Ieşirea Din MATRIX: Secretul din Spatele Tuturor Societăţilor Secrete? (8.04.2009)

miercuri, 8 aprilie 2009

Secretul din Spatele Tuturor Societăţilor Secrete? (8.04.2009)


AMAZING DISCOVERIES
Societatile Secrete Si Religia
- Seminar De Apocalipsă


O privire asupra evenimentelor mondiale din prisma cărţii Apocalipsei din Biblie.

O prezentare Walter J. Veith

De curand ne-a intrat in vizor o alta teorie a conspiratiei, o teorie care se vrea a fi suprema si cea mai cuprinzatoare, cea mai secreta, cea mai oculta ... Nu am avut timp sa o studiem, dar va recomandam celor care aveti timpul necesar la dispozitie, sa investigati mai in profunzime aceste aspecte. Noi doar ridicam la fileu aceasta chestiune ...
Ideea principala ar fi ca:

VATICANUL CONDUCE LUMEA DIN UMBRA PRIN INTERMEDIUL IEZUITILOR


Câteva articole, idei si siteuri interesante în susţinerea acestei idei sunt următoarele:

1)
Vaticanul prin Iezuiti,conduc lumea din umbra!!! Soc - un articol preluat de pe site-ul 9.am.ro
2) Blogul Istoria "uitată" (ordinulnegru.blogspot.com) este în întregime dedicat acestei chestiuni.
3) SOCIETĂŢILE SECRETE ŞI NOUA ORDINE MONDIALĂ - un articol de pe dezvaluiri.go.ro
4) Forumul RUFON
5) Forumul SpiritLiber

Din punctul nostru de vedere, in spatele tuturor societatiile secrete, a manipularilor, a aberatiilor si a tuturor relelor acestei lumi este pierderea de sine in ego, in sinele fals, generatorul de frica, lacomie, separatism, dualism, conflict, senzatia de superioritate si implicit elitism, orgoliu, vanitate, dorinta de putere si control si identificarea oamenilor cu aceasta structura efemera, prezenta ca un parazit atat in cei bogati cat si in cei saraci, atat in femei cat si in barbati, atat in stapani cat si in scalvi.

Toate aceste societati secrete sunt niste simptome ... ele nu sunt cauza princeps a raului.

VEDEŢI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:


ACTUALIZARE (11.04.2012)

Iata ca exista si jurnalisti curajosi care au indrazneala sa posteze la o emisiune de pe un post TV din Suceava, conferinta de azi. Emisiunea se numeste EDITIE FINALA si este excelent facuta... pacat ca nu sunt mai multi invitati care sa comenteze pro si contra:

VEDETI AICI EMISIUNEA: 

Editie Finala - Secretele din spatele Societatilor Secrete - Partea I  
Editie Finala - Secretele din spatele Societatilor Secrete - Partea a II-a  
Editie Finala - Secretele din spatele Societatilor Secrete Partea a-III-a




7 comentarii:

  1. Buna,

    Cauza este asa numitul "ego" dar care la rindul lui poate fi un efect deci este generat de ceva sau cineva anume. Se pare ca mintea noastra nu produce ginduri ci doar este o interfata prin care gindurile coboara la nivel "vizibil", fizic.

