Ieşirea Din MATRIX: GĂSIND FERICIREA

PAGINI

luni, 9 ianuarie 2017

GĂSIND FERICIREA


FINDING HAPPINESS (2014)

"Lumea este în criză: colaps economic, blocaj guvernamental, dezastre climatice, violență fără sens, coruptie generalizată, proteste, frustrare, deziluzie. În ciuda acestor aspecte, jurnalistei Julieta Palmer, un scriitor de top, specializat pe povești ce expun corupția, i se dă o însărcinare neobișnuită și nedorită de către șeful ei: să viziteze o comunitate spirituală din Californa care lucrează la soluții și alternative la traiul de viață obișnuit, de aproape 50 de ani și să-l intervieveze pe vizionarul fondator al acesteia. Reticentă și cu o porție echilibrată de scepticism amestecată cu un strop de curiozitate, Julieta pornește într-o călătorie profesională și personală către viața reală a comunității Ananda World Brotherhood Village (Satul Frăției Globale Ananda).

În cadrul acestor filmări de la fața locului din comunitățile Ananda din California, Italia și India, fictiva Julieta întâlnește oameni reali, care nu numai că răspund la întrebările ei, ci și îi deschid ochii către o lume pe care nu și-ar fi imaginat-o.

Povestea acestei comunități își are originea în anii 1920, când kria yoga a fost adusă pentru prima dată pe țărmurile Americii de Paramhansa Yogananda, care a devenit celebru ca autor al celei mai citite autobiografii din toate timpurile: Autobiografia unui yoghin. Acesta are două mesaje principale : schimbarea vine din interior și mediul influențează în mare măsură, experiențele noastre de viață și evoluția spirituală. Aceste idei au fost îmbrățișat de către unul dintre discipolii săi cei mai tineri și mai devotați, J. Donald Walters, mai târziu cunoscut sub numele de Swami Kriyananda, care în 1968 fondează prima "comunitate frățească mondială", imaginată de Yogananda.
Pe măsură ce Julieta cercetează această comunitate, se conturează gradat un portret al acesteia. Întâlnește persoane care, în propriile lor cuvinte spontane, spun că au plecat de la idealism, de la transformarea interioară, la soluții practice, viabile pentru un mod de viață durabil, armonios, pentru împlinirea vieții. 

In timpul interviurilor ei și în special a celor cu Kriyananda, ea vine față în față cu propria ei odisee prin viață și propria ei căutare a fericirii. Răspunsurile acestuia o conduc pe Julieta să descopere nu numai adevărurile despre comunitate, dar adevărurile universale care dețin puterea de a transforma propria ei viață.

Găsirea fericirii: te schimbi, totul se schimbă."
SURSA și mai multe despre această minunată comunitate:

Despre Paramahansa Yogananda va invitam sa studiati mai multe in articolul si documentarul dedicat acestuia pe blogul nostru: TREZIT - Viața lui Yogananda.

VEDEȚI FILMUL DE ASTĂZI , TRADUS, AICI:
Găsind Fericirea 

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 

Mai multe detalii AICI

 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 

(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Despre alte comunitati de pe glob de acest gen si din Romania va invitam sa aflati studiind categoria COMUNITĂȚI ECO (pe care o puteți explora mai usor în CUPRINS).

Un comentariu:

  1. Nu cred ca eu un film pe care sa-l urmaresti cand ai chef de un film serios, dar este perfect cand iti doresti sa te uiti la ceva care sa-ti dea o stare de bine

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!