Ieşirea Din MATRIX: iunie 2024

duminică, 16 iunie 2024

Marea Confiscare


 

THE GREAT TAKING (2023)

„David Webb, un fost profesionist din industria financiară, cu experiență în gestionarea capitalurilor publice și a fondurilor de investiții alternative, locuiește într-o mică fermă de lângă Stockholm, Suedia. Experiența lui Webb acoperă evenimente financiare critice, cum ar fi criza financiară asiatică și criza dot-com. Cartea sa, "Marea Confiscare", există pentru a oferi o înțelegere mai profundă a sistemului financiar global și a implicațiilor sale profunde.

Viziunea unică a lui Webb asupra fluxurilor de fonduri și a amplorii creării de bani a dus la conștientizarea de către acesta a influenței semnificative a Rezervei Federale asupra piețelor financiare. Într-o perioadă în care o astfel de noțiune era respinsă ca fiind o conspirație, Webb a descoperit că, ocazional, crearea de bani de către Rezerva Federală echivala sau depășea 1% din PIB-ul SUA într-o singură săptămână, un procent care depășea creșterea economică și care indica o defecțiune în transmiterea procesului de creare a banilor în activitatea economică reală.

miercuri, 12 iunie 2024

TEAL SWAN - Sfârșitul Profund


THE DEEP END (2022)

”The Deep End este un documentar in patru părți, despre viața și opera controversatei Teal Swan. Ea este un influent și autor spiritual american. Mai este cunoscuta si ca “The Spiritualist Catalyst” fiindca reuseste sa aduca enorm de multa claritate asupra unor viziuni spirituale asupra lumii. E o femeie frumoasa si extrem de inteligenta care s-a nascut practic din cenusa suferintei (fiindca in timpul copilariei si adolescentei a suferit abuzuri ingrozitoare) pentru a aduce vindecarea in vietile a milioane de oameni din toata lumea. ”  SURSA 

Misiunea lui Teal Swan este de a transforma suferința umane într-o viață puternică și autentică. Ea este creatoarea popularei serii YouTube „Ask Teal”, autoare a șase cărți publicate la nivel internațional și artista a sute de picturi. Împreună cu viziunea ei de a crea o schimbare pozitivă a lumii, Teal Swan a fondat HEADWAY FOUNDATION, o companie nonprofit care dă viață ideilor, obiectivelor și întreprinderilor care vizează schimbarea pozitivă a lumii.

Ca majoritatea liderilor spirituali, este acuzată că în jurul ei s-a format un cult/sectă, așa că e bine să fim circumspecți și să luăm totul cu un bob de sare: și ce vine de la detractori și ce vine de la ea, căci adeseori, adevărul e la mijloc. Vedeți dacă rezonați ...

marți, 4 iunie 2024

VIAȚA ASCUNSĂ A COPACILOR


The Hidden Life of Trees (2020)

”Renumitul pădurar și scriitor Peter Wohlleben, care a scris o carte cu același titlu, ce a devenit best seller, ne ghidează printre cele mai prețioase idei și înțelegerea modului în care funcționează copacii, în acest documentar iluminator. 

Prezentând expertiza lui ecologică, biologică și academică cu sinceritate, Peter ne inspiră să vedem cu adevărat pădurea pentru copaci. 

Călătorind prin Germania, Polonia, Suedia și Vancouver, Peter discută, dezbate și explică uimitorul proces de viață, moarte și regenerare pe care le-a observat în pădure și mecanismele științifice uimitoare din spatele acestor minuni despre care nu prea suntem conștienți. 

O plimbare prin pădure nu va mai fi niciodată la fel după ce ați vizionat VIAȚA ASCUNSĂ A COPACILOR. Rezultatul este o privire captivantă și revelatoare asupra mecanismelor științifice din spatele acestor minuni ale naturii.” SURSA
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...