Ieşirea Din MATRIX: JASMUHEEN în Bucureşti, România pentru a 4-a oara

joi, 3 iunie 2010

JASMUHEEN în Bucureşti, România pentru a 4-a oara


JASMUHEEN în Bucureşti, România

A trăi cu prana, Convorbiri din Inimă și Înălţare, aici şi acum

Am primit astazi un email de la Editura For You (un newsletter), despre un curs cu o fiinta cu totul si cu totul speciala, o fiinta despre care am pomenit inca de la primele articole postate pe acest blog, dand-o drept exemplu de om care a iesit in mare masura din Matrix , o persoana care a reusit sa se elibereze de o mare parte din dependentele umane obisnuite, dependente perfect "naturale" in conceptia noastra (dependinta de hrana, de ex.). Ea este un exemplu de viata prin care ni se arata ca putem sa ne depasim limitele, sa ne transcendem conditionarile. Cum? Citit-i  cartiile mai intai, particpati la unul dintre cursurile ei si practicati ce spune ea ... 
Iata emailul:

"Va invitam să petreceti o seara şi alte doua zile minunate alaturi de Ambasadoarea Pacii, Jasmuheen, pe tema A trai cu prana, Convorbiri din Inima si tehnici de Inaltare, aici si acum.

Jasmuheen, autoarea cartilor A TRAI CU LUMINA, IN REZONANTA, HRANA ZEILOR, LEGEA IUBIRII, VINDECARE ARMONIOASA, PROGRAMUL PRANIC, RADIANTA DIVINA si BIOCAMPURI SI EXTAZ, publicate de Editura FOR YOU, vine pentru a patra oara in Romania, in perioada 25-26-27 iunie.

Dupa cum multi dintre voi stiu deja, Jasmuheen se hraneste numai cu Lumina (prana) de 15 ani (chiar daca este greu de crezut!). Iata mai multe date despre viata si activitatea absolut speciala a lui Jasmuheen.
 La acest link http://www.scribd.com/doc/32464639/Jasmuheen-Date-Si-Linkuri  exista o prezentare detaliata, tradusa in limba romana si linkuri la filme video cu parti din seminarele tinute in Romania, in anii trecuti. Dupa ce deschideti linkurile, veti vedea in partea dreapta si alte prezentari video ale seminarelor pe care le-a tinut in toata lumea).

Deci, iata programul:

Vineri 25 iunie, ora 17,30-20,30
Sambata si Duminica 26-27 iunie, ora 10-18

UNDE: Casa de cultura a studentilor, Grigore Preoteasa, Adresa: Calea Plevnei nr.61, la intersectia cu Stirbei Voda, (in spatele Operei, cu troleibusul 85 de la gara, metrou statia Eroilor, si alte masini si tramvaie. Acolo am avut intalnirea cu  Eric Berglund si, recent, cu Alberto Villoldo)

PRET 350 lei, cu reducere la 175 lei pentru pensionari (cu pensie pana in 1000 lei, studenti, elevi, someri).

Inscrieri la sediul editurii, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1 (langa intersectia bd. Ion Mihalache cu str. Turda), tel 021/6656223, 0724212690, 0724212695, emailforyou@editura-foryou.ro 

Va steptam cu drag,
Monica Visan
EDITURA FOR YOU

Iata cateva date dsspre Jasmuheen si cateva filme cu traducere in limba romana.

Pe YouTube exista la aceasta adresa, o lista cu filme traduse in limba romana : http://www.selfempowermentacademy.com.au/htm/peace.asp#romanian

Jasmuheen este autoarea a 33 de carti, publicate in 18 limbi. Este fondatoarea Ambasadei Pacii si a implementat propriile proiecte de Armonizare globala si Universala, Ambasador al pacii in Brazilia, pentru elimina foametei in lume, conferentiar international in domeniul stiintelor interdimensionale, cercetator al hranei cu prana, fondator al Self Empowerment Academy; co-facilitator al Cosmic Internet Academy; editor si regizor de filme, artista, muziciana si Presedinte al Congresului Global – Pyramid Valley Bangalore, India.www.jasmuheen.com

