Ieşirea Din MATRIX: Lume lume! ... Mare Miting Mare ! Duminică 31 mai 2009, veniţi cu toţii la miting!

joi, 28 mai 2009

Lume lume! ... Mare Miting Mare ! Duminică 31 mai 2009, veniţi cu toţii la miting!





 Celor care mai cred că voturile sunt înregistrate "pe bune" şi că acestea (voturile) chiar sunt luate în considerare, numărate corect, respectate, atunci le facem următorul anunţ al ASOCIAŢIEI DREPTATE :


MITING DE PROPORŢII
Duminică 31 mai, ora 13:00,
ne întâlnim în Piaţa Victoriei,
PENTRU RESPINGEREA EUROPARLAMENTARILOR VÂNDUŢI

Spunem NU clasei politice vândute din România!

ANULĂM VOTUL, pentru că acum nu există candidaţi de opoziţie!


Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles.
Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE.

S-A UMPLUT PAHARUL!!!
Pe 7 iunie 2009
ARDE-I LA VOT
pe sustinatorii sclaviei RFID!
Mergi la vot şi ANULEAZĂ VOTUL!
Procentul crescut de voturi nule va evidenţia votul nostru ÎMPOTRIVA PARTIDELOR VÂNDUTE şi va duce la ANULAREA ALEGERILOR.

CA SĂ ANULEZI VOTUL, APLICĂ CEL PUŢIN DOUĂ ŞTAMPILE
PE ACELAŞI BULETIN DE VOT. ÎN PLUS MAI PUTEŢI SCRIE CU PIXUL
"REFUZ MICROCIPURILE DIN ACTE, REFUZ CODEX ALIMENTARIUS,
REFUZ ÎMPRUMUTUL DE LA FMI, REFUZ DICTATURA!"

Toate partidele parlamentare au trădat, în Senat, interesul românilor şi credinţa creştină.
La fel au procedat şi în Şedinţele Comisiilor Camerei Deputaţilor.
În Parlamentul European au tăcut chitic!

SĂ-I TAXĂM la EUROPARLAMENTARE!

Birocraţii de la Bruxelles vor să transforme UE într-un IMPERIU!
Uniunea Europeana NU este paradisul promis!
Europarlamentarii pe care i-am votat în 2007 au aratat că NU vor să ne apere de dictatura Comisiei Europene!
NU LE PERMITEM să-şi repete trădarea!
SĂ MERGEM la vot şi să-l ANULĂM!
NOUA ORDINE MONDIALA se grabeşte să se instaleze în România, prin parlamentarii şi europarlamentarii români ajunşi în funcţii prin votul nostru.
Pasapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezinta un pas important către dictatura globala totală (noua ordine mondială).
Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie şi ID (carte de identitate), permis de conducere, card de sanatate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.
Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renuntăm la banii "cash" si să platim numai cu cardul.
Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.
Tehnologia RFID şi corupţia clasei politice permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere.
Ei vor să ne facă scavi pe cheltuiala noastră!
Tehnologia pentru introducerea cipurilor în paşapoarte
a costat (până în prezent) România
un miliard de euro,
DIN BANII NOŞTRI !!!

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ NE OPUNEM ŞI SĂ STOPĂM INSTAURAREA ACESTEI DICTATURI!

Exercitaţi-vă dreptul de a vota, dar ANULAŢI VOTUL pentru a nu mai da credit in avans unei clase de politicieni vicleni si corupti. Un număr mare de voturi anulate va fi semnul că nu-i mai susţinem!

Deşteaptă-te Române!

... până nu va fi prea târziu!
Duminică, 31 mai 2009 - ora 13:00, ne întâlnim în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional, la km 0 al democraţiei!

Organizator: Asociatia Civică DREPTATE – Tel. 0746 586 729; 0732 745 763
Informaţii suplimentare: http://fymaaa.blogspot.com/

Celor care nu cred că aceste mitinguri au vre-un efect dorim să le spunem că există deja

[26.05.2009]
Actiunile de loby si comunicarea dintre cei implicati ne-a permis sa reactionam prompt si sa preantampinam votarea "pe furis" o Ordonantei nr. 207/2008 privind pasapoartele biometrice.

Scurt istoric:
Duminica seara: Colegii nostri clujeni au fost contactati de mai multi deputati cu care tineau legatura, care le-au comunicat faptul ca se doreste de catre liderii de grup ai anumitor partide, introducerea (printre altele) pe ordinea de zi a Plenului Camerei Deptuatilor, a Ordonantei nr. 207/2008 privind pasapoartele biometrice, fiind "somati" sa participe la sedinta de astazi a Camerei, pentru a exista cvorumul necesar.

In urma mesajului de pe grupul nostru de discutii, se pare ca un numar semnificativ dintre voi s-a mobilizat, si au trimis mail-uri deputatilor, cerand acestora sa nu voteze Ordonanta 207.

