Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL FLUXULUI 2021 - COMPLET (toate cele 7 zile)

vineri, 30 aprilie 2021

SUMMITUL FLUXULUI 2021 - COMPLET (toate cele 7 zile)


FLOW SUMMIT (2021)

Despre ce este acest summit, ce înseamnă flux și alte detalii am vorbit în cadrul summitului din 2020.

Deoarece este destul de mult de lucru, voi publica câte zile voi putea și apoi voi adăuga la acest articol câte o zi sau două sau trei, funcție de cât de repede mă pot mișca.

Iată ce spune echipa Younity pe site-ul lor flowsummitromania.com :

„Spiritualitate în acord cu viața ta. Urbană. Modernă. Personală.

Aceasta e calea ta către tine însuți, fără rețete rigide. Trăiește-ți viața după propria muzică, fără un ritm impus de altcineva. Aceasta e ocazia ta de a te regăsi – și de a intra în starea de flux.

Urmărește 30 dintre cei mai cunoscuți autori internaționali și experți români din domenii precum conștiința, vindecarea, nutriția, hipnoza, comunicarea, programarea neuro-lingvistică (NLP), coaching, șamanismul, meditația și motivarea. Vei primi sfaturi practice, exerciții și meditații pentru a ajunge la starea de flux!

Younity – cine se află în spatele flow! summit??

Misiunea Younity e de a oferi, ție și multor altor milioane de oameni, instrumente și tehnici care te vor ajuta să-ți desăvârșești potențialul interior. Suntem convinși că tu ești un creator. Doar tu însuți poți stăpâni arta adevăratei împliniri interioare. Ai în tine un infinit potențial de a fi fericit, sănătos și bogat. Un potențial care așteaptă să fie descătușat. De către tine! Iar cheia reușitei este cunoașterea și practica zilnică! Ne-am angajat să căutăm cei mai buni maeștri și mentori, cele mai bune tehnici și metode din lume pentru tine – și să ți le aducem chiar la tine acasă! Ne folosim toate cunoștințele, experiențele și ideile – și punem tot sufletul pentru ca acest eveniment online să vă ofere o experiență de neuitat. Fiți entuziasmați de acest nou program unic și de propria voastră călătorie către starea de flux! Sunteți curioși? Atunci, veniți alături de noi chiar acum.”

Ziua 1 – Începem cu adevăratele piese de rezistență



Aceștia sunt vorbitorii de astăzi:

Alberto Villoldo:

Cum înțeleg șamanii orânduiala lumii
O meditație pentru a-ți recupera sufletul și a deveni mai puternic.
Modul în care undele practici șamanice te pot călăuzi către un mod total nou de a-ți trăi viața.
Modul în care undele practici șamanice te pot călăuzi către un mod total nou de a-ți trăi viața.
Deepak Chopra:

Pentru a intra în flux, trebuie să treci dincolo de interpretare
Cum să te lași ghidat de conștiință și, astfel, să înțelegi realitatea.
Realitatea fundamentală nu este cea care se petrece în fața ochilor tăi.
Byron Katie:

Cum funcționează mintea atunci când este în conflict cu ea însăși

Cum să înțelegi că o stare defensivă îți poate împiedica starea de flux

O puternică tehnică de meditație, prin care poți rezolva orice situații din viața ta, fără să te judeci pe tine însuți sau să-i judeci pe alții; ea include patru întrebări.
De asemenea, azi sunt alături de noi:

Gabriel Palacios
Rajko Kuzmanović
Raluca Ștefainschi

Relaxează-te și intră într-o stare de flux cu prezentările de azi:



Alberto Villoldo este șaman, vindecător și om de știință. În calitate de fondator al „Four Winds Society”, el îi învață pe oameni din întreaga lume practica medicinei energetice. Dr. Villoldo a scris numeroase bestselleruri, printre care „Medicina unui singur spirit”, „Curajul de a visa”, „Creierul iluminat” și „Cele patru intuiții”.​..

Află mai multe pe www.thefourwinds.com

În această lecție, vei învăța:

· Modul în care șamanii înțeleg căile Lumii și ale Mamei-Pământ.
· Faptul că vindecarea șamanică se bazează pe însănătoșirea Câmpului Energetic Luminos
· O meditație pentru a-ți recupera sufletul și a deveni mai puternic
· Felul în care unele practici șamanice te pot ghida către un stil de viață complet nou


VEZI FILMUL TRADUS cu ALEBRTO VILOLDO AICI

Cine dorește am și un CURS în 10 lecții, tradus, cu VILLOLDO 
(accesibil doar pentru donatori - cine-l dorește să dea un semn)



Pionier renumit al medicinei integrative și transformării personale, dr. Deepak Chopra este fondatorul Fundației Chopra, co-fondator jiyo.com și al Chopra Center for Wellbeing. Revista TIME l-a descris ca fiind ”unul dintre primele 100 figuri eroice și modele ale secolului”.

Deepak Chopra este certificat în medicină internă, endocrinologie și metabolism, membru al Colegiului American al Medicilor, profesor clinic de medicină și sănătate publică la Universitatea California din San Diego, cercetător în neurologie și psihiatrie la Spitalul General Massachusetts, profesor invitat la Școala Kellogg de Management Executiv din cadrul Universității Northwestern, profesor invitat la Columbia Business School, de la Universitatea Columbia, și profesor de studii ale conștiinței la Universitatea Sofia. În sondajul online efectuat de publicațiile World Post și Huffington Post, Chopra se situează pe locul 17 în topul celor mai influenți oameni din lume și pe locul 1 la secțiunea ”Medicină”.

A publicat peste 85 de cărți, dintre care 25 prezente pe lista de bestselleruri New York Times: ”Tu ești universul: cum îți descoperi sinele cosmic și de ce contează asta” a intrat imediat pe lista de bestselleruri New York Times și Wall Street Journal.

Deepak Chopra ne va vorbi despre:

· Cum trebuie să trecem dincolo de interpretare pentru a intra în stare de flux.
· Importanța de a îmbrățișa inefabilul și de a transcende separarea obiect-subiect.
· De ce descoperirea fluxului tău este o experiență spirituală.
· Cum să te ancorezi în conștiință și să înțelegi realitatea din acea stare.
· Pentru a fi în flux, trebuie să avem compasiune. – Realitatea fundamentală nu este cea care ne apare în fața ochilor.
· Ghid practic pentru a vă descoperi fluxul

VEZI FILMUL TRADUS cu DEEPAK CHOPRA AICI



Rajko Kuzmanović este antreprenor, coach, trainer și speaker motivațional. Este sârb, născut la Belgrad. Fiu de diplomat a trăit în mai multe țări cunoscând diferite culturi ajungând astfel să vorbească șapte limbi. Cu toate că familia lui îl îndruma spre a urma si el o cariera de diplomat in 1990 a apărut o turnura în viată lui prin întâlnirea cu ceea ce azi numim dezvoltarea personală. A urmat cursul Metoda Silva ce i-a schimbat complet perspectiva și viata.

Ca urmare a începerii războiului din Iugoslavia, in 1991, a decis să plece din țara iar intuiția, sprijinită de tehnici mentale învățate la curs, l-au îndrumat să vină în România. În 1993 a devenit Instructor Metoda Silva și a fondat Metoda Silva Romania.

In primii ani de ședere in Romania a lucrat în câteva companii în departamentul de vânzări și a ajuns să aibă o experiența de peste 20 de ani in acest domeniu. Astfel a ajuns să îmbine în trainingurile de specialitate elemente si tehnici mentale iar de atunci si pana in ziua de azi tine cursuri, traininguri, sesiuni de coaching.

In sesiunile lui, fie publice fie individuale sau corporate, Rajko Kuzmanović te învață cum sa-ti remodelezi subconștientul, cum sa folosești capacitățile tale mentale astfel încât să obții rezultate și performanta mai bună decât până acum în orice domeniu din viată.

Află mai multe pe https://rajkokuzmanovic.com

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:

· cum să-ți rescrii programele din subconștient
· despre modul în care ne exprimăm, mai ales în relația cu noi înșine
· ce inseamnă o viața fară stres

VEZI FILMUL cu Rajko Kuzmanović AICI




Byron Katie, autoare de succes și fondatoare ”The Work”, are o singură misiune: să-i învețe pe oameni cum să scape de suferință. Ghidați de puternicul proces de autoanaliză pe care ea îl numește ”The Work” (”Lucrarea”), oamenii descoperă că convingerile lor împovărătoare despre viață, despre ceilalți și despre ei înșiși se schimbă radical – iar viața lor se schimbă pentru totdeauna.

Află mai multe pe www.thework.com

Ce vei învăța din acest video:

· Ce este, cu adevărat, o problemă.
· Cum funcționează mintea atunci când e în război cu ea însăși.
· O puternică tehnică de meditație pentru a rezolva orice situație din viață fără a te judeca pe tine însuți sau a-i judeca pe alții, cu patru întrebări-cheie.
· Cum să înțelegi modul în care o stare defensivă îți întrerupe starea de flux și cum să recunoști că nu e vorba despre ”corect” sau ”greșit”/
· Cum să vezi lumea dintr-o stare de iubire pură pentru tot ce te înconjoară.

VEZI FILMUL TRADUS cu Byron Katie AICI




Gabriel Palacios este expert în hipnoză și conduce Centrul de Hipnoză din Berna. Este autorul unor bestselleruri precum ”I See You” (2012), ”Hypnotize Me” (2013) și ”Just Let It Happen” (2015). După ce a participat la programul TV al lui Uri Geller, este invitat apreciat la numeroase emisiuni. Programul său de radio ”Ponturi mentale cu Palacios” e difuzat săptămânal la matinalul canalului radio ”RADIO BERN1”, din Berna.

