Ieşirea Din MATRIX: În Premieră - O emisiune de Carmen Avram

miercuri, 18 mai 2011

În Premieră - O emisiune de Carmen Avram


Acum câteva luni am primit din mai multe direcţii o emisiune făcută de Carmen Avram la Antena 3 legată de aurul de la Roşia Montană. Nu i-am dat mare importanţă aşa cum nu prea dăm mare importanţă unor emisiuni făcute de mass media principală. Zilele trecute am mai primit o trimitere la o emisiune făcută tot de Carmen Avram care ne-a făcut curioşi. Are talent femeia, trebuie să recunoaştem şi o doză mare de bun simţ sau cel puţin aşa ni se pare nouă. Emisiunea despre viaţa în Siberia, ne-a făcut curioşi să vedem şi cealaltă emisune a lui Carmen Avram despre Roşia Montană.

Am fost plăcut impresionaţi. Nu am apucat să vedem şi alte emisiuni făcute de această jurnalistă aşa că nu ştim dacă este cu adevărat ok, dar la prima impresie pare super ok. Credem că astfel de emisiuni merită promovate şi astfel de jurnalişti curajoşi încurajaţi să continue treaba excelentă care au început-o, chiar dacă vin de la mass media principală care în principiu este coruptă şi aservită.

Vă prezentăm astăzi, aşadar, două dintre emisiunile lui Carmen Avram, nişte documentare ce merită urmărite.

În primul rând vă prezentăm emisiunea despre Roşia Montană. Am evitat să abordăm acest subiect până acum, deoarece subiectul e foarte stufos şi este super popular în blogosferă. Dacă informaţiile care au venit către noi sunt adevărate, legate de Roşia Montană, atunci nu ne mirăm de ce există acest mare tam tam de atâţia ani. Dacă eram conduşi încă de un dictator vai ce ne-ar mai fi "democratizat" un pic americanii, cu nişte războiaie antiterorism şi pro democratizare şi ar fi pus mâna în special  pe acei munţi pe care acum vor să-i fure pe alte căi, la fel de mârşave. Chiar dacă e vorba de o corporaţie canadiană, când auzim cuvântul corporaţie în minte se face o asociere cu America în special . Ştim că în curând SUA , Canda şi Mexic vor forma Uniunea Nord Americană, aşa că nu o să mai conteze că este canadiană sau americană acea corporaţie, tot un instrument în mâna oculţilor este.

Iată ce informaţii circulă pe net legat de Roşia Montană. Nu ştim dacă sunt adevărate, dar cine are posibilităţi, poate cerceta mai departe:

"De la KHANDAHAR la ROSIA MONTANA, intre SUA si RUSIA


 Intre CRIZA SI TERORISMROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice !

AMERICA nu are zacaminte de URANIU.
Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM
Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA.

                             Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara.

             Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA !

             Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: 

Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu - Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian - posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.

                    In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB),

           Generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman.

       Generalului american i se intimpla  asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau teroristii Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!

         In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lumela fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala."
 Cercetaţi, cercetaţi şi iar cercetaţi ...

VEDEŢI EMISIUNEA AICI:

TRADATORII ROMANIEI , ASUPRIREA ROMANILOR SI BLESTEMUL AURULUI CELOR SARACI


O a doua emisiune foarte faină, este cea despre miliardarii ruşi ce au ales să trăiască o viaţă în sălbăticia Siberiei, în condiţii de viaţă aproape de ev mediu. Nu ştim dacă au ales acel stil de viaţă că aşa i-a îndrumat conştiinţa sau din nevoia de a fugi din diversele mafii cu care or fi colaborat de-a lungul timpului ca să ajungă miliardari (este ştiut că mafia rusă e cea mai criminală şi mai dură mafie din lume). Cert este că în lumea asta nu se ajunge atât de uşor miliardar şi nu fără sprijinul oculţilor aşa că suntem sceptici în ceea ce priveşte intenţiile lor de fundal. Însă, se pare că acest fenomen a luat amploare tot mai mare şi după cum spun unii există în prezent peste 200 de comunităţi de acest gen în Rusia, ceea ce este foarte mult. În plus mai sunt şi comunităţi de oameni care din principii spirituale au construit astfel de comunităţi , mai ales cei care cred în mesajul Anastasiei transmis prin cărţile despre Cedrii Sunători ai Rusiei a lui Vladimir Megre . Anastasia este o pustnica Siberiană despre care am vorbit în articolul dedicat ei aici: http://fymaaa.blogspot.com/2010/02/anastasia-spatiul-iubirii-14022010.html

