Ieşirea Din MATRIX: CODEX ALIMENTARIUS a fost adoptat si in ROMANIA

miercuri, 27 mai 2009

CODEX ALIMENTARIUS a fost adoptat si in ROMANIA

CODEX ALIMENTARIUS
- partea a II-a


Acum o saptamană, în data de 20.05.2009, avertizam pe blog că în 31 decembrie 2009 e posibil ca şi Romania să adopte Codex Alimentarius ... se pare că am fost mult prea naivi şi neinformaţi. Încă odată, pe "şestache" (pe ascuns) conducătorii noştrii mult iubiţi ne-au aruncat "săpunul" ... Conform Senatorului de Ilfov , Urban Iulian, ieri , 26 Mai 2009, a fost adoptat Codex Alimentarius de Parlamentul Romaniei. Incredibil, dar adevărat, se pare că, încă odată Romania dă tonul în ceea ce priveşte aplicarea măsurilor dictatoriale . Ca şi în problema cipurilor am fost complet luaţi pe nepregătite şi pe nepusă masă cum s-ar spune , sau mai bine zis, am rămas cu îmbucătura în gură , tâmpiţi de această ştire izvorâtă ca dintr-un film horror de joasă clasă. Oare e adevărat? Încă nu ne vine să credem ... Chiar şi acum sperăm să ne înşelăm şi rugăm pe cei care cunosc mai multe despre asta să ne spună ce şi cum ... poate e doar ceva prost înţeles ... Ce înseamnă de fapt această adoptare? Articolul de mai jos spune că este vorba despre Codex Alimentarius, dar Codexul este mult mai cuprinzător decât ce-au aprobat deputaţii azi.

Redăm aici în întregime articolul lui Iulian Urban :



Acum hai sa pun si eu la zid societatea civila. De ce nu au manifestat ONG-urile care pretind ca apara societatea civila acelasi interes si in cazul initiativei lui Tariceanu, care a promovat introducerea organismelor modificate genetic, in mod oficial in Romania, desi cancerul care ne macina tot mai mult si ne omoara copii, fratii si surorile tot mai de tineri, este asociat acestor alimente chimice ? De ce se manifesta societatea civila doar in cazul Codurilor si lasa sa treaca pe sub nasul lor alte orori care ne vor marca negativ viitorul ? O spun , in calitatea mea personala de cetatean, si de persoana care s-a impotrivit constant sistemului denumit Codex Alimentarius, eu considerand ca votul dat in Parlament de colegii mei , reprezinta o mare eroare. Aici nu mai este vorba , ca in cazul pasapoartelor biometrice, de chestiuni hazlii gen 666, ci este vorba de cum va arata generatia viitoare, copii nostri, care sunt tot mai expusi bolilor in primul rand datorita OMG-urilor. Adica, hulim in mass-media faptul ca rosiile sau castravetii din Turcia, crescuti la neon, sunt nocivi pentru sanatate, insa aceeiasi mass-media , societatea civila, asociatiile si fundatiile care ar trebui sa vegheze la drepturile romanilor, nu au nici o reactie ? Intr-o asemenea chestiuni grava, era nevoie de 1 milion de ori mai mult decat in cazul Codurilor, de consultarea societatii romanesti. Aici nu mai exista interes ? Sanatatea noastra nu merita acest efort ?
D-lor de la ONG-uri, stiti cum se spune ca societatea se manipuleaza prin mass-media. Daca ai pus in tabloide poze cu vedete sau fostri ministri care se masturbeaza, gata, nimeni nu se mai uita in partea cealalta, acolo unde, pe sest, viitorul se pecetluieste prin asemenea legi. Oameni buni,se pare ca aceasta lege,tocmai a trecut de parlamentul Romaniei!!! De acum incolo totul este doar o chestiune de timp pina sa vedem si niste consecinte ale ignorantei noastre. Deschideti ochii si incercati sa ganditi deschis.In USA a intrat in vigoare,de curind,o lege care obliga fermele ecologice sa foloseasca NUMAI seminte modificate genetic de la o singura companie:MONSANTO. Daca nu folosesc,sunt pasibili de amenda in valoare de 1mil $,PE ZI!!! Ganditi,oameni buni!!!!!!!Respect pentru cei care au deschis ochii, si care inteleg ca trebuie sa luptam pentru un singur scop : sa ramanem oameni! Un pescar dintr-o insula greceasca, intrebat de un turist englez, ce job a avut in viata a spus " My job, was to have a nice life!" . O viata frumoasa pentru noi si familiile noastre, nu inseamna boli, canceruri, pandemii [ ce ati uitat ca virusul asta al gripei porcine face ravagii NUMAI intre tineri ?] si acestea generate de ce : DE MANCAREA MODIFICATA GENETIC.
Cand ne vom trezi sa nu fie prea tarziu, adica sa nu ne trezim cand auzim groparul aruncand lopetile de pamant peste cosciugul in care suntem trimisi sa refacem comuniunea noastra cu natura!

26 mai, 16:06 Deputatii au aprobat, marti, cu 182 voturi “pentru”, doua “impotriva” si 12 abtineri, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei 43/2007 privind introducerea deliberata in mediu si introducerea pe piata a organismelor modificate genetic, transmite Agerpres.Actul normativ vizeaza realizarea unui sistem functional privind introducerea pe piata a organismelor modificate genetic prin clarificarea responsabilitatilor ce revin tuturor factorilor implicati in domeniul acestor organisme, ca si a existentei unei evidente stricte a organismelor care sunt introduse pe piata.Proiectul de act normativ mentioneaza intituirea Comisiei pentru securitate biologica, care se compune din 12 membri titulari si patru membri supleanti, care au dobandit titluri academice si/sau universitare si sunt personalitati stiintifice consacrate.

Pentru cei interesati de Codex Alimentarius cititi aici

Dacă acest articol este adevărat atunci suntem de acord cu Teodora, cea care ne-a trimis ştirea şi spunea:
" Tagma Cum Laudae pentru conduita exemplara a politicienilor nostri! Dar si pentru popor...Suntem o natie de pseudo-mizantropi sforaitori cu veleitati vlahice dormind adanc in gruparile neactivate de aminoacizi; presupun ca pe acolo s-ar gasi ceva din mult-cantata sorginte dacica... Ramanii?!... hahaha... prin beciuri se aduna! WAKE UP!!! Cat inca nu e prea tarziu!..."

Cei care nu ştiu despre ce e vorba pot să citească articolul anterior despre Codex dând click aici.
Şi deasemenea mai



4 comentarii:

  1. Eu nu prea am incredere in Urban asta. E cel mai mare spamer si ii place sa se bage in seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Informatii despre Codex Alimentarius si Noua Ordine Mondiala pot fi accesate si aici:
    http://www.recomandarea-zilei.com/2009/03/ce-mai-e-si-asta-noua-ordine-mondiala.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu si alti prieteni de-ai mei am semnat demult petitia aia...a tinut oare cineva seama de ea??... Mi-e clar ca parerea poporului nu conteaza,chiar si in aceasta asa-zisa democratie....

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...