Ieşirea Din MATRIX: Serialul UTOPIA - un film care ne prezintă unele din planurile elitei eugenice

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

vineri, 9 decembrie 2022

Serialul UTOPIA - un film care ne prezintă unele din planurile elitei eugenice

Utopia (2013 - 2014) 

„O comunitate de fani de benzi desenate consideră că romanul grafic „The Utopia Experiments” a prezis mai multe epidemii dezastruoase, cum ar fi boala vacii nebune (ESB). Se zvonește că o continuare nepublicată conține informații suplimentare despre viitoarele evenimente mondiale. Când un pasionat al Utopiei procură manuscrisul, își invită patru prieteni de pe un forum online să se întâlnească în viața reală. Cu toate acestea, după ce au pus mâna pe manuscris, cei patru – Ian, Becky, Wilson și Grant – se trezesc cu viața dată peste cap, deoarece o organizație secretă cunoscută doar sub numele de „Rețeaua” îl urmărește. 

Viețile lor sunt distruse sistematic, în timp ce agenții rețelei ucid pe oricine le stau în cale în timp ce vânează manuscrisul și pe cineva pe nume Jessica Hyde. Jessica, care a fugit de „Rețea” toată viața, se întâlnește cu grupul și îi ajută să evite capturarea. Între timp, alte personaje se trezesc prinse în orbita Rețelei, iar prin interacțiunile lor cu agenții săi, scopul organizației și complotul secret sunt în centrul atenției. Cu cât oamenii ajung mai aproape de a înțelege ce se întâmplă cu adevărat, cu atât lucrurile devin mai periculoase. Pe măsură ce zvonurile despre „gripa rusă” proliferează în întreaga lume și o varietate de grupuri și indivizi se apropie de protagoniști, ei încearcă să rezolve rețeaua de mistere și conspirații din jurul lor.”

Note:

„În seria Utopia din 2013, planul elitelor eugenice era de a răspândi un virus gripal virulent care ar fi dus la milioane de victime pentru a determina populația globală să ia un vaccin sterilizator ce va duce la rezolvarea chestiunii demografice („suprapopularea”). În cercul restrâns al conspiratorilor se ajunge însă la un alt plan: nu e nevoie de răspândirea unui astfel de virus care să decimeze populația: e suficientă eliberarea CONTROLATĂ a virusului. Frica e suficientă, nu trebuie să moară oamenii pe capete, ca în vechile plăgi, ci „doar” cât să-i sperie pe ceilalți. (în cazul nostru nici măcar nu au eliberat vre-un așa zis virus, ci au dat drumul cel mult la ceva chimicale, nano-roboti si 5G, dar am îndoieli, căci în majoritatea cazurilor a fost doar propagandă n.m. - adevărata „pandemie” este cea datorată vaccinurilor ... este „pandemia” de morți subite).
 
Aceasta este doar ficțiune, desigur. Secvențele din această serie sunt interesante nu pentru că demonstrează ceva, ci pentru că inspiră la o perspectivă nouă (și arată că ideile „plandemice” erau mult mai răspândite decât credeam). De pildă, mie mi-a atras atenția ideea pandemiei „controlate”. Ideea controlului pandemiei nu este aceeași cu cea folosită de „autorități”: combaterea, eradicarea virusului, cazuri zero la ATI sau alte obiective de acest tip. După cum arăta Foucault (prost citit, prost aplicat), pentru putere nu eradicarea unor fenomene este importantă, ci gestionarea acestora spre sporirea controlului populației. Vezi de pildă problema infracționalității - pe care gestionarii puterii nu o vor diminuată sau eradicată, ci controlată, ceea ce este cu totul altceva. Înseamnă manipularea fenomenului spre mai eficienta disciplinare a oamenilor. De aici discrepanța dintre obiectivele oficiale și realitate (închisoarea nu este un prilej de reabilitare, ci de creare a recidivistului). De aici nașterea „industriilor”: industria penitenciară, industria militară - adică a acelor complexe care se hrănesc din fenomen, deci îl întrețin spre atingerea obiectivelor lor reale.În mod similar, același lucru se petrece și cu boala. Obiectivul nu e însănătoșirea, ci alimentarea industriei, creșterea controlului, disciplinarea. Complexul farmaceutic este o industrie redutabilă, care se compară doar cu complexul militaro-industrial. A devenit astfel prin medicalizarea vieții și prin dezvoltarea unei științe a profitării de pe urma crizelor medicale. Nu e vorba aici doar un profit monetar, ci de o logică totalizatoare a puterii. De manipularea bolii pentru creșterea complexului și pentru disciplinarea pacienților, „supușii” acestui imperiu.
 
