Ieşirea Din MATRIX: MISTERE LA GRANIŢELE CUNOAŞTERII - O Nouă Emisiune cu Daniel Roxin

PAGINI

marți, 28 octombrie 2014

MISTERE LA GRANIŢELE CUNOAŞTERII - O Nouă Emisiune cu Daniel Roxin


"Emisiunea vă propune o călătorie nonconformistă spre granițele cunoașterii, alături de oameni de știință, alături de cercetători care s-au aplecat asupra misterelor vieții, încercând să le înțeleagă. Temele pe care le vom aborda sunt, în consecință, diverse și incitante, sunt teme provocatoare despre natura umană și Univers.

Pe rând, vom vorbi despre parapsihologie și războiul psihotronic, inteligența materiei, puterea minții și transcrierea genelor, misterele templelor antice, geometria sacră și proporția de aur, nanotehnologie si controlul mintii, viața după moarte, războiul climatic, hainele inteligente, invențiile care au revoluționat lumea și multe altele…

Cred că sunteți de acord cu mine că știm încă destul de puține despre Universul în care trăim, despre Planeta Albastră, despre modul cum funcționează mintea umană; și cu siguranță dorim să aflăm mai multe.

Ei bine, aici la emisiunea “Mistere la granițele cunoașterii” vom căuta să obținem cât mai multe răspunsuri la întrebările pe care ni le punem despre aceste subiecte.

Emisiunea poate fi urmărită pe Nașul Tv în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:30. 

Toate episoadele vor putea fi urmărite și aici, pe acest site, http://granitele-cunoasterii.ro după încărcarea lor pe youtube.
Daniel Roxin

VEDETI AICI PRIMELE 4 EMISIUNI 

Episodul 1. POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ – Cum ne apărăm?

Trăim într-o „baie” de energie, de câmpuri electromagnetice. Radiațiile cosmice, câmpurile energetice ale pământului și tehnologia creată de om interferează permanent cu ființa noastră. Și dacă organismul uman, după o lungă evoluție, este adaptat la radiațiile cosmice și la câmpurile electromagnetice ale pământului, el are de suferit în fața tehnologiei moderne, rezulatatul acestei interacțiuni fiind bolile și depresia, scăderea potențialului intelectual…

Cum de există astfel de consecințe? Ei bine, corpul nostru este sensibil la aceste câmpuri deoarece el însuși este o formă de electromagnetism. Până la cele mai profunde nivele ale celulei noi suntem, de fapt, energie. Energie care vibrează pe frecvențe diferite și care rezonează cu radiațiile electromagnetice din mediul ambiant.
Antenele GSM și telefoanele mobile, aparatele casnice și rețeaua electrică ne influențează viața mai mult decât credem!
Care sunt bolile create de câmpurile electromagnetice și cum le putem preveni? Ce este frecvența Schumann și care este rolul ei? Există un război psihotronic prin intermediul căruia se dorește controlul populației?
La aceste întrebări, dar și la alte întrebări incitante, vom căuta răspunsuri în acest episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII.
Invitatul acestui episod este Ing. Eugen Bîrgăuanu, coordonatorul grupului de cercetare AIM.
Daniel Roxin

 

Episodul 2. PUTEREA MINȚII și transcrierea genelor

Probabil că toată lumea a auzit despre faptul că noi, oamenii, folosim doar o mică parte din resursele creierului și că dacă am putea să-l folosim integral am fi geniali sau chiar am avea anumite capacități speciale ce s-ar putea încadra în ceea ce numim puteri paranormale.

Știința a demonstrat deja că puterea minții poate să ne distrugă sănătatea, atunci când avem o gândire negativă, sau că ne poate vindeca de boli grave, dacă gândim pozitiv.
Cât cunoaștem din tainele funcționării ceierului uman? Am putea, spre exemplu, să ne transcriem genele, să ne schimbăm radical destinul? Ne-am putea vindeca de boli cu ajutorul gândirii pozitive?
În această emisiune veți afla câteva răspunsuri interesante la întrebările pe care le-am ridica deja.
Invitatul aceste emisiuni este Dr. Dorin Dragoș, șef de lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
Daniel Roxin

Episodul 3. OMUL ELECTRIC – Secretele corpului uman

Daca ne aruncăm un ochi la cele mai misterioase fenomene ale naturii, vom descoperi ființe care au capacitatea uluitoare de a produce lumină – și aici putem să amintim licuricii, un număr mare de făpturi subacvatice și chiar unele specii de ciuperci.

În acealși timp, o serie de alte animale, cum ar fi țiparii sau anghilele, sunt capabile să producă șocuri electrice de intensitate mare cu care își paralizează prada.
E posibil ca și omul să dezvolte astfel de capacități? Și dacă da, cum? În ceea ce mă privește, eu sunt convins că da pentru că am asistat la un astfel de experiment și am simtit pe pielea mea, la propriu, mici șocuri electrice produse voluntar de un alt om om asupra mea.
Care este explicația științifică a acestor fenomene și cum putem folosi curentul electric pentru a ne mări capacitățile intelectuale sau pentru a ne vindeca, vă las să descoperiți în acest episod…
Invitatul de astăzi – psiholog Adrian Cranta, cercetător.
Daniel Roxin

Episodul 4. TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice

Știința a început să lămurească multe dintre misterele care ne înconjoară. Cu un ochi ațintit în profunzimea materiei și cu altul către nemărginirea Cosmosului, omul începe să înțeleagă tot mai bine că trăim într-un univers inteligent, că totul se află în interconexiune.

În acest context, un subiect sensibil cum este Telepatia își găsește și primele explicații științifice. Deși acest fenomen de comunicație biologică a fost observat și cercetat atât la plante, insecte și animale, cât și la oameni, el este încă privit cu scepticism de o anumită parte, mai rigidă, a mediului științific.
Cu toate acestea, experimentele făcute începând cu secolul XIX și până astăzi, au pusă în evidență fenomene care, deși nu pot fi încă integral explicate cu bagajul de cunoștiințe științifice pe care mediul de specialitate îl are în prezent, arată cu claritate că Telepatia este un fenomen obiectiv.
Pentru a afla mai multe despre rezulatele cercetării științifice dintr-un domeniu atât de delicat, îl avem ca invitat în această emisiune pe domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie si psihatrie, șeful catedrei de neurologie al universitatii Titu Maiorescu din București.
Daniel Roxin

  SURSA: http://granitele-cunoasterii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!