Ieşirea Din MATRIX: (SUMMITUL FLUXULUI) - Ziua a 2-a - toate interviurile

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

vineri, 16 octombrie 2020

(SUMMITUL FLUXULUI) - Ziua a 2-a - toate interviurile

FLOW! SUMMIT (2020) - Day 2

Mai multe detalii despre acest summit am oferit în primul articol dedicat subiectului AICI.

Această serie de interviuri (traduse în limba română) a fost pusă la dispoziția noastră în mod gratuit, timp de câteva zile, de echipa Team Younity Romania (prin Roxana Costache). Acum pot fi găsite doar contra-cost, și vă invităm să cumpărați de AICI (67 de Euro) tot pachetul oferit de această echipă, pentru a încuraja și pe viitor astfel de inițiative. Pachetul conține toate prezentările de la Flow!summit la care se adaugă multe alte bonusuri pe care le puteți avea pentru dvs.  

Astăzi îi veți vedea pe Bradley Nelson, Eric Pearl, Andra Ivanov, Florin Păsat, Robert Betz, Deva Premal și Miten.

Toate articolele dedicate acestui summit, pot fi accesate în categoria FLOW SUMMIT


Dr. Bradley Nelson – ce este codul emoțional și cum ajută la eliminarea bagajului emoțional prins în corp – material oferit cu subtitrare în limba română


Dr. Bradley Nelson este un specialist american si unul dintre cei mai apreciati experti in domeniul medicinei bioenergetice si psihologiei energetice. In cei peste 20 ani de experienta, acesta a dezvoltat metoda simpla si eficienta de auto-ajutorare a „Codului Emotiilor”. Dr. Bradley Nelson si metoda sa Codul Emotiilor au devenit cunoscutie in lume prin intermendiul filmului “Emoție”. 

Dr. Bradley Nelson a absolvit in 1988 Colegiul West Chiropractic Life din San Lorenzo, California. Tine numeroase seminarii si conferinte despre tratamentul neuropatic al bolilor cronice in SUA si in lume. Pana in 2004 el pastrat practica privata din zonele institutionalizate din SUA si Canada pana cand a hotarat sa isi dedice timpul pentru a impartasi metoda sa si altor oameni. 

Dr. Bradley va fi live la Bucurști în perioada 16-18 Octombrie 2020. Rezervă-ți loc la eveniment! Apoi Roxana te va contacta telefonic sau pe mail. În această lecție veți învăța:

· ce este codul emoțional și cum ajută la eliminarea bagajului emoțional prins în corp. 

· ce îți stă în cale către viața pe care vrei să o creezi. 

· care sunt blocajele pe care peste 93% dintre oameni le experimenta o metodă simplă pentru a-ți testa mintea subconștientă. 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI*

Eric Pearl – conexiunea dintre flux și sufletul nostru – material oferit cu subtitrare în limba română


A renunţat la una dintre cele mai de succes practici medicale – cea de chiropractician în Los Angeles – când el şi alţii din jurul lui au început să fie martorii unor vindecări miraculoase. Astăzi, el a devenit o autoritate mondială în tehnici de vindecare şi de evoluţie şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informaţiei aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferinţelor şi seminarelor extinse despre „Reconectare“. 

Există și cartea „Reconectarea” în care explică în detaliu ce și cum.

Dr. Pearl a apărut în nenumărate programe de televiziune, în Statele Unite şi în restul lumii. El a vorbit şi la Naţiunile Unite, ca invitat, şi a conferenţiat în faţa unei săli pline la Madison Square Garden, iar seminariile sale au fost prezentate pe prima pagină, în diferite publicaţii, inclusiv în The New York Times. 


În această lecție veți învăța: 

· acțiunile cheie care permit fluxului să revină în viața noastră sunt: respingerea puterii și a controlului. 