De asemenea, se pare ca au contat contactele cu mai multi deputati. Multumim domnului Nicolae Paun, presedintele Comisiei de Drepturile Omului din Camera Deputatilor.

Astfel, desi in sedinta de astazi (care a inceput la orele 16), dl. deputat Canacheu si reprezentantul Ministerului de Interne au incercat sa convinga deputatii sa introduca pe ordinea de zi Ordonanta 207, dl. deputat Paun s-a opus, mentionand ca dansul nu a semnat raportul celor 3 Comisii reunite, iar d-na deputat PSD Aurelia Vasile (membra a Biroului Permanent al Camerei) a dat in vileag minciunile lui Canacheu, subliniind ca cele trei Comisii reunite NU AU AVUT CVORUM la adoptarea avizului favorabil Ordonantei nr. 207, ca urmare se va retrimite Ordonanta spre dezbatere catre cele 3 Comisii... din nou.

Un numar de 15 reprezentati ai ONG-urilor s-au mobilizat exemplar, fiind prezenti la balconul destinat publicului, aplaudand aceasta mica victorie a Adevarului, la care cu totii am contribuit, fiecare cu ce a putut.

Sa avem credinta in victorie, in faptul ca SE POATE, si TREBUIE SA IZBANDIM !

Cel mai probabil, Ordonanta va fi supusa din nou dezbaterii in cardul celor 3 Comisii reunite, in sedinta de miercuri (vezi si http://www.cdep.ro/bp/docs/steno298.htm)
si Roberta Anastase), care au primit in repetate randuri sesizari pe tema modului ilegal in care s-a votat in cele 3 comisii reunite, FARA CVORUMUL NECESAR, Ordonanta 207. In urma acestor sesizari, Deputatul Nicolae Paun, in calitatea sa de presedinte al Comisiei pentru Drepturile Omului si Culte A REFUZAT semnarea raportului celor 3 Comisii, iar d-na Roberta Anastase, in calitatea sa de Presedinte al Camerei Deputatilor, a sesizat Biroul Permanent al Camerei.

a consemnat: Mihai Rapcea, Vicepresedinte A.P.A.D.A.R.
sursa: www.refuzimplant@yahoogroups.com / Mihai Rapcea"
- sursa angel.org.ro

Desemenea mai aflaţi şi că
:

Reprezentanții guvernului i-au mințit pe deputați în privința pașapoartelor biometrice
Un raport exploziv furnizat Senatului de către AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Direcţia Generala de Paşapoarte (DGP) a încălcat o mulțime de reglementări referitoare la protecţia datelor cu caracter personal în cazul pașapoartelor biometrice și a fost amendată cu 10.000 RON! Citiți aici raportul trimis de ANSPDCP la Senat: http://nunemaispionati.org/images/stories/carti/raport_geoana.pdf.
Controlul realizat de ANSPDCP, raportul şi sancţiunea aplicată nu a fost făcute publice, tocmai pentru a fi acoperite aceste nereguli!
Lup_in_blana_de_oaiePrezentăm mai jos câteva dintre problemele grave identificate de ANSPDCP:
- lipsa notificarii legale, explicite şi obţinerea acordului de la autoritatea naţională pentru fi prelucrate datele biometrice prelevate (care au bineînteles un caracter personal) - reprezentanții DGP și MAI (Ministerul Administraţiei şi Internelor) au mintit ca au acest acord şi ca se respectă legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in fața parlamentarilor!
- preluarea datelor biometrice fără să fi fost adoptate in prealabil normele metodologice ale legii.
- prelevarea, in jud Ilfov, a amprentelor de la toate cele 10 degete şi nu doar a 2, câte una de la fiecare mână, așa cum au declarat reprezentanţii MAI.
- stocarea in baza de date a tuturor amprentelor retinute pana acum - din nou un abuz şi o minciuna atat timp cat reprezentantii guvernului au spus ca amprentele se şterg dupa predarea paşaportului la destinatar.
- nu exista loguri de acces la aplicația cu date personale si personalul nu este instruit cu privire la procedurile legale de preluare a datelor - iarasi un punct la care au mințit declarand ca accesul la date este strict monitorizat si inregistrat, cu respectarea securitatii datelor conform cu legea 677/2001.
- lipsa din formularele de colectare a datelor a acceptului pentru prelucrarea datelor personale.
- formulare vaga a conceptului de „date biometrice” (imaginea faciala, amprentele si orice alte date).
Daţi parlamentarilor, ziariştilor şi la cât mai multa lume acest raport. Cu el sunt şanse mari ca legea „liberei circulații” să fie vazută în adevarata ei lumina: ca UN ABUZ! Și este un abuz peste un alt abuz! Faptul că este o afacere politică şi ocultă se știa deja...
Se pare că acesta este adevăratul motiv pentru care reprezentanții MAI au fost foarte deranjați prevederea ca „recoltarea datelor se face cu respectarea vietii private si a datelor cu caracter personal”.
Iată una dintre concluziile ANSPDCP: "In final, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal atrage atentia asupra riscurilor implicate de efectuarea prelucrarilor de date, mai ales a celor cu caracter special, asa cum sunt datele biometrice, in lipsa unui cadru legal complet armonizat, riscuri de natura a aduce atingere respectarii drepturilor cetatenilor si in mod deosebit dreptului la viata intima familiala si privata".