Pentru mai multe informații, accesează www.gabriel-palacios.ch

Gabriel Palacios - varianta audio dublată în limba română
Meditația o găsiți de la 6’13” până la 15’11”

Ce vei învăța în această lecție

- rolul frecvențelor inconștiente în accesarea stării de flux
- o tehnică simplă pentru a-ți îmbunătății starea de dispoziție
- o hipnoză asistată, cu instrucții pas cu pas
- o secvență de reconectare cu mintea creativă, prin care îți amplici conștiința și intri în stare de flux

VEZI FILMUL TRADUS cu Gabriel Palacios AICI



Când am început să scriu pe acest blog (și pagina de facebook Chakra Relaxata) am avut un singur gând: dacă prin ceea ce scriu și împărtășesc eu aici din experiența mea personală pot ajuta un singur om să înțeleagă ceva, să își confirme ceva, să primească o cât de mică susținere, este suficient. Mi-am îndeplinit misiunea. 

Am început să scriu într-un moment în care din ce în ce mai mulți oameni începeau să își descopere drumul către ei. Și am descoperit că dacă reușești să transmiți din suflet, din cine ești tu, mesajul este întotdeauna primit. Pentru că sufletele au limbaj comun, dincolo de cuvinte, de diferitele experiențe, de categorisirile acestei societăți imperfecte.

Acum peste zece ani am pornit pe drumul incredibil de greu și de frumos în egală măsură al aflării propriului adevăr, al săpării din ce în ce mai adânc în mine pentru a descoperi cine sunt, de unde sunt blocajele și suferința din viața mea, ce lecții am de învățat.. Ce m-a mânat în luptă? Ca și prietenul Buddha, nu am mai vrut să sufăr. M-am încăpățânat să cred că viața poate fi echilibru, bucurie, acceptare, creștere. Și așa este.

Dintre toate terapiile prin care am trecut sau pe care le-am studiat, cea mai apropiată de sufletul meu și datorită căreia am făcut salturi uriașe în munca mea cu mine este hipnoterapia, mai exact terapia prin hipnoză regresivă. 

Din rolul de client, încet încet am simțit chemarea de a urma diferite formări în domeniu (hipnoză ericksoniană și terapie prin regresii hipnotice), pentru că doar prin scris a început să nu mai fie suficient pentru mine. Mulți dintre cei care citesc ceea ce scriu mă întreabă lucruri, îmi povestesc bucăți din viața lor, din necazurile lor.. Mi-am dorit să pot face mai mult decât să îmi dau cu părerea. Simt că a venit momentul să fac mai mult decât să scriu. 

Dacă ai o problemă, nu vreau să-mi spun eu părerea. Este egal cu zero; eu vorbesc din sistemul meu de credințe, din cine sunt eu, din viața mea. Eu vreau să te însoțesc în călătoria ta către tine. La nivel profund. De la nivelul conștientului este mai greoi și de durată. Ce putem face este să mergem împreună să identifici sursa problemei, pe care ai îngropat-o atunci demult, ca să te protejezi. 

Am vrut să pot ajuta oamenii să acceseze subconștientul, deoarece eu cred că acolo este cheia. Da, se pot conștientiza multe lucruri discutând sau acumulând cunoaștere. Și toate acestea au un mare rol în prelucrarea minții conștiente. Dar straturile acelea profunde se află întotdeauna adânc îngropate în subconștientul nostru. Acolo transformările sunt cu adevărat remarcabile.

Vindecarea este munca ta și doar a ta. Vindecarea este meritul tău și doar al tău. Vindecarea apare spontan când mergem la sursă și acolo, adânc în subconștientul tău, îți regăsești (ascunsă bine, sub nenumărate experiențe negative, traume și neîncredere) PUTEREA TA. 

Și uite așa, a venit momentul să încep un drum pe care îl simt în toate structurile ca fiind misiunea mea reală, de suflet, și să te invit, dacă rezonezi cu mine, să facem o călătorie în straturi mai profunde, să descoperim sursele anumitor blocaje, relații disfuncționale, patternuri negative sau probleme care îți afectează viața de zi cu zi.

Pentru că viața de zi cu zi este singurul reper care ne arată ce trebuie să vindecăm în noi. Totul este proiectat în exteriorul nostru, trebuie doar să fim din ce în ce mai atenți și să ne plasăm din când în când în rolul observatorului. După ce am identificat problema, următorul pas este să mergem mai în profunzime la sursa ei.

https://chakrarelaxata.ro

În această lecție vei învăța:

despre blocarea emoțiilor și „ascunderea” lor sub preș
starea de bucurie ca stare naturală
drumul reconectării cu noi înșine

VEZI FILMUL cu Raluca Ștefainschi AICI


ZIUA A 2-A


Iată vorbitorii de astăzi:
Eckhart Tolle:

· Cum îți rezolvi problemele ajungând în starea de flux.
· Rolul esențial al conștiinței în viața ta
· Cum să te ancorezi în momentul prezent

Louise Hay:

· Ce înseamnă cu adevărat prosperitatea și abundența
· De ce imaginea de sine este atât de importantă
· Cum să ajungi la frecvența abundenței.

Miten:

· Cum să depășești stresul
· Cum să descoperi vindecarea prin muzică
· Puterea meditației

De asemenea, azi vei putea găsi lecții ținute de Thomas Young, Andra Ivanov, Tudor Borza



Eckhart Tolle s-a născut în Germania și a studiat la universitățile din Londra și Cambridge. La 29 de ani, o profundă transformare interioară i-a schimbat radical cursul vieții.

Pe parcursul următorilor cinci ani, el s-a dăruit înțelegerii, integrării și aprofundării acestei transformări, ceea ce a marcat începutul unei intense călătorii interioare. Mai târziu, a lucrat la Londra ca și consilier și maestru spiritual.

Publicațiile lui Eckhart Tolle includ două bestselleruri New York Times, ambele considerate unele dintre cele mai influente cărți spirituale ale vremii noastre: ”Un nou Pământ”, selectată în Clubul de Carte al lui Oprah Winfrey, și ”Puterea prezentului”, tradusă în peste 30 de limbi.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
 
Cum să rezolvi problemele conectându-te la flux
Importanța conștiinței
Cum să te aliniezi la momentul prezent
Cum să accesezi inteligența non-conceptuală
Cum să deosebești durerea de suferință
 
VEZI FILMUL TRADUS cu Eckhart Tolle AICI



Louise Lynn Hay (născută pe 8 octombrie 1926, la Los Angeles; decedată pe 30 august 2017) a fost o autoare americană de non-ficțiune, în domeniul ”gândirii pozitive”.

Împreună cu Joseph Murphy și Erhard F. Freitag, ea este unul dintre principalii autori ai mișcării New Age. La 40 de ani, a început să studieze învățăturile lui Ernest Holmes, din ”Știința Minții”. Mai târziu, a ținut și ea cursuri. Cu toate acestea, cariera sa ca autoare de succes a început abia după ce s-a îmbolnăvit de cancer cervical.

Boala a motivat-o să inițieze purificarea spirituală, ceea ce, conform propriilor spuse, a fost un pas esențial în viața ei. În afară de cărți, CD-urile lui Louise Hay sunt de asemenea disponibile. Unele dintre ele au fost traduse în 29 de limbi. În 2004, circulația totală a lucrărilor sale ajunsese la 50 de milioane de exemplare.

În volumele sale, Louise Hay a arătat că gândirea pozitivă ar trebui să conducă la o viață pozitivă, iar gândirea negativă, la o viață negativă (problematică). Un alt element important al învățăturilor sale este iertarea, care, conform lui Louise Hay, reprezintă o componentă elementara a unei vieți fericite.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
 
Cum să fii deschis și receptiv la toate lucrurile bune care îți stau la dispoziție.
Ce înseamnă cu adevărat prosperitatea și abundența.
Ce înseamnă cu adevărat imaginea de sine și de ce este ea atât de importantă.
Posibile frici referitoare la bani, care pot duce la uimitoare revelații și aduce o viață de abundență.
Cum să te aliniezi la abundență
 
VEZI FILMUL TRADUS cu Louise Hay AICI



Andra Ivanov


Andra a fost captivată de lucrul cu frecvențele reconective de vindecare după doua cariere de succes în domeniile inginerie și drept. După participarea la numeroase cursuri, seminarii și examene absolvite, a devenit bioenergoterapeut cu propriul cabinet în București. Acolo se afla în 2006 când a citit cartea: Reconectarea, vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine de Dr. Eric Pearl.

Ea a fost profund atinsă, mișcata și inspirată de mesajul acestei cârti, în principal pentru că, așa cum afirma: “avem acum o metoda simplă, naturală și fascinantă, disponibila pentru a fi practicată de către oricare dintre noi, indiferent de pregătirea sau calificarea fiecăruia”.

Cartea a fost ca un catalizator pentru Andra deoarece imediat a luat acțiune: a devenit co-sponsorul cursurilor oferite de The Reconnection în Romania, practician de Reconnective Healing și Reconectare din 2007, asistent în echipa internaționala de predare a cursurilor din 2008 și instructor asociat la The Reconnection din 2015, fericită că poate să împărtășească această minunată lucrare în Romania și în lume.

Din 2007 activitatea ei principala se desfășoară la cabinetul unde oferă ședințe de Reconnective Healing si Reconectare, mereu cu bucurie și recunoștința pentru experiențele și rezultatele clienților ei.

Pentru Andra, Reconnective Healing și Reconectarea personală nu sunt numai metode de vindecare și evoluție personală, ci reprezintă un mod de a trai viată, “pe care sunt oricând fericită și onorată să le fac cunoscute, să le predau și să le facilitez.”

