Ieşirea Din MATRIX: CONTROLUL FURIEI - Al naibi tratament! - filmul de weekend

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

CONTROLUL FURIEI - Al naibi tratament! - filmul de weekend


ANGER MANAGEMENT (2003)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu o comedie nebună, una în care să râzi cu lacrimi, căci râsul, oricum o dăm face bine, ridică vibrația. Filmul este făcut parcă după celebra remarcă a marelui psihiatru Carl Gustav Jung „Arată-mi un om sănătos şi ţi-l voi vindeca."

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"În comedia zgomotoasă a studiourilor Revolution, Al naibii tratament!, Adam Sandler și Jack Nicholson joacă rolurile unui pacient și, respectiv, ale unui terapeut, cu toate că uneori este greu să îi deosebești.

După o altercație, la bordul unui avion, în care blândul și manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) își iese din fire, acesta este condamnat de către judecătoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) să urmeze ședințe de tratament pentru stăpânirea furiei, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), ședințe la care participă bărbați și femei cu tulburări de comportament.

Metodele terapeutice neortodoxe folosite de Buddy, provocatoare și brutale, îl zăpăcesc complet pe Dave. Apoi, după o nouă boacănă, judecătoarea Daniels îi ordonă lui Dave să ia în serios ședințele de terapie căci altfel va ajunge la închisoare. Buddy se mută cu Dave pentru a-l ajuta să se lupte cu demonii din interiorul său. Pe Buddy nu-l chinuie demonii deloc și se dezlănțuie ori de câte ori are ocazia făcând comentarii ireverențioase la adresa prietenei lui Dave, Linda (MARISA TOMEI), și împingându-l pe Dave, puțin câte puțin, să–și înfrunte frustrările trecute, dar și pe cele din prezent. Însă Buddy merge prea departe, iar Dave trebuie să decidă dacă se va retrage în carapacea lui sau va înfrunta situațiile de unul singur. Oare, tratamentul încurcat și contradictoriu la care-l supune Buddy este conform cu ceea ce i-ar prescrie un doctor normal?" SURSA

Notă: Mulți poate nu vor înțelege ce caută filmul acesta pe acest blog, ce legătură are cu ieșirea din matrix în care lucrurile sunt adesori atât de grave, de sumbre. de serioase ... Ei bine una din cheile îndepărtării demonilor e să râzi de ei, una din soluțile ieșirii este să poți râde de matrix, să-ți ridici vibrația, să râzi de tot și toate, dar mai ales de tine, de morga ta, de seriozitatea ta, de rolul vieții tale cu care te identifici atât de plenar, să râzi ca un demiurg ce ești de propria-ți creație ...râzi chiar dacă lucrurile par extrem de serioase. Râzi de moarte, râzi de boală, râzi de suferință, râzi de iad și astfel vei fi ca acel înțelept care e fericit și în iad și nu ca prostul care e nefericit și în rai.

Dincolo de aceste sfaturi mai generaliste așa, filmul în sine are mesaje cheie, pentru cine are ochi să le vadă. Metodele aplicate în film pot ajuta în evoluția oricui și cred că pot fi cu adevărat folosite pentru o trezire și vindecare sufletească.

De exemplu, momentul în care cei doi cântă I feel pretty, dincolo de presiunea socială, înjurături, programe, reguli. este epic și este o modalitate frumoasă de a-ți ieși complet din rol, de auto-persiflare, în care poți să-ți dai drumul să fi și nebun, copilăros și liber.

Un alt moment absolut minunat este cel în care ni se arată cât de superficială poate o transformare umană obținută prin șuntare spirituală - cazul călugărului budist.

Cine a făcut filmul e un psiholog iscusit!

VEZI FILMUL TRADUS AICI:
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3

2 comentarii:

Insecte de lemn spunea...

Cred ca am vazut acest film de 15 ori, dar niciodata nu ma plictisesc de el.

Alerim Ela spunea...

Wow ce lume nebuna, ...nu ca ar fi mai nebuna decat cea din jurul nostru , cel putin in film isi accepta diagnosticul. Cat priveste tratamentul eventual te trimite la alt nivel . Limita dintre nebunie si normal este foarte dinamica de la o generatie la alta , o tara la alta si de la individ la individ incat nebunia unuia poate fi ceva normal ptr. altul si invers ! Important macar sa fii autentic si integru in nebunie , astfel incat ""sa se poata face o distinctie"" !!! :)

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...