În ultima vreme s-a pornit un asalt împotriva ideilor veganismului, deoarece sunt asociate cu agendele lui Bill Gheiț, Soros, Schwab și ale altor psihopați planetari care vor să impună cu forța un alt stil de viață (proteine animale sintetice, sau celule crescute în laborator sau pe bază de insecte), distrugând destine, economii, oameni, sub pretextul că amprenta noastră de carbon face și drege, că se pune prea mult azot în sol, că încălzirea globală și alte frecții din astea ...
Simt să aduc niște clarificări:
Binele impus se cheamă abuz. Punct.
Se merge dintr-o extremă în alta. Ei transformă orice inițiativă bună, într-un alt mecanism de control dictatorial.
Deși în esență este bine să avem grijă de animale, să avem o conduită mai etică față de ele, să nu le mai torturăm, în același timp trebuie să ne gândim și la oameni, la destinele distruse, locurile de muncă aruncate la gunoi. Adică trebuie să oferi alternative care să se aplice gradat, în timp. Să încurajezi gradat veganismul și să descurajezi mâncatul cărnii și a produselor lactate. E un proces de durată ...
Apoi să faci campanii educaționale prin care să prezinți avantajele mâncatului unei diete bazate pe plante, comparativ cu cel bazat pe produse animale. Să prezinți astfel de documentare cum este cel de astăzi, pe posturile mari, să prezinți impactul pe care industria animalieră îl are asupra mediului, să inviți oamenii la dezbateri publice, să prezinți alternative.
Este un proces de durată și astfel de salturi în conștiință nu pot fi forțate, deoarece oamenii nu renunță așa de ușor la ideile lor, la dieta lor tradițională.
Nu așa se schimbă lucrurile și nici prin creșterea aberantă a prețurilor. Deși ei zic că se încurajează veganismul, prețul produselor vegane a sărit în aer, la fel ca restul produselor animale. Iar oferta de produse vegane este de cel puțin 50 de ori mai mică ca cea de produse animaliere (cel puțin în România).
Dacă tot vrei să sprijini veganismul, fă ceea ce ai făcut zeci de ani cu industria animalieră și oferă subvenții celor care promovează produsele din plante. Nu mai oferi subvenții industriașilor din zootehnie, ci oferă celor care fac produse din plante.
Deci așa zisa lor grijă față de mediu ascunde de fapt o altă agendă de control mai parșivă și mai mizerabilă decât toate. Amprenta de carbon este cea mai dementă găselniță a globaliștilor prin care vor să ne bage într-o pușcărie planetară digitală ... Amprenta de carbon suntem practic, NOI, oamenii obișnuiți, de care vrea să se descotorosească elita parazită planetară.
Ei vor să înlocuiască banii actuali. Moneda digitală ii va înlocui, iar libertatea va fi redefinită. CBDC corelează taxa pe CO2 (amprenta de carbon) cu scorul social și identitatea digitală pentru a implementa restricțiile de consum (mâncare, călătorii, etc.)
TOATE ACESTEA vor crea un sistem / mecanism prin care guvernul mondial ne va dicta fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv viața intimă.
În Suedia, un experiment a început deja pentru a învăța oamenii că banii lor pot fi înghețați dacă nu respectă „standardele de mediu”.
Compania suedeză Doconomy, în parteneriat cu Mastercard, a lansat un card de credit pentru monitorizarea CO2 care leagă fiecare tranzacție cu amprenta de carbon estimată. Harta numără literalmente fiecare achiziție și o leagă de un „cost” estimat al carbonului, conform științei false a schimbărilor climatice.
De asemenea, pune limite artificiale asupra numărului de tranzacții pe care le puteți face. Site-ul web Doconomy spune: „Având în vedere că alimentele pe care le cumpărăm au niveluri de grăsimi, zahăr și sare, de ce nu ar trebui să fie emisiile noastre de CO2 la fel de vizibile?” Ei doresc ca fiecare persoană să se simtă vinovată de consumul lor de energie, servicii și bunuri și să accepte restricții arbitrare.