Experienta O.R.E.(Observa Remarca Experimenteaza) = Portalul + Catalizatorul

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
 
Integrarea frecvențelor reconective în viața cotidiană
Restabilirea echilibrului și evolutța personală prin interacțiunea cu frecvențele reconective.
reconectarea personală și vindecarea prin reconectare
 
VEZI FILMUL cu ANDRA IVANOV AICI



Pentru un observator exterior, britanicul Miten (pe vremuri cunoscut ca Andy Desmond) avea totul: o soție, un copil și o carieră de succes ca muzician. După ce a bântuit prin lume ani de zile, simțindu-se din ce în ce mai înstrăinat de el însuși, de familie și chiar de viață, Miten s-a confruntat cu o criză spirituală și a cedat nervos, iar singurul mod prin care a simțit că se poate salva a fost să se ridice și să plece: să se despartă de toți oamenii și de toate lucrurile pe care le cunoscuse.

Dornic să învețe mai mult și să îmbrățișeze o transformare totală, Miten a părăsit rapid Marea Britanie și a ajuns într-un ashram din India, unde s-a lepădat de tot avutul său lumesc, precum și de identitatea sa ca muzician, și a intrat în sangha (familia spirituală) lui Osho.

Dobândind pentru prima dată în viață un profund sentiment de putere interioară,

Miten și-a regăsit până la urmă rădăcinile muzicale, însă dintr-o altă perspectivă: cea a spiritualității și a devoțiunii. Astfel, el a servit ca un catalizator pentru comunitatea ashram-ului, compunând cântece care onorează învățăturile lui Osho.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:

Rolul-cheie pe care îl joacă muzica în vindecare
Cum să te împrietenești cu lumea ta interioară
Cum să savurezi și să trăiești sunetele
Puterea meditației

VEZI FILMUL TRADUS cu MITTEN AICI



Thomas Young, deținător al masteratului în sociologie, psihologie și limba engleză, se percepe ca fiind un canal, un catalizator de frecvență înaltă al conștiinței. Pe lângă acestea, Thomas e un om ”așezat”, adoră filmele de acțiune, fotbalul și o cafea Kona la începutul zilei.

Cursuri naționale din 1998, cursuri internaționale din 2000

Încă de la început, Thomas Young a atras la atelierele, seminarele și prezentările sale oameni reputați și multiplicatori de mesaje, ei înșiși lideri în propriile lor domenii: doctori, vindecători, decani, directori de firme și terapeuți de la diferite școli. Ceea ce are de oferit acest mistic și maestru al inimii este unic pentru acei participanți unici.

Thomas Young este un vorbitor cunoscut și bine primit la multe congrese. Lucrările sale referitoare la inimă au fost menționate în diverse articole și apariții media. Nu de mult, a apărut în excepționalul film AWAKE, în care regizoarea premiată Catharina Roland a prezentat maeștri spirituali din toată lumea.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei afla:

Învățăturile inimii și modul în care îți poți accesa și cultiva centrul inimii
Ce înseamnă să fii un războinic spiritual
Cum să accesezi revelațiile sufletului tău sau ale inteligenței spirituale superioare
Importanța și sensul ieșirii din zona de confort
Cum formele religioase și spirituale deschid, de fapt, aceeași ”ușă”.
 
VEZI FILMUL TRADUS cu THOMAS YOUNG AICI



Tudor Borza – Chiar dacă am avut norocul să încep să învăț și să experimentez hipnoza încă de la 12 ani, adică din primăvara anului 1989, să experimentez tehnicile metodei Silva încă din 1991, în 2010 să pun bazele tehnici pe care astăzi o numesc Terapie în Relaxare Conștientă, în 2012 am constituit Asociația Română de Hipnoză, oferind primul sediu social al Asociației Române de Hipnoză, al cărei vice președinte fondator am fost, ulterior punând bazele Academiei de Hipnoză și ale Asociației Europene de Hipnoză, împreună cu Andrei Voicu și Ovidiu Grigor, continui să cred despre mine că sunt un om obișnuit. Chiar dacă unii spun că sunt un om obișnuit cu hipnoza. În ciuda aparențelor, m-am născut ca și fiecare dintre voi incapabil să vorbesc și să mă deplasez, activități a căror cunoaștere mi-a ocupat primul an și jumătate din viață.

Află mai multe pe https://tudorborza.ro/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:

cum ai ajuns ca tu să fii tu
cum ai ajuns să ai setul de valori pe care îl ai
cum să depășești frica de boală, de moarte

VEZI FILMUL cu TUDOR BORZA AICI


ZIUA A 3-A



Iată prezentările principale ale zilei:

Anita Moorjani:

· Cât este de important să ai grijă de tine
· Cum să asculți avertismentele corpului tău
· Cum să-ți cauți propria fericire

Bradley Nelson:

· Cum poți să îți aliniezi energiile și să ajung la o stare de flux
· Cum să identifici indicatorii care îți artă că te apropii de o stare de epuizare și cum să împiedici apariția acesteia.
· Cum să identifici vechile "bagaje emoționale" și să scapi de acestea.

Alex Loyd

· Care este procesul chimic al stării pe care o numim "flux".
· Puterea de a trăi în iubire, în momentul prezent
· Amintirile dominate de frică nu sunt decât interpretări greșite ale experiențelor noastre.

De asemenea, azi vor mai avea prezentări: Eric Peal, Pascal Voggenhuber, Irina Lupașcu, Mihaela Stroe.

Relaxează-te și intră într-o stare de flux cu prezentările de azi




Experiența la limita morții a Anitei Moorjani și vindecarea ulterioară de cancer au cucerit inimile a milioane de oameni din toată lumea. Ea a fost invitată la emisiunea specială cu Wayne Dyer pe PBS, la Dr. Oz Show, Fox News, The Today Show, la emisiunea ”360” cu Anderson Cooper, pe CNN, la National Geographic Channel, precum și la ”Pearl Report”, din Hong Kong, la ”Headstart” cu Karen Davila, în Filipine, și la multe alte emisiuni. Este autoarea cărții ”Dying to Be Me” (”Am murit ca să fiu eu însămi”), vândută în peste un milion de exemplare în toată lumea și tradusă în peste 45 de limbi, precum și ”What If This Is Heaven?” (”Dacă acesta e Raiul?”). Ca vorbitor internațional apreciat, Anita și-a dăruit viața întăririi minților și inimilor celorlalți, prin povestea ei despre curaj și transformare.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, Anita vorbește despre următoarele:

Cât de important este să ai grijă de tine
De ce ar trebui să faci ceea ce te face fericit
Cât de important este să lași oamenii să aibă grijă de tine
Cum să-ți cauți propria fericire

VEZI FILMUL TRADUS cu ANITA MOORJANI AICI



Dr. Bradley Nelson este autor, învățător, chiropractician, consultat intuitiv medical, vindecător energetic, tată și soț. Misiunea vieții sale este aceea de a-i învăța pe oameni cum să se vindece singuri, reobținând echilibrul fizic și energetic al corpului.

Pentru mai multe informații, accesează www.drbradleynelson.com

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța următoarele:
 
Cum să-ți aliniezi energiile și să intri într-o stare de flux
Importanța emoțiilor tale
Modul în care bagajul emoțional îți afectează viața
E în regulă să ceri ajutor
Cum recunoști dacă îți epuizezi energiile
 
VEZI FILMUL TRADUS cu BRADLEY NELSON AICI



Irina Lupașcu este autorul cărții Creează-ți Jobul Ideal, un ghid practic de dezvoltare profesională și personală. Irina are o experiență de peste 8 ani în domeniul susținerii de cursuri de dezvoltare personală și profesională și peste 10 ani în domeniul managementului dintre care 6 într-o companie multinațională în funcția de coordonator filială.

A dezvoltat cursul concept propriu Creează-ți Jobul Ideal al cărui scop este să ajute oamenii să-și descopere acea activitate profesională care să-i facă să se simtă „omul potrivit la locul potrivit”, să lucreze cu bucurie, munca lor să conteze cu adevărat, să fie implicați și responsabili iar creația să ocupe un loc important în viața lor profesională.

De-a lungul cercetarii pe care a făcut-o, prin analiza directă sau a multor biografii a sute de oameni care și-au găsit jobul ideal, dar mai ales din experiența proprie, a descoperit că exista un drum general valabil pe care, dacă îl urmezi, îți vei descoperi acea activitate profesională care să te facă să te simți „omul potrivit la locul potrivit”, să simți pasiune și bucurie pentru activitatea ta profesională iar rezultatele să devină un barometru al disciplinei, al automotivației și al încrederii în sine.

Află mai multe pe https://succestraining.ro/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei afla:
 
ce este misiunea profesională, benefiicile care le aduce și care sunt pașii către ea
unde te afli acum în raport cu misiunea ta profesională
Cum să integrezi starea de flow în activitatea ta profesională
Vom face un scurt exercițiu de auto-cunoaștere cu scopul de a afla care sunt următorii pași către misiunea ta
Bucuria ca indicator al misiunii profesionale.

VEZI FILMUL cu IRINA LUPAȘCU AICI



Eric Pearl – ca și chiropractician, Eric Pearl a condus, timp de 12 ani, un cabinet de mare succes în Los Angeles. Într-o zi, pacienții săi au relatat că îi simțeau mâinile pe corpul lor, deși el nu îi atingea. Curând după aceea, au început să relateze că s-au vindecat miraculos de cele mai diverse și, uneori, chiar și cele mai grave boli.