IATA O PREZENTARE IN LIMBA ROMANA, a informatiilor de pe siteul ei

Bine ati venit la C.I.A.! Academia de Internet Cosmic a fost structurata pentru a oferi instrumente si informatii pozitive pentru a sprijini co-crearea sanatatii si a fericirii pentru toti. Mai jos veti gasi diverse articole, inregistrari audio si video in limba dumneavoastra. (Daca nu le gasiti inca, atunci speram sa le oferim in curand, asa ca ramaneti acordati pentru acestea.) Va anuntam de asemenea ca Jasmuheen, facilitatoarea C.I.A., tine retreaturi si seminarii regulate in diferite tari - cu traducere completa - astfel incat poate veti dori sa aflati mai multe despre agenda "Co-crearii Paradisului" prin participarea la acestea. Va rugam sa accesati RETREATS pentru mai multe detalii asupra acestui subiect.

PDF Data:
VIDEOS: lista de YouTube in ROMANA

OL-Romanian http://www.youtube.com/my_playlists?p=2152E380CC8AEB46

 

AMBASADA PACII - ROMANIAN PART 1



Dedicat co-crearii armonioase a pacii permanente, astfel ca Pamantul sa se poata inalta intr-o paradigma superioara si sa ramana inaltat. AMBASADA PACII se ocupa de adunarea si instruirea AMBASADORILOR PACII si DIPLOMATILOR IUBIRII, in scopul precis de a cerceta si de a materializa diverse programe de armonizare ce vor crea in mod practic aceasta stare de pace permanenta.

 

AMBASADA PACII - ROMANIAN - PART 2


Agenda Reginei - Queen's-Agenda


Agenda Reginei Muzica „Amintiri din viitor, de Amoraea Dreamseed
De catva timp, planeta noastra a trecut prin experienta unei nasteri, pe care unii o numesc nasterea Femininului Divin.
Aceasta energie se gaseste in tot ceea ce inseamna viata si are o anumita frecventa, ce raspunde la dorinta colectiva de a avea armonie in lumea noastra.
Unii spun ca aceasta energie a aparut in cadrul matricei, ca raspuns la propria noastra dorinta de a avea o lume in care sa domneasca pacea. Pe masura ce aceasta energie se trezeste in interiorul nostru, ne reveleaza natura intuitiva, inima plina de compasiune si aduce cu sine solutii ce pot unifica si armoniza lumea in care traim. 
In Ambasada Pacii, aceasta energie este numita Frecventa Madonei.
Este o frecventa ce transmite multa iubire si intelepciune, o energie care aduce Agenda Reginei.

 

A TRAI CU PRANA (PRANIC-LIVING)


A TRAI CU PRANA - UN MOD DE A CREA PACEA PERMANENTA
Jasmuheen pentru Ambasada Pacii In mod simplist, putem spune ca exista doua rezervoare de energie in interiorul fiecarei fiinte umane, care sunt legate de capacitatea noastra de a putea trai cu prana. Primul rezervor de energie sau rezervor launtric este esenta unei energii care este plina de iubire si intelepciune, o energie cu o constiinta care se afla aici pentru a experimenta viata in planul dualitatii. In jurul acestui puls de lumina sau rezervor de energie pura se afla un alt rezervor energetic ce reprezinta personalitatea pe care o avem in acest plan existential. Acest rezervor exterior reprezinta ceea ce am devenit de la nastere, in urma conditionarii si experientelor de mediu si culturale. Pentru a putea trai cu prana si a avea parte de libertatile aduse de acest mod de a trai cum ar fi multumirea profunda, eliberarea de toate tipurile de foame si pacea permanenta trebuie sa ne indreptam cele cinci simturi catre interior, sa ne concentram, sa ajungem sa intelegem si apoi sa ne unim complet cu acest rezervor interior pur. Datorita puritatii acestui fond launtric, pe masura ce se umple si ajunge in rezervorul exterior si radiaza prin intermediul Fiintei noastre in lume, ne eliberam de multe limitari. De asemenea pe masura ce creste si pulseaza in afara, prin noi, la toate nivelurile, ne ajuta sa nu mai avem niciuna dintre tipurile de foame: fizica, emotionala, mentala si spirituala. Asta datorita tipului de energie ce formeaza acest rezervor launtric. Unii ii spun Divinitate.