Monitorizarea CO2 prin carduri de credit face parte din aceeași inițiativă de a crea un nou inamic - elementul carbon, un element indispensabil vieții umane. Și Noua Ordine Mondială va putea decide în mod arbitrar care va fi norma de carbon pentru o persoană.
La un moment dat, ei vor trece de la false urgențe pandemice la o falsă urgență climatică.
Prin urmare, ei încearcă deja să convingă populația să urmeze reguli la fel de stricte într-un viitor scenariu de blocare. Planul tehnocratic pe termen lung al Agendei 2030 este de a introduce un sistem de credit social bazat pe carbon în toate țările occidentale și apoi în lume. Iar în Suedia au făcut primul pas spre asta, să vadă ce procent de oameni ar lua momeala. Dacă majoritatea o face, atunci îi poate forța pe restul. 🧠
În concluzie, în spatele acestui așa zis bine pe care il doresc elitele parazite pentru planetă, e de fapt și o agendă de control.
Deși este evident că defrișarea pădurilor, degradarea solului prin exploatarea intensivă și chimizarea excesivă (nu cumva să pomenească de permacultură vai ... dar ei ne vor „binele”), poluarea apelor și a aerului șamd sunt nocive, că reciclarea deșeurilor este o urgență planetară, că torturarea animalelor în fermele industriale trebuie să înceteze, metodele folosite de a face acest lucru sunt aberante, totalitare, bazate pe minciuni și pe argumente pseudo-științifice (gen amprenta de carbon).
Se creează astfel un efect de rezistență și respingere a ideilor legate de protecția mediului și a veganismului, deoarece se presupune că sigur sigur este o agendă ocultă în spatele acestor idei. Nu e chiar așa.
Unii afirmă că prin dieta vegană suntem transformați în roboți obedienți, că suntem deprivați de elemente esențiale din alimentație care ne hrănesc creierul (gen B12) și devenim drone ascultătoare.
Din punctul meu de vedere acestea sunt aberații izvorâte din corpuri parazitate de flora și fauna necesară să digeri cadavre.
Aș zice că e fix invers. Uitați-vă unde este România ca grad de obediență și ascultare și unde sunt toate popoarele ce au trecut prin dictaturi totalitare. Vă garantez că nu erau vegane. Gradul de veganism în Romania este infim, însă obediența, lașitatea, sclavia este în sângele majorității românilor. Și asta cred că și din cauza alimentației cu vibrație joasă, a alimentației cu hoituri. Măcar de ar fi hoituri provenite din gospodăriile unde se cresc animalele mai natural. Tot ar fi un pas înainte.
O mare parte din revolta mea (așa de dronă fără creier, privată de B12 ce zic unii că aș fi, gen Bogdan Comaroni) e datorată INDUSTRIEI și nu a gospodăriilor mici care cresc animalele într-un mod natural, etic. Ar fi un pas înainte ca oamenii să sprijine țăranii să crească animalele în mod etic, în natură, în libertate și să nu mai cumpere de la supermarketuri. Ar fi un pas înainte. Gradat s-ar mai schimba lucrurile.
E un act de libertate, curaj, noblețe sufletească în schimb, să ai forța, puterea, să sfidezi tradițiile alimentare aberante (gen ignat și/sau peșahul iudaic în care se omoară mielușeii), să faci notă discordantă, să fi rebel, să te opui tendinței dominante criminale și opresive față de animale ... Ca și nație creștină ar fi minunat dacă acești așa zis creștini ar țină măcar perioadele de post recomandate. Ar fi un alt pas înainte. Felicitări sectei creștine adventiste care nu mănâncă carne.
Dar nah, ce știu eu, o dronă a lui Gheiț care zic unii că sunt?
Adevărul e la mijloc.
Alte argumente în privința alegerii unei alimentații vegane o găsiți în nenumăratele articole și documentare traduse, dedicate subiectului VEGANISMULUI.
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Recomandat să urmăriți în HD. Adevărul ascuns din spatele fermelor de animale din Marea Britanie - cuprinde material din peste 100 de ferme din Marea Britanie precum și filmări în premieră.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!