Pentru mai multe informații, accesează www.thereconnection.com

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, vei învăța următoarele:
 
Momentul intrării în flux
Diferența dintre a face și a fi
Trebuie să asculți ca să primești
Cum îți integrezi toate simțurile
Cum devii o ființă mai armonică
 
VEZI FILMUL TRADUS cu ERIC PEARL AICI




Pascal Voggenhuber este considerat unul dintre cele mai renumite medium-uri din Europa. El își impresionează și își uimește repetat publicul, prin contacte foarte detaliate cu viața de dincolo, demonstrații fantastice și cursuri pline de suflet. Din 2007, a publicat opt cărți; toate au ajuns în top 10 al bestsellerurilor de non-ficțiune din Elveția. Noul său proiect ”Bucură-te de această viață”, ne ajută să devenim creatorii propriei vieți, să recunoaștem și să ne trăim adevăratul destin. Există și cursuri online pe această temă, o comunitate online și o carte publicată anul acesta.

Pentru mai multe informații accesează www.pascal-voggenhuber.com
Pascal Voggenhuber - varianta dublată în limba română

Meditația o găsiți de la 34’57” până la 40’32”
 
Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, vei învăța următoarele:
 
Ce este un ghid spiritual
Când și cum putem deveni cu toții ghizi spirituali
Despre reîncarnare
Cum să-ți recunoști ghidul spiritual
Toți oamenii au un ghid alături de ei

VEZI FILMUL TRADUS cu PASCAL VOGGENHUBER AICI


Dr. Alex Loyd este pastor și doctor în psihologie și naturopatie. El și-a salvat cu succes soția de depresie, cu ajutorul Codului Vindecării, pe care l-a dezvoltat chiar el și cu care a tratat, de atunci, mii de pacienți. Cartea sa, ”Codul vindecării”, este prezentă de ani de zile pe listele de bestselleruri.

Pentru mai multe informații accesează www.dralexanderloyd.com

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, vom vorbi despre următoarele:
 
Care este procesul chimic asociat cu ceea ce numim ”flux”
Puterea de trăi în iubire, în momentul prezent
Importanța de a ne rezolva fricile din trecut, pentru a putea trăi în iubire
De ce amintirile fricilor sunt pur și simplu interpretări greșite ale experiențelor noastre
Cum ne putem schimba amintirile fricilor?
 
VEZI FILMUL TRADUS cu ALEX LOYD AICI




Mihaela Stroe - Sunt doctor în sociologie, antreprenor, analist comportamental, executive coach, speaker, trainer, soție și mamă. Știu că joc multe roluri, însă toate mă bucură și mă împlinesc ca femeie.

De la 25 ani sunt antreprenor și am sprijinit sute de proprietari de afaceri să-și crească veniturile și productivitatea.

Am onoarea ca din 2003 să fiu antrenată personal de fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul instituției, recunoscut la nivel internațional drept cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.

Am creat MSTRIBE (https://mstribe.ro/) – o platformă de învățare continuă online, practică și interactivă, cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.”

Am scris două cărți “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și am realizat audiobook-urile “În Armonie cu Mine!” și “Momente de luciditate- 7 pași spre armonie interioară”.

Sunt creatoarea unui Caiet de lucru cu tine pentru creșterea performanței și a unui program intensiv de coaching, numit “Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe performanța personală și profesională„, pe care îl susțin fie în grup, fie individual cu clienții care vor să devină cea mai bună versiune a lor.

Iubesc la maxim munca mea și sunt dedicată transformării vieții oamenilor, prin renunțarea la atitudinea de victimă și prin încurajarea lor să-și asume puterea interioară, divină.

Poți să mă urmărești prin abonarea la blogul meu personal (https://mihaelastroe.ro/) și pe social media (Facebook, Instagram și LinkedIn).
 
Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
 
despre indentitate și regăsirea sinelui
cine sunt și ce vreau să fac cu viața mea
despre puterea interioară și cum să rămâi conectat
 
VEZI FILMUL cu MIHAELA STROE AICI


ZIUA A 4-A


În cea de-a patra zi a summit-ului, vei învăța împreună cu:

Gregg Braden:

· Modul în care tradițiile culturilor antice ne-ar putea ajuta să trăim o viață mai armonioasă
· Puterea intențiilor noastre
· Creierul nu e singurul care gândește, ci și inima.

Andreas Goldemann:

· Cum vindeci corpul și mintea cu ajutorul sunetului
· Cum să fii în stare de prezență și de Flux!
· Un ritual pentru invocarea conștiinței.

Kyle Gray:

· Descoperirea fluxului este, în esență, o schimbare a modului tău de gândire.
· O tehnică puternică de integrare a fricii și iubirii, fiindcă oriunde există frică există și o oportunitate de a trăi iubirea.
· Cum să ajungi la esența războinicului luminos din tine și să lași iubirea să-ți arate calea

De asemenea, azi ni se vor alătura Bahar Yilmaz , Grațiela Baiș, Marius Spiridon și Oana Sorescu, care ne vor împărtăși revelații prețioase.




Gregg Braden, autor de mare succes și maestru spiritual, trăiește în New Mexico, SUA. Cercetările sale l-au dus în mânăstiri izolate și temple din vremuri de mult apuse. Pregătirea sa profesională în domeniul geologiei și al ingineriei spațiale îl ajută să acopere prăpastia dintre înțelepciunea antică și știința modernă. Cărțile lui au fost traduse în 17 limbi.

Află mai multe la www.greggbraden.com

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, Gregg vorbește despre următoarele:
Unde au greșit descoperirile științifice din ultimii 150 de ani
De ce teoria evoluției lui Darwin nu se aplică la oameni
Nu doar creierul poate să gândească, ci și inima
Puterea intenției
Cum ne pot ajuta tradițiile din culturile antice să trăim o viață mai armonioasă
Cheia unei vieți sănătoase și pline de vigoare
 
VEZI FILMUL TRADUS cu GREGG BRADEN AICI





Andreas Goldemann își folosește talentul său special de intuitiv de 20 de ani încoace și însoțește oamenii pe calea de întoarcere la sinele lor natural și puternic. Cu vocea sa, el ajută nenumărați oameni din toată lumea să lase în urmă stresul fizic, psihologic și spiritual. Propria sa pasiune și ideile despre viață i s-au revelat deoarece și-a urmat întotdeauna fericirea în ceea face și sentimentul de împlinire interioară. În lucrul cu participanții și clienții, el le reamintește întotdeauna de un ghid simplu: propria lor prezență.
 
Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei afla:
 
Cum funcționează sunetul intuitiv
Despre minte și vindecare
Cum să fii prezent în flux
Ritualuri de amplificare a conștiinței

VEZI FILMUL TRADUS cu ANDREAS GOLDEMANN AICI



Marius Spiridon și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite, la începutul mileniului 3.

El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné.  

Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. Acceptat în  sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor, Marius a fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria spirituală care i-a fost destinată.

Orientat în mod autentic către ceea ce face cu adevărat o diferență pentru semenii săi, Marius produce indivizilor și comunităților pe care le atinge o conexiune adâncă cu propriile lor valori și obiective.

Revenit în Europa, a ales Londra și s-a dedicat în totalitate sculptării sale ca mentor și coach în interiorul unei companii de clasa mondială din domeniul ontologiei. Dupa trei ani de dezvoltare și antrenare într-una din cele mai eficiente academii umane, Marius intră în corpul de leaderi al companiei,  fiind  la acel moment, unul din cei 3 români cu capacități similare la nivel european.

Inovator al unui stil propriu, maturizat în aproape două decenii de cunoaștere, pe o fundație profund românească, Marius a venit acasă să dea românilor ce-i al românilor: Experienta! Unitate! Creatie!


Ce vei afla din această lecție?

În această lecție vei învăța:
 
descoperiri în acest an de pandemie
cum să generzi starea de flux în viața ta
cum să facem ca starea de flux să aibă un impact concret în laturile din viața noastră, pe care vrem să le transformăm

VEZI FILMUL cu MARIUS SPIRIDON AICI


Spiritualitatea modernă, noi abordări privind vindecarea, comunicarea cu lumea spirituală și explorarea energiei și a conștiinței – Bahar Yilmaz trăiește pentru acestea și lucrează de peste 12 ani în respectivele domenii. Deseori, Bahar Yilmaz e numită ”vocea noii spiritualități”, deoarece ea purifică închisorile spirituale și ajută oamenii să-și reasume responsabilitatea pentru propria viață. Ea face acest lucru într-un mod autentic, revigorant și plin de umor – caracteristici importante ale muncii sale. Bahar își oferă cunoștințele din domeniile meditației, transformării, meditalității, vindecării și al multor altora, sub formă de seminare, ateliere, sesiuni de pregătire și cursuri online. Împreună cu prietenul său, Jeffrey Kastenmuller, ea reprezintă acum punctul de contact pentru terapeuți, instructori, vindecători – dar și pentru toți cei care doresc să fie la curent cu cele mai noi cunoștințe din sfera vindecării și a transformării și să își descopere potențialul complet.

Pentru mai multe informații accesați​ https://www.baharyilmaz.com/

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, vei afla detalii despre:
Ce înseamnă să fii ”om al stelelor” sau să ai un suflet hibrid
Diferența dintre oamenii stelelor și ființele umane
Cum să intri într-o stare de flux fiind tu însuți
Cum să faci lumea un loc mai bun
Învață cum să întrebi ”De ce?” și ”Cum?”, pentru a ajunge la sensuri mai profunde

VEZI FILMUL TRADUS cu BAHAR YILMAZ AICI



Kyle Gray este un maestru spiritual atipic. Cu o minte ascuțită, o nevoie de adevăr și o dorință de a face lumină asupra unor teme spirituale complexe, Kyle a devenit unul dintre cei mai căutați experți din domeniul său.

Martor și obiect al întâlnirilor spirituale încă de la o vârstă fragedă, Kyle avea doar patru ani când sufletul bunicului său l-a vizitat din lumea de dincolo. Când a mai crescut, el avea întotdeauna capacitatea de a auzi, a simți și a vedea dincolo de simțurile naturale, iar acest lucru l-a condus, în adolescență, la descoperirea puterii îngerilor și a energiei pozitive.

