Ieşirea Din MATRIX: Nu uitaţi de mitingul de mâine 4.02.2009! (03.02.2009)

PAGINI

marți, 3 februarie 2009

Nu uitaţi de mitingul de mâine 4.02.2009! (03.02.2009)



Miercuri, 4.02.2009, intre orele 12.30-14.30, va avea loc la Guvern, Piata Victoriei Nr 1, o noua manifestatie de protest la adresa introducerii cipurilor biometrice si aplicarii legii controlului electronic, fara nici o dezbatere publica si contrar drepturilor inalienabile prevazute de Constitutie.



Coalitia Impotriva Statului Politienesc a solicitat in acest interval o audienta la Guvern pentru a expune problematica, documentat, insotita de primele 10.000 de semnaturi olografe impotriva pasapoartelor biometrice si de cele 30.000 de semnaturi ale petitiilor on line.

Vezi si: ,,Cum se cloneaza la minut celebrele para-SIGURELE MICROCIPURI''(Video)

Iată şi câteva idei principale despre PERICOLELE CIPURILOR RFID, pe scurt, DE REŢINUT:

Dezavantaje ale cip-urilor RFID

1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) şi chiar falsificate.


2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.


3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.


4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID.


5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.


6. Nu există inclusă în cip-uri opţiunea: Nu colecta date statistice despre mine.


7. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.


8. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar în mod criptat. De exemplu, dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi să iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal, cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea, expunerea informaţiilor digitale ale românilor discreţionar şi fără nici un discernământ reprezintă o acţiune fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.


9. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.


10. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna sa, sau de un ochi, pentru a intra într-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.

Va recomandam sa vedeti documentarul Tracking Everything Everywhere ca sa intelegeti clar ca buna ziua, care sunt pericolele RFID.
Va mai recomadam si celelate filme (traduse) din categoria MICROCIPURI ca sa intelegeti adevarata dimensiune a problemei!

Şi pentru azi avem un minifilmuleţ despre microcipuri, intitulat:

Microcipul 666 - dispozitivul de identificare



P.S.
O ştire de ultima ora ne anunta că "Bucureştenii vor fi obligaţi să le implanteze microcipuri câinilor şi pisicilor şi să îi sterilizeze".
Şi această măsură o considerăm dictatorială, deoarece şi aceasta o formă de identificare indirectă a proprietarului (şi eventual urmărire) când acesta se află cu animalul pe stradă şi chiar şi în casă.
Identificarea cipurilor RFID din marfuri, bani , produse, acte si acum si prin animalele de companie, va face aproape inutila implementarea cipurilor in piele.

Poate nu vrem să se ştie de noi cine suntem după căţel sau după pisică. Poate avem şi noi dreptul la intimitate, poate vrem să rămânem anonimi ...
Să ni se dea dreptul de a alege! Cine doreşte să-şi cipuiască animalele bine, cine nu, nu ...
Să cipuiască şi să sterilizeze cât vor ei animalele de pe străzi, dar să nu ne bage pumnul în gură să facem asta cu animalele noastre de companie.
Plus că nu toată lumea are bani să facă acest lucru (se cere şi sterilizarea animalelor) şi poate unii cresc animalele şi pentru pui. De asemenea s-a constatat că aceste cipuri sunt cancerigene. Noi nu vrem sa ne imbolnavim animalele!
Filmuletul de azi incepe cu prezentarea acelui caţel cu cip. Ati vazut ce usor sunt citite de oricine are acel fel de aparat? Halal securitate ...

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!