Ieşirea Din MATRIX: Oamenii care se hrănesc cu Lumină

PAGINI

miercuri, 12 martie 2014

Oamenii care se hrănesc cu Lumină


In the Beginning There Was Light (2010)

Va prezentam astazi un documentar tradus despre anumiti indivizi care traiesc cu lumina (prana, soare, aer). Ii multumim Adinei de la blogul Universul Meu pentru publicarea lui si pentru articolul ce urmeaza:

"Documentarul ce urmează reprezintă un fel de punere față în față a scepticilor din diverse domenii (medici, cercetători, biologi, etc.) cu cei ce practică acest mod de alimentație cu lumină (prană). Frumusețea filmului constă în faptul că este realizat într-un mod echilibrat, nepărtinitor, astfel încât cel ce îl vizionează poate să-și formeze o părere proprie despre subiect. Pentru realizarea filmului au fost intervievați numeroși oameni remarcabili din ambele tabere, enumăr doar câțiva:
  
"Mataji" Prahlad JANI - YOGI – (83 de ani) a petrecut zeci de ani meditând într-o peșteră de munte, nu a mâncat și nu a băut de la vârsta de 8 ani; a fost investigat-link (și supraveghiat video în timpul testărilor) de către o echipă de cercetători a Ministerului Indian al Apărării condusă de Prof. Dr. Sudhir Shah (neurolog) – care este și el intervievat în film; 

Prof. Dr. Brian David Josephson - fizician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în 1973 pentru descoperirea efectului care-i poartă numele, încă din anii ’70 acesta a început să studieze meditația transcedentală și să exploreze relația dintre mecanica cuantică și conștiință, punând bazele Mind–Matter Unification Project.

 Prof. Dr. Gerhard W. Hacker – autor a peste 300 de articole științifice și căteva cărți, conduce Institute for Frontier Questions of Life, a pus la punct sistemul GDV de detectare a energiei vitale umane și a reacțiilor produse de stres;

 Hira Ratan Manek – profesor de meditație, trăiește cu energie solară (sungazing) și apă din anul 1995, a fost investigat medical de două ori;

 Dr. Ruediger Dahlke - de peste 30 de ani medic, autor si trainer, consideră că boala este un simbol, un mod prin care sufletul ne vorbește. Promovează psihosomatica holistică, care se extinde în dimensiuni mitice și spirituale și încurajează responsabilizarea, cu scopul de a dezvolta strategii de viață; 

Tian Ying - Maestru Qigong trăiește din 1993 fără alimente solide, a fondat Institutul Gong Tian în Berlin; 

Dr. Dean Radin - cibernetician la Institutul de Științe Noetice, studiază structura și caracteristicile conștiinței umane,  aptitudinile excepționale și fenomenele PSI (telepatia și percepția extrasenzorială). Este autor sau co-autor a peste 200 de lucrări științifice, articole și cărți, cunoscut și din alte documentare (mai ales din What the Bleep do We Know - link);

....și mulți alții.

Dincolo de importanța informațiilor pe care le conține, filmul:
aduce o mare doză de conștientizare asupra capacităților nebănuite ale ființei umane și
- reflectă cât de dificil este drumul noilor modele de gândire până la a fi recunoscute pe plan "oficial".
 SURSA si mai multe informatii pe marginea filmului de astazi: 
http://adinaamironesei.blogspot.ro

VEDETI FILMUL TRADUS AICI


BONUS 
* Exista Peste 3000 De Astfel De Persoane

(*Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: deschideți filmul, apoi dați click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.)

Nota Noastra: In ceea ce-l priveste pe Hira Ratan Manek acesta a fost descoperind mancand la restaurant. Deci poate ca omul nu este 100% "sungaziac" ci mai papa si lumina solida ... Caci asta e un adevar, toata materia este energie, lumina condensata.

Iar in ceea ce o priveste pe Jasmuheen i-am analizat cazul in alt articol dedicat acestor persoane: AUTOTROFII - Oameni care traiesc fara mancare

Deci cercetati cu rigoare  aceste cazuri de autotrofi, deoarece este posibil sa nu fie ceea ce spun ca sunt. Unii mint cu nonsalanta si candoare si chiar cred ce spun, tin conferinte, vand carti samd ... Deci mare grija.  

Exista multe alte cazuri de autotrofi sau oameni care nu au mancat cu luniile sau anii. O parte din acestia sunt descrisi de Paramahansa Yogananda  in cartea lui "Autobiografia unui yoghin". Alte cazuri sunt cele ale unor yoghini celebri care au meditat ani de zile incontinuu, gen Balayoghi sau Micul Buddha din Nepal. 

In concluzie: consideram ca asa ceva este posibil, insa cazurile de sarlatani dau o nota proasta acestei idei si duc in derizoriu idea. 

2 comentarii:

  1. N-am reusit sa deschid niciun video.
    Un exemplu de copil care a trait cu mai nimic sunt eu. Mancam cand eram mica,ca-mi dadea mama. Pe urma mama a inceput serviciul, eu pe acasa cu copii si la scoala. La scoala aveam fix un leu sa-miiau un corn, pe care il dadeam colegei de banca ca nu-mi era foame. La pranz nu mergeam sa mananc, mergeam sa arunc fix o farfurie de ciorba si sa dau un copan la pisic, pentru ca, mama se supara daca vedea ca nu am mancat. Seara foarte foarte putin, uneori deloc, minteam ca am mancat prea mult la pranz. Nu cred ca am mancat un pui intreg adunat toata copilaria, de fapt pana pe la 12 ani.
    De sarbatori adunam toti copii la masa si le dadeam sa manance portia mea a lu frati'miu si a verisoarei care statea la noi ca nici astia nu mancau.
    Inedia este rara, numai la cei care vietuiesc departe de pofte, nu ne-ar strica macar din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incercati linkul 3 ... sigur merge ... e din google drive.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!