Ieşirea Din MATRIX: REZERVA FEDERALĂ împlinește azi 100 ani de la naștere și de hotie!

PAGINI

luni, 23 decembrie 2013

REZERVA FEDERALĂ împlinește azi 100 ani de la naștere și de hotie!


THE AMERICAN DREAM ... its a freaking nightmare !

De-a lungul timpului am publicat numeroase articole despre Rezerva Federala, despre toxicitatea si rolul ei nefast in evolutia acestei planete (studiati in acest sens categoria CRIZA FINANCIARA - cel mai usor o puteti rasfoi in CUPRINS dand click pe CRIZA FINANCIARA). 

Anul acesta s-au implinit 100 de ani de la crearea acestei sinistre institutii (un cartel bancar national de fapt) si cu aceasta ocazie dorim sa mai mentionam si alte aspecte mai putin stiute despre RF.

 Stiati de ex. ca ca o nuvela pe nume Futility, o creatie din anul 1898 a lui Morgan Robertson, a prevazut   scufundarea Titanicului?

Iată despre ce este vorba în aceasta nuvela pe scurt: La începutul lunii aprilie, un pachebot de lux numit Titan pleacă într-o călătorie peste Atlantic. Nu este dotat cu suficiente bărci de salvare pentru cei 3.000 de pasageri dar este considerat o navă "de nescufundat". Într-o noapte însă, pachebotul se ciocneşte de un aisberg lângă coasta Newfoundland-ului, se scufundă, şi majoritatea pasagerilor îşi pierd viaţa, deoarece nu erau suficiente barci de salavare.

Ai spune că nuvela lui Morgan Robertson nu face decât să noteze scufundarea Titanicului, nu? Aşa pare la prima vedere dar este o falsă impresie - nuvela lui Robertson a fost publicată în 1898, cu 14 ani înainte de scufundarea celebrului vas!
Interesant este ca după dramatica noapte din 1912, cand s-a scufundat Titanicul, lumea şi-a adus aminte de acest text obscur. Un editor l-a scos din nou pe piaţă, schimbându-i titlul în mult mai comercialul "Wreck of the Titan" şi făcând cîteva modificări minore în text pentru a-l face mai spectaculos. (am zice mai degraba si pentru a ascunde unele treburi, poate n.n.).

Există, evident, diferenţe mari între nuvela lui Robertson şi realitate. Asemănările sunt însă mult mai multe şi sunt tulburătoare (nume aproape identic de vas, planuri interioare identice, conditii identice de scufundare si multe multe altele).  Şi, dacă tot nu a intrat în istoria literară, "Futility" a fost mereu pomenită în literatura de tip "Dosarele X" ca suprema dovadă a existenţei puterilor precognitive.

Ce a crezut Morgan Robertson despre nuvela sa nu se ştie. Dintr-o carte de eseuri numită "Morgan Robertson, the Man", în care sunt reproduse păreri ale oamenilor care l-au cunoscut, se pare că scriitorul credea cu sfinţenie în existenţa puterilor paranormale. Susţinea că el este adevăratul inventator al periscopului, pe care îl descrisese în altă povestire. De asemenea, susţinea, se pare, că el este doar un instrument al unui "spirit fără trup" care îi inspiră opera. 
 
Unul dintre prietenii lui Robertson, H.W. Francis spunea că "acesta credea că o entitate spirituală cu abilităţi literare îi stăpânea corpul şi mintea", scriitorul fiind doar o "unealtă". Robertson însuşi vorbea despre acest spirit drept "partenerul meu astral de scris".

Francis povesteşte cum Robertson era incapabil să scrie, săptămâni întregi, până când spiritul "prelua controlul" şi îi dicta povestirile folosindu-se de imagini ca din vis, într-o stare aproape hipnotică.

Într-o astfel de transă a văzut Robertson imaginea scufundării Titanicului. Imaginea, spun prietenii scriitorului, a fost foarte precisă în mintea sa, plină de amănunte. Singurul lucru care i-a scăpat a fost numele navei: acesta a devenit vizibil doar parţial atunci când viziunea începea să se destrame.

Dar, în bibliografia lui Robertson mai există un text care duce această poveste cu adevărat pe tărâmul "Dosarelor X".

În ediţia din 1914 a volumului "Wreck of the Titan", Robertson publica o altă povestire, numită "Beyond the Spectrum".

