Ieşirea Din MATRIX: CONȘTIENT - Sclipiri de Conștiință

PAGINI

miercuri, 11 ianuarie 2023

CONȘTIENT - Sclipiri de Conștiință

AWARE (2020) 

- Glimpses Of Consciousness 

„Ce este conștiința? Este în toate ființele vii? Dar în materia așa zis „moartă”? Ce se întâmplă când murim? 

De ce se pare că suntem pregătiți pentru experiența mistică? 

În aceste vremuri de criză existențială, a avut loc o explozie de cercetare a conștiinței. După patru secole de tăcere, oamenii de știință se confruntă cu „Marile întrebări”, deschizând o fereastră către un tărâm rezervat anterior filozofiei și religiei,

 “Conștient”, urmărește șase cercetători străluciți, abordând cel mai mare dintre toate misterele, din perspective radical diferite, din interior și din exterior. 

Prin cercetarea high-tech asupra creierului și prin meditația orientală, prin explorarea științifică a spațiului interior prin substanțe psihedelice și prin investigarea conștiinței plantelor, oamenii de știință ajung la noi perspective. Unele din aceste perspective au fost parte integrantă a cunoștințelor indigene de milenii. 

“Conștient” se descrie ca un film științific, dar este dincolo de ceea ce poate fi explicabil, conducând în cele din urmă, la o călătorie în oceanul conștiinței, o meditație contemplativă, senzuală, cinematografică. 

Rețelele de conștiință sunt reflectate în imagini grandioase, care ne dezvăluie vasta interconectare a Naturii – de la cele mai mici organisme, la lumea plantelor și animalelor și până la cosmos. 

Fulmul ne invita să experimentam uimirea și misterul vieții așa cum o fac cercetătorii, să ne scufundăm cu ei, întorcându-ne apoi pentru a vedea lumea cu alți ochi, să ne revizuim credințele și presupunerile vechi și să pornim în propria noastră călătorie oceanică. 

În cele din urmă, pentru a fi conștient, cineva este conștient.” Traducerea de AICI

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI


sau AICI (Sursa 2)

În completare studiați și:

3 comentarii:

  1. Toți copiii stiu sa faca aceasta calatorie in oceanul informational. Nu stiu până la ce vârstă. Cred ca depinde si de varsta la care parintii incep sa-i spele pe creier sau sa le spuna ca dincolo de barierele mintii colective nu este nimic.
    Diferenta intre ancestralii cuminti care isi luau din oceanul informational atat cat aveau nevoie ca sa inteleaga rostul lor pe pamant si cercetatorii moderni este uriașă. Omul modern tinde sa forteze niste bariere. La inceputul timpurilor in care omul traia precum un copil in acest ocean, omul era inca in armonie cu tot ce-l inconjoara. Lucru care nu se mai intampla acum, pentru ca lacomul om a devorat totul in jur pentru propria distractie.
    Din nou, multumesc pentru postari. Ma ajuta sa-mi adun gandurile imprastiate in multe directii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca la acest suvoi de intrebari au raspuns deja Lazarev si bunul Maestru Constatin Dulcan in Inteligenta Materiei. Va invartiti in cerc...😃 Sunt Timpurile acțiunii, nu cele ale acumularii de informatie.
    Dl Florin Colceag a inceput sa cladeasca din temelii un sistem nou. Formand un sfat al batranilor ce si-au propus sa faca in Romania un sistem viabil, pentru ca matricea energetica a Romaniei a fost distrusa de catre cozile de topor proaste care au crezut ca te poti juca de-a paranormalul fara a lasa urmele distrugerii in urma ta.
    Daca va simtiti spirit batran, poate ca in sfatul batranilor va este locul?
    Daca Ego-ul ii va impiedica din nou pe români sa faca pace si sa termine cu certurile fara rost cand tara se prabuseste peste noi, poate ca modelul românesc se va extinde si dincolo de granite si ne va fi bine la toti. Daca nu, modelul Atlantida va intra in functiune ca un tavalug ce ne va face zob din nou. Si nu Dumnezeu Creatorul ne va distrge, ci noi înșine. Avem liber arbitru...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca sunt suflet batran ... poate sunt la prima incarnare ... habar nu am. O fi adus Dulcan raspunsurile si Lazarev , insa eu simt sa scriu si sa cercetez in continuare ... In privinta lui Colceag sunt circumspect, deoarece e coleg cu Isarescu in Clubul de la Roma (club infiintat de David Rockefeller printre altii) , un club care se ocupa printre altele de dezvoltarea durabila (care implica reducerea drastica a populatiei). Asa ca sunt atent.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!