PAGINI
joi, 4 ianuarie 2018
BANKING CU BITCOIN - Istoria, prezentul și viitorul monedei virtuale Bitcoin
5 comentarii:
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Nu exista backdoors pentru bitcoin, asta se poate observa citind whitepaper-ul. Evident nu toti suntem criprografi, dar poti cere parerea unei persoane de incredere care se ocupa cu acest domeniu (fie chiar si persoana publica) la fel de simplu cum ai incredere intr-un medic care iti explica ce problema ai, daca o ai si de ce o ai.
RăspundețiȘtergereNumarul de bitcoini trebuie sa fie finit, pentru ca pe acest pamant orice resursa este finita. In momentul in care dolarul nu a mai fost finit (cand s-au tiparit bani neacoperiti in aur sau alte resurse) a aparut fenomenul de inflatie.
Cuantumul (ca sunt 21 de milioane sau 1 milion) nu are nici o relevanta atata timp cat unitatea este divizibila. Probabil in viziunea lui, Satosi s-a folosit de acest numar pentru a face facila folosirea subdiviziunea.
Exemplu: 0.00000001 Bitcoin = 1 Satosi
Este posibil ca in viitor o paine cum este 1 leu, sa fie 1 satosi.
Exemplu meu si explicatia nu este ceva documentat dar am exprimat-o tocmai pentru a sublinia ca avand in vedere ca unitatea este divizibila nu conteaza care este cuantumul total. Important este ca exista un cuantum finit.
Iar legat de inteligenta artificiala, scurt si la obiect: Bati campii rau.
Dar multumesc pentru documentar, a fost foarte reusit.
Iar sfatul meu este sa analizezi tehnologia "thinking outside of the box"
Toate cele bune!
De unde stiti voi ca nu exista backdoors? Nu sunt programator, dar stiu ca majoritatea programelor existente pe acest pamant au portite de patrundere ...
RăspundețiȘtergereEu personal nu mai am incredere in medici ...nici ei nu inteleg problema in ansamblu.
Exista resurse nelimitate in campul zero ... exista resurse infinite acolo.
Legat de inteligenta artificiala eu am facut trimitere catre un tip care chiar pare ca stie ce vorbeste ... Despre batut campii, posibil sa-i bati tu.
In ceea ce priveste ganditul in afara cutiei, cred ca acest blog despre asta este, iar legat de aceasta tehnologie la care cu totii puneti botul atat de usor, s-ar putea sa fiti intr-o cutie. Eu personal am suspiciunile mele, tocmai pentru ca gandesc in afara cutiei.
Tot mai credeti ca bitcoinul va rezista?
RăspundețiȘtergereDa
ȘtergereDa!
RăspundețiȘtergere