Ieşirea Din MATRIX: ANTHONY ROBBINS - Secretul succesului său

PAGINI

sâmbătă, 7 martie 2015

ANTHONY ROBBINS - Secretul succesului său

ANTHONY ROBBINS - The Secret of His Succes (2005)

"ANTHONY ROBBINS (cunoscut mai mult sub numele de Tony Robbins) este unul dintre cei mai populari autori și speaker-i actuali de dezvoltare personală. A publicat mai multe cărți și a organizat o serie de evenimente și emisiuni TV care i-au adus popularitate în toată lumea.

Viața lui Anthony Robbins

Anthony Robbins a crescut într-o familie despărțită, cu o mamă alcoolică, la 17 ani fiind alungat din casă de către mama sa. A lucrat pentru Jim Rohn (promova evenimentele acestuia) de la care a învățat lecții de viață ce l-au format mai departe, atât pe plan personal, cât și profesional. A fost căsătorit de două ori și are 3 copii.

După colaborarea cu Jim Rohn, Tony Robbins și-a dezvoltat propria serie de evenimente pe care le-a promovat intens prin reclame TV. Promovarea intensă este unul dintre factorii care au dus la popularizarea seminariilor sale pe plan mondial, în zilele de astăzi fiind unele dintre cele mai apreciate astfel de evenimente.

Filosofia și ideile lui Tony Robbins

Anthony Robbins a abordat în materialele sale tehnici și strategii pentru a îmbunătăți relațiile umane, modul în care ne organizăm timpul, tehnici de inteligență emoțională, dezvoltarea profesională și educație financiară.

Susține peste 70 de serii de seminarii pe parcursul anului în întreaga lume, de obicei cu sala plină. Este renumit pentru capacitatea sa de a crea o atmosferă plăcută și – în același timp –  a se asigura că audiența beneficiază de tehnici de calitate pe care le asimilează ușor. A colaborat cu personalități din întreaga lume, cărora le-a oferit sfaturi și consiliere.

Printre cele mai cunoscute evenimente ale sale se numără:
  • Unleash the Power Within
  • Business Mastery
  • Date with Destiny
  • Mastery University
  • Leadership Mastery

Citate de Anthony Robbins

  • Viaţa îţi va da orice îi vei cere. Trebuie doar să ceri inteligent.
  • Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie.
  • Dacă faci ceea ce ai făcut mereu, ai să primeşti ceea ce ai primit mereu.
  • Tipul de comportament pe care îl adoptă oamenii este rezultatul stării în care se află ei. Cum anume reacţionează ei din acea stare se bazează pe modelele copiate de ei din mediul înconjurător- adică strategiile lor neurologice înmagazinate.
  • Oamenii nu sunt leneşi. Au doar nişte ţeluri incapabile – adică nişte ţeluri care nu-i însufleţesc.

Cărți scrise de Anthony Robbins

1) Putere Nemărginită: Știința Dezvoltării Personale

2) Deciziile sunt cheia schimbarii (AUDIOBOOK 2 CD)  

3) Pasi uriasi. Schimbari mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrol

4) Descopera forta din tine (2 volume)

Mai multe despre viața și munca lui Anthony Robbins poți afla de aici:
SURSA: http://florinrosoga.ro

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:
Povestea lui Tony Robbins 

Pentru a viziona acest film subtitrat, FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film)
prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

Nota noastra: Ce este succesul? Care e definitia acestuia cu adevarat? Sa ai bani, influenta, putere? Observam in lume ca elita super putred de bogata a planetei , este poate cea mai nefericita , cautand cu disperare sa obtina un control absolut asupra omenirii.

Intr-un fel cu totii suntem oameni de succes deoarece cu totii ne implinim moment de moment visele, aspiratiile, credintele, friciile (constiente sau inconstiente) , chiar daca uneori acest succes nu ne place.

Cat de relativa este aceasta notiune a succesului. Pana la urma depinde de ceea ce-ti propui constient si apoi sa duci la indeplinire acest aspect. Orice aspect... de la a pregati o supa, la a -ti lega siretele de la pantofi, la a zbura pe Luna.

Pentru noi, Tony Robbins este un actor cu charisma, plin de vraja si vrajeli, cu idei multiple care sunt aplicabile in anumite situatii de viata, iar in altele nu, insa plin de pasiune si energie, necesara uneori sa munti acei munti interiori, din loc. Un tip jovial, simpatic si pana la un anumit nivel, de ajutor ... Ne displace profund insa stilul de vanzator abil, manipulator, care are abureala in sange si care-ti vinde orice rahat fara urma de regret si constiinta, mai ales idei, idei multe multe multe, aruncate cu forta in joc, idei pe care uneori ai nevoie de ore sa le analizezi si sa le digeri, dar care pe loc le iei de bune, sugestii ... Ideile ni se par foarte relative si perisabile, dar poti aburii oamenii cu usurinta daca ai o minte puternica si esti un orator bun. Ne displace profund genul agresiv de MLM-ist isteric, prins in mrejele succesului care isi vinde sufletul pentru un produs indoielnic pe care si el inca se straduie sa-l inteleaga si sa-l accepte. Adeseori, vanzatorii de succes sunt cei care in primul rand si-au vandut sufletul si apoi, reusesc sa abureasca fara urma de regret, prin orice mijloace, pe cei din jurul lor, iar dupa ce au strans o suma frumoasa de bani, se considera oameni de succes, uitand cati oameni au prostit ca sa ajunga acolo. De asemenea, poate mai grav este ca exista si religii unde astfel de pastori, popi, imami, rabini, brahmani, samani si tot felul de lideri spirituali, de secte, reusesc sa impuna celor din jur anumite idei, trairi care chiar daca sunt relative, sau chiar false sau gresite, oamenii le cred.



 Iata mai jos cateva aspecte de vanzator/aburitor, de genul MLM-ist motivational care ne displac profund:



 MLM - AMWAY  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!