· un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a vă reconecta cu atemporalitatea 

· conexiunea dintre flux și sufletul nostru 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI*

Andra Ivanov – Interacțiunea cu frecventele de reconectare


Andra a fost captivată de lucrul cu frecvențele reconective de vindecare după doua cariere de succes în domeniile inginerie și drept. După participarea la numeroase cursuri, seminarii și examene absolvite, a devenit bioenergoterapeut cu propriul cabinet în București. Acolo se afla în 2006 când a citit cartea: Reconectarea, vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine de Dr. Eric Pearl. 

Ea a fost profund atinsă, mișcata și inspirată de mesajul acestei cârti, în principal pentru că, așa cum afirma: “avem acum o metoda simplă, naturală și fascinantă, disponibila pentru a fi practicată de către oricare dintre noi, indiferent de pregătirea sau calificarea fiecăruia”. 

Cartea a fost ca un catalizator pentru Andra deoarece imediat a luat acțiune: a devenit co-sponsorul cursurilor oferite de The Reconnection în Romania, practician de Reconnective Healing și Reconectare din 2007, asistent în echipa internaționala de predare a cursurilor din 2008 și instructor asociat la The Reconnection din 2015, fericită că poate să împărtășească această minunată lucrare în Romania și în lume. 

Din 2007 activitatea ei principala se desfășoară la cabinetul unde oferă ședințe de Reconnective Healing si Reconectare, mereu cu bucurie și recunoștința pentru experiențele și rezultatele clienților ei. 

Pentru Andra, Reconnective Healing și Reconectarea personală nu sunt numai metode de vindecare și evoluție personală, ci reprezintă un mod de a trai viată, “pe care sunt oricând fericită și onorată să le fac cunoscute, să le predau și să le facilitez.” 

În această lecție veți învăța: 

· Cum funcționează reconectarea 

· Cum decurge o ședința de vindecare prin reconectare 

· Interacțiunea cu frecventele de reconectare 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI*

Florin Păsat – Care sunt cele 4 motive pentru care amâni 


„Florin Păsat este antreprenor, trainer, speaker, creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, proiect care funcționează din 2012 pe piața de training și public speaking din România și care prezintă într-un format unic cele mai simple și cele mai eficiente tehnici pentru a avea o viață abundentă și împlinită. A vorbit de-a lungul timpului în fața a mai mult de 50.000 de persoane, inspirându-le să acționeze și să aibă mai mulți bani, o relație împlinită, un corp plin de energie și armonie interioară. A acumulat peste 5.000 de sesiuni unu-la-unu în programul de coaching pe care îl oferă și multe alte mii de sesiuni oferite gratuit. Este autorul cărții WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită, carte a cărei variantă în limba engleză a devenit best-seller pe Amazon. ”


În această lecție veți învăța: 

· Care sunt cele 4 motive pentru care amâni 

· Ce este ”Bariera Terorii” și cum te afectează în procesul dezvoltării personale 

· Cum să folosești tehnica EFT pentru a depăși ”Bariera Terorii” 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI*

Robert Betz – ce se întâmplă cu inima, corpul și mintea subconștientă atunci când decidem să-i iertăm pe ceilalți și pe noi înșine


Robert Betz este psiholog, unul dintre lectorii de succes de pe piața germană. La prelegerile sale au participat peste 150.000 de oameni în ultimii zece ani. Ele sunt pline de umor și entuziasmează din ce în ce mai mulți oameni de toate vârstele și din toate domeniile. Printre cele mai vândute cărți ale sale se numără best-seller-uri, cum ar fi „Vei fi normal sau fericit?”, „Iubirea adevărată eliberează” sau „Scoate-ți pantofii vechi” se află pe lista de bestseller-uri SPIEGEL de peste 400 de săptămâni. 

