Ieşirea Din MATRIX: RECONECTAT - călătoria lui Brian Rose de la LONDON REAL, cu Ayahuasca

miercuri, 9 noiembrie 2022

RECONECTAT - călătoria lui Brian Rose de la LONDON REAL, cu Ayahuasca

RECONNECT (2020)

 - A Journey With Ayahuasca

Reconnect este cel de-al cincilea  documentar de lungmetraj de la canalul London Real și documentează călătoria lui Brian Rose în Costa Rica, unde participă la mai multe ceremonii cu medicamentul sacru Ayahausca. Filmul îi are în distribuție pe Graham Hancock, Dr. Jordan Peterson, Dennis McKenna, Sadhguru, Dorian Yates, Dr. Gabor Mate, Dr. Joe Dispenza, Michael Pollan și Dan Pena.

În calitate de fondator și gazdă al canalului London Real, Brian Rose a vorbit cu peste 1.000 dintre cele mai mari minți de pe planetă în ultimii opt ani, inclusiv cu Dan Peña, Dan Bilzerian, Robert Kiyosaki, Jocko Willink și mulți alții.

Cu scopul de a răspândi idei de transformare în lume, London Real ajunge la milioane de oameni în fiecare lună cu mesajul său și totuși, când Brian a privit în afara studioului său, a văzut o realitate foarte diferită: o lume plină de diviziune, tribalism, ură, furie și deconectarea de natură.

Pe acest fond, Brian s-a simțit, de asemenea, extrem de deconectat de scopul său, de misiunea sa și de familia sa.

Sub sfatul legendarului cercetător psihedelic Dennis McKenna (fratele regretatului Terence McKenna), Brian a decis să călătorească în Costa Rica pentru a participa la trei ceremonii cu vechea plantă medicinală Ayahuasca, cunoscută pentru inducerea de viziuni puternice, experiențe dureroase și lecții de transformare.

Acolo se reconectează cu viziunea și scopul său, dar descoperă și trauma copilăriei care a creat o criză existențială în viața lui. După ce s-a întors la Londra cu viziuni clare despre viitor, și-a dat seama curând că lucrurile nu sunt așa cum se aștepta și că adevărata transformare și vindecare trebuie să includă provocări dureroase și situații incomode.

Pe parcurs, Brian este sfătuit și îndrumat de un număr de oaspeți London Real, inclusiv Jordan Peterson, cel mai bine vândut autor Michael Pollan, Graham Hancock, specialistul în traume în copilărie Dr. Gabor Mate, misticul indian Sadhguru, Dr. Robin Carhart-Harris din Imperial College London, fostul culturist Dorian Yates, Dr. Joe Dispenza și antrenorul de înaltă performanță Dan Peña, omul de 50 de miliarde de dolari.

În ciuda acestei îndrumări incredibile, Brian se luptă să se adreseze demonilor săi personali și, în cele din urmă, decide să se confrunte cu oamenii care i-au cauzat trauma. Așa că pornește într-o călătorie către acasă pentru a vorbi separat cu mama și tatăl său, pentru a se vindeca și în cele din urmă a crea un nou viitor pentru copiii săi, pentru compania și mișcarea lui.

Urmărește Reconnect acum și împărtășește povestea lui Brian prin ceremonia sa de Ayahuasca și mai departe până la integrarea sa exclusiv aici pe London Real.

Notă: Personal îmi displace Brian Rose, mi se pare un tip mult prea fixat pe propria imagine, competitiv, pus pe făcut bani și pe vândut iluzii (gen crypto și alte vrăjeli), un tip care nu se iubește cu adevărat pe sine și care caută permanent aprecierea celor din jur, fiind un perfecționist și agitat mereu să-și dovedească sie și celorlalți. că merită iubirea, respectul, aprecierea. Nu știu cât de mult l-a ajutat această călătorie cu Ayahuasca, să se vindece de lipsa de iubire din copilărie, deoarece în continuare pozează mult, afișează o imagine ce ar dori să impresioneze, ceea ce în cazul meu cel puțin, nu reușește. 

Însă dincolo de critica ce i-o aduc, apreciez că a creat acest canal pe care l-am urmărit de la bun început deoarece se vorbea de Ayahuasca. Așa l-am descoperit prin 2011 - 2012 și așa s-a ridicat acest canal, vorbind despe experiențele psihedelice ale diverșilor invitați, ceea ce la acea vreme era destul de rar în Youtube. Apreciez că Brian, în ciuda a ceea ce am spus mai sus, caută adevărul și așa cum spune el, e dispus să moară pentru a susține libertatea de exprimare și dreptul ceiluilalt de a nu fi de acord cu el. E un luptător și e bine că e în tabăra noastră, căci putea să nu fie. Respect pentru ce e bun în ce face.

VEZI FILMUL NETRADUS AICI 

și TRADUS, AICI

Și donatorii blogului meu pot primi accesul la cerere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...