În acest text, scriitorul îşi imagina un război între SUA şi Japonia în care imperiul nipon era dotat cu un soi de armă cu ultraviolete ale cărei efecte erau similare cu cele ale armelor atomice.

Mai straniu, japonezii nu declară război SUA ci preferă să îi atace prin surprindere, distrugând flota americană staţionată îm zona Hawaii.

Abia peste 27 de ani avea să se petreacă atacul de la Pearl Harbor.

Puteţi vedea aici o comparaţie între datele reale ale Titanicului şi cele fictive din povestea lui Robertson şi puteţi citi textele lui Morgan Robertson aici:

Futility / Wreck of the Titan

Beyond the Spectrum
 
Va intrebati poate, care este legatura intre aceasta nuvela „previzionara” si Rezerva Federala? 

Benjamin Guggenheim , Isador Strauss si John Jacob Astor unii dintre cei mai bogati oameni din lume la acea vreme, au murit cand s-a scufundat nava (crima perfecta o numesc unii). Acesti trei oameni erau cei mai puternici opozanti la crearea Rezervei Federale.  Apoi, aparent intamplator, bineteles, la aprox 1 an si jumatate de la eveniment , a fost creata Rezerva Federala (tot pe șestache, inainte de Craciun, cu complicitatea tradatoare a presedintelui Wilson). Iarna, cand vigilenta oamenilor este in scadere, in preajma sarbatorilor sau intre mandate, cand exista un haos si o agitatie mai mare, iar atentia oamenilor este in alta parte s-au luat multe decizii odioase. Mai multe informatii gasiti AICI.

Sa fie intamplare? Lol ... nuvela aceasta ne dovedeste inca odata, daca mai era nevoie, ca nu.

Spunem ca nuvela a fost „previzionara” deoarece stim deja ca ocultii au obiceiul sinistru, sfidator si megaloman de a marca undeva, la vedere, planurile lor de viitor, deci tindem sa credem ca Robertson ori stia de aceste planuri, ori demonul care-l inspira sa scrie era unul dintre cei care stau in spatele planurilor de dominare globala si care-i coordoneaza din umbra si pe marii bancheri internationali Rothschild si șleahta lor de pupincuristi iezuito-sionisti sinistrii (Rockeffeller, Morgan, samd).

 VEDETI AICI - link 1 SI UN FILMULET ANIMAT SIMPATIC, intitulatVisul american”, un film care explica pe scurt problema FED (RF):


Visul american este un film animat de 30 minute care ne arată modul în care suntem înșelați de către pilonii de bază ai guvernului. Toţi dintre noi depunem eforturi pentru a ne îndeplinii visele, iar acest film ne arată de ce visele noastre devin tot mai încețoșate. Ştiți cum au fost creați banii? Știți cum funcţionează sistemul bancar? De ce explodează piața imobiliară și de ce se prăbușește? Chiar știm noi oare ce e sistemul Rezervei Federale din SUA şi cum ne afectează în fiecare zi? Acest film aruncă o privire lungă asupra problemelor cu care ne confruntăm astăzi, probleme ce nu sunt noi; ne arată de ce mulți lideri de-a lungul istoriei ne-au avertizat şi au luptat împotriva tipul de sistem financiar pe care se bazează economia lumii la momentul actual. Ne îndeamnă să investigăm anumite instituţii înrădăcinate foarte puternic în societatea noastră, şi sper ca să ne încurajeze să ne ajutăm țara să înființeze un sistem mai bun.


NOTĂ: Cei numiti in film Red Schild (Scutul Rosu) sunt RothsChild-zii ...

3 comentarii:

  1. Mii de multumiri, prieteni... oriunde v-ati afla!
    Va rog sa uploadati subtitrarea pe un site de specialitate, la fel cum ati facut cu In transition 2.0.
    Eu intru pe un motor de cautare http://subtitrari.exsto.ro/ si acolo vad daca exista sau nu ceea ce caut.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite si tie! Iata subtitrarea http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=1998389 ... Daca subtitrarea filmului exista pe youtube, ea poate fi downloadata cu ajutorul unui add on din firefox ..vezi aici https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-caption-downloader/

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi prost obicei au, de a marca undeva, la vedere, planurile lor de viitor ... : BIBLIA si culmea se intampla totul asa precum au scris, tot ei, sa nu cumva sa avem dubii ca vremurile nu sunt aproape... TREZIREAAAAA !!!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!