Shambhala, the Secret Life of the Soul (2020)
(Shambhala - La Vita Segreta dell'Anima)
„Shambhala este o dimensiune paralelă, un miraj care a declanșat imaginația unei mari varietăți de oameni. Prin poveștile celor care trăiesc în ținutul în care legenda încă prosperă, suntem cufundați în domnia fabuloasă a lumilor subtile.”
Prima dată am auzit de Shambhala când am citit „7 Ani Apocaliptici” de Ion Țugui, la începutul anilor 90. Acolo, Contele Incappucciato actualmente, Cornel Contescu de la 6TV, redactor la Revista Cosmos, ne povestea de mirobolanta lui călătorie în Shambhala și ne profețea cei 7 ani Aprostcaliptici de dinainte de 2000.
Sigur, acest personaj făcea pe misteriosul, un neicanimeni în drum, care și-a făcut un renume, inventând o poveste pentru botaniști, profețiind de aiurea viitorul. Nu știu cum mai pot da ochii cu lumea astfel de agarici sau cum de lumea îi mai poate asculta sau să le dea vre-un pic de credit. Cornele, lasă-ne frate, ești penibil. Și acum te dai mare iluminat și te reverși plin de pârțuri spirituale prin media alternativă. Mergi într-o peșteră din „Shambhala”, stai acolo și nu mai intoxica lumea.
Apoi pe la MISA am auzit că Shambhala s-ar fi mutat prin România, energetic vorbind și se făceau meditații cu Shambhala sau cu regele spiritual al lumii din Shambhala, folosindu-se această yantră și melodii foarte ciudate, misterioase și incitante pentru creier la vremea aceea, muzică extraterestră a lui Klaus Schulze, Rolf Trostel și/sau Yello de ex, de intrare în rezonanță cu lumea Shambhalei. În cadrul mișcării erau tot felul de idei patrio-spirituale, în care România era centrul spiritual al lumii, iar Shambhala nu putea lipsi din peisaj.
După aceia am descoperit alte cărți care ne-au povestit de Shambhala într-un mod mai mult sau mai puțin credibil, cea mai interesantă fiind cea a lui James Redfield, Secretul Shambalei, din seria Profețiilor de la Celestine, dar și ideile din cartea „ÎN INTERIORUL PĂMÂNTULUI - Al Doilea Tunel” a lui Radu Cinamar.
Ideile din aceste cărți ne spun, pe scurt, că există realități subtile, în densități foarte înalte, prin 6 -7D sau mai sus, realități de tip mental-cauzal, unde omul de rând nu poate avea acces în mod conștient, zone care pentru ochiul omului obișnuit pot fi percepute luminoase ca soarele. Unul dintre aceste locuri, aflate cumva, mai aproape de singularitatea divină, ar fi Shambhala. Localizarea fizică a acesteia este irelevantă, fiind în sine, o zonă energetică, accesibilă instantaneu, în corp cauzal, sau cu sufletul.
Acum, că toate acestea sunt povești sau nu, rămâne de văzut. Filmul de azi, ne spune că nu.
A nu se confunda SHANGRI-LA (povestea Văii Hunza) cu SHAMBHALA. Am explicat AICI, de ce și cum.
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI
Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi, la cerere
(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!