Ieşirea Din MATRIX: SPIRIT, ENERGIE, MATERIE - O noua emisiune la 6TV (2.05.2014)

vineri, 2 mai 2014

SPIRIT, ENERGIE, MATERIE - O noua emisiune la 6TV (2.05.2014)


„Spirit, energie, materie" este o emisiune prezentata de bioterapeutul Lidia Fecioru, in fiecare miercuri de la ora 20:30, numai la 6TV.

Unul e in toate trupurile noastre si se bucura de a experimenta Sinele in fiecare din Individualitatile existente. Nu e nevoie de a ajunge toti la intelegerea ca de fapt reprezentam o singura Minte Constienta de-a lungul tuturor Lumilor, e suficient sa intelegi tu.
Insa putem sa privim si altfel rolul nostru (al individualitatilor noastre) in Univers, adica de ferestre nenumarate si diferite prin care patrunde aceeasi Lumina a Constientei, astfel deducand de aici ca daca numarul ferestrelor creste atunci Universul se expansioneaza, sau creste in Complexitate, se dezvolta.
Totusi, a deveni Treaz, sau Constient ori ati eleva Constiinta la nivele fine de Perceptie si a permite Luminii sa vina in aceasta Lume si sa se manifeste, tine de liberul arbitru, in sensul ca aleg sa Aleg Eu insumi si nu aleg sa-i las pe ceilalti sa aleaga pentru mine. Este decizia noastra daca asemeni unor valuri din ocean admitem ori ba, ca in realitate suntem cu totii Oceanul in sine. Este un proces lung si plin de grandoare.

Nu mai descriu acum ce inseamna eliberarea dar ea poate fi inteleasa ca fiind starea de constiinta elevata ce ofera libertate absoluta de intentie si eventual pentru aceia care doresc, darul suprem sau pastrarea identitatii personale. Insa...ce este Lumina de care tot vorbim?

Bun, Intunericul e o iluzie dar privit din planul dimensiunii noastre si Lumina este asemeni unei iluzii... Deci daca pornim sa sondam in abisul Constiintei noastre, putem descoperi ca aceasta patura ciuruita a Intunericului acopera Lumina.

Materia oculteaza Spiritul..Dar daca ne apropiem de Lumina ce straluceste si radiaza din toate formele ce ne-nconjoara....si strapungem valul ei parcurgand Lumile Celeste, incepem sa capatam puterea de a percepe sensul cum totul, absolut totul este acea Minte nemarginita, Sinele, ceea ce ne face sa percepem ca suntem Constienti.

Aceasta este prima treapta, constientizarea Unicitatii Pure a Mintii.
Astfel o data ce intri in aceasta intelegere, ce in fapt e reprezentata de o stare de spirit unde intreaga Fiinta Cosmica si Mintea prin care esti Constient sunt Unul, atingem Constientizarea numita si "galactica" unde toate nivelele impreuna cu dimensiunile Cosmosului ating Constiinta Divina.

Totul incepe simplu cu a intelege Identitatea noastra si ca dincolo de ea este acest Camp Universal al Constiintei Pure. ..Si ca dincolo de aceasta, toate Lumile, toate dimensiunile si locurile sunt cuprinse si continute.

In fiecare fiinta, in structura ei este cuprinsa totalitatea Cosmosului asemeni unei parti dintr-o holograma cuantica constienta.

Fiecare punct din Spatiu si Timp este in mod intim integrat si prezent in fiecare punct din timp si spatiu prin acest nexus al Mintii Cosmice ce este pura si constienta.

De aceea timpul liniar si spatiul liniar nu reprezinta o bariera si odata ce ai atins acest punct al Trezirii Constientei Individuale si intelegi natura Mintii prin care percepi chiar si aceste cuvinte, in acest moment, Constienta, Mintea care intelege si e treaza este acea Fiinta Constienta, acel "Unul" ce se reflecta prin noi toti. Nu trebuie sa daramam Universul pentru a descoperi asta. Totul este sa ne permitem a percepe acest adevar simplu. Sa lasam Mintea sa se perceapa pe ea insasi in liniste.

Asta inseamna a realiza, a intelege, a trai adevarul prin reducerea acestui zgomot ce apartine fluxului mental de date ce sunt inoculate de catre Sistem, flux ce ne permite sa percepem abia un punct din Timp si Spatiu.

Totusi Fiinta Cosmica este in noi, noi suntem Unul, si cand dorim sa chemam in ajutor aceasta Fiinta Unica... ea este acolo, prezenta in noi, deoarece ea nu este prezenta doar intelectual ci si in fapt prin realizarea acestui adevar la un nivel constient si intr-un mod exponential. Astfel nu vom mai fi singuri niciodata. Deoarece in acea stare mentala poti apela oricand la acest formidabil nexus, prin unicul si cel mai ultimativ mod de comunicare din cosmos care este constiinta insasi....Nimic nu poate fi mai frumos si mai eliberator dacat aceasta experienta... Existenta insasi."


VEDETI AICI PRIMELE 4 EMISIUNI Celelate articole dedicate acestui post tv pot fi vizionate explorand categoria 6TV.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...