Că veni vorba despre Anastasia şi comunităţiile create la îndrumările ei, se pare că există şi un documentar despre un loc numit Rodnoje unde oamenii au construit o comunitate bazată pe filozofia de viaţă a Anastasiei, ceea ce este foarte interesant. Dacă are cineva acest documentar, tradus, ne-ar interesa foarte mult .Există filmul pe youtube, dar e în rusă şi are subtitrare în poloneză (poate ştie cineva aceste limbi şi îşi face vânt să-l traducă http://www.youtube.com/). Filmul se găseşte de cumpărat pe site-ul Editurii Dianuşa care a publicat seria de cărţi desprte Anastasia, însă nu ştim dacă are subtitrare în română şi nici nu am vrea să se lege de noi că le stricăm afacerea dacă postăm filmul cumpărat de la ei, aşa că cel mai bine credem că o subtitrare a filmului de pe youtube ar fi cea mai potrivită. Şi mai este o chestie, nu vrem să cumpărăm de la ei, că şi ei cam profită de pe urma cărţii şi a mesajului Anastasiei care este tot mai cunoscut în lume şi au nişte preţuri prohibitive la produsele de pe site-ul lor, contribuind astfel la o diminuare a mesajului Anastasiei (pentru cine asociază mesajul ei cu editura, produsele, şamd). Pare mai mult o afacere. Poate ne inselam, dar asa pare.

Dacă intenţiile acestor oameni sunt pure şi retragerea lor în pustietate este  conformă credinţelor lor, apare şi o altă întrebare: oare ce ştiu aceşti miliardari ruşi şi noi nu ştim? Oare ştiu mai multe decât spun?

Este o alegere interesanta si pare destul de inteleapta, insa nu stim totusi daca intoarcerea in evul mediu tehnologic vorbind este o solutie (unul dintre ei avea un panou solar totusi- ceea ce e o idee buna). Poate o solutie ar fi folosirea tehnologiei si a resurselor mult mai cu bun simt si mai chibzuit cum este cel prezentat in Proiectul Venus sau prin filmele SF gen Star Trek. Intoarcerea la natura fara o veritabila constiinta spiritualizata poate fi extrem de dura si de dureroasa pentru majoritatea oamenilor, mai ales pentru orasenii cocliti obisnuiti deja cu un altfel de viata si alt ritm. Cert este ca ceva trebuie facut si oamenii trebuie sa se impace cu natura si nu sa incerce sa o domine si sa o controleze, exploateze si distruga asa cum fac acum. Poate ca civilizatia are nevoie sa treaca printr-o astfel de extrema (sa fie fortata sa se intoarca la natura) ca sa aprecieze altfel ceea ce are acum si cum sa fie mai chibzuita , mai cumpatata in alegerile pe care le face momentan.

Niste comunitati ecologice pot fi viitorul dezvoltarii durabile a umanitatii. Vestea buna este ca au inceput sa apara tot mai multe astfel de comunitati si avem speranta ca ele se vor inmultii tot mai mult. Cate ceva despre satele ecologice puteti citi aici de ex, sau aici. Decat sa te retragi de tot din lume in salabticie si intr-o perpetua lupta de supravietuire ca in trecut , poate mai bine alegi varianta unei comunitati ecologice sau sa contribui la formarea uneia dar care are si tehnologie si resurse energetice regenerabile si nepoluante, mai ales daca ai fost miliardar si ai invartit atatia bani. Poti misca altfel lucrurile si sa faci un pas inainte ca si civilizatie si nu inapoi. Se poate trai si in perfecta armonie cu natura fara tehnologie samd, dar asta necesita o trezire spirituala a potentialitatilor latente , (sa fii asa cum este Anastasia )sa fi tu in sine o fiinta completa si avand puterile asa zis paranormale trezite: telekinezie, telepatie, teleportare, clarviziune, samd). Cine ar mai avea nevoie de tehnologie in astfel de conditii? Insa pana atunci, o etapa ar fi folosirea tehnologiei cu bun simt si cu respect fata de viata si natura.

