Ieşirea Din MATRIX: „Poligonul Cibernetic“ – următoarea panică s(t)imulată

PAGINI

duminică, 29 august 2021

„Poligonul Cibernetic“ – următoarea panică s(t)imulată


Cyber Polygon - an Exercise for the Upcoming Cyber Pandemic (2021)

Forumul Economic Mondial a anunţat pentru data de 9 iulie 2021 așa-numitul "Cyber Polygon Event". În cadrul acestui exercițiu, s-a simulat un atac al hackerilor ruși asupra internetului, care va duce la prăbușirea lanțurilor globale de aprovizionare. 

Potrivit jurnalistului James Corbett, "Poligonul cibernetic" este o înșelăciune care nu face decât să pregătească oamenii pentru o dependență digitală controlată de străini. Aflați în următoarea emisiune, cum s-a ajuns la aceasta.

Deja în UK sunt semne că mizeria a început (am văzut mai multe poze cu rafturi goale prin supermarketuri), dar nu cu un cyber attack, ci prin distrugerea pur și simplu, a rezervelor de hrană în lanțul de aprovizionare de la producător, la cumpărător. Vedeți aici un scurt filmuleț despre CRIZA ALIMENTARĂ ARTIFICIALĂ pe care ei vor s-o creeze.

VEDEȚI AICI sau AICI filmulețul de 26 de minute, tradus

În completare citiți și :

„Pe valul IV al COVID-19 se lansează faza a II-a a Marii Resetări: „Pandemia Cibernetică

Forumul Economic Mondial a organizat vineri, 9 iulie un eveniment prea puțin remarcat. Numele lui: Cyber Polygon („Poligonul cibernetic”).
 
A fost vorba de simularea unui atac cibernetic masiv care aruncă în aer lanțul mondial de aprovizionare sau, cel puțin, lanțurile de aprovizionare ale mai multor economii importante ale lumii.

Orice acțiune a Forumului Economic Mondial, condus de Klaus Schwab, ar trebui să ne facă să căscăm ochii și urechile. Pentru că Schwab este inițiatorul și cel mai acerb promotor al Marii Resetări, cu sloganul său, „Build Back Better”, adoptat de mișcarea globalistă din lumea întreagă.

Vigilența trebuie să fie cu atât mai mare cu cât este vorba de o simulare la nivel planetar. Ultima simulare de asemenea amploare a fost organizată de Forumul Economic Mondial în colaborare cu Fundația Bill și Melinda Gates, s-a numit Event 201 și a avut loc pe 18 octombrie 2019.

Era vorba de simularea unei pandemii care lovește întreaga omenire.

La două luni după Event 201, apărea COVID-19.

*

 
Pandemia COVID-19 a fost salutată de toți promotorii globalizării drept o ocazie ce nu trebuie ratată.
 
„O fereastră unică de oportunitate pentru a modela revenirea economică”, scria Klaus Schwab, în cartea sa „COVID-19: Marea Resetare”, apărută în iulie 2020.

Tot el adăuga:

„Această inițiativă (Marea Resetare) va oferi toate perspectivele pentru a-i informa pe toți cei care determină starea viitoare a relațiilor mondiale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și gestionarea unui bine mondial.”

Un alt adept al Marii Resetări, Prințul Charles, declara în iunie 2020:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză - undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării.”

Cu o lună înainte, George Soros își freca și el palmele încântat de oportunitatea oferită de pandemia COVID-19:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Revenind la Klaus Schwab, acesta mergea până acolo încât compara schimbările provocate de pandemie cu cele aduse de Hristos, evocând chiar o nouă eră post-hristică pentru omenire:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus (IC)» și o eră „după coronavirus” (DC). Vom continua să fim surprinși de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări - pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei sau patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Acum, același Klaus Schwab, care simula o pandemie cu două luni înaintea apariției COVID-19, simulează un atac cibernetic planetar.

El nu s-a sfiit să compare viitorul atac cu o „pandemie cibernetică”, mult mai distrugătoare decât COVID.

*
 
În ultimele săptămâni , s-au înmulțit atacurile cibernetice grave:

Pe 29 aprilie 2021, pirații cibernetici au reușit să închidă Colonial Pipeline, o conductă care aprovizionează cu combustibil toată Coasta de Est a Statelor Unite. După o săptămână de paralizie, Colonial a plătit hackerilor o răscumpărare de 4,4 milioane de dolari, pentru a-și putea relua activitatea.

Săptămâna trecută, rețeaua de computere a celui mai mare procesator de carne din lume, colosul american JBS, a fost spartă de hackeri. JBS a fost nevoită să plătească o răscumpărare de 11 milioane de dolari, pentru a reporni.

Hrană și combustibil. Cele două substanțe vitale care circulă prin „venele economice” ale sistemului planetar pentru a ține în viață șapte miliarde de suflete. Cine le controlează, conduce lumea.

Există însă și un alt instrument, chiar mai puternic, de control: Internetul.

Pe 8 iunie, o pană de internet a dus la închiderea unor secțiuni întregi de Web. Au paralizat site-urile unor mari ziare și agenții, precum The Guardian, Financial Times, New York Times, Evening Standard, Bloomberg sau Le Monde.