Potrivit multor metafizicieni si conform popoarelor noastre indigene, noi existam intr-o retea a Unimii, unde fiecare dintre noi e interconectat cu toate lucrurile, ca o celula din Corpul Campului Viu de Inteligenta. Ceea ce facem, modul in care traim, ne afecteaza pe toti si imprima anumite vibratii in aceasta retea. Cand fiecare dintre noi emite intentia clara de a trai in armonie cu noi insine, cu comunitatea noastra si pe suprafata acestui Pamant, reteaua de iubire ne raspunde si incepe sa ne invete cum sa traim astfel; dar asta numai cand avem inima suficient de deschisa pentru a primi aceasta cunoastere. Bineinteles ca exista lucruri practice pe care le putem face pentru a avea experienta armoniei in aceasta Retea a lui Unu, cum ar fi alegerea de a vedea binele unii la ceilalti. Ne putem concentra si asupra lucrurilor care ne leaga intre noi, a lucrurilor pe care le avem in comun, mai curand decat asupra lucrurilor care ne separa si ne despart si mai mult. In Reteaua de Iubire avem o esenta comuna, avem aceeasi frecventa de baza, care este, fireste, Iubire Pura. Acest ocean de Iubire Pura care se afla in fiecare dintre noi poate fi mare sau mic, in functie de capacitatea noastra de a-l recunoaste si de a-i da atentie si are multe daruri de oferit. Daca ne indreptam constienta inspre interior prin meditatie si concentrare pura cu dorinta de a simti acest ocean de iubire launtrica, putem sa-l facem sa creasca in interiorul nostru si sa ne reveleze ca, in esenta, toti suntem la fel, ca suntem cu totii unul si acelasi. Cu cat devine aceasta forta mai puternica si cu cat ii recunoastem prezenta prin concentrarea asupra ei, cu atat mai repede ne vom uni intre noi ca o singura specie ce traieste pe o singura planeta. Aceasta este Legea Universala a Iubirii si Legea Universala a Rezonantei nasterea in vointa. Este o stiinta simpla, ce se afla dincolo de ideologiile si religiile separatiste. La Ambasada Pacii va incurajam sa duceti un stil de viata care va umple Fiinta de bucurie, un stil de viata care este benefic si pentru lumea noastra, ca intreg. Atunci vom putea fi ca o singura inima, o singura minte cu iubire in inimi si intelepciune in minti si sa fim in armonie cu Gaia, spiritul lumii. Unii ii spun Gaiei Pachamama si o cunosc ca pe o fiinta vie, care face si ea parte din Reteaua Unimii.

Ce oare se intampla, PAMANTULE?


Muzica Shalom Salaam www.fantuzzimusic.com


Potrivit metafizicienilor si a celor care studiaza stiinta campului energetic, planeta noastra se naste acum intr-o noua dimensiune.
Chiar daca nu putem controla acest proces natural de nastere a evolutiei, putem controla cat de usor se va petrece el. Prin intelegerea armoniei fundamentale a campurilor, putem lua parte cu bucurie la acest proces de nastere. Claritatea & constienta ne dau posibilitatea de a face mai multe alegeri, astfel incat sa putem renunta la frica & lupta si sa acceptam, cu iubire, aceasta schimbare.
Armonia Campului Energetic Programele noastre de la Ambasada Pacii se axeaza pe Armonia SANATATII, INIMII & STARII de ACASA.
Studiem si arta perfectionarii si reactualizarii pulsurilor din campurile personale & globale astfel incat sa fie spre beneficiul tuturor fiintelor, in cel mai armonios mod cu putinta.
Pulsurile campului personal pot fi modificate prin intermediul stilului de viata adoptat, iar acest lucru modifica, la randul sau, pulsul global. Pulsuri armonioase
Armonizarea pulsului personal poate fi un lucru simplu precum renuntarea la tot ceea ce nu ne mai foloseste la nivel personal & colectiv renuntarea la judecata limitatoare despre noi insine & ceilalti renuntarea la lupta sau la durerea din trecut luarea deciziei de a duce o viata plina de iubire & bucurie usurinta & gratie a intelege cine suntem noi cu adevarat & care sunt puterile noastre co-creatoare ajungand in starea casatoriei divine cu noi insine & cu ceilalti Casatoria Divina este starea de armonie perfecta, la toate nivelurile FIIntei noastre.

