vineri, 14 decembrie 2012

IAN R. CRAINE - CODEX ALIMENTARIUS (14.12.2012)

Siguranta alimentara sau complot mondial?

„Viitorul alimentaţiei globale este sumbru, susţine Ian R. Crane în această prelegere. Noul Codex Alimentarius, spune el, ne va afecta viaţa şi sănătatea prin faptul că impune o legislaţie în domeniul alimentaţiei care ne va forţa, practic, să consumăm alimente nesănătoase şi modificate genetic.
Dar să vedem, în primul rând, ce înseamnă Codex Alimentarius: codul este un compendiu care conţine standarde, coduri de practică şi alte recomandări recunoscute internaţional ce se referă la alimentaţie, producţia de produse alimentare şi siguranţa alimentelor. El a fost dezvoltat de Comisia Codex Alimentarius a ONU şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi a fost recunoscut de Organizaţia Mondială a Comerţului.
Codul este intens criticat pentru faptul că impune standarde de alimentaţie tuturor ţărilor şi pentru că pune înainte de toate industria agriculturii, fără a ţine cont de consumatori, dar şi de drepturile fermierilor. Toate acestea sunt explicate pe larg de Ian R. Crane în acest film documentar.

SURSA: http://danvlaiculescu.blogspot.ro

Cateva idei din aceasta prezentare:
- cartea “Povestirile ucenicului unui șaman” de Mark Plotkin
- cartea “Semintele distrugerii” de William Engdahl – agenda secreta a manipularii geneticeCitate: “controleaza mancarea si vei controla oamenii”
- cartea “Crime and Punishment of I.G.Farben” – despre cele trei companii farmaceutice germane (Hoechst, Bayer si BASF) care l-au sustinut financiar pe Hitler.

SURSA: http://www.e-uri.ro/

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:
 
 
Daca simtiti ca acest documentar v-a fost de folos, cumparati dvd-ul aici.
 BONUS
TVR 1 - Interes general
Codex Alimentarius - Conspiratia Industriei Farmaceutice

TVR 3 - Problema Codex Alimentarius 
Invitati au fost domnii Gheorghe Mencinicopschi si Ovidiu Bojor


DOWNLOAD RAPID (TOATE CELE 3 FILMULETE)

Un comentariu:

obat kanker payudara spunea...

nice article,,,thanks for share!
keep posting and happy blogging!!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...