Ieşirea Din MATRIX: INFINIȚII - film artistic

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 23 august 2021

INFINIȚII - film artistic

 INFINITE (2021)

Cum ar fi viața voastră dacă ați știi că sunteți practic, nemuritori, nu neapărat în acest corp, ci în diverse corpuri? Adică dacă v-ați aminti viețile anterioare cu lux de amănunte. Ați acționa diferit? 

Filmul de astăzi abordeză subiectul dintr-o perspectivă relativ unică și interesantă. Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„O adaptare SF, de acțiune, care examinează conceptul de reîncarnare prin imagini remarcabile și personaje bine stabilite care trebuie să-și folosească amintirile și abilitățile învățate în trecut pentru a se asigura că viitorul este protejat de infiniții care caută să pună capăt întregii vieți de pe planetă.

Filmul și-a făcut loc în Hollywood prin crowdsourcing. 

Filmul se bazează pe cartea „The Reincarnationist Papers” de D. Eric Maikranz. I-a fost greu să atragă atenția unui agent literar care ar vinde cartea la Hollywood. În schimb, el în vânătoarea lui de agenți a oferit cititorilor săi un comision pentru oricine i-ar putea aduce cartea la Hollywood. Prin plasarea acestui comision pe prima pagină a cărții sale, el a împuternicit o armată de cititori să-i introducă cartea pe marele ecran. 

Optsprezece luni mai târziu, a primit un e-mail de la un asistent de regie de la Hollywood, care i-a găsit cartea într-un hostel din Nepal. În 2017, Paramount Pictures a cumpărat drepturile de difuzare.” 

SURSA

Subiectul reîncarnării a mai fost abordat pe blogul nostru în multe articole și filme (artistice și documentare) grupate în categoria REÎNCARNARE, așa că nu mai insist pe subiect și aici. 

Cel mai apropiat film de cel prezentat astăzi, este serialul INTRUDERS prezentat de mine AICI.

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI:


Deoarece oamenii s-au plâns că nu pot vedea filmele pe „triliardele” de servere oferite ca alternativă mai sus (fiecare dintre site-urile de mai sus au filmul urcat pe mai multe servere la alegere) vă pot oferi eu pentru o donație, accesul la film, pe niște servere cu o singură reclamă, din ce am văzut. Pentru a vedea filmele pe acele servere de mai sus, este necesar să aveți adblocker și să vă înarmați cu răbdarea de a trece prin și a închide paginile cu reclame care apar. Asta e problema cu serverele gratuite. Succes!

În completare citiți și următoarele cărți pe această temă:

1) Reincarnarea - Theophile Pascal
2) Karma si reincarnarea - Hiroshi Motoyama 
3) Karma Si Reincarnarea - Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis 
Spiritul inainte de nastere si dupa moarte
5) PARAMHANSA YOGANANDA - Karma si reincarnarea
6) RUDOLF STEINER - Karma si reincarnare

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru film!
    Mi-a plăcut foarte mult, ca de altfel toate postările tale!

    RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...