marți, 19 octombrie 2010

Nassim Haramein - Aventura continuă (19.10.2010)

ShamanTV • Episode 1: 
Nassim Haramein
" După mai bine de 20 de ani de dedicare neobosită asupra cercetării sale privind unificarea teoriei câmpurilor, cel mai recent articol ştiinţific al lui Nassim Haramein, "The Schwarzchild Proton", a primit premiul Universităţii din Liege, în timpul celei de-a IX-a Conferinţe Internaţionale CASYS'09 (Computing Anticipatory Systems).
Premiată de o comisie de 11 membri, lucrarea lui Haramein a câştigat prestigiosul "Best Paper Award", în domeniul "Fizică, Mecanică Cuantică, Relativitate, Teoria Câmpurilor şi Gravitaţie."
Importantul articol marchează o schimbare de paradigmă în lumea teoriei cuantice, descriind nucleul unui atom ca pe o mini gaură neagră, în care protonii sunt atraşi reciproc mai degrabă de gravitaţie, decât de vreo misterioasă şi nedefinită "forţă tare."
Acest nou şi radical punct de vedere în lumea cuantică, produce unificarea forţelor şi prezice corect valorile măsurate pentru protoni şi neutroni.
Cu toate că mai este mult de lucru până la definitivarea teoriei, articolul produce deja rezultate remarcabile.
Aici puteţi consulta articolul: "The Schwarzchild Proton".
Şi vă invit să vizionaţi şi un mic film tradus, care-l prezintă pe Nassim Haramein într-o ipostază mai puţin obisnuita si formală. 
Multe mulţumiri prietenilor de la "Ieşirea din Matrix" pentru descoperirea lui." - sursa http://antiiluzii.blogspot.com/

Multumim si noi inca odata Marian Matei pentru tot ceea ce faci. Munca ta este o comoara extraordinara!

Inainte de a viziona filmuletul de mai jos va invitam sa faceti cunostinta cu Nassim Haramein vizionandu-i workshop-urile si studiindu-i un pic munca. Asadar, celelalte filme si articole cu Nassim Haramein pot fi vizionate aici:

1) CROSSING THE EVENT HORIZON - Rise To The Equation
2) NASSIM HARAMEIN LA ROGUE VALLEY - Teoria Unificarii Campului
http://fymaaa.blogspot.com/2009/03/nassim-haramein-teoria-unificarii.html
3) NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein
http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/nassim-haramein-noul-einstein.html
3 comentarii:

Anonim spunea...

Aici gasiti dvdul care contine toate cele 4 parti cu sbtitrare in limba romana http://btjunkie.org/torrent/Crossing-The-Event-Horizon-DVD-romanian-subs/42390af97e1f7ab9b2cfc2872ab8a59ca4666c9d14eb.
Multumim celui care a urcat dvd-ul si traducatorului Marian Matei

Anonim spunea...

Am observat ca ati sters partile cu David Icke, probabil pentru a le corecta. Sper ca le veti posta. Multumesc anticipat.

FreeYourMind spunea...

Da si da. Cu placere!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...