realitate daca privesti atent vei constata ca este sistemul de alarma a sufletului care iti spune ca hrana sa care este IUBIREA, acea iubire neconditionata, iubirea de d-zeu este in scadere, comportamentul, alegerile, actiunile si intamplarile vietii au dus la diminuarea iubirii din om adica esti pe un drum gresit neconform cu evolutia ta si cu binele tau cel mai inalt ca sa zic asa....
    In primul rand boala apare in straturile energetice fine, in corpurile subtile ale omului si dupa un timp trece a se manifesta in plan fizic adica in corpul nostru din carne si oase... Omul nu stie ca este bolnav decat atunci cand boala ii provoaca suferinta fizica... si drept urmare omul urmareste sa se vindece fizic crezand ca astfel boala lui a disparut dar nu este asa... deoarece cauza ramane neatinsa si va lovi din nou intr-un fel sau altul, de ex. un om care este bolnav de cancer afla de Dl. dr. Marginean si urmeaza cu strictete tratamentul sau naturit si se vindeca dar daca in aceasta vindecare fizica nu s-a pus accentul si pe o vindecare spirituala si nu s-a ajuns la cauza reala a bolii si omul nu incearca sa se schimbe din interior atunci tratamentul este de moment. Nu cred deloc ca doar daca urmezi o dieta vegetariana, la nivel fizic gata te vindeci complet si trupeste si in acelasi timp te purifici si spiritual si astfel rezolvi problema ...
    In postarea recenta cu Osho, maestrul spunea ... "Nu incercati sa deveniti vegetarieni sau sa tineti tot felul de posturi sau sa nu mancati, nu incercati astfel de lucruri... pt ca aceasta nu au nimic spiritual si ca tot ceea ce conteaza este CEEA CE ESTI. Lucreaza cu tine insuti si atunci toate lucrurile in dezordine vor fi puse in regula si se vor aseza de la sine "
    ... va urma...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu toate acestea noi nu tinem seama de mesajele maestrilor si le ignoram si astfel pierdem din vedere ESENTIALUL si ne ocupam toata viata numai de maruntis....:))))
    S.N. Lazarev spune ca "Agresivitatea interioara, adica supararile, trufia, mandria, lacomia si multe altele mutileaza sufletul, iar sufletul bolnav da nastere unui trup bolnav si prin urmare se cuvine sa vindecam mai intai sufletul, iar sufletul poate fi vindecat doar prin IUBIRE si RUGACIUNE. Bolile sunt cu miile iar cauza este una singura si anume dezicerea de IUBIRE, insuficienta iubire de dumnezeu."
    S.N. Lazarev este un renumit bioenergitician rus care a facut cercetari in domeniul campurilor energetice ale omului si a vazut in profunzime cauzele reale a bolilor si a scris o serie decarti pe tema DIAGNOSTICAREA KARMEI VINDECAREA TOTALA A TRUPULUI SI SUFLETULUI.
    LAZAREV spune ca tratamentele din medicina zilelor noastre, cat si tratamentele altor terapeuti naturisti sau bioenergeticieni vizau doar efectul, nu si cauza si in realitate boala nu dispare chiar daca la prima vedere asa pare sa fie.
    in fine cam asta voiam sa spun ... si poate sa fie diferit de ceea ce credeti voi ... dar ...asta e...
    cu bine nelu_nnn

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Nelunnn asa vad si eu lucrurile mai ales in ceea ce priveste echilibrul mental, emotional si la urma fizic.

    Doar ca eu consider o relatie RECIPROCA intre corpurile subtile si fizic. Adica te poti imbolnavi mai intai grosier (fizic) si dupa aia sa se manifeste si subtil. In rest rezonez cu tot ce ai spus.

    Cauza din spatele cauzei din spatelei cauzei e de dorit a se lucra altfel ne amagim pt perioade scurte.

    Primul lucru pe care il fac cei care vindeca prin DIETA este a educa, degeaba mananci elixirul vietii faca la nivel de constiinta esti tinut in lanturi, esti rigid, inchis de propriile credinte, convingeri, minte.

    RăspundețiȘtergere
  12. auzi mad ... te intreb ceva ...
    tu cand vrei sa faci ceva anume nu stiu sa zicem o lucrare oarecare de ex. hai sa spunem o casuta la tara, te apuci mai intai si-ntai direct sa ridici casa cu toate materialele apoi incepi sa-i faci o schita un proiect si la final iti vine-n gand ca vrei sa faci o casuta la tara...??? :))))))))
    sau intai o ai in gandul tau, apoi o transcrii intr-o schita, intr-un proiect si pe urma te apuci de constructia casutei... mi-e asa mi se pare normal ... nu? Exact acelasi lucru se intampla si cu boala / omul la nivel fizic poate sa zburde de sanatate si in realitate boala sa apara deja in straturile fine si pana ajunge sa se materializeze poate dura cateva luni sau ani, aici depinde de atitudinea fiecaruia de felul cum reactioneaza sau actioneaza la provocarile vietii.
    Unui om i s-a furat masina nou nouta din fata blocului din parcare, o avea cam de vreo cateva luni, omul a reclamat furtul dar era foarte afectat de aceasta pierdere pt ca de-abia si-o cumparase. Daca te intalneai cu el si il priveai se vedea cat era de suparat, insa treptat mentinand supararea aceasta a inceput sa treaca spre interiorul sau, omul nu accepta pierderea si condamna pe hoti ca au furat-o si pe politisti ca nu-si fac treaba ... Dupa un timp ma-ntalnesc cu el, masina nu a fost gasita insa parea ca s-a obisnuit cu ideea dar eu nu stiam ce este in sufletul lui si dupa iar cateva luni aud ca este grav bolnav, facuse cancer la gat si nu putea vorbii pt ca ii bagase un furtun pe gat dar parea ca parca-si revenise si dupa iar un timp aud ca a parasit aceasta lume.
    Noi venim in lumea aceasta cu un plan de viata cu situatii si intamplari care trebuie intr-un fel sau altul sa le facem fata si culmea e ca tot noi ni le-am ales inainte si ne-am dat acordul asupra lor...
    asta este...

    RăspundețiȘtergere
  13. video no longer availble !!! Ce facem in cazul asta ?

    Cum procedam? Le-am embeduit si eu

    RăspundețiȘtergere
  14. nu mai este valabil linkul catre film , are idee cineva unde il pot viziona si eu ?

    RăspundețiȘtergere
  15. vreau si eu sa-l vad , ce trebuie sa fac?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte educativ,pacat ca nu am apucat sa vad filmuletele, poate le mai posteaza cineva inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bine ca ne-ai spus. Il urcam cat de curand altundeva. Stati pe aproape ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Multe multumiri pt acest documentar si pentru toate celelalte. Faceti o treaba de apreciat. Se poate sa-l mai puneti inca o data cu subtitrari, ca sa-l putem downloada si arata si altor persoane mai in varsta care nu stiu engleza? Multumesc anticipat si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Filmul este deja urcat cu subtitrare si se poate vedea pe blog. Nu la-ai vazut? In fine ... Am creat si un link de download direct si rapid aici: http://fastupload.ro/ce57205a41fc5813701900246eebfb07.html.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...