Ieşirea Din MATRIX: Lynne McTaggart - Despre știință, perspectivă, holistică, lansare de carte (12.01.2017)

PAGINI

joi, 12 ianuarie 2017

Lynne McTaggart - Despre știință, perspectivă, holistică, lansare de carte (12.01.2017)


"Lynne McTaggart este o jurnalistă de investigații din SUA. 
Dintre cărțile ei amintim: „The Field” (Câmpul)The Intention Experiment” (Experimentul Intenției) și "The Bond" (Legătura) - 2 dintre aceste carti sunt traduse si in limba romana.
Pe la mijlocul anilor 1980, ea s-a mutat în Marea Britanie și a înființat o publicație tip buletin intitulată: „What Doctors Don't Tell You” (Ce nu vă spun doctorii), care are acum un tiraj de mai multe sute de mii de exemplare, fiind apoi publicat și sub formă de carte, în 1999, de către Avon.
„Ceea ce credem că este universul nostru stabil, static, este de fapt un vârtej clocotitor de particule subatomice care plutesc apărând în și dispărând din existență. Deși cel mai celebru principiu al lui Heisenberg se referă la incertitudinea legată de măsurarea proprietăților fizice ale lumii subatomice, asta nu înseamnă altceva decât că nu putem cunoaște în același timp atât energia, cât și durata de viață a unei particule, fiindcă un fenomen subatomic, care se petrece într-un interval extrem de mic, implică o cantitate incertă de energie. în mare parte datorită teoriilor lui Einstein și celebrei sale ecuații E = mc2, care stabilește o relație între energie și masă, toate particulele elementare interacționează reciproc, făcând schimburi de energie cu alte particule cuantice, care se crede că apar de nicăieri, combinându-se și anihilându-se unele pe altele în mai puțin de o clipă - mai exact IO23 secunde - provocând fluctuații aleatorii ale energiei fără o cauză aparentă. Particulele efemere generate în cursul acelor momente infime sunt cunoscute sub numele de "particule virtuale". Ele se deosebesc de particulele reale deoarece există doar în cursul acestui schimb - timpul "incertitudinii" permise de principiul incertitudinii. Lui Hal îi plăcea să se gândească la acest proces ca fiind înrudit cu particulele minuscule de apă produse de o cascadă asurzitoare.
Acest tango subatomic, oricât ar fi de scurt, atunci când este cumulat din întregul univers, produce o energie enormă, mai multă decât cea conținută în întreaga materie existentă în toată lumea. Numit de fizicieni vid, Câmpul Punctului Zero a fost numit astfel din cauza faptului că fluctuațiile câmpului sunt încă detectabile la temperatura de zero absolut, cea mai joasă stare energetică...” Lynne McTaggart

Interviul cu Lynne McTaggart , cuprinde următoarele întrebări : 

Vă puteți descrie activitatea ? Oare știința începe să adopte o perspectivă mai holistică ? Oare putem folosi uneltele științifice la modul holistic ? "
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.ro

VEDEȚI INTERVIUL TARDUS AICI:
link 1

link 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!