Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Rob Wergin (interviul 3)

luni, 22 iunie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Rob Wergin (interviul 3)


HEAL SUMMIT (2019) - Rob Wergin

Rob Wergin are calități extraordinare. Este un clarvăzător complet cu deosebite simțuri auditiv și extrasenzorial. De la o vârsta tânără este capabil să vindece animale și să comunice cu spiritele. Aceste calități nu au fost înțelese și a învățat să le ignore. Peste 30 de ani a lucrat ca și director executiv de succes al SUA Corporatistă. Într-o zi a fost lovit de “cosmic 2×4”, iar în acel moment de disperare când a întrebat pentru ce era în viață A AUZIT RĂSPUNSUL. De atunci, Rob și-a dedicat întreaga viață pentru a fi o sursă de Iubire și Lumină Divină. A ajutat zeci de mii de oameni de toate vârstele și religiile.


Crescut într-o familie creștină strictă, în inima Dakotei de Sud, într-o cultura bogată American nativă, Rob se inspiră din esența ambelor tradiții. Își dorește ca munca sa să devină universal acceptată de oamenii de toate convingerile spirituale. Claritatea sa, deschiderea și modestia l-au ajutat să atragă diverse persoane împreună, ce pare remarcabil de liber de orice pretenție sau orice sugestie a vreunui cult.


Ce veți învăța în această lecție:

Cum vă asigurați că cele 500 de milioane de celule noi pe care corpul dvs. le produce zilnic devin celule sănătoase?
Cum durerea ajută corpul să scape de energia toxică.
Modul în care gândurile generează boala.
Cum povestea pe care ți-o spui despre a fi bolnav este mai importantă decât să fii bolnav și de ce.
Cum autoevaluarea împinge boala în organism și o ține acolo.

Aplicație în viața ta:

Dacă durerea este modul de a scăpa  de energie otrăvitoare, cum se poate dezvolta o relație mai sănătoasă cu durerea cuiva, fără să o amorțească?


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...