 

CANTECUL GAIEI (GAIA'S-SONG)


Prima poveste pentru copii a Ambasadei Pacii


A fost odata, ca niciodata, in mijlocul universului Caii Lactee, o mare planeta albastra, in interiorul careia locuia o fiinta de mare iubire. Fiinta se numea Gaia si, cu multi eoni in urma, primise o mare binecuvantare capacitatea de a mentine un spatiu de iubire, in care viata putea sa se dezvolte si sa prospere.


Magia Meditatiei (Meditation-Magic)


Se spune ca meditatia este concentrarea pura si perfecta asupra unui punct pur si perfect. Oamenii sunt atrasi spre meditatie din mai multe motive: pentru a se bucura de stari de pace launtrica profunda, ...pentru a se scalda in curentii celei mai profunde iubiri ce curge mereu in interiorul nostru, ...pentru a obtine mai multa claritate, viziuni superioare si intuitii, pentru a deveni mai ...sanatosi din punct de vedere fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a intelege si experimenta taramurile spirituale ale INNER-netului (retelei interioare), ...unii mediteaza pentru a lua legatura cu o inteligenta iubitoare din taramurile inter-dimensionale. 
Unii mediteaza pentru a descarca informatii din campul infinit de iubire si intelepciune, matricea ce sustine creatia; ...unii oameni mediteaza pentru a-si asculta si simti esenta divina, Cel care ne ofera viata. Unii oamenii mediteaza pentru a explora si a intelege MATRICEA CREATIEI, ...cu multi-versurile si taramurile sale inter-dimensionale. Altii mediteaza pentru a se elibera de limitare, prin intermediul calatoriilor extra-corporale. Prin intermediul meditatiei ne putem reprograma computerele biologice si restructura caile neurale ale creierului. Computerele noastre biologice sunt sistemele noastre energetice fizice, emotionale, mentale si eterice.

 

Jasmuheen live in Romania, despre Emotia Divina



In limba engleza, cu traducere in limba romana. Jasmuheen vorbeste pe scurt despre gama de emotii Divine, la ce energii sa ne acordam si de ce.


Jasmuheen despre puterea Mintii asupra Materiei



Prima parte din Reteta unui mod de viata plin de impliniri - limba engleza cu traducere in limba romana cu Jasmuheen.


Programul unui mod de viata plin de impliniri continuare, cu Jasmuheen in limba engleza cu traducere in limba romana.


Jasmuheen vorbeste pe scurt despre religia noii ere, despre A Doua Venire a lui Iisus Christos si despre Buddha Maitreya. Filmat in Romania, in engleza cu traducere in limba romana.


Filmat in Romania in engleza cu traducere. Jasmuheen vorbeste pe scurt despre imaginea de ansamblu a ceea ce inseamna a trai cu lumina.


Jasmuheen discuta despre puterea de stapanire de sine in timpul meditatiei si despre dezvoltarea sensibilitatii, prin intermediul practicilor tip zen.

A fi bun si plin de compasiune, povestea Sf. Francisc de Assisi si dieta vegetariana.

Jasmuheen Meditatia respiratiei cu iubire

Scurta introducere despre instrumentul Respiratiei cu Iubire, in limba engleza cu traducere in limba romana PLUS o scurta meditatie (doar in engleza) folosind aceasta tehnica. Poate va fi nevoie sa reglati din computer sonorul pentru aceasta meditatie.


Jasmuheen discuta despre procesul de 21 de zile si despre nevoia de responsabilitatii si o buna pregatire si altele. In limba engleza cu traducere in limba romana. Filmat la sfarsitul anului 2003. 

Carti Publicate de Editura FOR YOU:
Living on Light (
A Trai Cu Lumina) epuizata
In Resonance (
In Rezonanta) epuizata
The Food of Gods (
Hrana Zeilor Alimentatie Divina) epuizata
The Law of Love (
Legea Lubirii
Four Body Fitness & Co-Creating Paradise (
Biocampuri Si Extaz)
Divine Radiance - On the Road with the Masters of Magic (Radianta Divina)  
Harmonious Healing & The Immortals Ways (
Vindecare armonioasa si Calea Nemuritorilor)  
The Prana Program (
Programul Pranic Evolutie placuta si eficienta)
 The Queen of the Matrix (Regina Matricei)"


O parte din carti pot fi gasite gratuit pe www.scribd.com.