Prezența și energia lui Kyle sunt molipsitoare. El este un revoluționar care emană curaj și entuziasm. Dăruirea față de munca sa arată limpede că Kyle crede că conexiunea spirituală este posibilă pentru oricine, iar el se străduiește cât de mult poate pentru a o face posibilă și accesibilă.
 
Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, vei învăța următoarele:
 
Cum și de ce suntem cu toții egali
Descoperirea propriului flux reprezintă, în esență, o schimbare a modului tău de gândire
Tot ceea ce faci pentru tine reprezintă, în același timp, ceea ce tu oferi lumii
O tehnică puternică de a integra frica și iubirea – fiindcă, oriunde există frică, există și oportunitatea de a trăi iubirea
Cum să ajungi la inima războinicului luminii din tine și să lași iubirea să te conducă

VEZI FILMUL TRADUS cu KYLE GRAY AICI



OANA SORESCU Să treci de la o viață normala la una extraordinară? Tu dispui de o uimitoare putere interioară pentru a-ți crea o viața cu tot ceea ce-ți dorești în ea. Încă de când ai ieșit din pântecul mamei, ai fost supus unor condiționări culturale menite să te facă mulțumit de viața “normală” pe care o trăiești, la nivelul conștiinței tale obișnuite, care de obicei se rezumă la ceea ce se intamplă sa-ți ofere viața. Ai fost determinat în foarte multe feluri să crezi că nu posezi întelepciunea sau capacitatea de a-ți face dorințele și aspirațiile să se manifeste și să se îndeplinească.

“Există un nivel al conștiinței la care poți opta să trăiești oricât dorești, dacă te arăți dispus să-ți schimbi conceptul de sine și să nu te mai raportezi la tine ca la o ființă obișnuită, ci la una capabila să-și îndeplinească dorințele”. (Wayne Dyer)

Să ai luna ta de miere la 40, 50 ,70 de ani? E oare posibil acest lucru? Da,da, da și iar Da!

Mai multe informații pe: https://eft-mr.ro/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
cauzele nefericirii în propria viața
înțelegerea profundă a emoțiilor
căutarea unor soluții pe care pot să ți le asumi

VEZI FILMUL cu OANA SORESCU AICI


Grațiela Baiaș este medic și specialist în programare neurolingvistică. A studiat și continuă să aprofundeze și domenii precum nutriția, accesarea conștiinței, bioenergoterapia și psihoterapia integrativă.

Ea este fondatoarea Ella Center for Wellbeing, centru în cadrul căruia desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de vindecare emoțională, wellness și managementul stresului. Îmbinând în mod armonios și foarte eficient tehnologii ultramoderne din domeniul neuroștiinței, psihologiei spațiului mental și inteligenței emoționale, ea facilitează schimbarea la nivelul memoriei celulare a informației cauzate de emoțiile reprimate care au stat la baza declanșării stării de boală.

Grațiela desfășoară, de asemenea, activitatea de coaching NLP, fiind creatoarea Coaching for Excellence. Experiența sa bogată în antreprenoriat și consultanță, adăugată formării în coaching profesionist, îi catalizează succesul în procesul de coaching, ca urmare a abordării complexe și unitare a acestuia. De asemenea, oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care, le aduce în coaching cu multă bucurie și dăruire.

Ea este și co-fondatoare Panorama Socială și Psihologia Spațiului Mental în România, metode create de Lucas Derks din Olanda. Aceste metode oferă instrumente prin care pot fi analizate și schimbate hărțile mentale a lumii sociale pe care oamenii le creează la nivel inconștient, ceea ce duce la îmbunătățirea considerabilă a relațiilor interpersonale și la creșterea calității vieții acestora.

În practica sa profesională, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita procesul de explorare și extindere a conștiinței și îmbunătățire a calității vieții, prin aceasta contribuind la evoluție la schimbarea pozitivă în lume.

Mai multe detalii pe: https://gratielabaias.ro/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție Grațiela ne va vorbi despre:

Putem noi să fim schimbarea care se dorește în lume? Putem să ne vindecăm pe noi înșine și unul pe celălalt și astfel, să vindecăm lumea?
Ceea ce trăim acum nu este decât ceea ce noi am creat ca urmare a tiparelor energo-informaționale înregistrate în memoria noastră celulara pe parcursul a mii de ani.
Cum facem schimbarea? Care este calea de la frică la iubire

VEZI FILMUL cu GRAȚIELA BAIAȘ AICI

ZIUA A 5-A


Iată care sunt vorbitorii de astăzi și unele dintre lucrurile pe care le vei învăța:

Bruce Lipton:

· Ce se întâmplă cu lumea în acest moment
· Cum poți ajuta universul
· Cum funcționează mintea și corpul tău

Gordon Smith:

· Cum amplifici starea de flux cu ajutorul compasiunii
· Cum te conectezi la ființa ta superioară
· Cum preiei controlul asupra minții tale și cum îți depășești limitele

Lista vorbitorilor de azi îi include și pe Alex & Allyson Grey, Alex Loyd, Ruediger Dahlke, Vadim Tschentze, Cristian Mureșanu și Elena Furtună.


Bruce Lipton este cunoscut pentru faptul că îmbină știința și spiritualitatea. Ca biolog celular, el a predat la Școala de Medicină a Universității Wisconsin și a lucrat ca cercetător la Școala de Medicină a Universității Stanford. Descoperirile lui revoluționare referitoare la membrana celulară l-au transformat într-un pionier al noii științe a epigeneticii.

Află mai multe la www.brucelipton.com

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
Ce se întâmplă în lume
Cum poți ajuta universul
Felul în care mintea lucrează împreună cu corpul tău
Ce este percepția
Noua evoluție

VEZI FILMUL TRADUS cu BRUCE LIPTON AICI



Gordon Smith putea să facă și să audă morții de la o vârstă fragedă. Într-o noapte, când avea 24 de ani, prietenul unui prieten i-a apărut lângă pat. Mai târziu, Gordon a aflat că acesta murise într-un incendiu, chiar în acea noapte. În timpul unei vizite ulterioare la un centru spiritualist, un medium i-a spus că și el va ajunge să lucreze tot ca medium.

Află mai multe pe www.gordonsmithmedium.com

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:

Cum să amplifici fluxul cu ajutorul compasiunii
Cum să găsești răspunsuri la întrebări spirituale
Cum să te conectezi la propriul tău sine superior
Cum să preiei controlul asupra propriei minți (mindfulness)
Cum să depășești limitările

VEZI FILMUL TRADUS cu GORDON SMITH AICI



Cristian Mureşanu este jurnalist de ştiinţă, şi, după ce s-a vindecat de o boală degenerativă incurabilă a discurilor intervertebrale, a început să studieze ştiinţific, pentru a-şi explica noua sa fiziologie şi a creat o metodă care a fost publicată în articolele şi cartea sa numită Transformări biologice controlate de minte, Vol 1, la Universitatea UHV Houston. Există în etapă finală de revizuire un al doilea volum şi deja se pregăteşte să adune materiale şi mărturii pentru volumul al treilea. Câteva articole ale sale, scrise în ultima perioadă, se află în faza de evaluare, în vederea publicării lor în reviste medicale cu factor de impact. Mureşanu a fost invitat să vorbească despre această fiziologie nouă pe Broadcast Team Alpha, radio online şi pe KCOR Digital Network Network, din Las Vegas, şi altele. Acum are 56 de ani şi a început abia de curând să vorbească public despre experienţa sa de vindecare, în timpul mai multor prelegeri şi conferinţe susţinute în România. Datorită aptitudinilor sale de logică medicală şi de vizualizare a unor tipare de conectare, el a a fost selectat să facă parte din echipa profesorului Gjumrakch Aliev de la Institutul de Cercetări Internaţionale GALLY, Texas, datorită gândirii sale “out-of-the-box”, a logicii medicale noi, abilităţi de abstractizare şi corelare, pentru observarea şi identificarea tiparelor în cercetarea medicală. Noua sa teorie oferă o perspectivă diferită asupra medicinii regenerative naturale şi încetinirea îmbătrânirii folosind stimularea circulaţiei factorilor de creştere în sânge. Începând cu data de 20 aprilie 2020, Mureşanu este afiliat la Centrul de Cercetare pentru Biotehnologie Aplicată în Diagnostic şi Terapii Moleculare, în calitate de cercetător-colaborator, în vederea continuării activităţii sale editoriale în domeniul ştiinţei. El continuă să studieze fiziologia transformărilor biologice, iar munca sa a fost apreciată de către diverşi oameni de ştiinţă şi gânditori de vârf, aşa cum se poate vedea în această compilaţie TV, https://youtu.be/lLwUobRQZ4c.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:

povestea dramatică a bolii degenerative,
etapele vindecării
povestea neobişnuită a cărţii sale
efectele regenerative ale biotransformării
modelul practic adresat celor care doresc să facă pasul spre vindecare şi transformare
necesitatea cultivării atenţiei, intenţiei şi a dezvoltării conştiente, şi g) concluziile sale referitoare la succesul pe care oricine îl poate obţine, dacă aplică teoria biotransformărilor.

VEZI FILMUL cu CRISTIAN MUREȘANU AICI



Alex Grey este un artist, poet și autor de mare succes la nivel global. Cărțile sale, ”Oglinzi sacre”, ”Misiunea artei”, ”Transfigurări” și ”Psalmii artei”, arată parcursul dezvoltării muncii sale și descriu experiențele mistice care i-au definit viața personală, spirituală și artistică. Picturile sale evocă lumi ale unei conștiințe psihedelice vizionare și dezvăluie energii întrepătrunse ale corpului și sufletului, ale iubirii și spiritului, care iluminează centrul anatomic al fiecărei ființe. Meditațiile vizuale ale lui Alex pe tema naturii vieții și a conștiinței, care reprezintă subiectul artei sale, au ajuns la milioane de oameni, prin cele cinci cărți ale sale, expoziții personale sau reproduceri, apariții la prezentări, inclusiv un celebru discurs TED Talk, decoruri realizate pentru trupe rock, animații și coperte de albume muzicale răsplătite la Premiile Grammy.

