Ieşirea Din MATRIX: ZONA 51 - un film destul de veridic și horror, pe subiect

joi, 1 februarie 2024

ZONA 51 - un film destul de veridic și horror, pe subiect


AREA 51 (2015)

Un film despre o zonă mult discutată și „fumată”, care ne aduce o perspectivă destul de proaspătă și credibilă asupra subiectului. Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Trei tineri teoreticieni ai conspirației încearcă să descopere misterele Zonei 51, locația secretă a guvernului, despre care se zvonește că ar găzdui ființe și tehnologii extraterestre. Ceea ce găsesc în această unitate ascunsă dezvăluie secrete de neimaginat.

Obsedați să pătrundă în instalația înalt clasificată a Forțelor Aeriene din SUA, cunoscută doar ca Zona 51, cei trei prieteni tineri și teoreticieni ai conspirației zeloși - Reid, Darrin și Ben - călătoresc la Las Vegas. Echipați cu echipament de ultimă generație, ei fac echipă cu Jelena, fiica fostului angajat al instalației secrete, și își adună curajul să se strecoare în clădire, intenționând să dezgroape misterele ei din altă lume. 

Acolo, în măruntaiele complexului puternic păzit, așteaptă adevăruri înspăimântătoare și cunoștințe insondabile și doar filmările brute ale îndrăzneților investigatori OZN-uri pot dovedi existența lor.” Nick Riganas

Notă: Filmul este extrem de realist și de bine realizat. 

Căutând pe IMDB numele actorilor care au interpretat rolul celor din film, am găsit aceleași nume ca protagoniștii filmului. Deci pare inspirat din faptele reale ale acestor personaje, dar nu e ... e doar o impresie. Actorii sunt bine mersi, nu au dispărut sau ceva ... 

90% din film este făcut cu imagini de pe filmările făcute în mod „amator” de protagoniștii filmului, ca și cum ar fi un documentar. 

Genul acesta de film l-am mai văzut în cazul filmelor Blair Witch și The Fourth Kind, doar că acolo scria clar cine sunt actorii care au interpretat filmul ... În cazul acestuia trebuie să cauți mai adânc. Poți fi păcălit.

Deși e doar un  film foarte realist, pentru mine nu este veridic doar din motivele expuse, ci și deoarece confirmă multe dintre spusele unor informatori din cadrul PSS de-a lungul timpului și a informațiilor legate de faptul că o parte dintre aceste creaturi trăiesc în subteran și se hrănesc și cu ființe umane, cu copii în special și cu Adrenochrome. 

Baza pare condusă de fapt de aceste creaturi, iar umanii sunt cumva niște servitori ai acestora, iar asta face sens. De fapt aceste creaturi sunt deasupra noastră în lanțul trofic. Oamenii colaborează cu aceste ființe, în încercarea de a descoperi tainele nemuririi, ale anti-gravitației, energiei libere și a altor materiale din alte lumi. 

Raid, unul dintre personajele principale, se pare că fusese răpit și modificat genetic sau poate avea vre-un implant neuronal sau vre-un cip de identificare, deoarece nava ET, ID, IT sau ce era, reacționa la el, iar la ceilalți nu. Există mărturii ale unor informatori din cadrul PSS care au descris genul de tehnologie al acelui tip de navă din film, o navă care este condusă cu ajutorul unor interfețe neuronale cu IA sau pur și simplu cu ajutorul gândurilor, intențiilor focalizate. De asemenea aspectul organic cumva, al acestor nave, este descris de unii informatori, cum este Emery Smith.

O parte din aparițiile miciilor cenușii sunt de fapt apariții în costumele spațiale ce seamănă cu ei. Aceștia cumva, având nevoie de acele costume, pentru a rezista la suprafața planetei. În film totuși, apare și un ET foarte puternic, masiv, căruia nu i se vede bine fața. Posibil un mare cenușiu. 

Filmul oferă niște detalii foarte bine gândite despre cum să treci peste sistemele de securitate foarte complexe din zonă. Totul pare foarte foarte realist mai ales că filmul pare filmat pe genunchi, dintr-un singur cadru în multe locuri. Mi se pare foarte complicat să faci un astfel de film. Nu pare montat și editat foarte mult. 

M-am enervat totuși, când am văzut că deși luaseră o tonă de materiale de filmate, de luminat șamd, în film, rămân doar cu o lanternă, care și aia se strică ... specific filmelor de kkt horror. Ăla e momentul când realizezi că are și momente de film super prost, plin de clișee de gen  și că e doar un film. 

Una peste alta, cred că poate fi o dezvăluire soft a unor lucruri foarte adevărate din cadrul PSS. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 

AICI sau AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...