16 comentarii:

  1. Intru de vreo 8 luni pe aici. Nu am comentat pentru că nu am considerat necesar...dar ,acum, deşi am tot respectul pentru distinsa doamnă şi pentru iluminarea atinsă de dânsa, trebuie să spun că este al naibii de scumpă lumina cu care se hrăneşte de cere 100 de dolari "intrarea".

    Nu ştiu ce lumină este, nu ştiu ce Dumnezeu o produce, dar e al naibii de scumpă. Un adevărat maestru spiritual nu ar trebui să te condiţioneze material, părerea mea. Sinonimul banilor este "material" , cuvântul "material" este oarecum antagonic cuvântului "spiritual". OArecum complementare cele două, dar distinsa doamnă chiar ne face să simţim cu adevărat cât de complementare sunt. Aproape interdependente, în viziunea dânsei. Pe principiul "Ai material, ai şi spirit" ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ne uitam bine, vedem ca sunt 3 zile de cursuri. Apoi sala aceea se inchiriaza. Distinsa Doamna vine din Australia pentru a fi in Romania (costurile sunt destuld e mari pentru o astfel de deplasare si probabilexista si un onorariu care i se plateste si mi se pare normal). Organizarea unui astfel de eveniment are multe osturi la care nu te gandesti matale acum. Nu se stie exact numarul de participanti si de aceea se face o aproximatie, probabil si de numarul de participanti din trecut, pentru a se acoperi toate cheltuielile. Comparativ cu alte cursuri, este chiar ieftin, desi pentru bugetul romanului de rand poate fi un moft de lux. In fine, ca sa citam pe cineva care a comentat despre un alt curs la fel ca dumneata domnule Moroi, " Noi, romanii, avem o problema cand e vorba sa platim un pret, fie el in bani sau orice altceva. Ca sa meritam informatii de calitate, trebuie sa facem eforturi, oameni buni, fie ele si financiare. Se spune ca cel mai mic pret pe care il putem plati este in bani, indiferent despre ce ar fi vorba. Daca se anunta o conferinta cu intrare libera( si va spun ca s-a intamplat asta), oamenii nu vin ca li se pare ca nu e ceva serios daca e gratis. Asa ca, oricum o dai, se gasesc carcotasi care sa critice. Suntem specialisti in critica, mai putin in a gasi solutii si a pune umarul la a construi ceva. Cu o astfel de atitudine, o sa asteptam mult si bine, inerti si pasivi cum ne-am obisnuit sa fim, sa vina cineva animat de bune intentii si iubire neconditionata sa ne scoata din rahat fara sa ne coste nimic! N-am nici un interes, nu fac parte dintre organizatori, doar ma revolta argumentele de doi lei ale unora. Daca vreti sa faceti ceva pt. viata voastra, platiti pretul ca sa meritati sa culegeti roadele!"

    RăspundețiȘtergere
  3. asa cum spunea si domnul Strainu, multi trepadusi, vin din afara sa ne dea lectii de viata si alte alea...
    ma indoiesc ca doamna a iesit in totalitate din Matrix!!! ...dovada? inca nu s-a eliberat de zona materiala...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa presupunem ca ar fi trebuit sa se teleporteze tipa pana aici? Sau daca te-ai iluminat trebuie obligatoriu sa ai bani cu nemiluita? Si sala se inchiria de la sine, intr-un gest de gratie cosmica, nu? Oare daca nu ai bani nu poti fi considerat iluminat? Saracul Iisus ... Saracul Ramakrishna, saracul Ramana Maharishi, saracul Yukteswar. aca ar fi stiut ei, poate se imbogateau ca sa-i creada lumea ;)) In ziua de azi, daca nu ai bani nu esti luat in serios si daca ai bani, atunci e ceva necurat cu tine ...Cum poti avea bani si sa fii spiritual? Ca vorba ai, a te adapta unei soceitati bolnave, nu te face pe tine un om sanatos! Sigur e ceva in energula...faci bani negri de undeva ... Ce sa mai fratilor, oricum o dai nu e bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Devii osho, ai si baniii si esti si spiritual :D (ceea ce a incercat sa faca si chiar a reusit).