Platforme ca Amazon, eBay, Twitch, Reddit și o sumedenie de site-uri guvernamentale au căzut.

Tot acest cataclism informatic s-a produs deoarece Fastly, o rețea de difuzare a conținutului („content delivery network” - CDN), s-a infectat cu un virus.

Deși căderea în rețea a fost scurtă, pierderile au fost uriașe. Amazon a avut nevoie de numai 20 de minute pentru a reveni online, dar în acest interval a suferit pagube de peste 5,5 milioane de dolari.

Această zi neagră a demonstrat vulnerabilitatea internetului, care în cea mai mare parte a sa este dependent de trei CDN-uri, între care și Fastly.

*

 
Ca urmare a tehnologizării și informatizării, funcții economice vitale sunt legate și depind astăzi total de Internet: de la lanțurile de aprovizionare și comerțul cu amănuntul până la servicii sau burse.

Iată sectoarele cele mai vulnerabile, enumerate de profesorul Matthew Zock de la Universitatea din Kentucky:

- Comunicațiile;

- Băncile și Finanțele;

- Transporturile, sistemele de semnalizare a circulației, companiile aeriene, căile ferate și porturile;

- Serviciile publice: rețelele electrice și de apă.

Dacă Internetul s-ar închide timp de câteva săptămâni, atunci sectoare întregi ale economiei mondiale, și așa vlăguită după un an și jumătate de pandemie, s-ar prăbuși.

Tabloul prezentat de profesorul Mark Graham de la Oxford, în cazul căderii Internetului, este de-a dreptul apocaliptic:

„Dacă întregul Internet s-ar închide, am asista la un colaps economic mondial aproape imediat. Internetul este sistemul nervos al globalizării contemporane. Interacțiunile digitale explicite vor fi activitățile cele mai afectate imediat: majoritatea slujbelor care necesită computere sau conectivitate, core banking și rețele de plată și așa mai departe.

„Însă după aceea, chiar și părți ale economiei care păreau inițial relativ deconectate ar începe să paralizeze din cauză că toate companiile de azi se bazează pe lanțuri de aprovizionare de la mare distanță, iar lanțurile de aprovizionare de la mare distanță se bazează pe Internet. (...)

„Dacă există două lucruri care pot provoca haosul garantat în economia de azi, acestea sunt imposibilitatea distribuirii hranei și imposibilitatea oamenilor de a avea acces la bani și la rețeaua bancară.”
 
 * 

Pandemia COVID a împărțit activitățile umane în două: esențiale și neesențiale.
 
Printre activitățile esențiale, care nu s-au întrerupt indiferent cât de mare a fost criza sanitară, s-au numărat mai ales Munca în domeniile productive (adaptată, acolo unde s-a putut, la specificul online), Politica (nu doar în România, ci și în Germania, Franța, Italia, Statele Unite etc. au avut loc alegeri în plină pandemie și sfidând carantina) și Aprovizionarea (din marile rețele cu amănuntul).

La neesențiale, susceptibile deci a fi închise la orice puseu al bolii, au fost cuprinse aproape toate activitățile destinate sufletului și relaxării: bisericile, spectacolele, muzeele, competițiile sportive, restaurantele, cafenelele, parcurile și orice tentativă de socializare.

Pandemia COVID a creat un Om Nou: muncește ca un animal de povară și apoi este băgat în grajd, este hrănit, apăpat și izolat, pentru a nu-l incomoda pe Stăpân la croitul planurilor pentru o Lume Nouă.

Pandemia Cibernetică, pritocită în aceleași retorte globaliste, va modela chipul Lumii Noi. Va distruge sectoarele economice considerate „neesențiale” sau care stau în calea viitorului de coșmar din mințile năclăite ale lui Schwab et Co. Vor fi eradicate astfel industriile insuficient de „verzi” sau companiile care fac concurență „firmelor de elită”, alese să asigure aprovizionarea fără concurență în lumea de mâine.

„Build Back Better”. Am fost avertizați: pentru a construi „mai bine” trebuie să distrugi!

La început Dumnezeu a creat Lumea, și abia apoi pe Om, pe care l-a pus peste ea, să o stăpânească.
 
În logica întoarsă, antihristică, a lui Schwab și a adepților lui, a fost întâi schimonosit și schilodit sufletește Omul Nou, și apoi, prin distrugere, este dată la iveală și Lumea Nouă. 

Pandemia COVID-19 a fost în realitate doar prima fază a Marii Resetări.

„Pandemia Cibernetică”, prin întreruperea controlată a Internetului. este faza a doua, probabil finală.

La 1 martie 2020, pe vremea izoletelor, scriam primul dintr-o (prea) lungă serie de editoriale dedicate pandemiei și Marii Resetări. Titlul său era: „Ce ascunde mascarada epidemiei cu COVID-19?”

Editorialul se încheia cu aceste cuvinte:

„Tare mi-e teamă că mascarada de acum este doar repetiția generală pentru adevărata Mascaradă care se pregătește.” - SURSA Activenews


Notă: Rusia s-a asigurat că internetul ei nu depinde de internetul din restul lumii. Mișcarea lui Putin de a contracara planul Cyber ​​Polygon: Rusia lucrează pentru a avea internetul său suveran

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!