vineri, 30 august 2013

Stăpânit și Manipulat (30.08.2013)


Owned and Operated (2012)


„Owned and Operated este un mozaic de filmulete preluate de pe internet care descriu viata de consumatori obedienti a majoritatii oamenilor, aflați la mâna unor indivizi privilegiați și a metodelor lor de control. Este un documentar despre zbuciumul umanitatii la nivel global. 
În cea mai mare parte este un film decent, în special prima oră. Felul în care se  încoporează sute de surse diferite pentru a  se arăta starea de fond a umanității  este unic și drăguț. Tonul filmului este plin de forță și motivator.
Sunt de acord cu multe dintre aspectele subliniate în film (dar nu cu toate) și vă sfătuiesc să-l să-l vizionați cu un ochi critic. Din păcate, ca majoritatea filmelor de acest fel din ziua de azi,  Owned and Operated nu pomeneste nimic despre importanta vitala a muncii cu sine, a evolutiei personale ca si indivizi, de a se ajunge la o reala realizare a sinelui autentic - o conditie de baza a unei societati sanatoase. De asemenea, nu se discuta despre faptul ca majoritatea problemelor legate de guvernele si liderii nostrii, sunt datorate unei psihopatii (o dereglare mentala caracterizata prin lacomie insațiabilă și o lipsă totală de empatie) in jucatorii cheie ai elitei conducatoare, nefiind vorba asadar doar de o simpla lacomie sau coruptie.
Fara o reala evolutie la nivel individual, fara o reala cunoastere de sine a majoritatii indivizilor unei societati , frumoasele idealuri sugerate in filmele de genul Zeitgeist sau Proiectul Venus (care ne surad si noua) raman utopice. Schimbarea exterioara nu se poate realiza fara o reala schimbare in interiorul ficaruia dintre noi. 
Constientizarea pe care acest film o aduce este importanta, dar nu suficienta pentru ca oamenirea sa evolueze si sa avanseze pe calea catre o noua paradigma (nu doar o noua idee).”
Traducerea si adaptarea de aici http://www.sott.net

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 sau AICI - link 2:


 
În completare puteti studia categoria MISCAREA ZEITGEIST pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS dand click pe numele acestei categorii. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dati mai departe ! Toata lumea terbuie sa cunoasca adevarul !!!

Atentie ! Aceasta este declaratia unui oficial, aici nu mai este vorba despre teorii ale conspiratiei, ci despre conspiratie pura !!!

Gen. Wesley Clark spune ca la 10 zile dupa 11 Septembrie 2001, trecand pe la Pentagon un general i-a aratat planul Pentagonului privind invazia a 7 tari in 5 ani: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan si Iran.

Generalul Clark relateaza acest fapt in cartea Winning Modern Wars in 2003 - pagina 130 si in acest interviu televizat in 2007. http://www.youtube.com/watch?v=7DYYXdFTbzk

XXXWho spunea...

De vazut aceste filmulete! Mi-a placut in mod deosebit partea a treia[pozitia a doua in lista de redare].Multumim Free!

FreeYourMind spunea...

Cu drag!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...