    RăspundețiȘtergere
  6. ...Si totusi FreeYourMind te inseli in tot ce zici ,in afara de asta tu il compari pe Iisus cu toti yoghini ,guru ce or fi de ii pui laolalta pe toti in egalitate s ar putea cindva odata sa ti para rau ca te ai inselat si sa zici doamne dar eu chiar credeam ca ajut oamenii, credeam ca,credeam ca,credeam ca ...Apropo de ce trebuie sa fii asa incisiv si sa explici ca si cum numai tu ai avea dreptate si restul nu,poate ca este exact invers te ai intrebat vreodata ti ai zis vreodata daca toti au dreptate si doar eu ma insel poare ca eu sunt acela in greseala ce ar fii daca as asculta de unul de la altul si sa poti sa faci comparatii sa tragi concluzii nu sa sari cu parerea ta pe baza a ce ti se pare ca stii .poate ca nu ai inteles bine ce stii tu poate trebuie sa o iei de la inceput si sa vezi daca nu cumva ai gresit undeva si toate teoriile tale este false cine stie poate numai Dumnezeu ,asa ca prietene nu ar trebui sa sari la paiul celuilalt si sa ti reconsideri putin atitudinea si cunostiintele ...apropo ar trebui sa te mai informezi din mai multe surse despre yoghini nu sa iei de buna ceea ce zic ei despre ei.
    Salut prietene si numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa o fii. Cum ziceti voi. Poate ne inselam ... Dumnezeu este iertare si cred ca ne iarta :)
    Ca veni vorba de OSHO, stii cam cat te-ar costa sa mergi la ashramul sau din Poona?
    Din pacate, in lumea asta, fara bani e mai greu sa te descurci .

    RăspundețiȘtergere
  8. "sa vina cineva animat de bune intentii si iubire neconditionata sa ne scoata din rahat fara sa ne coste nimic!"

    Cu tot respectul domnule FYM, nu sunt critic, şi nu sunt cârcotaş. Nu am crescut în România deci nu am mentalitatea pe care dvs. folosiţi uşor peiorativ. (specific că sunt mândru că sunt român)

    Cu toată stima pentru munca dvs. colosală de aici, utaţi ce aberaţii aţi scris în citatul de mai sus. "iubire necondiţionată" urmat de "fără să ne coste nimic". Dvs. aţi presupus că nu ştim sensul cuvintelor sau aţi scris la mişto să vedeţi dacă se prinde cineva? Din câte ştiu eu necondiţionat, nu înseamnă "cu plată".

    Repet nu am nimic cu distinsa doamnă, respect iluminarea dânsei, respect că şi-a găsit sinele, dar haideţi să o lăsăm mai puţin cu parte de nocondiţionat (când intrarea e 100 de coco), hai să lăsăm deoparte cuvinte ca altruism fără margini, hai să lăsăm deoparte exprimări megalomanice, care se cam contrazic cu situaţia în speţă. REPET, fără a avea nimic cu doamna sau cu proprietari acestui blog.

    Metoda cea mai originală şi "plină de iubire necondiţionată" era următoarea. Se găsea un organizator (doar pe blogul ăsta cred că sunt peste 50 de cititori care aveau locaţii adecvate) se ţinea uorcşopul gratuit, şi doamna îşi plătea singură beletul de avion (eventual se găseau binevoitori prin Românica) Cam aşa vedeam eu lucrurile în manieră complet altruistă. Haideţi să nu ne ascundem după cuvinte domnilor...