    Mi-a placut o analogie citita aici pe blog sau auzita in vreun documentar- "Asa cum regnul mineral este hrana pentru regnul vegetal si regnul vegetal pentru cel animal si om asa si omul poate fi hrana pentru altii" din punct de vedere energetic bineinteles. Dar daca vedem toate acestea prin prisma unor provocari spirituale atunci le vedem si rostul, fara ele nu am avea motive sa ne punem intrebari fundamentale. Agonia si suferinta reprezinta pentru majoritatea fereastra catre constiinta dupa cum spune Eckhart Tolle.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos documentarul... cum imi place mie... combate-i cu propriile arme... ei cu mana lor au scris doar...:)) bun documentarul...
    in schimb mai avem de lucrat la zeitatile egiptene... le cam amesteca... intre horus si seth... si daca tot e graitis hai sa-l facem malefic si pe anubis(cel cu cap de sacal) calauza divina a mortilor... Seth este zeul raului si saraciei si nu al mortilor cum cred multi... zeul mortilor este Osiris(care a fost omorat de Seth)... Osiris tatal lui anubis si a lui horus...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare ! Rezonez cu blogul tau dar documentarul asta e facut de un protestant idiot care are boala pe catolici . E stupid . S-a inspirat din ce zic altii despre NWO si a facut si el ceva din care sa reiasa ca iezuitii conduc lumea . Traieste si el in lumea lui confuza . Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata ca in sfarsit se merge la RADACINA TUTUROR RELELOR !!!Pentru mai multe informatii recomand documentarul de pe 220.ro "Secretul din spatele masoneriei" In *Biblie-*Noul Testament-*Apocalipsa cap.17 se vorbeste cat se poate de clar despre papalitate,jocurile ei pt. dominatie mondiala cat si despre caderea acestei institutii si a celor care colaboreaza cu ..."Babilonul cel mare"...Ba chiar este localizata cat se poate de precis;*A.cap.17-vs.9 "Aici este mintea care are intelepciune.Cele sapte capete sunt sapte munti pe care sta femeia."*A.cap.17-vs.18 "Si femeia pe care ai vazut-o este cetatea cea mare care domneste peste imparatii pamantului."Biserica catolica a fost cea care a ucis crestinismul inca din fasa(secolele 2-3 dupa Hristos).In riturile bisericii catolice ii regasim pe vechii preoti pagani care nu erau dispusi sa cedeze puterea pe care o detineau in stat.Paradoxul e ca catolicismul in numele credintei crestine, pe care pretinde ca o slujeste, distruge credinta vie inlocuind-o cu vechile mistere ale zeitatilor pagane ascunse in ritualuri pseudocrestine!!!!.Desi azi biserica catolica pare o relicva ea are de fapt mai multa putere ca niciodata!!!Cuibul e la Roma !I se spune "desfranata" caci si-a tradat mirele ...pe Domnul Iisus Hristos !!!Toate fraiele duc la Vatican.De acolo se dirijeaza politica mondiala... de acolo se iau hotararile planetare...de acolo se activeaza marionetele numite presedinti ...etc.Acolo sade taina faradelegii!......*Apocalipsa cap.17-vs.15 "Apele pe care le-ai vazut,pe care sta desfranata,sunt popoare,multimi,neamuri si limbi." Cele 10 organizatii conduse de 10 Imparati prin care biserica catolica conduce la ora actuala se vor intoarce impotriva ei si o vor deposeda de bogatie ,faima ,putere.Vezi*Apocalipsa cap.17-vs.16 Deasemeni capitolele 18 si 19 sunt clare si profetice.Cetatea Romei v-a fi doborata intr-o singura zi de Fiara(Marele Lider Mondial) care se v-a fi folosit de ea! Fiti deschisi la minte si cercetati !

    RăspundețiȘtergere
  5. adaugi referinta forumul spirit liber ...
    ciudat

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,sunt niste adevaruri corecte,foarte adevarate,se vede ca poporul adevarat,porumbita aceea a Domnului Isus Hristos,va avea foarte multe de indurat in vremea sfarsitului ce'i sta inainte.M'a impresionat domnul profesor dupa cat se pare este un ultra adventist,nu'i important aceasta,dar ma gandesc ca lucrurile de aici era mai bine sa fie spuse de un fost catolic cu foste responsabilitati in clica asta de catolici perversi si care s'a intors ca si Saul la adevarata pocainta,la Domnul nostru Isus Hristos.Va multumesc si cred ca e posibila o astfel de realizare,dar ma tem ca acel suflet care o va face va avea nu putine probabil sicanari din partea prelatilor catolici conservatoristi,dar eu cred ca Puterea lui Dumnezeu e mai tare decat cel ce se pretinde ca e tare aici in lumea asta pe pamant.LUCIFER ESTE O FORZA SLABA FATA DE ISUS CHRISTOS CARE L'A BIRUIT PE CRUCEA DIN DEALUL GOLGOTHA!DOAMNE ISUSE,ITI MULTUMIM PENTRU DUHUL TAU CEL SFANT CARE L'AI LASAT PE PAMANT,CA DE NU AI FI LASAT ACEASTA PUTERE MINUNATA PESTE COPIII TAI AM FI FOST DEMULT INGHITITI DE ACEST INTUNERIC!SALTATI DE BUCURIE TOTI CEI MANTUITI!ALELUIA!ALELUIA!AMIN!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...