Acestea fiind spuse va invitam sa urmariti si emisiunea despre miliardarii rusi din Siberia:

VEDEŢI EMISIUNEA AU ALES SALBATICIA AICI:


ACTUALIZARE 30.05.2011

Un articol interesant:

Mai bine ţăran decât oligarh

German Sterligov - A dat miliardele pe viata la tara

3 comentarii:

  1. Despre blestemul aurului eu ziceam asa: cred ca e mai bine in final ca a ramas acolo si ca nu a fost trimis cadou vestului pentru a fi sacrificat pe altarul risipei consumeriste in ultimii 20 de ani la fel ca petrolul, padurile sau fierul vechi din fabricile demolate. Cat timp vedem rezervele respective doar ca o prada gata de a fi exploatata si risipita este mai bine sa ramana acolo.

    Iar despre anastasia si modul in care sunt promovate ideile iti impartasesc de asemenea punctul de vedere. Eu ii inteleg pe cei care fac "munca spirituala" si traiesc inca in vechiul sistem ca mai iau un ban pe o carte sau pe o conferinta, ca lumea inca nu e invatata sa doneze voluntar. Asta evident in limitele rezonabile, ca unii exagereaza si atunci apar semne de intrebare asupra "spiritualitatii" lor sau motivelor pentru care fac aceasta treaba.

    Dar in cazul anastasiei care nu are nevoie de sprijin financiar, nu vad de ce mesajul ei nu este distribuit gratuit pentru cei care nu au nevoie de carti tiparite sau dvd-uri. Daca miliardarii aceia vor sa faca ceva util pentru semenii lor ar putea intr-adevar sa-si foloseasca banii in privinta asta. Iar aici merg pe principiul unditei, nu al pestelui. Sa dai gratuit carti despre anastasia, dvd-uri cu materiale despre free energy sau sa ajuti cercetatorii din domeniu sunt lucruri utile. Pe cand impartitul sarmalelor de pashte si trimisul orezului in africa ajuta pe moment, dar dauneaza pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miliardari nu stim daca au legatura cu Anastasia. Noi am facut o legatura indirecta. Insa mesajul Anastasiei ar trebui distribuit si gratuit sau la preturi sociale sa zic asa, care sa acopere cheltuielile , profitul sa fie rezonabil sau de loc. La fel si in ceea ce priveste produsele atat de laudate in cartile Anastasiei. Daca tot sunt asa de minunate si bune pentru omenire de ce sunt asa de greu accesibile si asa de scumpe? De ce nu vede "raza" Anastasiei şi afacerile ce se fac pe spatele ei şi de ce nu le trimite un "gând" focalizat de "Doamne ajută" cum se pare că a mai făcut în alte rânduri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre aurul si nu numai din Romania...parerea mea personala e ca desi suntem condusi din afara pe aproape 90% din planuri se pare ca exista niste oameni "fini" care fac parte din structuri foarte secrete si care vor binele aceste tari. Nu e nimic intamplator !!! Va dati seama ce presiuni sunt exercitate asupra Romaniei ? Si pentru ca inca refuzam sa ne vindem "total" tara suntem pedepsiti de "unele tari prietene" sa traim in saracie. CEL MAI BUN EXEMPLU ESTE FMI !!! Eu va spun la toti cei care cititi acest mesaj sa stati linistiti, TOTUL SE INTAMPLA CU VOIA LUI DUMNEZEU !!! " Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
    Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi." Ioan 8:31,32. America e ca un ou superb vopsit dar complet stricat pedinauntru !

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...