    RăspundețiȘtergere
  9. Perfect de acord TOTUL ARE UN PRET trebuie sa trudim, sa muncim pt a avea ceva idiferent ca este in plan material sau spiritual. Nimic nu se ofera mocca, gratis, chiar daca aparent pare ca acel lucru este oferit gratis, deoarece echilibrul guverneaza intreaga existenta si acesta este prezent in toata creatia materiala si spirituala indiferent ca noi suntem sau nu constienti de lucrul aceasta.
    Dar acum hai sa intram putin in detalii .... deci 350 de lei costa sa o vezi pe Jasmuheen si sa asisti la discursurile ei, O.K. cine are bani de dat sa se duca, no problem. Am mai spus-o mereu fiecare om atrage si se simte atras exact de ceea ce este el in momentul respectiv, asadar va atrage invatatorii spirituali potriviti sau de ce nu chiar un maestrul spiritual potrivit. Cine simte nevoia si dorinta de a merge n-are decat sa mearga asta daca are bani, daca nu are, sa-si puna pofta-n cui!!! :)))))) In ceea ce ma priveste nu cred ca as merge nici daca ar fi gratis, cu toate ca stau in bucuresti si este aproape. Nu stiu amanunte despre aceasta doamna cu toate ca auzisem despre ea mai demult sincer nu m-a atras deloc, nu am avut tentatia sa cumpar vreo carte cu aceasta cu toate ca le vedeam mereu pe taraba... de ce?...chiar nu stiu... poate ca mi se parea prea fantezista aceasta treaba cu hrana divina, sau poate ca interior nu am simtit nicio atractie. Acum citesc si eu despre jasmuheen cu ocazia postarii acestui articol pe blog si nu neg deloc performantele doamnei, poate ca asa o fi nu stiu dar ce m-a mirat sunt o groaza de termeni, cuvinte frumoase, institutii inaltatoare ca de ex. Ambasada pacii, Diplomatii iubirii, Iubire Pura, si multi alti termeni din acestia care suna foarte frumos teoretic, practic insa pt omul de rand sunt atat de departe, sunt niste vise minunate si atat. Oamenii ca si pe vremea lui Iisus sunt atrasi de tot felul de minuni si se bulucesc sa le vada si dau orice sa le aiba deci nu m-ar mira deloc daca salile de cursuri ale doamnei Jasmuheen ar fi pline pana la refuz.
    Pana una alta prefer sa merg pe mana lui Osho, prefer sa-mi ascult acea misterioasa voce interioara si cu indrazneala sa o urmez pt ca doar ea poate stii cu adevarat ceea ce este potrivit pt mine si uite ca pana acum daca ma uit in urma raman atat de uimit cum totul se leaga.
    Toate cele bune / cu drag nelu_nnn

    RăspundețiȘtergere
  10. De acord Nelunn.

    Momentan putini sunt cei care au initiative si fac ceva in aceasta directie in Romania, draga Moroi.
    Daca te simti mai capabil si mai inteligent organizeaza matale un astfel de curs asa cum spui tu si vezi ce iese. La teorie suntem multi foarte tari ...

    Sa fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnul meu, eu am altă menire pe lume...

    RăspundețiȘtergere
  12. Este simplu sa criticam insa ...dar sa luam initiativa intr-o directie sau alta e mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Unii dintre noi leaga TOTUL de material! Existenta lor depinde de profituri, nevoia de acaparare, de dominare, erijindu-se in orice... pt. aceste mici ambitii.
    Prea multe nume pompoase ca sa nu-ti pui niste semne de intrebare, nu?
    Prin diferite tehnici de
    meditatie, manipularea maselor etc., aceste persoane au
    descoperit ca daca oamenii obisnuiti ii idolatrizeaza, admira, aspira catre ei, asta ii va face mai puternici.


    Cactus \|/


    P.S. Daca s-a amintit de dl. Emil Strainul, rog sa se vizioneze:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZieEfOp_1qM&NR=1
    vorbind de aceste persoane binevoitoare. Nu are importanta de unde sint, de unde vin; minutul - 06:32