Allison Grey, pictor și sculptor social, este partenera de creație și de viață a lui Alex din 1975, când s-au cunoscut la școala de arte. Haosul, Ordinea și Scrierea Secretă compun vederea esențializată asupra lumii din tablourile lui Allison. Haosul reprezintă lumea materială; Ordinea – tărâmul interconectat al luminii și al energiei; iar Scrierea Secretă articulează lumea mistică a expresiei creative. Deținătoare a masteratului în arte frumoase la Universitatea Tufft, Allyson este de multă vreme educator, organizator de evenimente și muză pentru artiștii din toată lumea.

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, cei doi ne vor spune:
Ce este cu adevărat Fluxul și cum se produce acesta
Importanța fluxului pentru sănătate și modul în care blocajele ne afectează starea de bine
Relația dintre creație și starea de flux, în exprimarea divinului
De ce ar trebui să normalizăm schimbarea și modul în care viața se desfășoară în propriul său flux
Puterea de a fi observator

VEZI FILMUL TRADUS cu ALEX AND ALLYSON GRAY AICI



Dr. Ruediger Dahlke lucrează de peste 30 de ani ca medic, lider de seminare, autor și facilitator. Prin cărți precum ”Boala, ca o cale”, ”Boala, ca limbaj al sufletului”, ”Boala, ca simbol” și, cel mai recent, ”Legile destinului – reguli pentru viață”, el a devenit fondatorul unei teorii holiste în domeniul psihosomatic și al conștiinței, care se extinde către dimensiuni mistice și spirituale.

Află mai multe la www.dahlke.at

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
Importanța nutriției echilibrate
practicarea meditației și a muzicii pentru a ajunge la armonia naturală a vieții și la un mod conștient de a trăi
sarcini zilnice simple pentru a rezolva probleme, simptome sau lipsuri, pentru a putea simți fluxul
o tehnică simplă de respirație pentru a elibera tensiunile și a te umple de pace și vitalitate

VEZI FILMUL TRADUS cu RUEDIGER DAHLKE AICI



Sunt un om….natural, conștient de puterea extraordinară care există în fiecare din noi. Din copilărie am simțit dorința de libertate, probabil acesta a fost și motivul pentru care am fost un copil “neîmblânzit”și am răspuns contrar așteptărilor normelor familiei și ale societății. Adolescența a fost o zonă de răzvrătire totală, de unde am ieșit ușor compromisă, fiind senzitivă și căzând ușor pradă emoțiilor pe care nu le puteam gestiona. Sensibilitatea activă mi-a adus cel mai mare plus – Empatia, puterea de a observa emoțiile celor din jur. Acum, la 35 de ani, practic, ca și teacher Yoga și Pilates, mișcarea conștientă și am onoarea să învăț și pe alții conectarea cu ei înșiși. Sunt îndrăgostită de viață și fascinată de psihologia umană.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:

cum poți pune pauză gândurilor tale astfel încât sistemul tău nervos să se relaxeze
importanța mișcării conștiente și beneficiile sale asupra corpului fizic și emoțional
cum să respiri conștient

VEZI FILMUL cu ELENA FURTUNĂ AICI


Vadim Tschenze

Născut în 1973 în Uzbekistan, a scris numeroase cărți de succes (precum ”Sexul și karma”, ”Metoda lui Vadim” și ”Calendarul șamanic după Vadim”) și a înființat ”Academia Vadim Tschenze” pentru vindecare spirituală, șamanism și medium-uri, la malul lacului Constance, din Elveția. Expert în spiritualitate și vindecare energetică după metoda rusă, el deține și cunoștințe de parapsihologie și de naturopatie. Face parte din cea de-a șasea generație din familia sa cu abilități paranormale. De asemenea, are cunoștințe în legătură cu șamanismul, sistemele de aure, vindecarea energetică și astrologia, biosenzorii și ierburile vindecătoare, karma și animalele-ghid spiritual. El și-a creat propriul pachet de cărți și a lucrat cu roata leacurilor șamanice.

În acest video, Vadim ne vorbește despre:

Cum exercițiile spirituale îți pot reprograma viața
Cum să-ți rezolvi conflictele cu copilul tău interior
De ce fiecare dintre noi percepe lumea în mod diferit
Cum să ajungi la concentrare utilizând peretele abdominal
Cum să îți cultivi copilul interior
 
VEZI FILMUL TRADUS cu VADIM TSCHENZE AICI


ZIUA A 6-A




Iată ce vei învăța astăzi:

Neale Donald Walsch:

· Cum să-ți găsești energia necesară pentru a intra în starea de flux
· Cum să-ți creezi propria experiență
· Cum să fii atent la conversațiile tale cu Dumnezeu

Anthony William:

· Sfaturi practice despre modul în care alimentația sănătoasă poate ajuta organismul să se curețe și să se vindece singur
· Simplitatea e metoda ideală de a ajuta unele dintre cele mai importante organe din corpul nostru, precum ficatul
· Importanța de a cultiva dezvoltarea sufletului.

Lee și Pearl Carroll:

· Cum funcționează conectarea și reconectarea
· Lasă-te în voia vindecării reconectiv
· Oamenii se tem de propria putere
· Relatarea modului în care cei doi s-au conectat
· Cum funcționează învățăturile lor

Azi, celor de mai sus li se alătură Teal Swan, Patricia Cihodaru, Roxana Iorgulescu Bandrabur și Ibolya Bereș.



Neale Donald Walsch este un ambasador modern al spiritualității. Înainte de a începe să scrie volumul ”Conversații cu Dumnezeu”, acum celebru, Neale a dezvoltat foarte devreme un interes pentru religie și a simțit o legătură profundă cu spiritualitatea. Este autorul a 16 cărți, inclusiv trilogia de mare succes ”Conversații cu Dumnezeu”. El își împărtășește cunoștințele și înțelegerea profundă despre Dumnezeu în seminare din toată lumea.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
 
Cum să găsești energia pentru a intra în flux
Cum să-ți creezi propria experiență
Cum să fii atent la conversațiile tale cu Dumnezeu
Cum să aplici instrucțiunile pe care le primești
Cum să rezolvi problemele

VEZI FILMUL TRADUS cu NEALE DONALD WALSCH AICI



Anthony William s-a născut cu capacitatea unică de a conversa cu un spirit superior, care îi oferă informații extraordinar de precise despre sănătate, uneori cu mult înainte de apariția oricăror probleme. Când Anthony avea patru ani, și-a șocat familia, anunțând că bunica sa, ce nu prezenta niciun simptom, avea cancer la plămâni. În curând, testele medicale au confirmat diagnosticul.

De peste 25 de ani, Anthony și-a dedicat viața ca să ajute oamenii să depășească și să prevină boala – și să își descopere viața pe care au fost meniți s-o trăiască. Munca sa e cu câteva decenii în fața descoperirilor științifice actuale. Abordarea sa plină de compasiune, care ia în considerare starea de bine la toate nivelurile, nu doar cel al sănătății fizice, a oferit de nenumărate ori alinare și rezultate pentru cei care îl caută.

Precizia și rata de succes fără precedent ca Medium Medical i-au adus încrederea și iubirea mii de oameni din toată lumea, inclusiv vedete rock, miliardari, atleți profesioniști, autori de succes și nenumărați alți oameni din toate domeniile, care nu au găsit o cale de vindecare decât după ce Anthony le-a oferit revelațiile transmise de Spirit. De asemenea, el a devenit o resursă neprețuită pentru doctorii care au nevoie de ajutor în cazurile lor cele mai dificile. Este autorul cărții ”Mediumul medical: Secretele din spatele bolilor cronice și misterioase și cum te poți vindeca în sfârșit”, inclusă pe lista de bestselleruri New York Times.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:
 
Modul în care ideea de boală autoimună ne afectează disponibilitatea de a crede în corpul nostru
Sfaturi practice de folosire a alimentației sănătoase și a super-alimentelor pentru a ajuta organismul să se purifice și să se vindece singur
De ce simplitatea e calea optimă de a ajuta unele dintre cele mai importante organe, precum ficatul
De ce este important să cultivăm dezvoltarea sufletului
De ce ideea de boală autoimună înseamnă să nu acceptăm că știința încă nu a descoperit adevărul din spatele unei boli misterioase

VEZI FILMUL TRADUS cu ANTHONY WILLIAM AICI



Patricia Cihodaru este speaker de inteligenţă emoţională, coach emoţional şi psihoterapeut specializat în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, Psihoterapie Experienţială, Psychological Profiling şi Psihoterapie Transpersonală, precum şi în sănătatea emoţională a copiilor şi adolescenţilor.

Cercetarea ei se referă la modalităţi constructive de a adresa emoţiile negative pentru ca ele să nu ne mai blocheze, să nu ne mai minimalizeze ori chiar să ne distrugă vieţile. Perspectiva ei este că emoţiile, de orice tip, sunt mesaje preţioase de la suflet pe care e de dorit să învăţăm să le ascultăm pentru a ne trăi vieţile în acord cu sufletul propriu.

Patricia susţine de aproape 20 de ani traininguri, seminarii, conferinţe în domeniul sănătăţii şi vindecării emoţionale, precum şi sesiuni individuale de terapie cu copii şi adulţi.

Este autoarea blogului www.patriciacihodaru.blogspot.com şi a cărţii „Geniul emoţiilor: Ghid către inteligenţa ascunsă a sufletului”.

