Ieşirea Din MATRIX: OCHIUL SAHAREI - Capitala Imperiului Atlant - Episodul 3 (O hartă antică arată că orașul pierdut al Atlantidei este ochiul civilizației antice Sahara)

duminică, 5 februarie 2023

OCHIUL SAHAREI - Capitala Imperiului Atlant - Episodul 3 (O hartă antică arată că orașul pierdut al Atlantidei este ochiul civilizației antice Sahara)


Ancient Map Shows The Lost City of Atlantis is The Eye of The Sahara (2018) - Episode 3

Continuare de la EP 2 - ORAȘUL PIERDUT AL ATLANTIDEI - Ascuns la Vedere - Partea a 2-a (Ochiul Saharei de la Richat)

Continui azi prezentarea noilor informații legate de structura Richat din Mauritania (Ochiul Saharei), iar cele spuse în filmulețul de azi sunt cireașa de pe tort, dovada cea mai clară că acolo, în Mauritania, a fost capitala Atlantidei. 

În primul rând ni se spune că pe primul rege al Mauretaniei îl chema Atlas, iar numele munților Atlas din Maroc ar fi pus după acest rege. 

Apoi ni se aduce în vizor o hartă a lui Herodot (părintele istoriei) unde vedem clar că în zona munților Atlas din Maroc se afla o populație numită Atlantes și de asemenea vedem că Nilul ar fi traversat toată Sahara de la Vest la Est.  

Știați de această hartă? Poate confirma cineva dacă e falsă sau nu?

Dacă Nilul ar fi fost așa de lung ar fi fost absolut imens și ar fi de înțeles că trecea pe lângă piramidele din Cairo, fiind mult mult mai lat la acea vreme (unii cercetători spun că Nilul și-ar fi modificat albia în timp și în trecut era mai aproape de piramidele din Cairo). 

Iar dacă harta lui Herodot este pe bune, înseamnă că istoria Saharei este mult diferită de ce ni s-a spus. În episoadele următoare voi traduce mai multe informații legate de metoriții care ar fi putut provoca scufundarea Atlantidei și mai multe despre Sahara. 

Din ce am urmărit până acum, Jimmy Corsetti (autorul acestei serii de filme) ne spune că Sahara a ajuns deșert într-o perioadă foarte scurtă de timp (de aprox 100 de ani), acum vreo 5000  de ani. Însă de unde știa Herodot cum arăta Sahara cu răul Nil acum 5000 de ani, dacă el a făcut harta acum aprox 2500 de ani? 

De asemenea au fost observate diverse structuri în zonă, în mijlocul neantului (ceea ce ar fi de neînțeles ce caută acelea acolo, unde nu ai umbră, nu ai vegetație, nu ai apă, nu ai nimic favorabil vieții), iar Jimmy era dispus să plătească 1000 de USD celor care merg acolo și filmează acele structuri să vedem ce este, indiferent că sunt ceva structuri mai noi sau mai vechi. Nu știu dacă mai e valabilă oferta.

M-am uitat și eu un pic pe Googl Maps și a găsit și eu câteva:




Unii spun că ar mai fi ceva structuri unde sunt punctele negre, dar eu nu am observat.

În fine mai multe detalii găsiți în film sau în transcrierea acestuia.

P.S. Am fost întrebat de ce-mi bat capul cu informațiile astea, cu ce mă ajută?

Această descoperire ne oferă o astfel de oportunitate uriașă de a afla nu numai despre o civilizație pierdută, ci și despre funcționarea planetei Pământ, de asemenea. Aflând adevărul despre Atlantida, ne vom înțelege poate, mai bine și pe noi ca specie. Istoria e importantă cred, deoarece dacă nu învățăm din istorie, riscăm să repetăm același greșeli. descifrând misterul Atlantidei, se leagă multe piese din acest puzzle cosmic. Asta pentru cine are ochi să vadă și minte să-nțeleagă. Părerea mea.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI 

Cine dorește documentarul VISITING ATLANTIS tradus și/sau transcrierea acestui film, poate primi accesul la acestea, în schimbul unei donații.

Mulțumesc.

Donatorii pot cere  și transcriptul acestui filmuleț, dacă-l doresc.

VA URMA ... EP 4. - Did a Cosmic Impact 12000 Years Ago Create the Younger Dryas Catastrophe Hiawatha Crater Greenland?

2 comentarii:

  1. Poate că, Herodot a avut acces la informații mult mai vechi.Poate era un inițiat.
    Sunt ascunse multe informații despre civilizațiile străvechi care ar schimba total perspectiva pe care o avem despre lumea de demult,inclusiv despre ce se află sub nisipurile Saharei,despre tehnologiile extraordinare de dinainte de Potop.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate povestea Saharei e mult mai recentă decât ni se spune.

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...