Ieşirea Din MATRIX: INELUL PUTERII 2 - Regele Zionului (Lucruri neștiute despre casa regală de Windsor)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 30 iulie 2020

INELUL PUTERII 2 - Regele Zionului (Lucruri neștiute despre casa regală de Windsor)

RING OF POWER II: THE ZION KING (2012)

Un documentar realizat de producțiile Amenstop.

În acest documentar, Prințul William de Windsor este portretizat ca fiind antihristul, iar Israelul și sionismul sunt examinate și ele, precum și arta iluministă din locuri celebre.

La fel de bun ca „Inelul puterii 1”, această adăugare ne prezintă același narator care face același stil de acuzații asupra elitei conducătoare. Cred că de data asta au folosit ceva mai mult umor și l-am apreciat. 

Ce conține acest film: 

PARTEA întâi: căsătoria de basm
În spatele scenei la nunta de basm a secolului

PARTEA A doua: Endogmie
Nebunia, perversiunile și defectele genetice ale rudelor regale consangvinizate ale reginei

PARTEA A TREIA: Cât de bogat este un putred de bogat?
Averea reginei este estimată la 30 de biliarde (triliare adică 30 000 de miliarde de dolari). Cum a reușit această singură familie să acapareze cea mai mare parte a averii lumii de-a lungul secolelor?

PARTEA A PATRA: Jurnalele Prințesei
Faceți cunoștință cu adevăratul tată, frații și sora printesei Diana.

PARTEA A CINCEA: Jurnalele Prințului

Prințul William este un purtător al firului de sânge al lui Hristos?

PARTEA A ȘASEA: SATAN SAU SALVATOR?
Acum două mii de ani, Cartea Apocalipsei a prezis că Satana va intra în posesia unui prinț pământesc. Prințul William este antihristul profeției?

PARTEA A ȘAPTEA: TEMPUL DISTRUGERII
De ce a fost „Ierusalimul” imnul prezentat la nunta prințului William?

PARTEA A OPTA; A VEDEA ESTE A CREDE
Faceți un turneu de tipul „văd-cred” în 5 orașe din SUA, unde repere, monumente și picturi murale ilustrează clar viitorul umanității, la vedere.

PARTEA A NOUA: TRINITATEA NESFÂNTĂ
Inamicul invizibil al omenirii sunt frankiștii-sabateeni.

PARTEA A ZECEA: REGELE SIONULUI
Templul unde va domni Regele Mondial este deja în construcție la Ierusalim.

Mulțumim canalului SECRET CULTURE TV pentru traducere.

VEDEȚI FILMUL TRADUS 
AICI - NETU
AICI - OK
AICI - UGETUBE

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...