    RăspundețiȘtergere
  14. partea dureroasa este totodata si partea plina de invataminte asta daca esti cat de cat constient, de ex. sa zicem ca in goana omului dupa spiritual-senzational vei face totusi rost de bani cu chiu cu vai, sau te imprumuti, ca deh pe criza asta nu-i deloc usor, si te duci plin de incredere si speranta la cursurile lui Jasmuheen, 350 de lei plus daca nu esti din bucuresti te mai costa transportul cazarea ca am inteles ca sunt vreo doua trei zile deci sa zicem ca este un efort financiar de vreo 7-800 de lei, sau mai putin, nu stiu. Si la sfarsit gandeste-te sa vii obosit sa nu intelegi nimic sa ti se umple capul cu tot felul de termeni euforici si bine intentionati dar constati pe urma ca sunt fara nici-o legatura cu realitatea si atunci incepi sa te dai cu capul de pereti si sa spui - bai ce idiot am fost :)))) si sa regreti ce ai facut sau poti spune asa: - vai, am cam luat teapa, dar nu-mi pare rau, pt ca asta a fost ca sa ma satur de umblat dupa spiritualuri-senzationale si altadata sa fiu mai atent la mine insumi, deci asta a fost ceva constructiv pt mine.
    Am redat mai sus un foarte posibil scenariu cu finaluri diferite. Asta inseamna ca daca va duceti la Jasmuheen se pot trage invataminte adevarate chiar daca cursurile au fost un esec in intelegerea ta. Asta depinde de fiecare, viata ne ofera la tot pasul nenumarate ocazii din care sa putem trage invatamintele necesare pt evolutia noastra. In final TOTUL ESTE O CHESTIUNE DE A FI ATENT, CONSTIENT CLIPA DE CLIPA - acesta este mesajul tuturor maestrilor autentici ai omenirii dar cu toate acestea acest mesaj paleste in fata unuia cum ca POTI TRAI FARA SA MANANCI- doamne ce minune de-as avea-o si eu ...!!! as fi cel mai fericit :)))) si mai ales acum pe criza asta :)))))))))
    Mai poate exista si scenariu cum ca faci rost de bani si te duci la cursuri si totul se dovedeste a fi un succes, ai inteles tot ce a zis Jasmuheen si esti fericit. He he, in cazul acesta comenturile mele sunt inutile pt acestia si ii rog sa ma ignore, desi mie mi se pare a fi un reusit scenariu SF pt mintea omului din zilele noastre, cam de genul trucajelor pe calculator.
    Asta e.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai cascati gura la ce spun "cunoscatorii" veniti de "afara". Daca distinsa doamna Jasmuheen ar fi atat de "tare" pe cat sustin unii, si intr-adevar s-ar hrani preponderent cu prana, ma indoiesc ca timpul si-ar mai pune amprenta asupra corpului sau prea usor. Uitati-va atent cum arata la varsta de 56 de ani si veti intelege.
    Vedeti petele de pe piept ? Alea le au oamenii de varsta ei sau mai in varsta. Sunt sigur ca se poate trai fara apa si hrana fizica, dar ma gandesc ca un om care se hraneste cu foarte putina hrana fizica (300 calorii/zi) ar arata asa la 56 de ani. Parerea mea este ca e un clarvazator de nivel mic spre mediu si atat. Am cunoscut o clarvazatoare la un curs de meditatie care spunea ca tinuse candva o saptamana de post negru (fara hrana si apa), iar tipa era tanara, cam 25-28 de ani, de undeva din Maramures. Nu mi s-a parut a fi o lumina nemaipomenita.
    Cam asa ceva e si Jasmuheen. un om care are o afacere din seminarii si DVD-uri.
    De pe wikipedia: "Four deaths have been directly linked to breatharianism and Jasmuheen's publications. Jasmuheen has denied any moral responsibility for this."


    Daca vreti sa vedeti un fenomen extraordinar si sa beneficiati de pe urma lui, mergeti la cursurile lui Lin Kai Ting. Sa vedeti acolo vindecari si perceptii. Pretul era cam de 700 lei pt. 7 zile de curs, cu sedinte de 4 ore/zi.
    Din pacate cursurile astea sunt totusi cam rare, pt. ca este solicitat si in alte tari.

    Un sfat: lasati vrajelile gen New Age cu renasterea pamantului in alte dimensiuni, transformari planetare etc. Toate astea nu iti vor rezolva problemele. Karma ta nu va fi atinsa de aceste transformari. In cel mai fericit caz, toate acestea vor provoca "purificari" celor care nu fac nimic spiritual, sau o scalda cu o practica spirituyala de nivel mediocru.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intre timp ne-am mai informat si noi despre Jasmuheen si am scris despre ea cateva randuri aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/07/autotrofii-oameni-care-traiesc-fara.html care sunt in ton cu ce spui tu.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...