Ieşirea Din MATRIX: iulie 2024

miercuri, 31 iulie 2024

ASTROLOGIE CUANTICĂ - Știință, spirit și locul nostru în ciclurile istoriei


Quantum Astrology - Science, Spirit and our place in the Cycles of History
 by Rick Levine [2005]

„Trebuie să cunoști întunericul înainte de a aprecia lumina”.

Astrologul Rick Levine oferă publicului o perspectivă unică și cuprinzătoare asupra „științei și artei sacre” a astrologiei. Transmisă nouă de la strămoșii noștri străvechi, această știință mistică a stelelor și planetelor a fost concepută pentru a ne oferi o mai bună înțelegere atât a naturii fizice, cât și a celei spirituale a vieții noastre. Folosind ritmurile planetelor exterioare ca temelie, Levine dezvăluie și demonstrează clar impactul ciclurilor cosmice – nu numai asupra vieții noastre personale, ci și asupra evenimentelor istorice semnificative.

joi, 25 iulie 2024

DESPRE YOGA - Arhitectura Păcii

 

ON YOGA - The Architecture Of Peace (2017)

Filmul îl urmărește pe celebrul fotograf Michael O'Neill în drumul său către înțelegerea filozofiei și spiritualității Yoga. O'Neill a petrecut zece ani fotografiind pe cei mai mari maeștri ai Yoga și, în timp ce călătorește înapoi în India, Tibet și New York, asistăm la întâlnirile sale senine cu ei. Rezultatul este un portret umanist al gurușilor și al caracterului lor imens și al explicațiilor elocvente despre Arta Yoga.

„Căii Yoga i-a luat câteva mii de ani pentru a călători de la o mână de mănăstiri care se împrăștiau prin  Himalaya la nenumăratele studiouri din Londra, Manhattanul de Jos și nu numai. 

sâmbătă, 6 iulie 2024

PROIECTUL „CARTE ALBASTRĂ”

 PROJECT BLUE BOOK (2019 - 2020)


Oficial, „Proiectul Cartea Albastră” (engleză Project Blue Book) a fost unul dintre o serie de studii sistematice asupra obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri), realizat de Forțele Aeriene Americane. A început în 1952 ca o renaștere a unor studii similare mai vechi (primele două de acest gen fiind Project Sign și Project Grudge). Un ordin de încetare al unui caz a fost dat în decembrie 1969 și toate activitățile sub auspiciile sale au încetat în ianuarie 1970.

Proiectul Cartea Albastră a avut două scopuri: determine dacă OZN-urile sunt o amenințare la adresa securității naționale a SUA și să analizeze științific datele legate de OZN-uri.

miercuri, 3 iulie 2024

ANNUNAKI - origini, dovezi, mituri și cercetări


”Unul dintre cele mai enigmatice și discutate subiecte din lumea istoriei antice și a conspirațiilor este existența Anunnaki. Dar cine sau ce sunt Anunnaki și de unde provine această idee?

Originile Anunnaki

Termenul „Anunnaki” provine din mitologia sumeriană și se referă la panteonul de zeități asociate cu cerul, pământul și lumea subterană. Aceste entități erau descrise ca având un rol important în formarea și conducerea lumii, precum și în interacțiunea cu oamenii.

Sumerienii sunt recunoscuți ca una dintre cele mai vechi civilizații înregistrate din istorie, având rădăcini care se întind cu mii de ani în urmă în Mesopotamia (regiunea actuală a Irakului). Cultura lor a lăsat în urmă o abundentă moștenire în forme de tăblițe de argilă, inscripții și artefacte, care oferă indicii despre modul lor de viață, credințele și pantheonul de zeități.

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...