În acest sens, pandemia Covid-19 este doar un studiu de caz, nu o noutate în practica puterii. Este cea mai reușită exploatare a (ideii n.m) bolii virale, dar nu este radical nouă. Elitele filantrope din „stratosferă”, rețelele mediatico-politice și guvernele nu își propun să vindece și nu sunt preocupate de găsirea unor remedii, ci de gestionarea fluxului infectărilor astfel încât oamenii să fie disciplinați și să aleagă în direcția care sporește puterea complexului. De aici puternicele controverse stârnite, uneori vădit cu rea credință, asupra unor remedii simple și ieftine ale (așa zisei) bolii Covid, și puternica, intensa propagandă pentru inocularea cu ARN, în ciuda văditului risc implicat de o tehnologie experimentală (orice s-ar zice). Și nu este certificatul verde „Graalul” industriei farmaceutice? Anume, să creeze o condiționare a înseși vieții sociale de „alegerea” inoculării? Care se dorea a fi anuală, poate chiar trimestrială? 

Chiar și cei care cred în propaganda oficială și care merg pe mâna inoculării ar trebui să-și dea seama că sistemul certificatului verde ar fi un cec în alb dat unora care vor deveni stăpânii efectivi ai vieții lor. (între timp în România, certificatul verde a fost declarat ilegal n.m.)  Simpla precauție preventivă, menită a ocoli monopolul/oligopolul, concentrarea puterii într-un singur cerc, abuzul, înainte de orice discuție pe fond medical, ar trebui să fie suficientă pentru respingerea modului actual în care e „gestionată” pandemia Covid-19. Aici este minciuna și aici este capcana. Cât despre naiva credință în funcționarea bună a complexelor de putere, în slujba sănătății publice, voi reveni, poate, ulterior.” SURSA FB

VEZI SERIALUL TRADUS,

Deoarece oamenii s-au plâns că nu pot vedea filmele pe serverele oferite în general, ca alternativă (din cauza reclamelor) vă recomand să aveți adblocker (vă recomand browserul Brave) sau să vă înarmați cu răbdarea de a trece prin și a închide paginile cu reclame care apar. Asta e problema cu serverele gratuite. Succes!

Sau vă pot oferi eu pentru o donație, accesul la film, fără reclame.

Un comentariu:

 1. Cateva comenterii despre acest serial care spun totul.......
  ----." Deci nu pot sa cred!!??? regizorul s-au producatorul mai traieste?? s-au a patit ce a patit si Kubrick??? Deci nu mi se m-ai pare DELOC SF!??Tot ce se intampla in jur regasesc in serial??? '"
  -- " Foarte bun serialul. Recomand. După ce vedeți ultimul episod al acestui serial din 2013 o să va gândiți la...vaccinul Covid19 din 2021."
  ----" excelenta serie. unul din cele mai bune scenarii scrise pentru tv. si coloana sonora e superba. "
  ----- " Versiunea remake : http://www.filmeserialeonline.org/seriale/utopia-2020/ "
  - ----Eu prefer prima versiune.cea din 2013
  --- AM TRIMIS LINKUL LA 50 DE CUNOSTINE ! Sunt curios cate feedbackuri voi primi !?
  vorba aceea de pe vremea lui Ceasca : ASTEPT PROVINCIA .....
  --- FOARTE BUNA recenzia serialului, ca de fiecare data ! FELICITARI !!!

  RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

gif-850x250

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...