Ieşirea Din MATRIX: DOCUMENTARE ȘOCANTE - Vizitatorii

PAGINI

miercuri, 19 iunie 2024

DOCUMENTARE ȘOCANTE - Vizitatorii

SHOCK DOCS - The Visitors (2022)

„În 1985, în timp ce a petrecut Crăciunul în cabina familiei sale, cel mai bine vândut autor al New York Times, Whitley Strieber, a avut o întâlnire terifiantă cu „vizitatori” din afara acestei lumi. El a continuat să-și spună povestea lui înfiorătoare despre răpire, experimentare și controlul minții în cartea „Comuniune” (și mai târziu filmul cu același nume, în care are rol principal, Christopher Walken), care înfățișa străinul pe care l-a întâlnit pe copertă. 

După ce povestea lui Strieber a măturat globul, el a primit sute de mii de scrisori de la cititori care au avut întâlniri similare, convingătoare ca a lui Strieber, care ne indică faptul că nu suntem singuri. Ceea ce nu știa Striber era că drumul lui în necunoscut era departe de a se termina. 

De -a lungul deceniilor, interviurile oferite, bazate pe hipnoze, detaliază modul în care ființele l-au supus experimentelor tulburătoare, care țin de domeniul transpersonal, deoarece merg dincolo de viața asta, fiind vorba de întâlniri recurente, generaționale. 

Un videoclip rar ne arată un chirurg care încearcă să scoată un dispozitiv extraterestru implantat în spatele urechii lui Strieber. 

Pentru prima dată în aproape 40 de ani, Strieber este de acord să se întoarcă la cabana și la cercul de piatră care marchează locul primei sale răpiri, în timp ce jurnalistul de investigare Melissa Tittl și cercetătorul OZN, Jeff Belanger, efectuează o investigație paranormală. 

Ar putea fi această proprietate un portal pentru o lume extraterestră sau există ceva la Strieber însuși care-l transformă într-un far pentru vizitatori? 

În cele din urmă, Strieber și echipa încearcă să  descifreze misterul în care încă se învârte și astăzi.

De ce ne vizitează aceste entități? Vin cu un avertisment? Și ce legătură are această lume cu următoarea? ” SURSA

VEZI FILMUL NETRADUS, AICI 

VEZI FILMUL TRADUS, AICI

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi, la cerere

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)

În completare, studiați și categoriile CORRADO MALANGA și EXTRATEREȘTRII de pe blogul meu, pentru a înțelege mai bine profunzimea subiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!