În video-ul prezentat la Flow Summit Patricia ne arată cum anume ne putem aborda emoţiile de orice tip pentru ca ele să devină tot atâtea resurse de sănătate, integritate şi împlinire sufletească.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
efectul in conștiință al emoțiilor reprimate
de ce este important să trăim toată gama de emoții și de ce cei mai mulți oamenii fug de acest lucru
să fii conștient și onest în legătura cu toate emoțiile pe care le simți

VEZI FILMUL cu PATRICIA CIHODARU AICI



Teal Swan, vorbitoare internațională și autoare de mare succes, este o supraviețuitoare a abuzului infantil sever. Astăzi, integrând experiența sa îngrozitoare de viață, inspiră milioane de oameni din lume să descopere adevărul, autenticitatea, libertatea și fericirea.

În 2019, Teal a fost listată pe locul 19 în Topul Watkins a celor mai influenți oameni în viață, la nivel spiritual. Ca autor renumit, vorbitor și vedetă social media, ea a călătorit prin toată lumea ca să predea metode de auto-dezvoltare și să învețe oamenii cum să-și transforme durerea emoțională, mentală, fizică și spirituală. Adepții globali ai lui Teal au supranumit-o ”Oglinda”. Ea și-a câștigat această poreclă, deoarece, ”atunci când pășești în fața ei, vezi adevărul propriei tale ființe și adevărul universului”

Ce vei învăța în această lecție

Teal va vorbi despre următoarele:
Ce înseamnă cu adevărat fluxul
Ce ne împiedică să fim în flux
O puternică practică zilnică pentru a intra în flux
Cum să îți descoperi convingerile centrale și să te confrunți sincer cu ele
Cum să-ți permiți să te deschizi către scopul tău potențial pentru a-ți schimba viața

VEZI FILMUL TRADUS cu TEAL SWAN AICI



Dr. Eric Pearl a condus un cabinet de chiropractică în Los Angeles, înainte să descopere vindecarea reconectivă. Într-o zi, pacienții săi au relatat că îi simțeau mâinile pe corpul lor, deși el nu îi atingea. Astfel, el a pornit în căutarea înțelepciunii universale care să explice fenomenul. Spre deosebire de formele de vindecare energetică cunoscute, această metodă poate fi practicată fără tehnici complexe sau ritualuri elaborate. Călătoria de cercetare și descoperire a dr. Pearl a arătat limpede că numele potrivit pentru această metodă este ”vindecarea reconectivă”.

Acum recunoscută și susținută științific, vindecarea reconectivă înlesnește vindecări care sunt deseori instantanee și care pot dura toată viața. Simțindu-se obligat să-i învețe și pe alții, Eric a călătorit și predat în peste 100 de țări și a influențat astfel milioane de oameni. Speranța sa este ca, într-o zi, fiecare dintre noi va învăța această capacitate naturală și o va folosi pentru a ne vindeca pe noi și pe ceilalți.

Lee Caroll canalizează entitatea numită Kryon. El și-a început cariera în scris și în domeniul channeling-ului în 1989. Până acum a publicat 16 cărți sub nume propriu și câteva culegeri din alți autori. Lee este un profesor și vorbitor spiritual pentru autoperfecționare, renumit la nivel global. El este singurul canalizator spiritual care a fost invitat la șapte prezentări în cadrul ”Societății pentru Iluminare a Națiunilor Unite”, în clădirea ONU de la New York.

Lee continuă să vorbească unui public numeros la nivel global, iar locurile sale preferate sunt Moscova, Chile, Germania și Elveția. Una dintre cărțile sale, scrisă împreună cu Jan Tober, a introdus termenul ”copii indigo” în spațiul public, dând naștere ideii că e posibil să vedem schimbări în conștiința evolutivă a copiilor noștri. Lee a primit un doctorat onorific de la Universitatea din Delphi, în 2012. Locuiește la San Diego, orașul său natal, în California.

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, cei doi vor explica următoarele:
Despre conectare și reconectare
Cum să îți permiți să trăiești puterea vindecării reconective
De ce oamenii se tem de propria putere
Cum funcționează experiența vindecării reconective

VEZI FILMUL TRADUS cu LEE și ERIC AICI


Roxana Iorgulescu Bandrabur

Jurnalist, cu studii aprofundate în Managementul organizațiilor politice și civice la SNSPA, nominalizat de mai multe ori și laureat în 2007 al Premiului pentru talk-show radio, în cadrul Premiilor Clubului Român de Presă, coautor al mai multor proiecte editoriale, precum volumul „Cotul Donului 1942: eroism, jertă, trădare”, Chișinău (2012), Roxana Iorgulescu Bandrabur slujește de două decenii intereselor românilor de pretutindeni de la microfonul Radio România Internațional.

Pasiunea pentru numerologie, concretizată online sub marca Numeroviva, s-a născut din dorința legitimă de autocunoaștere și autodepășire, devenind treptat o prioritate atât în viața profesională, cât și în cea personală

Este numerolog, partea echipei nucleu a Asociației Numerologilor din România, formator și consilier pentru dezvoltare personală, instrumente prin care le creează celor ce vor să înțeleagă lumea de azi posibilitatea de a se cunoaște pe ei înșiși, ca prim pas pe drumul lor evolutiv.

Găsești mai multe informații pe www.numeroviva.ro și www.asociatianumerologilor.ro

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
numerolgie
importanța responsabilității
planul sănătății noastre

VEZI FILMUL cu ROXANA BANDRABUR AICI



Numele meu este Ibolya Beres, Coach Transformational şi Ambasador Cheile Genelor în România, creatorul proiectului Magic Earth Portals. Aceste portaluri magice sunt create in cadrul unei transmisiuni venite de la Zane, Elementali şi alte Spirite ale Naturii.

Menirea lor este să emane, să transmită şi să transfere frecventele înalte ale naturii prin culoare şi geometrie, să aducă valențele spirituale ale plantelor şi elementelor care le compun, pentru a declanșa şi cataliza procesul de trezire spirituală, de re-împuternicire şi de realizare de sine, prin integrarea şi exprimarea calităților unice ale fiecăruia în lume.

Ca orice poveste frumoasă, aceste creații au început lăsând copilul să se joace pur si simplu. Am fost dintotdeauna fascinată de frumusețea şi perfecțiunea naturii. Mă pierd deseori, în contemplarea formelor şi detaliilor rafinate, a geometriei şi texturilor plantelor, copacilor, florilor, rădăcinilor, în fractalul coroanelor, norilor, fisurilor din pământ, în apusuri de soare, în sclipirea luminii pe lacuri, în zboruri de fluturi, libelule, în cântec de păsări, în culori şi în infinitul de nuanțe şi arome.

În timpul plimbărilor mele în natură, Timpul dispare şi eu devin Una cu tot ce este în jurul meu. Mă dizolv în verde şi în albastru şi în culoarea copacilor. Şi tot ce este în jurul meu începe să îmi vorbească. Forme, ființe şi spirite ale Pământului, coduri de culoare şi lumină, imagini, structuri ascunse şi geometrie sacră, straturi multidimensionale. Ele spun povesti despre Umanitate, despre Univers, despre cronologie şi galaxii îndepărtate. Iar conștiința lor înalta vine cu înțelepciune infinită, energie şi calități specifice. Unele dintre ele sunt protectoare, altele vindecătoare, altele sunt blânde, altele puternice, unele ghidează, altele curata şi armonizează. Ele aduc echilibru şi armonia superioara a ordinii cosmice.

In aceste creații, care sunt Portaluri Magice către dimensiunea cuantică, veți găsi culori vindecătoare, chipuri de Zane, Elfi, Gnomi, Silfide, Dragoni, Unicorni, Elementali şi alte Spirite ale Pământului, energia elementelor primordiale: pământ, apă, aer, foc şi eter, toate purtând un cocktail de puteri magice.

Totul în natura are conștiința şi o vibrație puternică, de frecvente foarte înalte.
Aceste energii arhetipale pure exista şi în noi, în codurile noastre genetice. Prin asta ele intra în rezonanță cu frecvența înalta a acestor Portaluri Magice ale Pământului. Astfel, codurile noastre sunt activate şi aduse în armonie cu bătăile inimii Mamei Pământ. Frecvența portalurilor ne ajută să încetinim bioritmul propriu şi să ne adaptăm propria respirație la valorile actuale ale rezonanței Schumann.

Portalurile magice canalizează şi eliberează lumina, transportând coduri de lumina fotonică pură, care actualizează codurile din ADN-ul nostru la frecventele noului om şi la noile geometrii energetice.

Portalurile magice creează în jurul lor un câmp cuantic şi o relație personalizata cu câmpul auric al celui care îl folosește. Ele potentează reorganizarea energiei, focalizează mentalul, aduc claritate şi putere de manifestare, echilibrează emisferele, curăță și ancorează puritatea, aduc stabilitate şi activări în diverse zone din corp, creează oportunități de revelație şi conexiune cu întregul, cu Sinele divin şi ghizii spirituali.

Magic Earth Portals sunt portaluri care străpung câmpul cuantic, aducând pace, iubire, armonie, abundenţă şi trezire spirituală.

ibiberes.com/


Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:
 
- starea de flux ca stare de extaz și cum o poți accesa
- cum poți obține claritatea interioară
- cum dizolvi mecanismele defensive pentru a manifesta esența ta

VEZI FILMUL cu IBOLYA BEREȘ AICI

ZIUA A 7-A


Azi avem multe suprize pentru tine. Iată câteva dintre atracțiile zilei:

Joe Dispenza:

· Care este diferența dintre energie și materie și modul în care emitem energie
· O metodă de a înlocui emoțiile stresante de care devii dependent și care te împiedică să trăiești în starea de flux
· Un ghid prin care poți înceta să fii o victimă și să devii creatorul propriei vieți

Dalai Lama:

· De ce compasiunea este necesară în lumea agitată de astăzi
· importanța igienei emoțiilor și diferența dintre iubire și atașament
· condiția primordială pentru a exercita iubirea în mod eficient.

