sâmbătă, 25 martie 2017

CER DE VANILIE - Deschide ochii!


VANILLA SKY (2001)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET, cu un alt film de weekend plin de mesaj , varianta englezeasca a filmului Abre Los Ojos (1997), postat de noi pe blog in 2015 (film care intre timp a fost eliminat de pe serverele unde fusese urcat - daca mai doreste cineva sa-l urmareasca pe acela, sa ne dea un semn).
Acest film, considerat cel mai confuz film din toate timpurile este unul adanc si va invitam sa cititi recenzia facuta variantei spaniole a filmului, aici, singura diferenta fiind aceea ca numele personajelor sunt diferite, insa linia narativa este identica. Cesar devine David Aames, iar psihiatrul Antonio devine McCabe.
De ce este acest film considerat cel mai confuz din toate timpurile nu stim ... cert este ca nu este un film greu de inteles (dupa inteligenta noastra) , insa ramificatiile posibilitatii unei astfel de idei, sunt greu de patruns. Exista filme infinit mai culte si criptate, filme initiatice pe care poate, vi le vom prezenta curand care te lasa efectiv in ceata, daca nu ai la indemana un dictionar de simboluri sau o interpretare ezoterica adecvata, filme adresate practic unei elite sau unor anumite secte ce au anumite credinte si intelegeri ale simbolurilor cu totul aparte, filme din care cu adevarat nu prea intelegi mai nimic. Unul dintre aceste filme mega simbolice si initiatice este Muntele Sacru, pe care-l vom publca saptamana aviatoare (implicit varianta interpretata, ajutatoare) ... Deci tineti aproape.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI (HD 720p):


6 comentarii:

Maria spunea...

Cam asa este... e confuz. Nu l-am inteles

Marius spunea...

"Abre Los Ojos (1997), postat de noi pe blog in 2015 (film care intre timp a fost eliminat de pe serverele unde fusese urcat - daca mai doreste cineva sa-l urmareasca pe acela, sa ne dea un semn)" - am dat un semn :)

FreeYourMind spunea...

Va recomand sa vedeti si Abre Los Ojos ...poate acela e mai explicit pentru dvs.

FreeYourMind spunea...

@Marius ... il publicam ... astazi.

FreeYourMind spunea...

@Marius ... Gata! http://fymaaa.blogspot.ro/2015/09/deschide-ochii-12092015.html

Dezinsectie Gandaci spunea...

Uitasem complet de acest film :)). Ma bucur ca mi-ati reimprospatat memoria.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...