sâmbătă, 29 martie 2014

Dimensiunea a 4-a cu Alexandra Coman la TVR (29.03.2014)

Astazi continuam sa va prezentam inca una din multitudinea de emisiuni "ciupercuta" aparute in ultimii ani, pe marginea subiectelor dezbatute si de noi pe acest blog. Cea pe care vi-o prezentam astazi se pare ca a disparut din grila de programe a TVR Iasi , TVR 3 sau TVRi  (noi nu am reusit sa gasim nimic despre aceasta emisiune in grila oficiala de programe de pe aceste site-uri) si nu stim daca mai este prin alta parte in afara de internet, desi emisiuni vedem ca tot apar, ultima fiind filmata in 23.03.2014. Suntem curiosi de ce nu apare aceasta emisiune in lista emisiunilor de la TVR. Oricum nu conteaza, e bine ca sunt si pe net si sunt tone de emisiuni de urmarit ... timp sa aveti. 
Emisiunea este moderata de Alexandra Coman, o astroloaga despre care puteti citi mai multe AICI.
Puteti vedea AICI un mic playlist cu cateva emisiuni, insa restul celor peste 100 de emisiuni le puteti urmari pe canalul youtube ale Alexandrei Coman sau pe site-ul ei AICI.

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...