Tulku Lobsang, Laura Seiler, Crina Vereș, Florin Munteanu și Georgiana Oprescu completează lista de vorbitori pentru finalul nostru grandios.

S.H Dalai Lama 


Sfinția Sa, al 14 Dalai Lama, pe nume Tenzin Gyatso, se descrie ca fiind un simplu călugăr budist. El este liderul spiritual al Tibetului. S-a născut pe 6 iulie 1965, într-o familie de fermieri dintr-un mic sat din Takser, Amdo, aflat în nord-estul Tibetului. La doi ani, copilul, pe atunci numit Lhamo Dhondhup, a fost recunoscut ca reîncarnarea celui de-al 13-lea Dalai Lama, Thubten Gyatsho.

Află mai multe la www.dalailama.com/

Înregistrări video de https://shop.auditorium-netzwerk.de/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, Dalai Lama vorbește despre următoarele:
La nivel fundamental, toți suntem la fel
Pacea vine din acțiune și efort
Încrederea în sine vine dintr-o viață trăită drept
Importanța principiilor morale puternice
Afecțiunea și iubire ne pot schimba dezvoltarea
Umanitatea trebuie să se schimbe în bine

VEZI FILMUL TRADUS cu DALAI LAMA AICI
 


Dr. Joe Dispenza este unul dintre cei mai de succes vorbitori din ultimii ani. El este cunoscut pentru capacitatea de a comunica concepte științifice oamenilor obișnuiți, într-un mod distractiv, plin de viață și elocvent. Cunoștințele sale profunde despre relația strânsă dintre chimia creierului, neurofiziologie și biologie, precum și importanța acestora pentru sănătatea noastră, sunt prezentate la seminare și cursuri de pregătire în toată lumea.

Află mai multe la www.drjoedispenza.com

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, dr. Joe explică următoarele:

Ai instrumentele necesare pentru a-ți programa un mod de viață mai bun și a-ți rescrie destinul genetic
Ar trebui să alegi să îți creezi viața, în loc să fii o victimă a acesteia
Legătura emoțiilor cu bolile. Legătura dintre parele pe termen lung ale acestor emoții cauzatoare de dependență și boli.
Creierul nu cunoaște diferența dintre experiențele adevărate și senzația experiențelor
Felul în care conștientizarea conduce la conștiință

VEZI FILMUL TRADUS cu JOE DISPENZA AICI


Bună! Numele meu este Crina Vereș. Cine sunt? Un Om, Doctor de Suflete, o Ființă pentru care Prevenția și Autovindecarea sunt Starea de Bun Simț, practic Medicina Minții și Corpului inspirată de a trăi în Armonie cu Natura, inspirată de Oameni, de Starea de Durabilitate. Ceea ce practic am învățat lucrând cu zeci de mii de clienți, am râs, am plâns și am crescut împreună, știu că am inspirat peste 10 milioane de oameni fiindcă au considerat atât de valoroase materialelele, cursurile, taberele pe care le-am filmat încât și le-au descarcat să le poată revedea și studia indiferent ce surprize ar face internetul. La rândul meu îi inspir pe oameni să acorde Atenție la Sustenabilitate ca mod de Viață, am descoperit Puterea Nelimitată de Autovindecare din fiecare din noi. Sunt acea Femeie, Mamă, Bunică, Prietenă, Iubită care inspir oamenii să caute în ei.

Mai multe detalii pe: www.crinaveres.ro

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție Crina ne vorbește despre:

ceea ce te-a îmbolnăvit nu te poate vindeca
cauza din spatele bolilor, a lipsurilor, relațiilor dezastruoase
starea din care facem lucrurile

VEZI FILMUL cu CRINA VEREȘ AICI


Tulku Lobsang Rinpoche este un maestru, învățător și autor budist. El s-a născut în nord-estul Tibetului în 1976 și s-a înscris la școala mânăstirii budiste locale la vârsta de 6 ani. La 13 ani, a fost recunoscut ca reîncarnarea lui Nyentse Lama. Tulku Lobsang a trăit în mai multe mânăstiri, până în 1993, când a părăsit Tibetul pentru a-și aprofunda cunoștințele despre textele budiste clasice din sudul Indiei. Din 2000, Tulku Lobsang Ripoche a călătorit în numeroase țări pentru a împărtăși cunoștințele sale profunde.

Învățăturile lui Tulku Lobsang sunt speciale datorită comportamentului său cald și iubitor. Plin de umor și apropiat de viața de zi cu zi, Rinpoche reușește să stabilească punți de legătură prin care transpune în prezent cunoștințele antice ale moștenirii sale venerabile prezent.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, vei învăța:

Faptul că puterea relaxării este singurul mod de a fi tu însuți și de a descoperi iubirea și pacea din interiorul tău
De ce eforturile și cunoașterea ne împiedică să ne descoperim pe noi înșine
De ce viața înseamnă doar ziua de azi; deci, dacă te schimbi azi, îți vei schimba viața.
De ce a-i schimba pe ceilalți este același lucru ca suferința

VEZI FILMUL TRADUS cu TULKU LOBSANG RINPOCHE AICI


Laura Malina Seiler combină spiritualitatea modernă, atenția susținută și coaching-ul într-un mod unic și ajută oamenii să creeze o viață împlinită și fericită.

Ea a creat o nouă mișcare de spiritualitate modernă, axată pe mărirea gradului de conștientizare a potențialului fiecăruia dintre noi – în sesiunile sale de coaching, a ajutat deja mii de oameni să-și găsească adevărata cale în viață.


Meditația o găsiți de la 34’25” până la 51’54

Ce vei învăța în această lecție

În acest clip, Laura explică următoarele:
Cum să te conectezi cu sinele superior
Cum să-ți deschizi cu adevărat inima, dacă dorești să trăiești o schimbare reală
De ce este important să crezi în tine și în propria ta valoare
Ar trebui să ai puterea de a-ți crea propria viață
Cum să creezi o călătorie prin viața ta

VEZI FILMUL TRADUS cu LAURA SEILER AICI


Florin Munteanu

Născut pe 27 martie 1952 la Braşov, absolvent al Uniersității „Politehnica” București promoţia 1976; Doctor în Ştiinţe: Inginerie Industrială; specializat în aplicații ale științei Complexităţii în inginerie, econofizică, geodinamică şi mediu precum şi în politici de integrare în educaţie a tehnologiei informației si comunicaţiilor.

Cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Geodinamică al Academiei Române. Preşedinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO, principal promotor al paradigmei Complexității în Romania. Inițiator al programelor de cercetare desfășurate sub genericul NEXUS (proiecte deschise) și coodonator al unor proiecte de cercetare fundamentală și aplicativă din cadrul programelor naționale și internaționale de cercetare precum: studiul complex al zonei geodinamice Vrancea – Romania și Reunion – Oceanul Indian, tehnologii neconvenționale (proiectarea și realizarea de echipamente în domeniul deformării plastice a metalelor prin impuls magnetic, tăierii cu laser a materialelor, controlul magnetic al arcului electric la sudare cu plasma etc. ).

Fondator și director general al firmei ASTECH solution (www.astech.ro) ce valorifică economic conceptul original de Laborator Personal creat in 1987. Proiectantul produselor sub marca înregistrată CONNECTUS, ca ansamblu hard/soft și servicii destinat dezvoltării personale prin descoperire și comunicare în rețea.

Autor al unui număr însemnat de articole științifice publicate în reviste de specialitate în țară și străinătate, al unor serii de articole în cotidiene precum Curentul, Jurnal de Bucuresti, al cărții “Semințe pentru alta lume” editura Nemira

Domenii de competenţă:
 
Consultanță si mentorat în domeniul pregătirii resursei umane pentru o economie bazată pe cunoaştere (mind building). Proiectarea și realizarea cadrului tehnic și conceptual pentru transferul de cunoștinte şi formarea de abilităţi specifice lucrului în echipe interdisciplinare capabile să opereze eficient într-o economie “turbulentă”. Coordonarea activităților pentru dezvoltare personală continuă prin tehnici specifice unui invățământ continuu.

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție Florin Munteanu ne vorbește despre:

modul cum a evoluat specia umana raportat la o singură generație
cum omul trebuie salvat, nu legea
îmbinarea dintre occident și orient, știință și spiritualitate, rațional și emoțional

VEZI FILMUL cu FLORIN MUNTEANU AICI


Georgiana Oprescu

Sunt OM ca și tine, iar valorile similare ne aduc împreună. Sunt Om ca și voi și împărtășim aceleași temeri… M-am făcut Om mare. M-am crescut….m-am transformat…m-am construit și am devenit dependentă de starea de a-mi descoperi infinitatea de aspecte… Efortul a fost al meu, susținerea oamenilor. Sunt vindecător…propriul meu vindecător Sunt Femeie, Soție , Mamă, Prietenă, Fiică …și sunt multe dintre rolurile pe care societatea le-a creat. Mai presus de toate, sunt ce nu se poate exprima în cuvinte, ci simți…. Sunt OM și este alegerea mea preferată.

Ce vei învăța în această lecție

În aceasta lecție Georgiana ne vorbește despre:
 
a fi iresponsabil de starea ta și a dori să o pasezi altcuiva
curajul de a-ți da voie să fii tu cu adevărat
ce este, de fapt, depresia

VEZI FILMUL cu GEORGIANA OPRESCU AICI

BONUS - un film de la Flow Summit 2020 care nu a fost publicat nici de mine




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...