Găsiți mai multe informații la https://robert-betz.com

În această lecție veți învăța: 

· ce se întâmplă cu inima, corpul și mintea subconștientă atunci când decidem să-i iertăm pe ceilalți și pe noi înșine. 
· 3 puncte principale privind abordarea emoțiilor 
· 5 pași de întreprins atunci când cineva provoacă emoții negative în tine. 
· o meditație ghidată pentru a ne aminti cine suntem cu adevărat și pentru a ne reactiva adevăratele noastre talente. 

VEZI INTERVIUL TRADUS AICI*

Ascultați AICI* și meditația inclusă cu Robert Betz - dublată în limba română, 


Deva Premal & Miten – importanța utilizării mantrelor 


Deva Premal and Miten sunt cei mai renumiți muzicieni de mantră (adică ei cântă mantre pe fond muzical) din lume. Ne-au oferit coloana sonoră a mișcării spirituale din ultimele decenii. Muzica lor este apreciată de Dalai Lama, Cher și Eckhart Tolle. Ei umplu sălile de concerte de la Rio de Janeiro la Novosibirsk și cântă împreună cu mii de oameni. 

 Compoziția dintre mantre antice, tibetane și sunete contemporane, a creat propriul lor stil muzical.  Ascultați AICI un playlist.

Mai multe informații pe www.devapremalmiten.com

În această lecție veți învăța: 

· importanța utilizării matrelor 

· cum să găsești frumusețea zilei, chiar si într-o zi neplăcută. 

· cum să trăiești, chiar dacă armonia dispare instantaneu. 

· tehnici de respirație pentru a readuce fluxul în viața ta.

VEZI INTERVIUL TRADUS, AICI*

Eu vă ofer accesul la filme în schimbul unei donații.
Cine a donat deja, mă anunță și primește accesul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamneee! Frate, tot nu ai mai iesit din Matrix?! Țțțț! Asa se intampla cand iti croșetezi o pălărie de tip sandwich, oranduind straturi informationale de tot felul...Sfarsesti strivit de propria-ti palarie informationala������.
Tu esti ca omida dintr-o poveste a copilariei care si-a tricotat un invelis inspirandu-se din modele de tot felul din jurul sau. S-a culcat in plapumioara ei multicolora, a dormit somnul metamorfozei si...cand s-a trezit, a constatat ca era fluture de noapte.
Atata timp cat informational sunteti sub influenta lunara, soarele ca avatar nu va poate ajuta sa iesiti din intunericul fricii. Frica de illuminati exagerata prin articole de tip teoria conspiratiei devine propria ta umbra care te inconjoara din toate partile, tinandu-te in captivitate lunara. Iisus a fost spirit solar, cristic. Luna nu putea sa-l influenteze. De aceea Iubirea este singura arma cu care maleficul poate fi invins. Maleficul lucreaza in zona crepusculara, a umbrelor.
Cu atata teoria conspiratiei ati indus in poporul roman frica de a acționa. Ati crescut atat de mult puterea maleficului vorbind despre el, incat acesta a devenit pragul de care nimeni nu mai vrea sa treaca, complacandu-se in starea de oi dependente de tine, de popa, de guru Minciunescu si guresa Habarnamescu.
Ce sa facem? Sunt timpurile impostorilor ce se manifesta foarte galagios. Va trece si asta...Oamenii se plictisesc repede si fostii guru bine cotati in Romania o perioada vor deveni niste anonimi. Romanii, avand informatia ancestralilor in ADN-ul lor, incep sa fuga din circul vostru asa zis spiritual, intorcandu-se la glie si padure.

Iesirea Din Matrix spunea...

Madam ... altă treabă nu ai? Cântă soro la altă masă ... schimbă canalul ... ce te tot plimbi pe site-ul ăsta? Te obligă careva să te uiți la ce postez eu? Du-te și leagă-te de cei care au milioane de vizionări, nu de canalul meu micuț viziat de câteva sute de oameni zilnic. Tot te legi de acest canal de parcă ar fi cine știe ce miez din fanta. Nu e ... Puterea mea de impact e aproape nulă asupra oamenilor. Deci hai sictir!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...