Sursa informatiei si cateva comentarii gasiti la: http://victor-roncea.blogspot.com/2009/05/raport-secret-de-pe-masa-lui-geoana.html"
- sursa depindedenoi.ro

Mai multe surse de informare în problema microcipurilor:

1) http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MICROCIPURI
2) http://victor-roncea.blogspot.com/search/label/anti-cip
3) Blogul Ultima Luptă (manipulare.blogspot.com)
4) Blogul Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc (refuzimplant.blogspot.com)
5) Blogul Zona De Criză (zonadecriza.worldpress.com)
6) Blogul Saccsiv (saccsiv.worldpress.com)
7) Site-ul RamaiLiber.ro
8) Blogul Yoga MISA (http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri)
9) Blogul Mişcarea de Rezistenţă (http://mdzr.blogspot.com/search/label/cip)
10) Blogul Demascarea manipulării colective (http://schimbarea.blogspot.com/)

6 comentarii:

  1. S-a schimbat locul. e in piata victoriei. http://refuzimplant.blogspot.com/2009/05/despre-mitingul-anti-cip-de-duminica-31.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi veni si eu, prima oara cand particip la un asemenea miting.


    Apropo, asta e valabil?
    anima: am primit pe mess. ca s-a modificat locatia de intalnire ptr mitingul de maine si ca este in piata Victoriei. Mi s-a spus ca aceasta informatie este direct de la organizatori. Va rog sa verificati aceasta informatie deoarece deja este tarziu.Imi place ideea cu voturile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa e... intalnirea a avut loc la Piata Victoriei ...ne cerem scuze celor care s-au luat dupa acest articol. Schimbarea locatiei a fost facuta in 29.05, iar noi nu am avut acces la net in ultimile 3 zile. Am aflat abia asta seara cand am revenit acasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu generalizati. Candidatii PRM la europarlamentare sunt IMPOTRIVA actelor biometrice. Personal, am scris in "Tricolorul" si pe blogul meu impotriva cip-urilor!

    RăspundețiȘtergere
  5. COALITIA IMPOTRIVA STATULUI POLITIENESC iti cere sa participi la protestul impotriva EUROPARLAMENTARILOR ASERVITI UNIUNII EUROPENE!

    Aminteste-ti ca parlamentarii tuturor partidelor din Romania au votat:

    - PENTRU INTRODUCEREA CIPURILOR RFID IN PASAPOARTE SI CARTI DE IDENTITATE
    - PENTRU IMPLANTUL CIPURILOR IN CORP DIN RATIUNI MEDICALE
    - PENTRU INREGISTRAREA CONVORBIRILOR NOASTRE TELEFONICE SI DE PE NET
    - PENTRU INTRODUCEREA PRODUSELOR MODIFICATE GENETIC IN ALIMENTATIE

    Aminteste-ti ca majoritatea europarlamentarilor romani au votat in Parlamentul European REZOLUTIA CATANIA prin care se cere:

    - LEGALIZAREA CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI
    - LEGALIZAREA UNOR DROGURI USOARE

    SA SPUNEM NU CLASEI POLITICE ROMANE!
    NICIUN PARTID NU LUPTA IMPOTRIVA SCLAVIEI R.F.I.D.!

    PREZINTA-TE DUMINICA LA VOT SI ANULEAZA VOTUL!

    STAMPILEAZA DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT SI SCRIE PE EL CE CREZI TU DESPRE POLITICIENII ROMANI!


    Procentul crescut de voturi nule va evidentia votul nostru IMPOTRIVA CLASEI POLITICE CORUPTE şi va duce la ANULAREA ALEGERILOR.

    Un numar mare de voturi anulate va fi semnul ca nu-i mai sustinem!
    In acelasi timp, va fi un exercitiu pentru referendumul ANTI-CIP din toamna.
    E bine sa stii ca pana acum s-au adunat peste 500 000 (cinci sute de mii) de semnatari de sustinere a referendumului initiat de parintele Iustin Parvu si Manastirea Petru Voda!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa introduca ei rfid, si vad ei pe dracu', aceste cipuri pot fi citite foarte usor chiar de la cativa centimetri departare, dar cu antene mai mari pot fi citite de la cativa metri buni. daca introduc rfid citirea si clonarea lor e foarte usoara, asa ca tare mi-ar place sa fac cumparaturi pe banii europarlamentarilor si a deputatilor corupti de la noi.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...